Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ez szerintem elég hülyeség.Vándorolni lol persze.
Ha van egy fasza munkahelyed minek hagynád ott? Fásulás kit érdekel ha megvan a 220+K-s átlagfizu mindenféle egyéb juttatással stb.
Ott nem hagynám a munkahelyem 10 év az 10 év a hûség kötelez no meg a frankó fizetés.És nem hiszem ,hogy amiket melóba lehet/tudunk csinálni azt máshol megtudják-e tenni....

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
A lényeg az, hogy amíg nincs gyerek (=felelõség), addig vándorolni kell. El kell vállalni bármilyen munkát, hogy tudd fizetni a rezsit, és munka mellett keresni tovább. Ha találsz valamit ami jobb/szimpatikusabb, akkor váltasz. Aztán keresel tovább.

Ennek több elõnye is van:
- nem fásulsz be, változatos marad az életed
- fejlõdsz szakmailag
- új embereket ismersz meg = új kapcsolatok = lehetõségek
- több referencia, könnyebb elhelyezkedés a továbbiakban

Tehát az a legrosszabb, ha egy ember 5-10 évekig ugyanazon a helyen dolgozik a biztosnság illúziójában. Nekem is 3 év volt a leghosszabb munkaviszonyom 15 év alatt. Voltam 5 helyen alkalmazott, volt két cégem, most vállalkozó vagyok és tudom, hogy ha nincs munkám, az évek során felhalmozott kapcsolataim által biztos el tudok helyezkedni valahol heteken belül.

Változatos életet kell élni, mozogni, fejlõdni. Nem szabad egy helyen leélni az életet. Hacsak az a hely nem Google/Bosch, stb minõségû munkahely. Magyarul amíg nem találtad meg az igazit. Csak egy életünk van, aminek a nagy részét ledolgozzuk, így nem mindegy hogyan és hol éljük le.

[merlinw.org]

grebber
Deep silver
Origin
Warner

E három bundle-n kívül emlékszik még valaki valami értelmesre?

IMYke2.0.0.0
33 millió GTA V ment el, jövõre jön a Rockstar új játéka

A legsikeresebb játékok:

Borderlands 2 - 9 millió eladott példány
Civilization V - 5 millió eladott példány
BioShock Infinite - 6 millió eladott példány
GTA 5 - 33 millió eladott példány és több mint 1 milliárd dollár bevétel

Várható megjelenések:

NBA 2K15 – Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4, PC – október 7, 2014
Borderlands: The Pre-Sequel – Xbox 360, PS3, Windows PC – õsz, 2014
Sid Meier’s Civilization: Beyond Earth – Windows PC, Mac, Linux – õsz, 2014
Evolve – Xbox One, PS4, PC – õsz, 2014
WWE 2K15 – PS3, Ps4, Xbox 360, Xbox One – 2015

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Meg flame a "szar játék" témában.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Munka(nélküli) ügyek leginkább.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

lalakov
218 hsz. egy nap alatt, mi volt már itt megint? 😊

Ezt a mai Humble csomagot egyszer már megvettem, de még most is csábító.
IMYke2.0.0.0
* kellett

IMYke2.0.0.0
Én is diplomásként vagyok itt, ahol - a Sors keze is kellet, alaposan -, s a mûszaki tanulmányok nem hasonlíthatóak össze az enyéimmel, de valahol is igazságtalannak éreztem az életet akkor is, amikor diplomás minimálbérért dolgoztam, de legalább kaptam valamit.
Többször alkalmaztak határozott idõszakra, valamiféle program keretében, mert az nekik olcsóbb volt...

