Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi! Többnyire kitalálom, de ez esetben azt se tudtam, h eszik vagy isszák. 😄
IMYke2.0.0.0
Azoknak, akik nem tudnak Fpocok Petiül: "World of Warcraft: Battle for Azeroth" (2018.08.14)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Szerintem nagyon elbaszták a pcs dátumot. 5 napra rá jön BfA...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Atisz
Most már tényleg játszanom kell(ene) az Eye of the Beholder-rel 😊

Az Ultima részeken kívül talán mindegyik darab jó játéknak is mondható (mondom ezt úgy, hogy csak párral játszottam a felsoroltak közül).
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2018.07.12. 19:14:58

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

zorrobomber
A Remember Me-t a Capcom adta ki (és ugye a DONTNOD fejlesztette).

IMYke2.0.0.0
Az én látókörömben még az animék miatt is ott van a mamutcég, ugyanis előszeretettel (és sikeresen) vetették meg a lábukat azon a piacon is.
Egyébiránt, nekem a kiadott játékaikkal sincsenek problémáim -- ez talán azért is lehet, mert meglehetősen "öregen" (23-24 évesen) kezdtem el úgy igazán géjmer lenni és a klasszikusok mind kimaradtak az életemből.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Iminek :
Ez a szponzor téma nálam betalált mert én azért veszek 0day steamen játékot,hogy az adott cégtől,címből jöjjön még (A Deep Purple felé is adakoznék ha csak ezen múlna a fiatalságuk és egy új lemez 😄 ). Viszont egy önző féreg vagyok,leszarom Grebbernek jön e a második rész,nekem jöjjön.
Más :
Írtad SE játékokat vettél sokat ami furcsa. Maga az SE furcsa...annó nálam a Square Soft volt az isten,olyan műalkotásokat raktak az asztalra mint a Vagrant Story vagy a Parasite Eve. Aztán jött a nagy összebútorozás az Enixel. Sokat balfaszkodtak,pocsék PC portok tömege de mégis kifostak pár "középszerű" kult játékot...pl.: Sleeping Dogs vagy a Remember Me. Ahogy én látom ez a cég még mindig próbálkozik valami újat hozni,és bevállalja a buktát. (Uborka meg ül 2 címen és copy/paste) Persze benne van,hogy tartja a nagy neveket és szoptatja a népet mint egy normális mamut.
UFF
A büdös életbe, már megint rákönyököltem a Buy gombra. De legalább lesz mivel tolnom augusztusban.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

zorrobomber
51 DOS game intros <#szeret>

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.07.12. 12:30:37

Atisz
Hát kb. tényleg az az egyetlen igazán jó játék a témában, az Alien Isolation-nel együtt. Kár, mert sokat elbírna még a piac.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

zorrobomber
Fanatical Strategy Bundle - €1.99
Space Hulk Ascension
Supreme Ruler 1936
Commands & Colors: The Great War
Grand Ages: Medieval
Royal Heroes
Making History: The Calm and the Storm Gold
Crowntakers + Undead Undertakings DLC
Attrition: Tactical Fronts

MEdievil
Én sok éve 2 dollárért húztam be és azt is megbántam. Pedig annyira vártam és azt hittem AVP2 után végre lesz egy értelmes játék a témában.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

F

Atisz
A Twitterre rengetegen írnak: J. K. Rowling-tól kezdve, Deutsch Tamáson át, az Egyesült Államok elnökéig. Sok f@szság és sok értelmes dolog elhangzik (a humorról nem is beszélve). Az ezekre érkezett hozzászólásokkal ugyanez a helyzet.

totyak
Segíteni akart, én meg megköszöntem. Csak utána átment durciba. Nem mintha jól ismerném őt, de alapvetően, amikor itt olvasgatok a fórumon, normális emberkének látszik, ma meg ezt dobta a gép. Ha én ilyesmit ki tudok váltani, bele sem gondolok, hogy egy nálam idiótább mit okoz <#guluszem1>

Köszönöm az infót a lemezzel, ezek szerint nem minden EVM lemeznek van saját grafikája.

