311803
-
Annyit árul el, hogy kiégtél :D
Imy, teljesen élvezhető a SE3, van ahol romlott a 2-höz képest, van ahol javult, összességében egy erős közepes de élvezhető és szórakoztató játék. -
Akkor átvenném a koronádat a B-játékokat illetően... -
ratgab #229822 Sokat elárul, hogy 3 küldetés után én félreraktam a játékot megjelenéskor és azóta se vettem elő.
-
:-D -
Szerintem meg az ellenfelek szemfülesebbek, a terepviszonyok miatt a játék itt-ott még nehezebb is [miközben minden segítséget meg ad az új rendszer (is)].
Én három küldetés után továbbra sem tartom unalmas játéknak.
Nem kizárt, hogy velem van a baj. -
ratgab #229819 Nekem megvan. Ha a 2-t eluntad a 3-ba bele se kezdj.... Klasszisokkal unalmasabb. -
mester1987 #229818 Csak jókat halottam róla, úgyhogy köszi utólag is! :)
Utoljára szerkesztette: mester1987, 2014.11.02. 10:34:16 -
A fórumba linkelttel is működik. A "The Longest Journey" honosítás csak kicsivel több mint 50%-ig az én munkám, s persze az akkoriban elérhetetlennek tekinthető fordító program kifejlesztőjéé. A címadó játék topik lakói is belesegítettek annak idején. Szerintem, ezért is lett autentikus az egész. -
mester1987 #229816 Nagyon szépen Köszönöm!!!
Meg is leptem magam egy The Longest Journey-vel és a te honosításoddal, mert kimaradt.
Remélem a fórumba linkeltel majd működik.
Utoljára szerkesztette: mester1987, 2014.11.02. 10:30:33 -
Szívesen. És isten éltessen születésnapod alkalmából :) -
mester1987 #229814 lalakov és IMYke2.0.0.0: Köszi!
Utoljára szerkesztette: mester1987, 2014.11.02. 10:22:02 -
King of Dragon Pass
Bár valójában hardcore stratégia, de tömve van hangulatosabbnál hangulatosabb történetekkel(kacsaemberek laknak egy zombikkal fertőzött mocsár mellett) és nem lehet eleget reklámozni. A történetek egy része véletlenszerű, vannak olyanok, amiket bizonyos más események triggerelnek(pl. felderítés: a térképen fog of war van, neked kell felderítőegységeket küldeni), és vannak hős küldetések, amikbe én is még csak beleszagoltam. Tanulmányoznod kell a játék mitológiáját, és azokból a történetekből tanulva sikeresen végrehajtani különböző hősi feladatokat. Itt a döntéseid mellett sok más befolyásoló tényező is van, a hős tulajdonságai, az adott küldetést adó isten követőinek száma(lehet követőket kérni más klánoktól), korábban talált kincsek segíthetnek, illetve klán mágiát is lehet áldozni a küldetés sikerességére. A harc egyszerű, de nagyszerű, kő-papír-olló szerű, objektívát ( pl. minél több fogoly szerzése, túlélés, minél több ellenfél megölése), és taktikát(pl. skirmish, manőverezés) állíthatsz be, de ezt is befolyásolják egyéb kincsek, tényezők, a harcot vezető karakter képességei, stb.
Hero quest videó(kb. a közepénél kezdődik, de az elején a térképet is meg lehet nézni)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Random eventek(persze ez sem teljesen random mindig, vannak összefüggő történetszálak, pl. ha találsz pár furcsa ismeretlen tojást, akkor lehet hogy először csak elteszed őket, vagy ott hagyod, széttöröd, de számíthatsz rá, hogy előbb-utóbb vagy kikelnek, vagy valakik keresni fogják a tojásokat rajtad :) ):
GOG - €1.19
iTunes-on és Google Play-en is le van árazva, azok frissebb verziók, és némi új kontentet is tartalmaznak.