Nem mondom, hogy tejjel-mézzel folyó Kánaán lett volna, de rohadtul bánom, hogy nem építészmérnökit erõltettem a katonai térképész helyett...

tomsolo
Pontosan, ráadásul ha szakmájában dolgozik - mégha szarabb pénzért is - máris boldog bejegyzésekkel tudja kövéríteni a CV-jét.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Troger911
Én azt mondom, hogy a biztos pénz mindig jobb mint a semmi. Tehát ha kevesebb is a lóvé mint amit szeretnél, el kell vállalni aztán lehet nézelõdni közben tovább...
Törölt felhasználó
<#eljen> Örülnék, ha nekem is így szájba rágnák, hogy hogy szerezzek munkát, mert Én most jelenleg ott állok:
Gépészmérnöki BSc, Jármûmérnöki MSc (Szerszámgépek és mechatronika, Belsõégésû motorok német nyelven) végzettséggel
Angol Mûszaki B2-es (angolul jól beszélõ), német B1 szinten (egész jól elmakogó)
2 éves Autóipari folyamat mérnöki tapasztalattal és 1 éves motorfejlesztési és tervezési tapasztalattal rendelkezõ munkanélküli leszek július egyre.
Hogy miért? Mert geci elégetlen vagyok és nem beszélek jobban németül. Audiban nincsenek most jó helyek. Fizetés pláne nem jó hozzá. (Persze elnézve a 20e-es fizut, ez csak kb a 10-szerese annak) De tegyük hozzá hogy nem véletlenül tanultam eddig és ennyit.
- Vacilálok, hogy elvállalok itt egy fos állást kevés pénzért és hátha idõvel át tudok menni jobb melóra. Vagy nem...
- Visszamegyek Miskolcra a Boschoz és vagy sikerül kifogni egy jó melót, amiért fizetnek annyit mint itt az audiban a jobb helyeken vagy ott is rábaszok, de legalább kiesik 50-60 huf az albérletbõl.
- Vagy ugyanúgy ahogy bevállaltam, hogy felmondok, és eljövök azért megint tanulni Gyõrbe a világ végérõl, hogy majd szerezzek egy fasza állást, ami ugye nem jött be, és kimegyek valahova külföldre mérnökként dolgozni ha felvesznek egyáltalán.
Na most szerintetek melyik opciót válasszam? Vagy van esetleg más is?
tomsolo
Rád is igaz ez.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem tudom csökkent munkaképességûnek számítasz-e - akkor lehet még kedvezõbb a KATA-s feltételek, de ha más nem vmi pályázat biztos van erre, ha régóta munkanélkülin vagy - ez a megbízási szerzõdés a könyvtárral vmi ilyesmi - attól még simán pályázhatsz vállakozás indításhoz és egy féléves havi minimálbér nagy segítség lehet.

A könyvtárat se kell otthagynod, sztem ha kiszámlázod nekik még jobban is járnak, már csak egyéb melókat kell felhajtanod. De keress így csak egy hónapban 80 ezer forintot még az is több mint ami most van.

IMYke2.0.0.0
Jól hangzik ez.

tomsolo
Sajna, muszáj volt.

Külföldi munkaközvetítés, elõre bekért lóvéért: mindenkiben nyugodtan indítsa be a szirénákat. Nem szabad így kimenni külföldre, mivel a rendes fejvadász cégek nem is így mûködnek. A szokásos felveszem a segélyt és keresek vmi alja munkát addig is, se életképes mert már telítve van szinte minden ilyen hely. És ez a Tinman aduásza. 😞

Ahelyett, hogy:
- megírja a CV-t (magyart/angolt)
- kirakja az összes elérhetõ munkaközvetítõ honlapra: a LinkedIn-re, professionra, whatever... és szarik rá hogy hova kéne menni és hogy full time ott lenne az asszony vagy csak hétvégén látná.
(A szerelem nem fogja rendbehozni a penészes falat, apu hitelét se fogja kifezetni.)
- átgondolná mi történne ha vállalkozásként mûködne, mi kell hozzá, milyen adózási forma, milyen társasági forma kellene, hogyan kell szerzõdést írni etc...

Vesztene ezzel valamit? Nem. Csinálja? Nem.

