Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Mars War Logs zenéi ingyen
Egyébként nem elég, hogy sok helyen nem látsz fáklya nélkül amikor bekapcsolsz mindent a GeDoSaTo-ban, ráadásul a srác plusz effekteken dolgozik (pl. HDR) és tervben van az is, hogy ha pl. a patkányos barlangban az ellenfél ellõ egy lightning (vagy más nagy fénnyel járó) támadást, akkor egy kis idõre "megvakulsz". <#idiota>#idiota>
A No Man's Wharf elsõre elég kemény volt nekem, aztán késõbb még durvább helyszínek jöttek, de elég változatosak, érdekesek.
Amit írsz ott még nem jártam, legalábbis, ha jól sejtem, hogy ez a Majula-s gödrös irány. Oda még nem mertem lemenni... 😄
Viszont ezzel az elejétõl fogva elérhetõ teleportolással nagy lehetõséget adtak a kezünkbe, mert így könnyebben fel tudjuk fedezni a helyszíneket, rejtett dolgokat és a lehetõségek száma így sokkal nagyobb. Most is mehetnék többfelé, rengeteg felfedezni való dolog vár még.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
[merlinw.org]
Egyébként nem az a legnagyobb baj, hogy pontoznak, hanem sokszor következetlenül és aránytalanul (7 pontos játék már közepes, a 4-5 pedig már fúdegané a szimplán középszar helyett).
+1
+1
+1
+1
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nem kell mindent és mindenkit kategorizálni, besorolni, beskatulyázni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[merlinw.org]
///Esküszöm, fel fogok röhögni, ha valaki beírja... <#wilting>#wilting><#eplus2>#eplus2>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem hülyék - még ha egy-egy ilyen másvilág-szerû csatornát néha azoknak is bélyegeztünk nem kevesen, valami Sötét Lélek teszt és pár játék kirohanás után -, csak egyszerûen szubjektív értékskálával próbálnak minket, odatévedt olvasókat tájékoztatni és/vagy befolyásolni
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ezer+1 online & offline sajtó használ számokat egy játék 5-6 fõ jellemzõinek kifejezésére, általában 10-es skálán. Mind hülyék. ;-)
Vannak ilyenek, mindenhol.
Next PC upgrade: 2022
Mi abban a mérhetõ?
Grafika? Abban mi mérhetõ a képpontok számán kívûl? És amúgy a több a jobb? Vagy a kevesebb a jobb? Szintén tényleg egzakt dolog.
Nehezség, szavatosság szintén egzakt dolog. Megvan a csávó aki 12x vitte végig a ME1et, 9x a kettõ, stb? Na akkor ME a legszavatosabb cucc a világon és 11/10, vagy mivel én csak 1x vittem végig, te meg egyszer se, akkor -1/10? Nagyon egzakt dolog ismét.
Szóval nem, ez pusztán ízlés kérdése. Innen indultunk, Iminek igaza volt, és most is igaza van.
- grafika minõsége, igényessége, art
- zene, hangok, minõsége, egyedisége
- bugok, egyéb nem gameplay friendly megoldások
- core gameplay, nehézség, összetettség, szavatosság, etc."
Ezek MIND szubjektív megítélés - a monitor/tévé elõtt ülõ emberke szubjektív érzései, korábbi (szelektíven megszerzett) játékismeretei, szubjektív szépérzéke, szubjektív zenei ízlése, szubjektív igénye, türelme etc alapján alakulnak ki.
Egyik sem mérhetõ.
A bugok sem. Ami nálad elõfordul, az lehet, hogy az én gépemen nem., vica versa
- zene, hangok, minõsége, egyedisége - lásd elõbb, ugyanez. Minden kinézettel kapcsolatos dolog szubjektív.
- bugok, egyéb nem gameplay friendly megoldások - a bugok igen, ha gamebreaking, az valóban objektív probléma.
- core gameplay, nehézség, összetettség, szavatosság, etc. - vannak egyszer játszós, kikapcsolódós játékok, vannak belemerülõs, évekig nyúzós jástékok, stb., kinek ez tetszik, kinek az (Civ 5 vs. Jetpack Joyride). Nem objektív.
Szóval, de van ami ízlés kérdése, ilyen a jó és a rossz, az nem abszolút dolog.
Nem.
Vannak mérhetõ dolgok:
- grafika minõsége, igényessége, art
- zene, hangok, minõsége, egyedisége
- bugok, egyéb nem gameplay friendly megoldások
- core gameplay, nehézség, összetettség, szavatosság, etc.
"Például meg lehet nézni TÉNYszerûen, hogy egy folytatásban mennyivel kevesebb feature van (Forza5). Vagy összehasonlítani a konkurenciával (TESO) vagy akár azt is meg lehet nézni, mit állított, hazudott a fejlesztõ (Mass Effect3). Ezek mellett nem tudsz elmenni."
Oké:
* Vannak, akik tojnak arra, hogy egy szimulátorban / arcade játékban mennyi liszenszelt jármû van/volt az elõzõ részben, és mennyi most.
S arra is tojnak, hogy mondjuk míg az elõzõben az oldaltükör dõlésszögét is állítani lehetett, a mostaniban ezt nem.
* TESO: vicc. Jót röhögtem. Most olvastam a mentegetõdzõs cikket, a végén az ELSÕ javítás tartalmát, és ha összerakom a Joe videóval = made my day
* Mass Effect 3: 1-2-3 részeket életemben nem játszottam végig, de elhiszem, hogy "hazudtak"... wait... s miben is változtat azon a tényen, hogy sokaknak:
- a Mass Effect 3 isteni játék
- a Mass Effect 3 vége csalódás volt...?
Ízlés.