Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Sacred 2 gold kéne ha külön cd kulcs lenne!

Next PC upgrade: 2022

tomsolo
Nekem ebbõl a Metro van meg egyedül 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Tinman
Humble:

Az összes megvan :-D

Párom reakciója erre a tényre:

"Yessss! Yesss!"

Kis aljas :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

benőmenő
Itt is köszi a kulcsot! <#integet2>

Az új Humble meg: Azt a mocskos leborult szivarvégit!
grebber
Új Humble aztakurva igen így egybe fõleg akinek egy db game sincs meg belõle mert tuti hot ziher megint egy kulcs minden 😞

Totti5
Így van, lényeges dolgok fejlõdtek azóta, de hát alig telt el idõ. Jó az irány, remélem a pályák gyártása folyatódik. Az autóké nem izgat, DLCt nem vettem, nem is tervezek, abból van belõle egy rakattal, a nagy részével nem is mentem még + Forza 6ban úgy is benne lesznek.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
Mondjuk az is tény, h a forza5 1.0 és a mostani tök más (tartalomban is, noha az autós tarta fizetõs, a pályák meg ingyenesek).
Ikonikus pályák hiányoznak (gondolom autók is), ez szerintem nem 1, inkább 2 pont minusz - egy forza mapple valley nélkül nonszensz 😊)

Forza.

arty
A pontokkal - különbözõ mértékben - értek egyet.

Grafika nehezebben mérhetõ, a hangok ritkán szarok (inkább az tûnik fel pl nekem, ha kiemelkedõen jó, fõleg pl autósban) - itt lehetnek nagyobb kilengések 1-2-3 vélemény közt.

Bugok - asszem ez egy igen jól mérhetõ pont, bár látom egy két reakció alapján, hogy nem értették, hogy nem 1-2 kiemelkedõ problémára érted te sem, hanem pl egy alienfosra, vagy egy szarul mentõ DeadSpace3-ra senki nem mondja, hogy "nem bugos, kimondottan jók ezen elemek"

Vége necces. Tudom, h te pró vagy, így többet vársz el kihívás tekintetében. Én azt mondom, ahol nem szabható személyre a nehézség, hogy mindenki megtalálja a kihívását = az biztosan szar ebben a tekintetben (összes souls pl) ... de az is, ahol a hard könnyû, majd "az utolsó két pályát képtelenség megcsinálni" 😞 erre sok a példa, ha nem is mindig a két utolsó pálya a vicc.

Összességében +2-3 😉)

Forza.

TBTPumpa
Köszönöm! <#worship>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

benőmenő
Hali, én akkor az evolutionre jelentkeznék!
Ha kell összeszedem, ami régi bundlikból maradt és cserélhetünk, amennyiben kell belõle valami.
Scooter
Anomaly Warzone Earth (Steam)-re jelentkezni nálam is lehet! <#vigyor2>
Totti5
- Race Injection
- GTR Evolution
- GT Legends

arty
még mindig a rivjuk 1.0-ját hasonlitod a te 1.5-jével ... látom nem tudsz leakadni a csusztatásról, te és rapid mindig hozzátok az elvártat a játékkal kapcsolatban ....

Forza.

zorrobomber
Én inkább úgy kérdeznék, hogy melyik a legbarátibb a pakkból, mit érdemes felrakni?

grebber
"tényleg ne gerjeszd feleslegesen a fesztivált ilyesmivel"

Gerjeszteni? Én csak írok. Aki gerjed rá az gerjeszt azoknak mond, ennyi. Köszi!

IMYke2.0.0.0
Rendben - a tiéd, bármikor, amikor tudunk "ütközni" 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
A Legend-re vevõ lennék. De most nem tudok felmenni Steam-re.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Totti5
Szörnyû visszanézni ( 2012 óta nem láttam ), és látja az ember hol rontott, hol bénázott😊

MerlinW
<#eljen>

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Nálam ezekért:

King's Bounty: Armored Princess
King's Bounty: The Legend
Serious Sam HD: The Second Encounter

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5

zorrobomber
<#eljen>

Mondanám hogy akinek még nincs meg kötelezõ, de jó tudni hogy készül belõle egy superior "HD" változat(PS4, Vita, Steam).

