Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

benőmenő
No Man's Wharf panoráma, ahogyan én láttam 90%-ban 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nekem megjelenés napjától megvan a játék és 25 órám van benne és soul level 80-on vagyok. És még azt hittem én játszok sokat xd
Apropó, én is csináltam egy playfire-t, ami szerint Steamen (2010 február óta) 454,3 órát játszottam és ezzel 208 achit szereztem.
Tinman
Hagyd, mert Ratgab is mindjárt beszáll és elmeséli, hogy egyáltalán nem mérhetõ és kimutatható dolgok ezek. :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
~40 órám van benne és nagyon élvezem... de úgy értem tényleg élvezem és ki is élvezem minden percét :-)

Soha nem szoktam ilyet tenni, de most visszajöttem egy helyrõl (Black G.) és beálltam
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a patkányokhoz védeni a terepet. Fura érzés és egy elõholt knight-al egy rothadó patkány királyt szolgálni és levágni az arra járó gyanútlanokat. De most már olyan szemét rohadék vagyok, hogy tudom hol spawnolnak, odafutok, lesben állok és azonnal backstab. Volt olyan ürge, akin érzõdött, hogy annyira meglepõdött, hogy zavarában azt sem tudta mit tegyen. De volt olyan is, hogy 5% életerõt vettem le az ürgérõl, miközben vagy 4x eltaláltam ilyen 350 körüli sebzéssel és nem is tudott rá felkészülni. Csíter-e? -.- :-D
. Szenzációs game! :-)

Nagyon szeretem benne ezt az "azt csinálsz amit akarsz" hozzáállást. Nem pofázik senki, hogy merre menjek, nincs idõre menõ quest, nincs hozz 2 bikatökét gagyizás, nincs térkép nagy X-el, nincs siránkozó mentsd meg a kölyköm kínlódás, hanem ott vagy csinálj amit akarsz, dögölj meg vagy fedezz fel, vagy szolgálj, vagy verd péppé kit érdekel? :-D

Vannak benne REMEK helyszínek és szerintem eléggé tud sok téren másmilyen lenni, mind a DeS vagy a DaS. No Man's Wharf pl. egyik kedvencem, ötletes, egyedi helyszín... úgy betanultam már, hogy panoráma festményt tudnék rajzolni belõle fejbõl. :-)

Vannak hibái, sõt bosszantói hibái, de majd 1x leülök és jól összeírom a gondolataimat, ha letoltam/kimaxoltam.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

A legutolsó : Dargon Age : Origins Ultimate Edition. 😉 Thx for steam. 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

IMYke2.0.0.0
S akkor ettõl lesz szar egy játék?

//Remélem, észrevetted, mennyire másról beszélsz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Például meg lehet nézni TÉNYszerûen, hogy egy folytatásban mennyivel kevesebb feature van (Forza5). Vagy összehasonlítani a konkurenciával (TESO) vagy akár azt is meg lehet nézni, mit állított, hazudott a fejlesztõ (Mass Effect3). Ezek mellett nem tudsz elmenni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Jézusom... falnak beszélek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
A tényeken alapuló szarság az épp attól az, hogy bárhonnan nézzük, az jön ki. Nem személyfüggõ.

Dzsini
Azért van "objektív" tény is, amikor konkrétan hibás, mûködésképtelen, végigjátszhatatlan egy játék (adtak már ki ilyet is, persze nem errõl van most szó).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

wantonly
Hogy haladsz a Souls-al? Jut elég idõd rá?

Én már eléggé benne vagyok a sûrûjében és ugyanúgy - de talán még jobban - élvezem mint az elsõ részt.
IMYke2.0.0.0
"Van amikor a szar tényeken alapul."

Azok a "tények" pedig valaki véleménye alapján születnek... s kezdõdik minden elölrõl.

Fpocok
Van amikor a szar tényeken alapul. Az nem szubjektív, maximum az egyén nem akarja beismerni.

IMYke2.0.0.0
"Szar játék"...

Párszor meg lefutott körök.

Vannak, akik sugárban teszik ki a reggelijüket a "Dark Souls"-tól...
Egyesek az MMO-kra néznek furán, miközben inger kényezteti a gyomrukat...
Mások a 8 bites grafika ellenére is nyomatják a mai indie-ket, tonnaszám...
Megint mások csak FPS-sel hajlandóak, és semmi mással...
Továbbiak minden más játékstílust kerülnek, utálnak, gyengének, szarnak éreznek, látatlanul is, de bezzeg a Farmerama, vagy más 1 bites játék ezer óraszám...
Másik csoport szemöldök rángatva néz a Minecraftra, játéknak sem hiszi, leszarozza, miközben mások meg lapátolják a Minecraft-videókkal termelt lóvét a Youtube-ról...

Szóval, a "szar" szubjektív.

Tinman
Szar játék bundliba jöhet 1 dollárért úgy, hogy mellette legyen 1 jó is... plusz 1 sornak elfér, és lehetõleg kártyát is adjon. :-D

davidka003
Vannak olyan emberek akik szar játékért is adnak pénzt.
Itt a topicban olvastam 1-2 éve, hogy írta valaki, hogy szar játékért max 4k-t hajlandó adni.
Én akkor is meglepõdtem.
Nálam szar játék még 1 dollárért se.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

IMYke2.0.0.0
Így van.
Egyetlen személyes példa a közelmúltból: "Aliens: Colonial Marines"

Scooter
Én se teszt alapján döntök, hogy mi érdekel és mi nem. Elolvasom és mondom, hogy jól van, majd megnézem magamnak. Sok olyan játék volt már amit lehúztak és nekem tetszett.
IMYke2.0.0.0
//Csak úgy a levegõbe, mert eszembe jutott:

Elképzelem, ahogy egy szörnnyel vérre menõ harcot vívó Hõs, a helybõl 20-30 kg-os kovácsolt mester kardot egy bitang erõs támadás kombó közepén megállít a levegõben, hogy hirtelen irányt változtatva másképp támadja meg a védekezõ szörnyet... s mondjuk ezt teszi minden támadás indításkor...