Trailer:
Szerk.: először egy listát akartam írni, de a többi úgyis iOS cím amit tudnék ajánlani
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.11.02. 10:20:05 -
Otthon még mindig telepítve van. Míg más próbaverziók elég hamar kukában végzik.
Szerintem, ez elég beszédes :) -
"Próbáltam"
Hirtelen azt hittem a kuvázásra fogod írni. :D -
Próbáltam. Szerintem nem jobb és nem is rosszabb, mint a második rész. -
Mi van? 

"...nem hagynék ki helyetted..." -
mester1987 #229808 Jó Reggelt Kívánok!
Próbálta valaki a Sniper Elite III-at?
Múltkor megnéztem, de nem igazán tetszett az eleje...
Gondoltam megkérdezem. Sniper Elite v2 sörrel elment, de a 2/3-ánál már leragadt a rajta a szemem. Metacritic szerint pár fokkal jobb. De csak tényleg párral...
Amúgy +1 grebbernek erre: #229803
Indoklást nem írok inkább, legyen elég ennyi. Bár ha másnem egy jobb vidéki örömlányt nem hagynék ki helyetted...ha másnem legutolsó sorban.
Szokták is mondani:
"Örömlányból lesz a legjobb feleség."
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Remélem azért néha legalább testi örömök miatt , befizetsz valahova :D -
A gyerekek gondolat útján születnek? :D -
Evoluti0N #229805 Te ha nem lennél, akkor ki kéne találni. :D -
Jó hogy ennyire értékelsz, egy ilyen okos és szép és ügyes gyereket akar magának mindenki szeretne magának csak te nem. :D
Dart Grebber! :D -
Nincs időm ilyen hülyeségekkel foglalkozni mint a nők.A játékokra is alig van időm.
Szóval nekem nő + gyerek soha nem lesz. -
Hát akkor szólók neki hogy nyomjon le egy sallert , mert elvagy kanászodva :D -
Ő az apám. :D -
Már kidobtam a kukába, bocsi :D
Szerk:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lassan rosszabb vagy mint Grebber, mindenkibe beleállsz :D -
A negatív értékelést vagy mit? -
Ezt magyarázza már meg valaki
-
Dehogynem szar! :D -
Mindenkinek megvan a világban az ellenpólusa, ők itt találkoztak. :D -
Mellesleg ez a legnagyobb erényem. -
Visszavonom. Nem szar az Evolve.
Én belátom, ha nincs igazam, tévedek. -
Evoluti0N #229793 Vicces ez a folyamatos párharc köztetek. Pocok mindig mindent fikáz, ami konzollal kapcsolatos, de meg mindig mindennek a védelmére kelsz, ami konzollal kapcsolatos. :D -
Viccel csak, mitől lenne már konzolos játék az Evolve? :D
Nem port.
Sőt inkább PC stílus , most attól hogy multiplatform, attól még nem konzolos. -
Annyira mint a Left 4 Dead 1-2, ami egy rossz, sikertelen játék volt PCn is (not..)
Evolve most alfa. Van még csomó idejük. Minden bizonnyal jó lesz... annak akit érdekel, érdekelt a L4D és a hasonló multis játékok.
De felőlem egy 2 napos Alfa alapján szénné is lehet alázni az egészet, ha valakinek ez okoz örömet... -
Own XCOM on Steam? Get Big Alpha now!
If you’ve already hunted aliens in XCOM on Steam, you can now install Evolve Big Alpha with no registration code required (PC only).
Check your Steam games library to install Evolve, and join the hunt!
Még csak kód sem kellett. :D -
NBA2K15 ingyenes 2 napig steam-en.
Csekkolok. Meddig tart leszedni 48GB-ot? 2 napig.
Oks, skip. -
Csak?
Az akkor egy szar VGA, vidd vissza a boltba. :) -
És vitathatatlan üzlet keretében jutottam hozzá :) -
Úgy 30 :) -
Nem, csak 5mm :P
Jó fájhatott egy ilyen késsel ha szúrnak.