Scooter
Aliens: Colonial Marines Collection: 2.79€! Akinek még nem lenne meg. Ennyit röhögve kifizettem érte, legyen bármennyire szar.
Ne haragudjatok, hogy 'közbeszólok', de IMYke2.0.0.0 csak segíteni akart. Nekem a Project I.G.I. van meg ilyen EVM-es kiszerelésben, kék, Sold out lemezzel a tokban. Szóval valószínűleg eredeti és nem másolat. <#wink>

"I've won every battle, but I'm losing this war."

Nem tudom elhinni hogy itt 90%-ban felnőtt emberek irkálnak. (Tudom, mi közöm hozzá stb...stb.)

Twitteren értelmesebb beszélgetések lefolynak, pedig az a trollok mekkája.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2018.07.11. 18:40:58

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

totyak
A stílussal? Ezt úgy írod mint ha nem tudom milyen bunkón jöttem volna kérdezni. Ha rossz napod van, azt sajnálom, meg azt is, ha elraboltam két percet az életedből, míg kigugliztad a Vatera hirdetést, de a szmájlit, meg a megköszönést illik a helyén értelmezni. Mivel írásban kommunikálunk, nem érezhető, de igazából elmosolyodtam, hogy pont a Vatera hirdetést kaptam segítségnek, ezért a smile.

Tinman
Nehogy bárki megsérüljön <#hehe>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
"De, ezek szerint mégiscsak van baj, ha így nyilatkozol, hogy legközelebb nem fogsz igyekezni. De hát lelked rajta."

Ha csak azt nem nevezzük bajnak, hogy a stílussal van bajom, akkor de, tényleg nincs baj - elhiheted, hogy zéró érzelmet csikartál ki.

totyak
De, ezek szerint mégiscsak van baj, ha így nyilatkozol, hogy legközelebb nem fogsz igyekezni. De hát lelked rajta.

#301607 Atisz: Nekem nem felejthetőek, sőt, legkedvesebb gyerekkori játékom, amiből az egész sorozat iránti rajongásom kialakult <#vigyor2>

Atisz
Én elküldeném neked (pláne mivel elég felejthető játékok voltak, mármint a GTA 1 és 2, ezzel gondolom tisztában vagy 😊), de nincsenek meg, noha egykor viszonylag sok EVM-es játékom volt. Az amazonon ez a kiadás nevetséges 11 GBP-ért 😊

IMYke2.0.0.0
Nincs baj.
Már tudom viszont, hogy legközelebb nem fogok igyekezni.

totyak
Hűha, nem kell ezt ennyire komolyan venni. Nem fárasztottál, nem véletlenül tettem az első mondatom végére a szmájlit (ami sajnos nem annyira lett szmájli), illetve meg is köszöntem. Többet nem tudok tenni a lelki békédért. Nyilván nem gondolom, hogy külön gyártott egy ilyen lemezt, de az angol eBay-en százszámra vannak ezek a Sold Out játékok és kíváncsi lettem volna, nem e egy olyan lemezzel van pótolva az esetleges megsérült, elveszett EVM lemez. Éppen ezért bátorkodtam képeket kérni.

IMYke2.0.0.0
Mert szerinted egy majdnem 100%-os emberke direktbe le fog gyártani neked egy hamis nyomtatott CD-t, hogy utána eladja teszem azt 400 Ft-ért...

<#wow3>

//Amúgy meg, legközelebb a kér(d)ésed megfogalmazásakor közöld, hogy mit láttál eddig és mivel ne "fárasszanak" téged a kedves válaszadó topiklakók.
Mindenkinek könnyebb lesz. Talán...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.07.11. 17:51:51

totyak
Sejtettem, hogy ez lesz az első válasz 😄 De azért köszönöm. Igen, én is megtaláltam ezt a hirdetést ma, mielőtt itt érdeklődtem, csak nem vagyok benne biztos, hogy az az eredeti lemez benne. Fura ez a Sold Out-os lemez (bár a tok hátulján is ott van), mert általában az EVM lemezek kaptak valami saját grafikát, nem csak ez az angol SO forma volt.

IMYke2.0.0.0
Parancsolj: "Grand Theft Auto - Igazán RITKA RETRÓ KIADVÁNY" -- még 11 napig érhető el (licitálni kell!)