De mondok mást. Jelenleg alkalmazott, nehezen nyögik ki a bérét.

Miért nem megy el KATA-s, AM-es(nem kell ÁFÁ, már senki sem szereti) egyéni vállakozónak így:
- tudna számlázni a jelenlegi munkadójának mint ügyfél a házon belül végzett feladatokra (ergo annak kisebb lenne a költsége)
- külön tudna számlázni, a jelenlegi munkadója ügyfeleinek az általa végzett részfeladatokért (ergo azoknak is kisebb lenne a költsége)
- saját ügyfeleivel (maszekok) képes lenne legalizáltan dolgozni

Ehhez kéne:
- egy együttmûködési megállapodás megírása a jelenlegi munkadójával (pl. telephely/iroda rész bérlés etc)
- utánajárás a vállakozás indításához - milyen típusú munkavégzéseket vehet fel, de pl általános tanácsadásba sok minden belefér
- bankszámlanyitás, adószámigénylés
- egy kalkuláció, hogy a KATA havi ötvenet ki tudja-e gazdálkodni így (más költség szinte nincs)
- bármi baj van, ki lehet belõle szállni

Arra kell ügyelni:
hogy a régi munkadójának 1M forint feletti éves kiszámlázott összeg (Ez havi 83 ezer forint és nem havi 20 meg 25) esetén, le kell jelenteni és bizonyítani, hogy nem bújtatott munkavégzés történik.

Ez ha úgy fogjuk fel, hogy az Õ munkakörét a régi munkadója kiszervezi neki mint külsõ cég, teljesül ráadásul ha a maszek munkáit is plusz a kapott ügyfeleket is beleszámoljuk lazán teljesül.

Ráadásul motivált lesz ügyfelek után is járkálni mivel sok ügyfél = sok meló = sok pénz.

Full legális, minden adó és TB-je rendbe van évi 6M forintig (az havi 500 ezer forint) éldegélhet ebben a formában ha nagyon jól megy akkor röhögve KFT is csinálhat belõle.

IMYke2.0.0.0
"Ha az 1.0 szerinted rendben volt, akkor - már megbocsáss - de nincsenek igényeid"

Vannak igényeim, de meg tudok alkudni ...
Ráadásul, ahogy meglehetõsen sûrûn teszem: a WRZ nálam tényleg csak demó. 99%-ban nem is játszom végig a játékokat = részben, mert STEAM-en, dokumentálva, egy helyen, eredetiben, achikkal, késõbbi DLC-kkel bõvíthetõen stb. akarom, másrészt mert olyan rohadtul kevés mindkét gép elõtt az idõm, hogy újabban türelmetlen is lettem.
Az a csoda, hogy a napokban a gyorsan letudható Crysis-okat nem dobtam a 'csába 1 óra után.

Szóval, az Aliens: Colonial Marines" v1.0-t szépen eljátszogattam addig, míg visszakísértem a tudjuk kit ahová kell, és szépen megtörtént az a baleset, és félretettem, mert nekem ez eredetiben kellett.
Az elsõ benyomásom akkor is az volt, hogy ez nem szar.

Ja, és én nem néztem összehasonlító videókat addig, míg itt meg nem lett szellõztetve, hogy bezzeg a demó más volt...

Aztán Totti5-tõl megkapva, 2-szer, gyakorlatilag egymás után végigjátszottam.

arty
Ti, a szarral játszók (elnézést a kapcsolatért, nyilván félre lesz értve, pedig én csak a korábban leírt jelzõmet viszem tovább) próbáljátok a szubjektivitás zászlajával védeni a hulladékot és az egész mûfajt értékelhetetlen pecséttel próbáljátok kikezdhetetlennek láttatni - mondván: szubjektiv.