Binding of Isaac - 1 euro

MerlinW
Nálam is lehet jelentkezni ezekre:

Enclave (Steam)
Forge Starter Pack (Steam)
99 Levels to Hell (Desura)
Rig 'n' Roll (Steam)
Guardians of Middle-earth Smaug's Treasure (DLC)
Anomaly Warzone Earth (Steam)
GTR FIA GT Racing (Steam)
GT Legends (Steam)

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
"Csak" 50 euro: "Dynasty Warriors 8 Xtreme Legends Complete Edition

mooo
GTR Evolution és GT Legends kulcsokért lehet jelentkezni <#wave>
MerlinW
Semennyire. Ízig vérig kormányos szimulátorok.

[merlinw.org]

Totti5
Kormánnyal nagyon jó kis programok. Jól skálázható így kontrollerrel is el lehet velük döcögni. FULL liszensz, karrier, szabályrendszerek. Race ugye a hivatalos WTCC túrakocsi bajnokság játéka ( 2006-2007 szezon ). Injectionban WTCC 2010 is benne van pl Michelisz Norbi-val is lehet menni.

Totti5
Régi játékok, már eljárt felettük az idõ. Volt pár éve GTR2 kulcsosztás, akkor szereztem, letöltöttem 1szer belenéztem és annyi volt. Retró.

GTR evolution ( ami ugye RACE játék GT autókkal pár új pályával ) viszont jó, azt ajánlom. Igaz már az is retró a mai szimek tudásához képest pl rfactor 2, iracing, AC.

GT Legends-t szintén ajánlom, sõt azt Arty még jobban fogja! Egyedi, jó a karrier, még korrektül is fest ma is.

Ezek potya ótósoknak mennyire élvezhetõ játékok?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

benőmenő
A GT-k megérik ezt az árat?
A Race és az összes dlc már megvan.
Tinman
Aztarohatt! :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Egyik sincs meg.

IMYke2.0.0.0
Peti, tényleg ne gerjeszd feleslegesen a fesztivált ilyesmivel...

Totti5
Megvan.
Megvan.
Megvan.
Megvan.
Megvan.
Megvan.
Megvan.

Asszem kihagyom 😊

Tinman
Arty & Totti bundle!

Turbo Bundle

2.59 juró

- RACE: The WTCC Game + Caterham Expansion

- GTR FIA GT Racing

- GTR 2: FIA GT Racing Game

- Race On

- Race Injection

- GTR Evolution

- GT Legends

zorrobomber
banplz

grebber
99%-ot adok neki hogy ez is egy soha el nem készülõ cucc lesz 😞

lostprophet
Vampire: The Masquerade-et átportolják Unity-re 😊
Honlap: Project Vaulderie
Videó:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

zorrobomber
banplz

grebber
Ragyogó kb 15k-val lehet majd olcsóbb! Már csak a törés kell és vesszük is azonnali hatállyal visszavonhatatlanul<#eplus2>

Fpocok
MerlinW
Megnézed kinek van a kívánságlistájában és jó fej leszel😊

[merlinw.org]

zorrobomber
<#idiota>

zorrobomber
PH!-n eladod

Scooter
Szerintetek mit lehet kezdeni egy Aerena - Clash of Champions-al, ha van belõle a raktáramban 1 db, amikor már ingyenes lett a játék? <#wilting>
grebber
davidka003
Én is azt csináltam egy ideig de van ami tényleg hulladék.
Amúgy szerencsére lehet account-ról törölni cuccot.
Így olyan mintha meg se vetted volna, nem lesz ott a listában. 😄
Sok fost töröltem már.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

MerlinW
Megvan, köszi😊

[merlinw.org]

grebber
Elhatároztam mivel steam-en is "gyûjtöm a sok szart"<#banplz> amazon napi ingyen android játékait is begyûjtöm.Már alakul ott is egy szép kis kollekció (ma pl Pocket Rally van)
Igaz sok esetben nagyon legalja és még ingyen se kell,de elég sok "jóféle" játékot lehet kapni.
Hamár hörcsög akkor legyen kövér<#nevetes2><#nevetes2><#taps>

Scooter
Akinek kell egy Anomaly: Warzone Earth steam kód, az jelentkezhet nálam <#vigyor2>