Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem megjelenés napjától megvan a játék és 25 órám van benne és soul level 80-on vagyok. És még azt hittem én játszok sokat xd
Apropó, én is csináltam egy playfire-t, ami szerint Steamen (2010 február óta) 454,3 órát játszottam és ezzel 208 achit szereztem.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Soha nem szoktam ilyet tenni, de most visszajöttem egy helyrõl (Black G.) és beálltam
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon szeretem benne ezt az "azt csinálsz amit akarsz" hozzáállást. Nem pofázik senki, hogy merre menjek, nincs idõre menõ quest, nincs hozz 2 bikatökét gagyizás, nincs térkép nagy X-el, nincs siránkozó mentsd meg a kölyköm kínlódás, hanem ott vagy csinálj amit akarsz, dögölj meg vagy fedezz fel, vagy szolgálj, vagy verd péppé kit érdekel? :-D
Vannak benne REMEK helyszínek és szerintem eléggé tud sok téren másmilyen lenni, mind a DeS vagy a DaS. No Man's Wharf pl. egyik kedvencem, ötletes, egyedi helyszín... úgy betanultam már, hogy panoráma festményt tudnék rajzolni belõle fejbõl. :-)
Vannak hibái, sõt bosszantói hibái, de majd 1x leülök és jól összeírom a gondolataimat, ha letoltam/kimaxoltam.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
//Remélem, észrevetted, mennyire másról beszélsz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Én már eléggé benne vagyok a sûrûjében és ugyanúgy - de talán még jobban - élvezem mint az elsõ részt.
Azok a "tények" pedig valaki véleménye alapján születnek... s kezdõdik minden elölrõl.
Párszor meg lefutott körök.
Vannak, akik sugárban teszik ki a reggelijüket a "Dark Souls"-tól...
Egyesek az MMO-kra néznek furán, miközben inger kényezteti a gyomrukat...
Mások a 8 bites grafika ellenére is nyomatják a mai indie-ket, tonnaszám...
Megint mások csak FPS-sel hajlandóak, és semmi mással...
Továbbiak minden más játékstílust kerülnek, utálnak, gyengének, szarnak éreznek, látatlanul is, de bezzeg a Farmerama, vagy más 1 bites játék ezer óraszám...
Másik csoport szemöldök rángatva néz a Minecraftra, játéknak sem hiszi, leszarozza, miközben mások meg lapátolják a Minecraft-videókkal termelt lóvét a Youtube-ról...
Szóval, a "szar" szubjektív.
Itt a topicban olvastam 1-2 éve, hogy írta valaki, hogy szar játékért max 4k-t hajlandó adni.
Én akkor is meglepõdtem.
Nálam szar játék még 1 dollárért se.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Egyetlen személyes példa a közelmúltból: "Aliens: Colonial Marines"
Elképzelem, ahogy egy szörnnyel vérre menõ harcot vívó Hõs, a helybõl 20-30 kg-os kovácsolt mester kardot egy bitang erõs támadás kombó közepén megállít a levegõben, hogy hirtelen irányt változtatva másképp támadja meg a védekezõ szörnyet... s mondjuk ezt teszi minden támadás indításkor...
Mondanom sem kell, ez a kép ugrik be: kép
Aha remek cikk. Pl. ez teljesen másként van DaS-ban mi? Hehehheh...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Az összegzõ kifejtésre is ránéztem, és én is elmosolyodtam, amikor 20 euróért azért ajánlja... de akkor miért ad 4 pontot?! Ha meg 4 pont, akkor ne ajánlja...
Én viszont, mindenképp ki akarom próbálni. Nagyon kevés embernek hiszek a digitális világban.
meg most az orkoknak meg kõ halnia elsõ részét vittem végig gyorsba (együltõ helyben ment) és esek majd neki a második résznek
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Igazából az lep meg, hogy SQJ még nem vitte végig :-(
Fenti cikk se semmi amúgy... 4/10-t ad rá, de azért 6.000 Ft-ért ajánlja. A 4/10-es játékot. Aha. :-DDD
Ha lesz két jelentkezõ, akkor már volt értelme, de legközelebb már jobban fogom figyelni a kívánság listákat. 😊
De van egy olyan érzésem, hogy ez itt sokaknak megvan...
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
STEAM-ben azt hiszem nekem is publikus.
Jó pakolászást, belakást, és azért ne felejts el minket 😊
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Holott töltögetni sme kell, full realtime lehet filmeket nézni neten vagy youtube-on jobb stream minõségben.
De mikor kéne én is tv-be nézem....😄
mégis tv-be nézem VHS változatot. 😄
Úristen tv-be azt sem tudom mit nézzek, Amerikai ninja vagy Vasangyalok 2? 😄
Majd kurva gyorsan kapcsolgatom ide-oda. 😄
Vagy kép a képben. 😄
Pedig nekem mindenem publikus - még az acsijaim is, veled ellentétben 😛 (meg kb minden friendemmel ellentétben)
origin - profilmab is BÉNASÁG (nem, nem a privátság miatt - hanem mert kb semmit se látni, amiért érdemes lenne böngészni VS. steam)
Forza.