Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo
"Gran Torino"

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

arty
1.) magadtól nem mehetsz, mert lelõnek 2.) külföld a kánaán és mindenki királyként él

? 😉

Forza.

arty
én itthon tanulok/-tam és benéztem "néha" 😄

Forza.

tomsolo
Nem vagyok alkalmazott.

Totti5
Én nagyon szívesen tolnám 4 mûszakba. Éjszakai meló és az ünnepek kurta jól fizet. Voltam is egy ideig a mostani melóhelyen mint tanonc pár hónapig így. Hát hogy mondjam... a fizetés az superior lett hírtelen + több szabaidõ. Persze nincs hétvége és nincs ünnep ha úgy jön ki a lépés. Napi 8 óra hétfõtõl péntekig az baromi fárasztó tud lenni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Ingyen?
Kártya? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Sajnos a címére nem emlékszem, de Clint filmek nagyon jók.

Pl van ez a film, amibõl a gif-et csinálták.
Meg mikor tévedésbõl megölnek vagy börtönbe zárnak egy négert, vagy faszomtudja és lepusztult volt zsaruként felbérelik, és akit el kéne kapnia, az ugyanaz aki régebben mindig keresztbetett neki...

Aki látta tudja mire gondolok.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Scooter
Jah és az kimaradt, hogy kártyás! <#vigyor2>
DarkSector
Igen ha keresel annyit hogy 150-200, én sem mennék el abból ha szükösen is de lehet élni.
De 22800 meg 50000-el mintha semmit nem kapnál a munkádért.
Most sincs sok vesztenivalóm, csak a számláim miatt féltem , ha nem lennének elkötelezettségeim, vagy max 10-15000 akkor mennék a 22800-ra melonélkül, és tovább nyelv és ki a gecibe, a segély kevés meg leszarom de addig akkor elég lenne míg kijutok.

Scooter
GMG Rush Bros. ingyen!

Rush Bros. ingyen!

DarkSector
Persze nem egyzserû, nekem a nyelvtudásom picit instabil, ezért kellene tanfolyam, és a melohelyemrõl ha eljönnék vissza nem tudnék már menni többet
persze nem is akarnék utána
faszba ki külföldre új élet, nem baszogat senki és semmi. Lehet elõbb sikerül akcióznom akkor csinálok neked helyet. 😄
Ha addig még ott fognak.

davidka003
Milyen film?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Botond
Csak kolbászból!
davidka003
Van akinek 3 mûszak mellett is van ideje ilyenre. 😄 (tirexi)

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Totti5
Én nem akarok elmenni. Jó a meló, jó a környék. Gondok meg mindenhol lennének amik utolérik az embert, hisz külföldön sincs cukorból a kerítés.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Én benne lennék, már nézegetem hátha van valami gyors támogatott német vagy angolul hadoválos tanfolyam, és az isten nem tudna megállítani, de ha az van én szednék szemetet is ha kapnék 50k-tól többet.

Tinman
3x mondtam eddig fel, de nem akarnak elengedni, meg nyilván 7 év folyamatos munkaviszony után nekem sem olyan könnyû, csak úgy becsapni az ajtót :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Menjünk. Nekem mindig az a gondom, hogy nincs kivel.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
szar ilyet mondani de küldenének már el ha csak pár hónapra munkanélkülire nem lenne vesztenivalóm, és kimennég a rittyós gecibe szerencsétpróbálni.

Botond
Én ma szabin voltam. 😊
DarkSector
ki kéne menni a gecibe külföldre.

Botond
Persze, ezért nincs itt vidéken csak 50+ éves Moszkvics. Vagy az Kuba? 😄
Tinman
Hát baz, hogy tudtok itt egész nap trécselni? Nekem annyi melóm volt, mint a szemét. Igaz nem keresek vele, de nem érek rá itt elmélkedni :-D

/irigy

DarkSector
😄

TBTPumpa
Only Pest! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

DarkSector
Baszottjó egy film!

DarkSector
230? Hol melyik országban?

Botond
Évi 600k SZJA az annyi, kivéve ha van vagy vannak gyerekek.
tomsolo
Vagy nem 😊

Dzsini
2013-ban kb. 230k volt a havi átlag bruttó, az azt jelenti, hogy fölötte is vannak, nem csak alatta.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Botond
Új=ez*
Botond
Amúgy már 20* körbejárt új a témát. Van aki mozdul és megél, van aki kifogásokat keres. A mai nap tanulsága, hogy a legutóbbi alkalom óta nincs változás. 😊
Botond
Évi 600k SZJA az havi 312,5k bruttó. 😄
davidka003
Nono most nem a munkanélküliekrõl volt szó.
Azokat nem kell idekeverni. Itt arról beszélünk, hogy ha van valakinek állása és elégedett is vele akkor nem mindenki akar váltani.
Lehet, hogy máshol kaphatna 20 ezerrel többet de valakinek sokkal fontosabb az, hogy megszokott munkahelye van, megszokott emberekkel.

