Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

totyak
Ok, köszönöm. Ez így elég jól hangzik. Nem mintha nagyon sokat érnének a kártyák, de pár száz forintot hoznának.

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Hol?Nekem csak letöltõ link van..

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Dzsini
Igen, PP-rõl tudsz vásárolni minden további nélkül.
Az eladott kártyákért kapott pénz a Steames belsõ számládra kerül (a kliensben jobboldalt fent írja az aktuális egyenleged), ahonnan házon belül tudsz vásárolni késõbb, ugyanúgy kiválaszthatod fizetési módként, mint a PayPalt.

"Any Steam user who has a successful purchase on their account between 30 days and one year ago, and has Steam Guard enabled for 15 days can list items on the Community Market. "
Tehát akkor használhatod a boltot, ha legalább 30 napja, és maximum 1 éve volt vásárlásod a Steamen. Ami, ha késõbb kártyákból szerzett pénzbõl vásárolsz, tulajdonképpen önfenntartóvá teszi a piacra járási lehetõséged.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fpocok
PPvel simán tudsz venni. Igen, ELVILEG utána már tudnál eladni. A steam tárcádba menne (accountodra), amit értelemszerûen csak a STEAMen tudsz elkölteni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

totyak
Tudom, hogy ez nem a Steam téma, de inkább itt kérdezem, mert itt mindig akad valaki, aki tud válaszolni.

Lényegében arról van szó, hogy van egy rakat ilyen Steam kártyám, de eddig nem nagyon foglalkoztam velük, adta a játék, aztán bekerült a tárolóba. Most néztem, de nem enged a rendszer eladni, mert nem vettem még közvetlenül a Steam felületén játékot. Ha vennék egy akármilyen olcsó játékot, teszem azt a lejjebb emlegetett Hydrophobia-t, akkor már engedne nekem is eladni (30 nap múltán)?

Ha van egy PP számlám, akkor azzal simán meg tudok venni egy játékot, nem kell hozzákötni a Steamhez, vagy ilyesmi? Illetve az eladott kártyákból hova kerülne a pénz? Nem akarok bankszámlát megadni. PP számla meg igazából nem az enyém, hanem ilyen családi használatra készült.

Köszönöm

Szívesen! 😊

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Troger911
Ismét adnak kulcsot!
grebber
Itt is köszönöm Darkling-nak szépen az ingyen Anomaly-t!
<#worship>

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Igaz, nem tudom miért panaszkodom (majd sírok, ha tényleg szar lesz). Inkább legyen ilyen, mint a ME3 féle dolog 😄

Totti5
Alternatív történés lesz szóval nagy eséllyel good/bad ending. Ettõl még a teljes storyt tudni fogod, akármelyiket is játszod.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Ja bocs, én nem a játékra mondtam, hogy szar lesz, mert én is várom... hanem erre a dologra, hogy "majd kétszer játszuk vissza, mert úgy csinálták". Erre értettem, hogy biztos nem lesz nagy dobás.
Amúgy meg ez milyen már, hogy csinálnak egy sztorit, de persze már a legelején úgy csinálják, hogy csak a felét tudjuk meg... hogy újrajátszuk. meh.

Maak
160Ft/GB

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Totti5
Nem látok a jövõbe, max csak nagyon remélem hogy nem lesz szar... akinek sok az vár rá amíg 3 ezer lesz.

Sir Quno Jedi
Én sem fogom letolni kétszer. Nyilván a gameplay 99% ugyanaz, akkor meg nem kell kétszer, ott a jutyúb.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
SR5,DAI,W3 azonnal kéne, de ezek ráérnek alaposan...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fpocok
A többség leszarja a kétszeri végigjátszást. Jól bedobták, de nagy szar lesz.

zorrobomber
De. szerintem véletlenül 😊

Sir Quno Jedi
Nyúgika, ezé nem vettünk watch dogsot se. Annyira nem jó, hogy day0-1 stb., majd ha olcsósodik akkor talán, amennyit megér.

zorrobomber
Totti5
Egy 15-20 órás FPS, 2szeri végigjátszás ( választási lehetõség, alternatív események ). Sok? örülnék ha csak 8k lenne😊)

Fpocok
8k az új Wolfenstein.
De basszus, még így is NAGYON DRÁGA.

Maak
Giga off, de ugye ez nem csak szamomra hanyinger?

[/spoiler]Valszeg nem veletlenul vannak tiltva a kommentek.[/spoiler]

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Törölt felhasználó
Igen jó bicikli is! 😊
IMYke2.0.0.0
35 éves. Vietnámi-amerikai. http://www.diemchau.com/

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
A WD hír már elavult. NEM LESZ 60fps.