3 kép is van. 01 -- 02 -- 03

totyak
Valakinek nincs meg véletlenül a GTA 1-2-London EVM kiadásban? Az egész neten nem találok róluk képeket. Megvenni meg főleg sehol nem lehet. Nem nagy durranás kiadások, meg meg is vannak százféle kiadásban, de ezeket is megvenném pár száz magyar Ft-ért, ha találnék valahol. csak előbb kíváncsi volnék, hogy is néz ki egy komplett kiadás.

Atisz
Egyébként meg elérhető a Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered, kár, hogy nem olyan rég játszottam végig az "alapverziót".

Atisz
Ezzel a 'magyar felfogás' féle szófordulatról egy megboldogult magyar (?) párt jut az eszembe, ott kezdték így a mondatokat (aztán persze te voltál a xenofób, homofób, antiszemita, fasiszta, szubhumán, stb. paraszt/kispolgár, hogy kétségbe merted vonni a magyarságukat, amit a saját állításuk igazolt teljesen mellékesen).

Szóval óvatosan ezzel, na. Egy kezemen meg tudom számolni azokat a nemzeteket, amik jobb benyomást tettek rám, mint a sajátom (és nem azért mert 5 külföldi néppel kerültem csak ismeretségbe 😄)... még akkor is, ha mint tudjuk, általánosítani nem (mindig) szerencsés.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2018.07.11. 16:51:10

IMYke2.0.0.0
A szép az, hogy fel se fogja, mekkorát adott saját magának... <#szomoru1>

benőmenő
Tetszik, hogy az fel sem merül, hogy azért vesz valaki játékot mert játszani akarna vele. <#taps>
Voltan
Kész, ennyi, lehet zárni a topikot, ennél már nem lesz nagyobb tus 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Azt a rohadt. Az irónia ebben a hozzászólásban. <#nevetes2>
Jaaaaa. Így már értem. Én az elején normálisan szóltam hozzád mert fogalmam se volt ki vagy. Azóta már tudom persze. De én kezdtem, jaja.

Why so serious?

grebber
O én tőletek tanultam. Ugyanazt kapjátok vissza ,csak hogy tudjátok mi a dörgés

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Akkor ezt most olvasd fel magadnak, hangosan - és tartsd is magad hozzá, amikor minket, többieket ócsárolsz, nézel le a vásárlásainkat (is) tekintve (amivel nem mellesleg neked is megfinanszírozzuk a folytatásokat, amikre fenheted a fogad):

"Magyar felfogás ,ha valaki máshogy áll bármihez a világon = csak nem normális lehet."

Hehe. Annyira tudtam, hogy ezt se leszel képes értelmezni. 😄

Why so serious?

grebber
Magyar felfogás ,ha valaki máshogy áll bármihez a világon = csak nem normális lehet. ÉRTEM. Mindig tanul valamit az ember. <#nyes>

Ja szerencsére, mert akkor még a végén úgy szólnál hozzá valamihez mint egy normális ember...

Why so serious?

grebber
"hogy bojkottálni kéne a pre ordert" Ezen a bolygón? Inkább éhezik mindenki napokat csak hogy meglegyen neki -500day,mert ettől lesznek valakik,biztos..nem tudhatom engem ilyen érzések nem kerülgetnek szerencsére.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.07.11. 13:37:08

IMYke2.0.0.0
"húzom is a számat, amikor egy full játék árának felét még elkérik egy kiegészítőért."

Én is nagyon húzom -- olcsóbb vásárlásaim túlnyomó része ezért is DLC / Season Pass, valamilyen alternatív forrásból, vagy jó árusított STEAM Sale során. Teljes árat nem vagyok hajlandó fizetni ezekért a kiegészítőkért.

Voltan
Igen, ez az egész DLC - Season Pass téma is ilyen, így van.

Én ritkán veszek ilyesmit, mert ha van valami játék, ami érdekel, azt többnyire nem sokkal a megjelenés után megveszem, és mire kijönnek a DLC-k már nem játszom vele, max később előveszem, erre gyakran van példa. Szóval ez nem meggyőződés nálam, inkább aféfle érdektelenség. Bár nagyon könnyen lehet, hogy sok jóról lemaradok így, csak az a helyzet, hogy húzom is a számat, amikor egy full játék árának felét még elkérik egy kiegészítőért.