A munkanélkülieknél persze, hogy fontos az, hogy jelentkezzen mindenféle munkára. Ott nyomni kell, keresni a dolgokat.

tomsolo
Én elfogadom, de ilyenekkel van tele a munkanélküli központ.

Az évi 600k adóm mehetne jobb helyre is, mint önértékelési nebáncsvirágok takarmányozása ha lennének kedvesek kockáztatni és tenni maguk is a saját sorsukért nem pedig a sült galambot várni.

zorrobomber
Tele van a hely kockákkal, mit vártál? 😊

MerlinW
Ja értem. Mint írtam volt ez az én látásmódom, természetesen tisztában vagyok azzal, hogy mindenki más. Én nem tudom leélni az életemet egy helyen szürke kisegérként. Utólag is mindenkitõl elnézést kérek, ha valakinek belegázoltam a lelki világába😊

[merlinw.org]

grebber
Folyamatos 3 mûszak-ba toljuk ha ünnep van bármi melozunk ha úgy jön ki.
Csak nagy a szórás ,mert ügye ha kevés az éjjeles vagy úgy esnek a szabadnapok nincs/kevés a premium stb.
Van hogy 210-et kapunk van hogy 270-et sok minden befolyásolja.

+kajajegy,gyógyszer hozzájárulás+ bérletet fizetik.

Szóval nem tartom rossznak ,max akkor jönnék el ha orvosilag kimutathatóan a szteroidok miatt kezdenék "szétesni"

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Szerintem: "Nem mindenki vállalkozó kedvû azt is el kell fogadni."

vállalkozó kedvû = azaz, mer váltani, tovább lépni, ha picit is rossz, vagy kevés, vagy kék a szeme a fõnöknek, és ezért mer lépni stb.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Mondtam én egy szóval is hogy csináld? Ha neked ez az élet megfelel éld ezt. Én csak leírtam a saját látásmódomat az életrõl. Rólad egyébként is tudja mindenki, hogy különc vagy, tehát a hsz nem hozzád szólt.

[merlinw.org]

MerlinW
Egy szóval sem mondtam, hogy vállalkozni kell. Ennyire rosszul fogalmaznék?😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Havi 220.

//Életemben nem kerestem ennyit. Papíron se. Papíron a legtöbb 150.000 Ft volt, 2005-tól 2007-ig.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
220k? Heti nettó? Az már adja tényleg.
Botond
Meg ott k+f része a boschnak Pesten.
Botond
Nézd meg a hatvani boscht esetleg. Pesti fizuk is leesnek ott, annyian járnak ba Pestrõl.
Botond
Mi gyerekkel is vándoroltunk. Nekik se tesz jót a penészes fal meg ilyenek. 😊
grebber
"mindenki a saját életének kovácsa" Ez így van ,de ilyen "baromságokat" nem kell írogatni hogy vándoroljunk.

Nekem a jelenlegi pénz amit keresek untig elég.Függõ vagyok gépezek szinte mindig ha nem melózok meg nem focizok ,nekem pl nem kellene több pénz hova minek?

Mit csinálnák a sok pénzzel (magamból kiindulva)

Vennék házat? Most is bármikor vehetnék...
Vennék kocsit? Hova minek függõ vagyok nem csinálok mást csak gépezek nem járok sehova így ennek se lenne értelme
Utazgatnék világszerte? Nem ,mivel most is megtehetném ,de rohadtul nem érdekel mi van odakint szóval ez sem érdekel.
Akkor mire kéne a sok pénz nekem? Tudjak kaját venni kb ennyire azt meg 60k-s fizetésbõl is meg lehet oldani.

Next PC upgrade: 2022

davidka003
Nem mindenki vállalkozó kedvû azt is el kell fogadni.
Aki olyan típus és szeret/mer kockáztatni az persze mindig jobbat akar.

De van akinek jó a megszokott munkahely is, fõleg ha nem is keres rosszul.

MerlinW
"Ha van egy fasza munkahelyed minek hagynád ott?"
- mert találsz egy jobbat
- leírtam pár pontban mik az elõnyei.

Az sem jó, hogy ha csak egy dologhoz értesz. Ha nem lett volna 5 munkahelyem anno, nem tudtam volna cégeket alapítani, amelyek annyi pénzt termeltek egy évben csak nekem, amit te 10 év alatt keresel meg. Emellett élveztem, töménytelen élettapasztalatot hoztak, komoly üzletemberekkel hozott össze a sors és még sorolhatnám.

Persze nem vagyunk egyformák, hogy a közhellyel éljek, mindenki a saját életének kovácsa.

[merlinw.org]

zorrobomber
Ezek voltak a legfostalicskább bundle-k.