Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Rája... XD
zorrobomber
Bár a kulcs kicsit olcsóbb volt, egy ilyen klasszikusnál még én is azt mondom hogy elfér a doboz 😊

Mass Effect 3:
Miután ma sikeresen leoltottam, belõttem most, és konstatáltam hogy az arc- és karakterimportálás azért 10/10-es feature még mindig, több játékban is alkalmazhatnák. Mondhatni hozzámnõtt ez a kissé bárgyúra sikeredett fej(kép spoilerben). Óriási kihagyott ziccer lenne ha az új Mass Effect-ben nem lenne save import és Shepard cameo(nem vittem még végig szóval nem kell kioktatni, hogy nem is lehet, mert a 3 DLC-je végén mellkason szúrja egy rája <#idiota>).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

enyémet is

ilyen ez az Imi 😞

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

lostprophet
Enyémet is hetedikén 😄😄

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Botond
Én sg-n hirdetõ srácról 1500ért. 😊
zorrobomber
Nekem valamiért a Battle.net accomon virít.
Instant update: aha, megnéztem, kulcsos boltból vettem. Nice.

wesker24
Alapmû nekem is ott virit a polcomon mindkettõ kiadás ! 😊
wantonly
Na, ez még játék volt. Aztán mi lett belõle... 😊
Botond

Mai beszerzés. Csak 12 év lemaradásban vagyok. 😊
davidka003
Fél eurót megér mondjuk.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
Játék 20%a aztán elvágták a szalagot. Én így ennek tudatában nem ajánlom senkinek. Egyszerûen nincs értelme az egésznek.

( epizódikus lett volna, de nem lett második rész, sem harmadik stb... )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Hydrophobia 0-5 euro steam-en! Szerintem ennyit veszett modon megér!!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Nálam ezek vannak:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Mivel "halott" a magyarítások portal SG keresõ meg egy rakás kula, itt kérdezem Jedi 1-2-höz van magyarítás?

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Muszáj hízelegni, a büntipontok miatt. 😄DDDDDDD

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Én az ilyenektõl mindig rossz játékosnak érzem magam, mert sûrûn hullok 😊

Más:

"Cypress Inheritance: The Beginning" ez miért ilyen rohadt drága még mindig?!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
Speciel nem is rossz kis side scrolling lövölde, egy bundleból megvan, van benne pár jó ötlet 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Weeklong akció keretében valaki próbálja megvenni ezt 😊))
"Syder Arcade -100% 0,01

IMYke2.0.0.0
Ehhh... akarom mondani: lámpás...

IMYke2.0.0.0
Van egy Jedink is, talán megvéd minket a szelencébe zárt szellemtõl 😊

IMYke2.0.0.0
Weeklong-ot nem akarják könnyen adni nekünk...

genndy
Ellenkeztél vele! Mindjárt törli a topikot! <#wilting>
<#idiota>

Isten éltessen Dzsini!<#wave>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Orcs Must Die! 2 - 75% - 3,74 euro

IMYke2.0.0.0
Nem teljesen így van 😊

A lista:

"Boldog születésnapot kívánok grebber!" - 2014.01.11
"Boldog születésnapot kívánok w77d!" - 2014.01.11
"Boldog születésnapot botond!" - 2014.01.19
"Boldog születésnapot kívánok Sir Quno Jedi!" - 2014.02.10
"HappyHunter: Boldog születésnapot! 😊" - 2014.04.12

Boldogot nekije!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Dzsini
Egy moderátorét nem merik elfelejteni 😉

Köszönöm a köszöntéseket, nagyon jól esnek! Félúton a sír felé már minden nap ajándék 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

MerlinW
Februárban volt, de <#law> <#vigyor>

[merlinw.org]

Botond
Újreg! 😄
Mondjuk a változatosság (nem egykaptafa pályák, minõségi kialakítás autók tekintetében) lehet egy tényleg objektíven értékelhetõ elem ebben igazad is van.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Boldog Szülinapot Merlin! Így utólag is... Iszom is az egészségedre<#pias> Vagyis ha jobban belegondolok már szombaton megvolt...<#nevetes1>

MerlinW
Nyugi én is ugyanígy vagyok ezzel😊

[merlinw.org]

Totti5
Mi a maszatolás benne? mivel õ pl sosem látott Forzát, csak leírtam mi a helyzet, csupa tény, vagy nem szabad?

Egy saját véleményem van benne, hogy én a minõségi tartalmat tartom elsõrendûnek, ami lehet hogy kevesebb mint az összehányt de nagyobb tartalom.

IMYke2.0.0.0
Mea Culpa, Mea Maxima Culpa! <#szomoru1>

//Évente ha talán tucatszor nézek jobbra, a Fórum fõoldalán, és akkor is csak átfutom a neveket.
//Lassan fel kellene írnom valahová azon emberkék születésnapját, névnapját, akiket 14 éve*** fórumon ismerek... <#wilting>

*** = de legalább is évek óta

Botond
Ez maszatolás. A szarság full objektív dolog. Vagy akkor most mégsem? 😄
MerlinW
Az enyémet bezzeg idén elfelejtettétek 😞

<#nyes>

[merlinw.org]

DarkSector
+1

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Dzsininek boldog születésnapot kívánok!

