Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Scooter
Nem tudom, hogy volt-e már a topic-ban. Egész jó zenéi vannak, ha már nincs meg a játék.

Mars War Logs zenéi ingyen
benőmenő
Igen, de eredetileg hasonló lett volna a játék, csak azt nem tudni, hogy mennyivel vették vissza az elérhetõ fáklyák számát a fejlesztõk.
Egyébként nem elég, hogy sok helyen nem látsz fáklya nélkül amikor bekapcsolsz mindent a GeDoSaTo-ban, ráadásul a srác plusz effekteken dolgozik (pl. HDR) és tervben van az is, hogy ha pl. a patkányos barlangban az ellenfél ellõ egy lightning (vagy más nagy fénnyel járó) támadást, akkor egy kis idõre "megvakulsz". <#idiota>
wantonly
Helyes, örülök, hogy neked is nagyon bejön a folytatás! 😊

A No Man's Wharf elsõre elég kemény volt nekem, aztán késõbb még durvább helyszínek jöttek, de elég változatosak, érdekesek.

Amit írsz ott még nem jártam, legalábbis, ha jól sejtem, hogy ez a Majula-s gödrös irány. Oda még nem mertem lemenni... 😄

Viszont ezzel az elejétõl fogva elérhetõ teleportolással nagy lehetõséget adtak a kezünkbe, mert így könnyebben fel tudjuk fedezni a helyszíneket, rejtett dolgokat és a lehetõségek száma így sokkal nagyobb. Most is mehetnék többfelé, rengeteg felfedezni való dolog vár még.
zorrobomber
Van benne belezés?

Mennyi pontot adnál rá?
tomsolo
Mondtam már, hogy nem is lett olyan rossz a Bound By Flame? 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

én sose szerettem a pontozást, úgy is pillanatnyi kedv kérdése, valszeg egy év múlva más pontot adnál rá

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

zorrobomber
Az újságot is el kell adni valamivel azt meg nem lehet 2-3 pontos játékokkal. Na meg a topikban is ha szétnézel rengeteg olyan ember van akiben már berögzült hogy ha lõni lehet benne, esetleg belezés is van akkor már jár a minimum 6 pont. Na, sok ilyen újságíró is van.

MerlinW
Az olvasóknak úgyis csak akkor tudsz pontozni, ha adnak a véleményedre. Azt pedig keményen ki kell harcolni😊

[merlinw.org]

benőmenő
-3
Egyébként nem az a legnagyobb baj, hogy pontoznak, hanem sokszor következetlenül és aránytalanul (7 pontos játék már közepes, a 4-5 pedig már fúdegané a szimplán középszar helyett).
zorrobomber
Amúgy ha írnék kritikát, én is pontoznék, de nem az olvasónak, hanem magamnak. Évek múlva biztos érdekes lesz visszanézni milyen hülye pontszámokat adtál egy-két címnek 😊

zorrobomber
+1

Tinman
Mert hülye vagyok.

+1
+1
+1
+1

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

én se értettem sose hogy te a tgt gamingben miért is pontozol

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

<#taps> Nálam is. Állítólag novemberben, de lehet, hogy csúszni fog. Itt a topic, aminek én vagyok a legaktívabb (egyetlen aktív? 😄) tagja. Van benne pár infó, videó, satöbbi, ha érdekel.
benőmenő
Rossz az idõzítésük. Bankkártyám üres, holnap emelt infó...így semmit nem tudnak rámsózni.
Múlt héten szabin voltam, jól kikockultam magam. Belevágtam a FF X HD-ba, eddig 30 óránál tartok. ÉS JÓ! Vannak érdekes dolgok, mint a random encounterek (ékes magyar nyelvem), de emígy <#eljen>. Harcok jól kidolgozottak és nehezek néha és taktikát igényelnek, fejlõdés százféle és százfelé, grafika szépen fel van tuningolva, zene jó, történetben vannak érdekes fordulatok, a játék világa pedig nagyon hangulatos. A Ni No Kuni és 30 órányi FF után ki merem jelenteni, hogy a JRPG-k is bekerültek a kedvenc mûfajom közé. Az RPG a kedvencem, legyen az oldschool HC fajta, akció vagy JRPG vagy akármi. Nah, jó a Dark Souls kimaradt, de abba félek belekezdeni. 😄
MerlinW
Idén jön a Dreamfall Chapters. Elsõ számú várólistás nálam.

