311803
-
Én tegyek ellene? Nem értem, a minimális káromkodásról DS-t miért akarod leszoktatni? Nem látom a topik címében hogy Szépen beszélők csoportja, ellenben azt igen, hogy Eredeti játékaink. Ha ez nem feladatod, akkor mi a feladatod? Tudom, semmi, "nem vagy itt te senki", csak nem értem akkor arra miért van energiád és kedved hogy velem vitatkozz?
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.10.30. 15:45:33 -
"Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső' c. filmet is. "
Akkor már értem miért kerültem el azt a filmet. :D
Ezt utálom, nem az én műfajom. :D -
Rony94 #229422 Nem láttad a Snatch c. filmet? Azonnal pótold és aztán gyere vissza! Aztán ha tetszett, megnézheted a 'Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső' c. filmet is. :) -
Nem szemétkedésből de rájöttem Grebber miért hiányzik most a beszélgetésből. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Call of Duty Advanced Warfare GOD (ÚJ) -
Megkeresed privátban személyesen [Esztergom] grebbert, és elintézed vele a személyes ellentéted - nekem ahhoz sem kedvem, sem energiám, sem képességem nincs, hogy leszoktassam Petit a WRZ-ról.
Hátha te nagyobb sikerrel jársz. Ha zavar téged, tegyél ellene.
[felkiáltójelek direkt nincsenek] -
Ha jársz ide, akkor tudod, hogy nem először írtam már DS-nek a csúnya szavai miatt [melyek gyakorisága nála nagyobb, mint egy hétköznapi fórumozónál].
Ha meg tudod, akkor végképp nem értem, miért szaporítjuk erről a szót. -
// AC Unity GTX kártyákkal.
(akinek van és kíváncsi)
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.30. 15:13:36 -
Szoktam olvasni ezt a részleget, és attól mert nem írok be nem jelenti az hogy nem helytálló valami. Tehát ha 24/7 egy forumon függök bármit mondok az törvény vagy micsoda? Azért túlzásokba ne essünk. Szerintem a fasza és a szarházi szavak nem minden esetben sértőek főleg ha nem személyre mondják. -
Neki írogass, ne nekem... ha egy "szarházi" szóért nem vagy lusta ütögetni a billentyűket, akkor szerintem jogos elvárás hogy a rendszeresen warezzal piros zászlót lobogtató topik "kollégát" is megszólítsd. És egyébként de, unom, hogy nekem kell állandóan szólni.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.10.30. 15:07:23 -
Mi a problem? Hogy nem ismerem, vagy hogy 500ft? :D
Minden sz.rt én sem ismerhetek. -
Ülj le fiam, EGYES! -
Pedig a mesterlövészes mozis beszélgetős műsor a Jazzy-n nem olyan rossz, egyszer belehallgattam. -
Ezt a kört már annyiszor körbejártuk. Én unom. Te nem?
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.10.30. 15:02:33 -
Most látlak itt először. Sőt, úgy általában is.
Nem hinném, hogy pont a te meglátásod lenne itt most helytálló. -
A warez nem? -
Azaz, nem Imikének szánom hogy ő olyan mint a Puzsér, csak annyi hogy erről a szóról ő jut eszembe, mert mindig ezt mondja, minden kritizáló megszólalásában. :) -
Evoluti0N #229408 A Batmanes sztori óta nem tudom komolyan venni. Előtte mondjuk azt se tudtam, hogy kicsoda ő, szóval mondhatjuk úgy is, hogy sosem tudtam komolyan venni. :D -
Puzsér úr? Hát igen. :D -
Ez az alpári jelző nekem mindig valamiért azt a magyar faszit juttatja eszembe, nem tudom a nevét hirtelen.
Aki mindig mindenről elmonja a véleményét, kritizálja a celebeket meg hasonló.
Fekete haja van meg körszakálla asszem. Csak elfelejtem sokszor a nevét.
