Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az összes megvan :-D
Párom reakciója erre a tényre:
"Yessss! Yesss!"
Kis aljas :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az új Humble meg: Azt a mocskos leborult szivarvégit!
Next PC upgrade: 2022
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ikonikus pályák hiányoznak (gondolom autók is), ez szerintem nem 1, inkább 2 pont minusz - egy forza mapple valley nélkül nonszensz 😊)
Forza.
Grafika nehezebben mérhetõ, a hangok ritkán szarok (inkább az tûnik fel pl nekem, ha kiemelkedõen jó, fõleg pl autósban) - itt lehetnek nagyobb kilengések 1-2-3 vélemény közt.
Bugok - asszem ez egy igen jól mérhetõ pont, bár látom egy két reakció alapján, hogy nem értették, hogy nem 1-2 kiemelkedõ problémára érted te sem, hanem pl egy alienfosra, vagy egy szarul mentõ DeadSpace3-ra senki nem mondja, hogy "nem bugos, kimondottan jók ezen elemek"
Vége necces. Tudom, h te pró vagy, így többet vársz el kihívás tekintetében. Én azt mondom, ahol nem szabható személyre a nehézség, hogy mindenki megtalálja a kihívását = az biztosan szar ebben a tekintetben (összes souls pl) ... de az is, ahol a hard könnyû, majd "az utolsó két pályát képtelenség megcsinálni" 😞 erre sok a példa, ha nem is mindig a két utolsó pálya a vicc.
Összességében +2-3 😉)
Forza.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ha kell összeszedem, ami régi bundlikból maradt és cserélhetünk, amennyiben kell belõle valami.
- GTR Evolution
- GT Legends
Forza.
Gerjeszteni? Én csak írok. Aki gerjed rá az gerjeszt azoknak mond, ennyi. Köszi!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
King's Bounty: Armored Princess
King's Bounty: The Legend
Serious Sam HD: The Second Encounter
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mondanám hogy akinek még nincs meg kötelezõ, de jó tudni hogy készül belõle egy superior "HD" változat(PS4, Vita, Steam).
Binding of Isaac - 1 euro
Enclave (Steam)
Forge Starter Pack (Steam)
99 Levels to Hell (Desura)
Rig 'n' Roll (Steam)
Guardians of Middle-earth Smaug's Treasure (DLC)
Anomaly Warzone Earth (Steam)
GTR FIA GT Racing (Steam)
GT Legends (Steam)
[merlinw.org]
GTR evolution ( ami ugye RACE játék GT autókkal pár új pályával ) viszont jó, azt ajánlom. Igaz már az is retró a mai szimek tudásához képest pl rfactor 2, iracing, AC.
GT Legends-t szintén ajánlom, sõt azt Arty még jobban fogja! Egyedi, jó a karrier, még korrektül is fest ma is.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Megvan.
Megvan.
Megvan.
Megvan.
Megvan.
Megvan.
Asszem kihagyom 😊
Turbo Bundle
2.59 juró
- RACE: The WTCC Game + Caterham Expansion
- GTR FIA GT Racing
- GTR 2: FIA GT Racing Game
- Race On
- Race Injection
- GTR Evolution
- GT Legends
Honlap: Project Vaulderie
Videó:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Parasite Eve 2, best game EVER!
Amúgy szerencsére lehet account-ról törölni cuccot.
Így olyan mintha meg se vetted volna, nem lesz ott a listában. 😄
Sok fost töröltem már.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Igaz sok esetben nagyon legalja és még ingyen se kell,de elég sok "jóféle" játékot lehet kapni.
Hamár hörcsög akkor legyen kövér<#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#taps>#taps>