Maak

IMYke2.0.0.0
"Mikrotranzakciók a DriveClubban

Az Evolution Studios megerõsítette, amit már amúgy is sejtettünk: bizony, lesznek mikrotranzakciók a DriveClubban. Paul Rustchynsky, a játék vezetõ designere szerint a fejlõdési rendszer nagyon egyszerû és viszonylag gyors lesz, de ettõl függetlenül aki hamarabb, vagy azonnal szeretne hozzáférni újabb tartalmakhoz, az fizetéssel megteheti. A játék továbbra sem lesz Pay2Win, inkább azoknak szeretnének segíteni (a Forza Motorsporthoz hasonlóan), akik kevesebb idõvel rendelkeznek. Rushy egyébként hozzátette, a rendszer körülbelül úgy fog mûködni, mint a MotorStorm RC-ben, szóval aki játszott azzal, tudja, mire is számítson."

"Watch Dogs - PS4-en 60fps-sel és 1080p-ben

Igazi meglepetéshírt kaptunk ma, egyenesen a Sonytól: a Watch Dogs a konzolok közül egyedül PS4-en fut majd 60fps-sel. Mindez annak fényében különösen meglepõ, hogy maga a Ubisoft is többször nyilatkozta a múltban, hogy a nyitott világú játékaiknál a 30fps-t lövik be alapvetõ célnak konzolokon, és ehhez igazítják a grafika minõségét. A fejlesztõk is többször elmondták, hogy PS4-en biztosan 1080p-s felbontásban és 30fps-sel megy majd a játék, egyedül az Xbox One-os változat felbontása volt kérdéses - ott 900 vagy 960p-rõl suttognak a bennfentesek. A PS4-tulajdonosok mindenesetre örülhetnek a 60fps miatt feljavult játszhatóságnak. (Azóta egyébként már levették az oldalról a képet, valószínûleg idõ elõtt került fel.)"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Törölt felhasználó
+#208898: Oké, köszi fiúk efelett elsiklottunk szerintem 😊
Maak
Steam codes for Anomaly: Warzone Earth are all used up for now but they will be back. If you registered with the service and only got the DRM-free version, please stay calm - you will get your Steam code eventually.

IMYke2.0.0.0
lostprophet, Micsu: tényleg nem mindig nézek a fórum fõoldalra - kedvencekbõl indul a fórum, és azonnal klikkelek bal oldalon az olvasatlan üzenetes topikokra.

lalakov
Azt írják hogy nyugi majd megkapod a kulcsot. ;-)
Törölt felhasználó
Ja nekem is, egyébként köszi a linket Sippie 😊
Egyébként jön az újabb Anomaly játék, ezúttal TD köntösben, az idegenek irányítva.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Fpocok

MerlinW
Nálam nincs semmilyen "get key" link, simán letölt egy DRM nélküli exe-t.

[merlinw.org]

Fpocok
Ja... hogy készen kellett lennie? Hát a lancs fontosabb, mint lerakni egy kész produktumot. Én kérek elnézést, így már mindjárt érthetõ, miért lett olyan.

grebber
Akinek megvsn az anomaly kérem turjon nekem egy kodot!!Mobilon nem akarok görcsölni meg melozok is.

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Ha szerencséd van kifogsz 3 lapot amit eladsz 0.17 euro-ért, és vehetsz egy Hydrophobia-t 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
ja zsir játék.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sippie
Ingyen Warzone Anomaly játék steamre, akinek még nincs
regisztrálni kell az oldalon, visszaigazolni az emailt, utána megkapjátok a játékot, steamre aktiválható a downloadnál "get key" parancsal, és kártyás!
Marha jó kiegészítõ a TFT, de példának okáért a tisztességes ork kampány kispórolása egy WarCraft esetében aligha kiált az alábbi melléknév fokozásáért.
DarkSector
Hydro Propeci 150ft!!!!
"Ingyen"

Scooter
<#eljen> Legjobb részek. A kiegészítõ tartalmasabb mint az alapjáték!
Dzsini
"a Gárdonyi Rendõrkapitányság Bûnügyi Osztálya üzletszerûen elkövetett csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetõeljárást S. Tamás 20 éves budapesti lakos ellen. A férfi 2012 novemberétõl kezdve különbözõ internetes hirdetési oldalakon telefonokat és számítógépes játékokat hirdetett meg eladás céljából. A vevõk elutalták számlájára a megbeszélt összegeket, õ azonban egyetlen alkalommal sem küldte el az eladott cikket."
eggyel kevesebb

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Prince23
Nekem a videogamer.com oldalát nem akarja behozni, betölteni a net. Se a chrome, se a steam, sem másik böngészõ. ez miért van vajon? volt CClenaerezés is, és már pár hete ez van.

TBTPumpa
Utolsó igazi Blizzard minõség!
The Frozen Throne 10/10-es kiegészítõ!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Törölt felhasználó
Annyiba beletehetik, mint a 3-nak az elején a kis srác. Vagy ilyesmi 😊
Dzsini
pletyka egyik forrása - persze ahogy ott is írják, semmi hivatalosat nem tudni még, majd az E3-on talán mutatnak valamit (június 10-12), ha jövõre tényleg meg akarnak jelenni vele.

Dzsini
Azok után, hogy a legutóbbi pletykák szerint a múltban, a First Contact War környékén fog játszódni, elég nehéz feladvány lenne (Shepard akkor 3 éves volt) 😊