Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Hunted: The Demon's Forge

12óra volt így másodjára. Sajnos lemaradtam a harmadik "kulcsról", így papaskeletor nem járta. Viszont good endinget hoztam gyárekök. Nem úgy mint múltkor! 😄DD

Jó ez a játék. Vannak benne kicsit monotonabb szintek, de néhol nagyon is fel tud pörögni. Meg rohadtul el lehet tévedni, ha az ember tényleg kivesézik ezt-azt. Jó a csapatjáték, még gépi AI-val is.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tomsolo
Jah kezdõknek az indító rewardokkal együtt olyan 6,5 font is bejöhet.

Egyébként azt tudtátok, hogy játék értékelésekért is ad pénzt a gmg? Én kaptam 1 fontot a Child of Light reviewomért... 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

TBTPumpa
Kártyás is és még magyar feliratot is tartalmaz!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

tomsolo
GMG-n a RushBrosh - ami ingyen lehúzható tõlük - cirka 5 fontot ad vissza ha minden acsit kimaxolsz...

Tinman
Egyszer megnéztem a Dead Space filmet.

Örök emlék. A cirka 1 órás filmbe egy héten keresztül simán 5x belealudtam. Sci-fi, ûrös, szörnyes, de még a ZS kategóriát is nagyon alulról.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ez valami vicc? Annak is gyenge...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Magyarok=cigányok.
Távol kell tõlük maradni, azt kész.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Botond
Én még nethez se jutok meló közben, úgyhogy ne ríjjá...<#crazya>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Milyen mártír? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ez bizony tényleg jól hangzik! <#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

jó most mártírkodtál egy kicsit, nem fogunk hasra esni <#mf2>

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Botond
Õstermelésnél 6 milláig 600k az eü járulék, azt tudom, de ez az kezdõ meg ilyenek az kiesik az érdeklõdési körömbõl.
Dzsini
Na, ma én tudom mondani 😊
X3 Terran megvan
Universe Sandbox megvan

Early Access izé nem érdekel.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

DarkSector
Vagy Half-Life 3-at. 😄

tomsolo
Jah, vagy a Planetary Annihilationt 😊

Troger911
Még ha mondjuk az Elite-et adnák Early Accessbe 😊
lalakov
:-D
Remélem ez a leggyengébb eresztésük.
lalakov
Humble Bundle
X3: Terran Conflict 1 dollár
Universe Sandbox átlag
Kinetic Void (Early Access Game) 10 dollár
tomsolo
Humble pffff...

You must pay more than $1.00 to get
X3: Terran Conflict

Pay more than the average of $5.72 to unlock!
Universe Sandbox

Pay more than $10 to unlock
Kinetic Void (Early Access Game)

DarkSector
megtaláltam a Robo-Vampire-t pubon, kb 5kb/s a letöltési sebesség. 😄

DarkSector
Persze, ez tény, messzire nem mennék azért, anglia meg ilyenek.
Egyenlõre ausztria-német-be gondolkodom.

tomsolo
Honnan veszik egyesek a bátorságot kimenni, mikor tök alapvetõ dolgokkal nincsenek tisztában _itthon_? Én ezt nem értem.

A múltkor olvastam egy topikot - Hawaii melókról volt szó, ment a nagy értetlenkedés mi-hogy van ott. Egyszer csak bejelentkezett egy tag, elmondta, hogy 10 éve ott él kint, de szívesen segít mindenkinek mindenféle bürokráciás ügyet intézni, és benyomott egy viszonylag baráti árlistát mindenféle óradíjakkal. Erre rögtön ráugrottak, hogy mit képzel idejön nyerészkedni a sok szerencsétlenen, különben is dögöljön meg a rohadt hazaáruló.

Erre azt mondta a tag, hogy figyi itt a rendes árlistám - és az bizony már meredekebb volt - de ha itt azt hiszik, hogy Amerikában bármit ingyen megfognak kapni akkor jobb ha el se indulnak, mert különben nagyon hamar azt fogják kívánni, hogy nem is lenne olyan hülyeség a cápák közt fürödni egyet hamár a haza útra nem telik.

DarkSector
És mire leállok mennyi lesz? 😄
Amúgy nem csak tokban eltérõek, mert sokan azt hinnék, hanem menürendszer, kép-hangminõség, sõt a lemezen lévõ ETRÁK sem egyformák.

Egy idõre elfogytak a játékok amik érdekelnek megszerzésre, most inkább régieket eladtam és finanszirozom egy picit a másik iparágat. 😊
Legközelebbi játék asszem az Evil Within lesz.

DarkSector
Értem amit te mondasz, nehéz, és egyszerû kimenni és azt hinni kolbászból a kerítés, csakhogy én túlvvagyok ezen az itthoni melozáson , meg keresgélésen meg erõlködésen.

Az egész megyében vannak hirdetve melok, dolgoztam ugy hogy 2-3 óra volt oda a busz meg vissza, 80ezeré, és 5 évig!

Hová menjek az ország seggébõl? (allulról) Pestre?
Akkor már átléphetem a határt is nem? 😛

arty
ez 40+ játék 😮
az kevesebb mint 400ft/db 😮 így könnyû....

Forza.

arty
nemtom beazonosítani, h ez most melyik 😉 má' annyid van....

Forza.

arty
nem, 50k-ból élni: pokol (képtelenség és mégis hányan kevesebbõl IS élnek)
de elsõ körben itthon kell mindent megtenni a jobb boldogulásért - legalább annyit, amennyit kint is megtennél (na, sokan ezt a fázist ugorják és lépnek pl. angliába és azt képzelik, hogy jobban élnek - csak mert átváltva a nettó fizujukat forintra nagyobb szám jön ki)

az biztos, h egy egy idióta ország, és sokmindent nagyon félrement/megy 😞

Forza.