Ha egy alien fejenálva pörög, ahelyett, hogy széttépne: az hibás program, szar.
Ha egy faltextura 16x16pixelbõl áll, az mocsokmódon néz ki, szar.
Ha a voice acting esetén a hangok nem idõben jelennek meg a szájmozgáshoz képest, az szar.
Akkor is az, ha egy 12 éves kisfiu szinkronizál béna angolsággal egy öreg varázslót.

Ha ezek miatt egy játék szar pontot kap, az egy objektiven lehuzott, leszarozott játék. Szar.

Forza.

arty
Ha az 1.0 szerinted rendben volt, akkor - már megbocsáss - de nincsenek igényeid, ezesetben ezt a vonalat nem is kell tovább erõltetnem 😉

Ettõl még a legtöbb ember számára igenis releváns volt egy teszt, ami errõl a retekrõl leírta, hogy retek.
Ha valairõl jót írnak az újságírók, az nyilván lefizetés eredménye, azokkal semmiképp ne is játsz - ellenben amit lehuznak a sárga földig, azzal mindenképp tégy próbakört, mert nyilvánvalóan akkor nagyobb az esélyed jó játékra lelni, ha az újságírók által lehúzott legalja produkciókat teszteled, nem pedig az elismerten jókkal próbálkozol.

(elnézést, hogy ennyire kisarkítottam, de mérhetetlenül zavar, hogy hiteltelenítitek az újságírókat (általánosítva) csak azért, mert egy szarról - ami nektek épp bejött - le merték írni, hogy szar. a tesztelõk szava sem szentírás, nyilván nem, de ha egy játék metán az újságírók által is 5 alá kerül, nyilván igencsak redukálja az esélyt, hogy jó játék van véltatlanul lehuzva... ellenben egy kiemelt sg-s tesztel, ami egy ember véleménye)

Forza.

Totti5
Siralmas volt. Amikor megláttam a warez verziót 360on, az utolsó pillanatban mondtam vissza a CE-t... akkor az 20kba fájt volna, és eret vágok ha nem tettem volna, ha nem csekkoltam volna le elõtte.

3kért a PCs CE kiárusítás nagyon jó üzlet volt, a javított verzió jobb, de nagyon kevés Alien játék jön ki és én AAA++++ terméket akarok, nem egy ilyen összefoltozott, összecsapott dolgot, egy ilyen frencsájztól. Igaz nekem a DNF sem tetszett, mert amit mûveltek vele az vicc kategória. Nem nem a játék, az valszeg rendben van, csak minden más.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Elõkaparod megint ez ex cathedra leszarozást, mikor pár napja ki lett tárgyalva, hogy az egész úgy ahogy van - tetszik vagy sem - szubjektív.

Én kétszer játszottam végig az "Aliens: Colonial Marines"-t. Nem nevezném szarnak.
A Minecrafttól sugárban hányok. De nem nevezem szarnak, mert másoknak meg tetszik, hogy kaptak egy digitális legót, és ezzel szarrá kereshette magát a fejlesztõje.
S lehetne - tök feleslegesen - pro contra sorolni a címeket...

arty
írhatsz haraggal is, akkor is tovább fogok vitázni!

az ACM egy sz*r (leginkább az 1.0 volt az, de az nagyon) és inkább pont arra kiváló példa, hogy az újságírók leírják a valóságot (is) egy-egy játékról (már amelyik/már amelyikrõl)

Forza.

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Wait... én már az "Aliens: Colonial Marines" v1.0-val is játszottam ám! Csúnya dolog, de WRZ-ben.
Ezt ráadásul, sok hónapja ki is tárgyaltuk, amikor Rapid81 sokkal aktívabb volt, és majd' hogy nem vállvetve írtunk véleményt a játékról, miközben kezdetben õ kapta a hideget-meleget azért, mert játszhatónak, és élvezhetõnek merte nevezni a játékot...