Totti5
Ezt az kisírt videót csak jutubon néztem meg, de kár volt. Rontotta az 1-2-3 összhatását, de hát ez van.

MerlinW
Ezt én sosem értettem. Maga a játék az utolsó 2 perces videóig szuper volt. Aztán mindenki az utolsó videó alapján döntötte el, hogy szar. Én mondjuk más állatfaj vagyok, mert nekem az extended nem tetszett az eredeti drámai megoldás pedig igen. Szerintem az elejétõl a végéig rendben volt a ME3.

[merlinw.org]

Totti5
Láncs cím, tehát a konzol indulására kellett késznek lennie. Forza 6ra lesz idõ ( 2015 vége felételezhetõen ) és nem lehet kifogás semmire.

IMYke2.0.0.0
Nuuvem - Star Wars-akció van.
//STEAMPLAY: Comprando este jogo você poderá jogar tanto no MAC quanto no PC. = MAC és PC egyaránt

* Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast (MAC) - STEAM-es - 5,99 brazil reál
* Star Wars: Jedi Knight: Jedi Academy (Mac) - STEAM-es - 5,99 brazil reál
* Star Wars: Knights of the Old Republic (MAC) - STEAM-es - 5,99 brazil reál
* Star Wars: The Force Unleashed - Ultimate Sith Edition (MAC) - STEAM-es - 11,99 brazil reál

//nincs kedvezmény, ha mind a 4-et beteszed kosárba

Fpocok
"Miért? mert ennyire volt idõ"

Ömm... még több idõt rászánni?

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Wazzer - most szembesültem a ténnyel, miszerint már a GOG-on is 19 játékom van!

Totti5
Forza 5re egy szóra. Tény hogy kevesebb a pálya és az autó. ( lehetõségekben, mechanikában sokkal fejlettebb és jobb mint a 4, pl az AI, fizika, vezetési modell ) Miért? mert ennyire volt idõ, abban a tekintetben hogy ami benne van az részletekbe menõkig kidolgozott. Nézd meg a GT6ot. Még mindig az a legnagyobb erénye, hogy 1400 autó. Ez szép és jó, csak a kontent 70%a 10 évvel ezelõtti szinten toporog, mert a mennyiségre mennek a minõség helyett, így a játék hiába ilyen olyan csudatartalom amikor AIban, autókban, hangokban, átgondolt struktúrákban, és MINÕSÉGBEN megeszi reggelire akár a Forza 4 akár a Forza 5. Én könyrögröm a fejlesztõknek, hogy ami 10 éves szint azt dobják ki a kukába és a GT7 csak is minõségi kontentel legyen. Legyen benne 500 autó de az az utolsó csavarig nextgen minõségben és a többi...

( autók DLCben jönnek, már most van hozzá 60 autó ami az utolsó csavarig nextgen minõség és jött 2 db ingyenes pálya 6 nyomvonallal )

Mivel a Forza 4 minõségi tartalmat vonultatott fel, teljesen nyilvánvaló hogy a F5 tartalomban gyengébb, ha pontokban nézzük akkor 1 pontal gyengébb, mert ez hiba, de csak abban, ami ugye még mindig a legtöbb, hisz nincs más autós játék ami 300-400 autót vonultat fel ( egy átlag autós játékban van max 50 autó ), ráadásul a Forzában nincs ismétlés ( nem úgy mint a GTben ahol 1 Toytoából vagy Hondából ott van a 85-98-ig 10 modell ami apróságokban tér csak el )

Akkor írd le mire gondolsz. Világosítsál már fel...<#awink> Hátha tanulok valami újat(tényleg érdekel, el ne somfordálj innen anélkül, hogy leírnád a gondolataidat... Pü-ben jöhet!)

Most ez komoly? Mert akkor vesszük azonnal. Ugyanitt Red Dead Redemption PS3-as Goty verzió eladó érdeklõdés hiányában. <#nevetes1>

Most komolyan. Ezen pc-n, aki még nem látta konzolon, nem játszott vele konzolon össze*ugyozzátok magatokat az 1000 százalék, feltéve ha szeretitek a western témát GTA-val karöltve.

Pc-n RDR, egérrel lõve, billel irányítva... Mindjárt sírok a gyönörûségtõl (remélem jól elszarják az optimalizációt, hogy legalább ennyi hiba legyen benne...XD)!

Fpocok
Tehát akkor nem érted. Értem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
"Project Temporality"

* GreenManGaming most 33% engedménnyel adja: STEAM - 8,03 font
* STEAM-en: még be sincs árazva

A játék még megjelenés elõtt van, a premier ebben a hónapban.

DarkSector
A hiba-nem hiba, egy tény.

A szar, nem szar, egy vélemény. 😊

DarkSector
Van a szar játék, és van a hibákkal teli játék.

A 2 dolog közt van nagy eltérés.

A hibákkal teli lehet attól még jó, és a szar is lehet hibamentes.