[merlinw.org]

Totti5
Egy játék minõséget meg lehet ítélni, mert vannak viszonyítási pontok. Ettõl még bárki élvezeti.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zorrobomber
GOG-on megin' Insomnia sale...bleh

zorrobomber
Így van. Ha rajtam múlna csak a lõdözõs-autózós meg nyilazós-kardozós game kaphatna 80+ pontot.

Dzsini
Nem, arra próbálunk utalni, hogy nincs olyan, hogy egyetemlegesen "jó" és "rossz" a játékok terén. Hanem olyan van, hogy nekem, neked, akárkinek tetszik, vagy sem.

Nem kell mindent és mindenkit kategorizálni, besorolni, beskatulyázni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Totti5
Nem. Élvezze azért csinálják,de attól még a játék az ami. Most úgy írjátok hogy ha x embernek tetszik akkor már jó. Ezzel az erõvel minden játék tökéletes mert mindig akad 1000 ember aki élvezi...

Botond
Egyes eseteken kényszer gyógykezelés is megfontolandó! 😄
MerlinW
Dark Souls 2 eladások. Elsõ héten 1.2m példány (csak a konzolos). Érdekesség, hogy a fenti linken megtalálható a Bandai Namco teljes éves pénzügyi kimutatása is.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
///Mindjárt jön a Metacritic...
///Esküszöm, fel fogok röhögni, ha valaki beírja... <#wilting><#eplus2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
Ha meg alacsony pontokat kap, és valaki mégis jól szórakozik vele, akkor biztos azzal a játékossal van baj, hogy õ "mérhetõen rossz" játékkal játszik 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Totti5
Mindig kijon egy átlag. 20 teszt után át tisztán látszik hogy hol helyezkedik el a termék.

zorrobomber
Megszokásból, a normálisabbja már rég elhagyta.

IMYke2.0.0.0
"Mind hülyék. ;-)"

Nem hülyék - még ha egy-egy ilyen másvilág-szerû csatornát néha azoknak is bélyegeztünk nem kevesen, valami Sötét Lélek teszt és pár játék kirohanás után -, csak egyszerûen szubjektív értékskálával próbálnak minket, odatévedt olvasókat tájékoztatni és/vagy befolyásolni ...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
Nem, mind szubjektíven ítélnek meg vmit. Ez abból is látszik, hogy amikor ide belinkeli vki egy játéknak 10 sajtótermék értékelését, akkor az 2,5tõl 8ig szór. Most akkor 2,5 vagy 8?
Totti5
Ennyi.

Tinman
Random noooooooo meme :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Hát ha fizetnek érte, akkor talán újra belemegyek ebbe a rémesen lerágott csont témába... n+1x ki lett tárgyalva napokon keresztül.

Ezer+1 online & offline sajtó használ számokat egy játék 5-6 fõ jellemzõinek kifejezésére, általában 10-es skálán. Mind hülyék. ;-)

Dzsini
példa - N64-en a Donkey Kong 64-hez azért adta a Rare a memóriabõvítõcsomagot, mert anélkül a játék bugos volt, és egy játékkártyát nehéz patchelni.

Vannak ilyenek, mindenhol.

grebber
Botond
Mert csupa nem mérhetõ dologról volt szó, mint szar nem szar, erre beírtad, hogy vannak mérhetõ dolgok, és valóban meg lehet számolni a képpontokat, meg játék idõ hosszát mérni, de amiket te írsz, hogy milyen a zene? Itt mindenki ugyanazt a zenét szereti? Ebben a topikban van közös nevezõ ebben? Mert ha igen, akkor gondolom az emberiség is képes egy fajtát szeretni...

Mi abban a mérhetõ?

Grafika? Abban mi mérhetõ a képpontok számán kívûl? És amúgy a több a jobb? Vagy a kevesebb a jobb? Szintén tényleg egzakt dolog.

Nehezség, szavatosság szintén egzakt dolog. Megvan a csávó aki 12x vitte végig a ME1et, 9x a kettõ, stb? Na akkor ME a legszavatosabb cucc a világon és 11/10, vagy mivel én csak 1x vittem végig, te meg egyszer se, akkor -1/10? Nagyon egzakt dolog ismét.