Mondanom sem kell, ez a kép ugrik be: kép

tomsolo
"Ám ha mi is elkezdünk egy kombinált támadást - jobb egérgombbal -, akkor addig nem indíthatunk újat, míg le nem jár a szkript."

Aha remek cikk. Pl. ez teljesen másként van DaS-ban mi? Hehehheh...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

IMYke2.0.0.0
Valahogy olyan divat-teszt szagot érzek... nem is volt erõm végigolvasni, süt belõle, hogy korábban átnézett pár rossz pontozású külföldit.
Az összegzõ kifejtésre is ránéztem, és én is elmosolyodtam, amikor 20 euróért azért ajánlja... de akkor miért ad 4 pontot?! Ha meg 4 pont, akkor ne ajánlja...

Én viszont, mindenképp ki akarom próbálni. Nagyon kevés embernek hiszek a digitális világban.

Sir Quno Jedi
nem warezolok gammát, szal. meg kell várnom, míg jóárasodik

meg most az orkoknak meg kõ halnia elsõ részét vittem végig gyorsba (együltõ helyben ment) és esek majd neki a második résznek

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
Jó kis játék lehet ez a Bound by Flame

Igazából az lep meg, hogy SQJ még nem vitte végig :-(

Fenti cikk se semmi amúgy... 4/10-t ad rá, de azért 6.000 Ft-ért ajánlja. A 4/10-es játékot. Aha. :-DDD

Botond
Csak ügyesen, mert az ideiglenes megoldások általában 5-10 évre úgy maradnak, szóval figyeljetek miben és hol alkusztok meg pakolás/berendezés szempontjából. 😊
Botond
Mindenki, mi is. 😊
wantonly
Nehéz már olyan játékot adni hörcsög birodalmunkban, ami nem is méregdrága és kevés embernek van meg.

Ha lesz két jelentkezõ, akkor már volt értelme, de legközelebb már jobban fogom figyelni a kívánság listákat. 😊
genndy
<#worship>
De van egy olyan érzésem, hogy ez itt sokaknak megvan...

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Köszönjük szépen <#puszi>

wantonly
Nem csak nyerni, adni is szeretek... Jelentkezzetek bátran. 😊

Maak
Nocsak, ti is koltozkodtok? Sorstars. :d

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

IMYke2.0.0.0
Megy figyelõlistára azonnal, amint kijön.

IMYke2.0.0.0
Originben nem látok semmit, csak a közös játékainkat, meg az egyéb, nem közös játékaidat.
STEAM-ben azt hiszem nekem is publikus.

IMYke2.0.0.0
Üdv! 😊
Jó pakolászást, belakást, és azért ne felejts el minket 😊

IMYke2.0.0.0
<#vigyor2><#awink>

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

DarkSector
Ja elvileg a trailer alapján is annak tûnik.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Az elsõ rész klasszikus point and click kalandjáték, ami ugye kimondottan PC-s mûfaj. Van egy olyan érzésem, hogy ez is az lesz.
Scooter
Szerintem igen!

Daedalic Entertainment
DarkSector
PC-re lesz?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Amúgy én is ezt mondom másnak hogy mi a tökömnek tv, idõhöz vagy kötve.
Holott töltögetni sme kell, full realtime lehet filmeket nézni neten vagy youtube-on jobb stream minõségben.

De mikor kéne én is tv-be nézem....😄

Scooter
Ez aztán ütõs lesz!

The Whispered World 2 Silence

DarkSector
Tudom megvan talonba a 2 film....720pben!
mégis tv-be nézem VHS változatot. 😄

Azért ez így az internet korában vicces. Apám húsvétkor rohan be a szobába, felkap egy usb memóriát, rohan ki. Kérdezem, hogy hova rohan. Mondja, hogy most kezdõdik a Jézus Krisztus Szupersztár és fel akarja venni. Mondom neki: internet? Végül nem vette fel. 😄
arty
mi értelme nekiállni a gyengébb résznek, ha a jobbat se tolod végig?

Forza.

DarkSector
off/

Úristen tv-be azt sem tudom mit nézzek, Amerikai ninja vagy Vasangyalok 2? 😄
Majd kurva gyorsan kapcsolgatom ide-oda. 😄

Vagy kép a képben. 😄

Botond
556 acsiból megvan a 10k acsipont Xbox liveon.
wantonly
Ezt lehet amúgy elõzmény nélkül is játszani vagy lemaradok fontos dolgokról? Az 2033-at még nem fejeztem be. 😊
arty
Fordítva. Steam intéz mindent, uplay csak bevillan indításkor/bezáráskor.

Forza.

arty
😊)

Pedig nekem mindenem publikus - még az acsijaim is, veled ellentétben 😛 (meg kb minden friendemmel ellentétben)

origin - profilmab is BÉNASÁG (nem, nem a privátság miatt - hanem mert kb semmit se látni, amiért érdemes lenne böngészni VS. steam)

Forza.

arty
vajon a HL2-ben a konzolosok csak pajszert és pisztolyt használtak?

Forza.

grebber
Szegény Meridian New World nem fogy van mi van vele?Már most a humblestoreba 12.99 helyett csak 8.66 euro

Next PC upgrade: 2022