Az utóbbi időben egy nagy kivétel volt ezalól, a Witcher 3, ott megvan mindkét kieg, a kártyapaklikkal együtt. Az egy igen jó ár-érték arányú csomag volt!

Utoljára szerkesztette: Voltan, 2018.07.11. 13:20:32

IMYke2.0.0.0
Zsákbamacska téma: tény és való, hogy az esély megvan erre - pre-order esetében éppúgy, mint alaposan áttanulmányozott kritika-videó-trailer bázis után is, hiszen a Játékos olyan "állatfajta", aki hajlamos frusztrálttá és csalódottá válni akkor, ha úgy érzi nem azt kapta a pénzéért, amit a képek-írások-videók és a hájp okán technológiailag, történetben és grafikában elvárt...

Én a nagyobb zsákbamacska-átverés szagot a Season Pass + kisebb DLC-k témakörben érzem. Még úgyis, hogy én is veszek ilyeneket is.

IMYke2.0.0.0
Hát én nem emlékszem, hogy írtam volna ilyesmit -- a tévedés jogát fenntartom --, tekintettel arra, hogy már 2012 óta vannak pre-ordereim (Tomb Raider Survival Edition).

Voltan
Nem basztatásból kérdeztem. Csak itt is ezerszer elhangzott már sokaktól, talán tőled is, hogy bojkottálni kéne a pre ordert, mert ez kábé az egyetlen módja annak, hogy kicsit megregulázzuk a játékipart, meg aztán akárhogy is nézzük, zsákbamacskáért fizetünk ilyenkor.

Az anyagi helyzetedhez semmi közöm, nem is akarok túrkálni benne. Nem mondom, hogy nálam nem fordul elő soha, hogy előrendelek ezt-azt, bár többnyire csak 1-2 nappal megjelenés előtt, a valuta árfolyamokat figyelembe véve. Ennyi.

TBTPumpa
Pontosan 14500 Ft volt. Steam-en meg 70 euró ez a kiadás (23 000 Ft). Vicc.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Kiegészítés, nem mintha fontos lenne, de a témához tartozik, és remélem, egyúttal megelőzök felesleges köröket is:

Nem, nem lettem multimilliomos, és nem dolgozom a Mercedes összeszerelőgyár aligazgatói állásában sem.
Egyszerűen megengedem magamnak azt a luxust, hogy évente pár alkalommal komolyabb összeggel megtámogassak egy-egy nekem helyből tetsző sorozatot, vagy új címet (RPG és/vagy akció játékot), megfinanszírozva az olcsójánoskodó grebberféléknek.
Amúgy is, sok millió más játékos is megteszi ugyanezt az év 360 napján az én közép-európai suttyó játékos hobbim támogatására a világ többi táján kifizetve a 60-as kezdőárral...

IMYke2.0.0.0
Most komolyan belemegyünk ebbe?!

Vannak címek, amiknél nemhogy a kritikák, videók nem érdekelnek, de még a komolyabb (és manapság divatosan hosszú és spoileres) trailerek sem - nekem minden játék kell, ami Lara Croft. Pont.
Ritkán, de akadnak olyan címek is, amik annyira érdekelnek, hogy nem akarok várni mások véleményére, olcsóbb beszerzésre.

Hovatovább: manapság már a pre-orderek esetében nem ritka a 25%-os engedmény sem a 60 font/euro/dolláros árból... vagy a GMG esetében (és a valutaváltás miatt) a helyből jobb induló árból való VIP/univerzális voucher kódos vásárolgatás 10 évvel ezelőtti árszínvonalon.

Voltan
Imi, ezt értem, de akkor már miért nem várod meg a megjelenést, az első kritikákat, pár videót a PC portról (már csak a "hogy fut okán"😉, és akkor kiadni érte a pénzt egy Instant Gamingen, vagy CDKeys-nél. Hasonló áron, mint az előrendelésnél, vagy olcsóbban?