Ő használja ezt az alpári "kifejezést". :D -
Brutális alpáriság hangzott el! So hardcore. -
Max 500ft-ot, ezt nem ismerem , film vagy játék? :) -
Igen, és annyiszor írtam neked hogy ez bennem van,
meg aztán eléggé visszafogott is voltam, azért tudnék ettől cifrábbakat is írni.
Amikor valami csesztet, nem tetszik, vagy idegesít nem az jut elsőnek eszembe hogy neked mit ígértem.
Sorry ez sajna berögződés, annyit mondtam megpróbálok jobban odafigyelni, nem tudom tudatosan száműzni ezeket a dolgokat, nekem olyan hogy fasza meg szarházi annyira fel sem tűnt.
Ha mondjuk bazdmeg-olok meg ilyenek.
Megasztán ezekre jórészt akkor szoktam jobban felfigyelni ha személyeskkel kapcsolatban ragadna el az indulat, ott fékezem magam, mert nem illik embereknek írni így.
Persze vannak kivételek is, de az más tészta. -
grebber sem produkál ilyesmit.
Az alpáriság irritál. -
Szerintem hagyd, ha már grebber is szabadon randalírozhat a hülyeségeivel. Vagy miért akarod DS-t ennyire megnevelni? -
Eleve nem utólag kellene az ilyesmi kiszerkeszteni.
Nem először szóltam, és te nem először "bocsi"-ztál... kezdem már unni ezt a játékot. -
Csak te vedd figyelembe, hogy miután írtam neked írtam Evo-nak és utána nem rögtön olvastalak el, mert elugrálok néha a gép elől, mire megnyitottam megszerkesztettem akkor járt le, talán fél percen múlott, mert megnyitni még meg tudtam, azt hittem még maradt időm, hiába kellene ez a VIP jog.
Már miért hazudnék ez ügyben?
Semmi előnyöm nem származik belőle.
Meg amúgy sem szoktam hazudni, sokszor talán ez a baj. :D
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.30. 14:33:53 -
Most már igen, de amikor szerkesztetted (Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.30. 14:22:50) módodban állt volna.
Ráadásul én 1 percen belül írtam neked.
Gyenge lábakon áll a bizonyítványod. -
Elnézést, ki akartam pöttyölni a szavakat, de lejárt a szerkesztési idő mire odáig eljutotam volna. :( -
Bioshock Infinite Season Pass - 10 dollár -
Hehe. Amit mutattam pár napja megoldással kaptam kódot, ha kell pc-re akkor még szerintem igényelhető.
Csak én azért nem mertem steam-re vagy milyen felületen fog menni, mert féltem hogy nem viszi a gépem kellően, mivel multi a 20 fps mint single-ben nagyon kevés lenne és élvezhetetlen. -
Hányszor kell szólni az alpáriság miatt?
-
Csak érdekes hogy majdnem 13GB egy szarházi demo. :O
Te tudod a legjobban milyen fasza egy demo-ért tölteni 4 órán át.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.30. 14:22:50 -
Evoluti0N #229392 Majd jöhet a beszámoló. :) -
Miért is fontos ez az infó nekünk? -
Töltöm Evolved Alpha-t PS4-re.
12.7 Gb. :D -
Jah oks, csak ezt nem írtad, és így kicsit nehéz megítélni. :D -
Az már nem a tube, gondja, meg a renderé, az a vinyómé valszeg :) -
Meg kicsit mintha megakadna néha, ilyen mikrolaggok, vagy nem tudom. -
Lehet :) -
Unity Engine, de szebb mint a régi, és sokaknak ÉRDEMES végigvinni minden idők legjobb horror játékát!
Ehhez a készítők kedveskedtek a new generációnak egy mai kameraszöggel, vagyis a ficsúrok élvezhetik mindezt vállnézetből, ami Szerintem marha jó, persze várjuk a hivatalosat a Capcom-tól.
Ott értelme is lenne olyan újításnak, mint a Resi 1 remake-nél hiszen a 2-3 részből nem volt régen grafikai újítás GC-n, most ütne jobban.