S értelemszerûen, amikor Totti5 a feleslegessé vált példányát átadta nekem, akkor a már feljavított verziót teljesen végig is játszottam, és a véleményem továbbra is az maradt, hogy feleslegesen szapultá(to)k, mert nem olyan ipari hulladék, mint aminek be lett állítva.
Sõt, a kikacsintások miatt még kellemes is volt.

arty
a te/aliens példád nem releváns - pont ez a lényeg

köpködöd az ujságírót, hogy szart mert írni a szarról, miközben te nem találtad azt szarnak (noha nem is azzal játszottál)
wow.

Forza.

grebber
Igaza csemege,de nem magyar nyelvû-> Nem kell 😞

zorrobomber
Hörcsögöknek:
Real Horror Stories Ultimate Edition - 20 cent

Dzsini
Az még március volt (pont márc. 15-re jött, akkor kellett átülni egy másik autóba), de akkor is volt egy - a mostaninál kisebb - lehûlés így május közepére.
http://www.idokep.hu/hirkeres/fagyosszentek

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Jah, ígéretes.

IMYke2.0.0.0
A tavalyi áprilisi (?) hóviharról ne is beszéljünk, igen...
Ahhoz képest ez nyári zápor.
Holnapra viszont 3 megye híján a teljes országra narancssárga riasztás van érvényben.

A májusi esõ aranyat ér, de ez így nekem sok 😊

IMYke2.0.0.0
Továbbra sem haraggal írok. Bocs, ha másképp ment át.

IMYke2.0.0.0
Ilyen képet kérlek többet ne, jó?
Errõl szól a szabályzat, jó pár éve.
Meglep, hogy pont te mész ennek nyíltan ellen.

IMYke2.0.0.0
Elõször is, retorikai fogás, nem mellesleg szép magyar nyelvünk és nyelvtanunk remek fogása a bekezdésekbe szedés.
Emlékeim szerint, a példálózásom az Aliens-szel új bekezdés volt, tehát szó szerint csak a mások által leokádott <és tojok rá, hogy v1.0 után tette valaki, vagy v1.5 verzióval játszott - sokan utóbbit is fújolják> játékok sorából emeltem ki egy releváns példát.
Te gondoltad és gondolod tovább azzal, hogy emeled ezt a verziók szintjére.

Dzsini
Pongrác, Szervác és Bonifác a fagyosszentek - nem véletlenül ez a nevük, és fagy most nem is volt (csak egy két hidegzugban). Én emlékszem olyanra, hogy a szülinapomra való tisztelettel még hó is esett 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
CV van - tavaly frissítettem is utoljára ugye.

//Most értem vissza a szokásos kerékpárútról - gyerkõcök, holnapra ennél kakibb idõjárást jósolnak... nem tudom hová fokozható ez még. Olyan erõs északnyugati szél fújta az arcomba a hideg esõt, hogy majd lefagytam a cajgán.

tomsolo
"azt mondta ha átküldjük az önéletrajzot legjobb esetben 1 héten belül mehetünk. Persze ez is pénzes, cirka negyed mihály kettõnkre"

wantonly
Érdemes akkor is "élesíteni", ha éppen nem aktuális a munkakeresés, mert bármikor kaphatsz egy jó ajánlatot.

A profession elég jó, engem már több alkalommal megkerestek innen.
Tinman
Ilyen szállodai lófüle bármikor. Megvan a közvetítõs kontakt, le van beszélve, azt mondta ha átküldjük az önéletrajzot legjobb esetben 1 héten belül mehetünk. Persze ez is pénzes, cirka negyed mihály kettõnkre, de az út nyitva...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

tomsolo
Jelenleg azt nem csinálod, hogy állást keress. Másikat.
Külföldön, hogy lesz majd munkád? Élesíted és lesz, mi? <#pardon1>

Tinman
Profon fent van, de nincs élesítve, nem szúrok ki asszonnyal, ha összejönne... nem megyek nélküle sehová.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ezt most nem értem... ebben a pillanatban is melózom, adatmentés.