DarkSector
Lehet ezt is láttam úgy mint a MT-át multkor mikor beszéltük, csak a címe alapján nem ugrik be. 😄

IMYke2.0.0.0
Gran Torino - Clint Eastwood-rendezés, fõszerep.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
//// ha valaki nem érti mi ez akkor joggal kérdezheti minek megvenni ugyanazt a filmet 4x. 😄

DarkSector
Ja és majd lemaradt:

Napi robo. 😄

grebber
Tegnapi játékok/költéssel kapcsolatba még csak 15040ft-nál tartok idén:

Papo Yo
Just Couse 2 dlc collection (ingyen volt)
How To Survive
Narco Terror
Port Royale 3, Earth 2150 Trilogy, Iron Sky, Day One: Garry's Incident
Arma 2, Arma Gold, Arma Tactics, UFO Afterlight, Alpha Prime
Zeno Clash 2
Enslaved
Splinter Cell
Dark Souls
Sid Meiers Bundle
Binary Domain
Sang-Froid - Tales of Werewolves, Interstellar Marines - Spearhead Edition,Beast Boxing Turbo ,Reus
Grimm, Infected, IL 2 Sturmovik , KGB 1953
HiB11
Little street racing, Iesabel, Legend of Atherues. Splinter Cell double agent,Sparkle 2
Rise of Flight bundle
Alpha Protocol
Doorways bundle
To the Moon ,Ship Simulator Extreme,Gunman Clive
Daylight
Heroes of Annihilated Empires, Runespell Overture
Xpand Rally Xtreme,Call of Juarez
Race On bundle
Warfare
Truck Racer, Eathen Meteor Hunter
Sacred 2 Gold

+

Nyert játékok:

Need For Speed Hot Pursuit
Deadfall Adventures
Sanctum 2
Takedown Red Sabre
Joe Danger 2: The Movie
Rock of Ages
Payday 2
Borderlands 2
Calibre 10 Racing
Zero Gear
Metro: Last Light Complete Edition

Kaptam õket hihetetlen nagylelkû és szimpatikus fórumozóktól<#eljen><#worship>

Take On Helicopters
Thief Gold
Alien Shooter 2 Reloaded
Anomaly Warzone Earth
FootLol Epic Fail League

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Még ilyet! 😄 Privátba tolhatsz egy listát. 😄
Mi ennek a rendes címe? leszedném netrõl. Török rambo már megvaan.

DarkSector
ÕÕÕ
nem, vagyis nehéz, azonnal nem, de akár valakivel ki is lehetne menni. 😄
Azért ha itthon maradok 0 esélyem van eddig is rábasztam mindig ha próbáltam elérni valamit, jó hozátartozik hogy nem vagyok túl jóképû, de akkor is, azért valamennyi pénz kell az élethez.

Jó abba beletörõdni hogy 50k-ból 35 számla és 10-15 kajára megy el?
Itthon egy szaros szobába ami csak az enyém lehet családot alapítani? 😊

DarkSector
Mindenki hiányozna, öregapámék miatt is nehéz, mert mindig segítek neki, a elmennék vége lenne a szõlõhegyen a kemény melót én végeztem eddig, egy rész a szívem megszakadna, de õk is ugye tudják hogy nekem jó lenne.
Nehéz mindezt a buzi ország miatt.

tomsolo
Ez a steam egy akkora, bánatos trágyalé hogy arra nincsenek szavak.

Van egy 50%-os kuponom, de nem tudom használni mert most 15%-os akcióban van a termék. Ha 5% akcióban lenne akkor sem. Még arra sem képesek hogy vásárláskor a teljes árból vonogassa az 50%-t ne az akciósból.

arty
és angliában egy albérleti szobába lehet családot alapítani?

Forza.

DarkSector
Nem , a család az elsõ, de akkor is kell pénz az életre, és hogy SAJÁT családod legyen, vagyis:

PÉNZ =--->= Család.

tomsolo
Sõt még copycat cuccokra is marad lové! 😊

arty
plazmatévé+robocop > család/barátok közelsége? 😛

Forza.

DarkSector
Na látod errõl van szó. 😄
Meg elõbb meglenne minden Robotzsaru kópia! 😄

DarkSector
És igen, a "Véres munka" a gif, és a spoilerezés, az "Az igazság napja".

És amit te mondtál ezekszerint azt kell letöltenem. 😄

arty
itthon is élnek nálad királyabbul 😉
ha ott is ugyan ezt csinálnád, mint itt - több pénzed lenne (forintba átszámolva), de 3 idegennel nyomorognál egy albiban és dettó kilátástalan lenne saját lakás, jó egészségügyi ellátás, stb

(oké, plazmatévét elõbb tudnál venni, az tény - ill steamen is jobban kijönnél 😉 )

Forza.

tomsolo
Nem, az egy harmadik Eastwood film (Blood work). Te True Crimeról spoilereztél. 😄DDD

DarkSector
Õ nem királyként, de élnek...😛
Tõlem királyabbul.

DarkSector
Köszönöm....a másiknak valami véres szó van a címében...azt is elfelejtettem meg kéne még1x néznem.

DarkSector
Igen mert ha elolvasod az a MÁSIK ugyanilyen fasza Clint film tartalma. 😊

igen csak ez nem arról szól amirõl dark beszélt, dehát általában sületlenségeket hablatyol 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"