Szóval nem, ez pusztán ízlés kérdése. Innen indultunk, Iminek igaza volt, és most is igaza van.
zorrobomber
Bocsánat a vulgáris szóhasználatért.

zorrobomber
Ez olyan mint ha azt mondanád, hogy a faszt is le kell mérni szex elõtt, mert 10 centi alatt nincs orgazmus.

IMYke2.0.0.0
"Vannak mérhetõ dolgok:

- grafika minõsége, igényessége, art
- zene, hangok, minõsége, egyedisége
- bugok, egyéb nem gameplay friendly megoldások
- core gameplay, nehézség, összetettség, szavatosság, etc."

Ezek MIND szubjektív megítélés - a monitor/tévé elõtt ülõ emberke szubjektív érzései, korábbi (szelektíven megszerzett) játékismeretei, szubjektív szépérzéke, szubjektív zenei ízlése, szubjektív igénye, türelme etc alapján alakulnak ki.
Egyik sem mérhetõ.

A bugok sem. Ami nálad elõfordul, az lehet, hogy az én gépemen nem., vica versa .

Fpocok
Neee... ezt ne pls, ehhez most nincs kapacitásom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Dzsini
- grafika minõsége, igényessége, art - már akinek számít, lásd VVVVV, amitõl valaki idegrángást kap, másnak meg tetszik. Nem objektív.
- zene, hangok, minõsége, egyedisége - lásd elõbb, ugyanez. Minden kinézettel kapcsolatos dolog szubjektív.
- bugok, egyéb nem gameplay friendly megoldások - a bugok igen, ha gamebreaking, az valóban objektív probléma.
- core gameplay, nehézség, összetettség, szavatosság, etc. - vannak egyszer játszós, kikapcsolódós játékok, vannak belemerülõs, évekig nyúzós jástékok, stb., kinek ez tetszik, kinek az (Civ 5 vs. Jetpack Joyride). Nem objektív.

Tinman
ME3? Fingom sincs róla, így véleményem sincs. Ezt miért nekem írtad?

Botond
ME3 eredeti kiadás isteni volt, nem fájt hogy a bugyutáknak csináltak szájbarágós befejezést, hogy értsék mi van, de nehogy már szar játék legyen, mert sokan nem értették mi van.

Szóval, de van ami ízlés kérdése, ilyen a jó és a rossz, az nem abszolút dolog.
Botond
Nekem 2010 szeptember óta kb ugyanez a statisztikám. Már ha csak a civ5öt nézzük. Ha többi 200 játékom is, akkor az öt-hatszorosa. 😊
Fpocok
Igen. Bár a TESOnál még van remény.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
"Ízlés."

Nem.

Vannak mérhetõ dolgok:

- grafika minõsége, igényessége, art
- zene, hangok, minõsége, egyedisége
- bugok, egyéb nem gameplay friendly megoldások
- core gameplay, nehézség, összetettség, szavatosság, etc.

Tinman
Na jó, de olvastam, hogy nálad valami édesfx volt a gond. Én ott egy fáklyát sem lõttem el, bezzeg a The Gutter-be... fúúúúúúúú -.-

IMYke2.0.0.0
Egyedül is elég vagyok ehhez.

"Például meg lehet nézni TÉNYszerûen, hogy egy folytatásban mennyivel kevesebb feature van (Forza5). Vagy összehasonlítani a konkurenciával (TESO) vagy akár azt is meg lehet nézni, mit állított, hazudott a fejlesztõ (Mass Effect3). Ezek mellett nem tudsz elmenni."

Oké:
* Vannak, akik tojnak arra, hogy egy szimulátorban / arcade játékban mennyi liszenszelt jármû van/volt az elõzõ részben, és mennyi most.

S arra is tojnak, hogy mondjuk míg az elõzõben az oldaltükör dõlésszögét is állítani lehetett, a mostaniban ezt nem.

* TESO: vicc. Jót röhögtem. Most olvastam a mentegetõdzõs cikket, a végén az ELSÕ javítás tartalmát, és ha összerakom a Joe videóval = made my day

* Mass Effect 3: 1-2-3 részeket életemben nem játszottam végig, de elhiszem, hogy "hazudtak"... wait... s miben is változtat azon a tényen, hogy sokaknak:
- a Mass Effect 3 isteni játék
- a Mass Effect 3 vége csalódás volt...?

Ízlés.