Nálam a nem csinálás nincs napirenden. Mindig csinálok valamit. 9 óra meló/nap megvan.

tomsolo
Csakhogy felébresszelek, át küldenél pár linket ahol az álláskeresõs önéletrajzod fenn van? Pl. jobpilot vagy profession? Hmmm...?

tomsolo
"nem úgy megy sajna, hogy asztalra csapok, hogy irány külföld. "

Értem, és miért gondolod, hogy külföldön mûködik majd az amit itt Mo-n se csinálsz meg? Hmmm?

Tinman
Maszek melóból vettem, de azt írtam is.

Amúgy jogos, az embernek egy pici öröm se jár, inkább dögöljön meg <#worship>

Shep
De azért minden platformra DS2-re futotta, úgyhogy nagy gond azért nem lehet 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Figyi, én szeretem a párom, nem úgy megy sajna, hogy asztalra csapok, hogy irány külföld. Eleve õ nem akar külföldre menni. Neki elvileg õsszel kinéz egy lottó 5-ös állás egy idõs nõ helyére menne, de nem biztos. Azt még mindenképpen kivárjuk. Ha nem jön be, akkor lépünk, mert akkor már remény se marad!

Amúgy 3x mondtam már fel. Nem viccelek. Olyankor mindig 1-2 napon belül valamennyit rendez az elmaradásból és szédít, persze, hogy bedõlök neki, mert megszoktam, mert k. sok ügyfél van akit kifejezetten szeretek, sõt a melót is szeretem!

Van CV, angolul is elkészítettem be van élesítve, hogy õsszel tudjak lépni... sajna addig marad a Szopó Ágnes.

Tinman
Komolyra fordítva: Nekünk SOKKAL jobb a helyzetünk. Mind a 4-en dolgozunk, igaz, hogy vicc pénzért, de 4 nagyjából egészséges ember csak összehozza a dolgokat 100m2-en.

Faterék hitelét viszont ÉVEK óta én fizetem, az 25.000 Ft minden hónapban, ez a mi rezsi hozzájárulásunk, amúgy pedig full külön konyhán vagyunk. Ha van mibõl, ha nincs azt bizony nyomni kell. Ehhez hozzájön még 2x15.000 Ft-os megtakarításos téma, amit még akkor indítottunk, amikor ez nem volt gond!

De ha kiszállunk k. sokat bukunk a már befizetett pénzbõl is, szóval nyomni kell azt is. Aztán mellé van még egy árutörlesztés, ami tavaly kellett bevállalni, mert lassan már minden szétpotyogott a konyhában, azt is mi fizetjük a párommal.

Aztán a fûtés fával van megoldva mert olcsóbb, az 160k és sajna nyáron szokták hozni, az mocskosul brutál szokott lenni. Faterral felesbe fizetjük, de utána hónapokig kamillázunk mire helyrejövünk picit az anyagi sokkból.

A tetõ nagyon cserére érett, sok helyen beázik már, a kerítés meg 35 éves kritikán aluli, lassan kidõl Erre a kettõre 2 milka kéne. A szoba ahol párommal élünk penészes (pedig nyomjuk a penészölõt keményen), az én oldalamnál a fürdõnél beázik a fal. Régen míg nem sportoltam télen mindig fasza kis hörghurutot okozott, most már jobban bírom. Megcsináltatni nincs keret, mert a pár éve felújított fürdõt szét kéne verni hozzá, meg a mi szobánkat fullra felújítani, mert rohad/romos/penészes, sok helyen már a vakolatot látod. Erre olyan 500k kéne.

Na meg felújításban senki nem mer gondolkodni, mert ha itt vége a melómnak akkor elmegyünk, akkor meg oda kell majd a pénz albérletbe.

A te helyzeted sajnos mérföldekkel szarabb, de ez nyilván senkit nem tesz boldoggá, hogy "de jó másnak szarabb, mint nekem."

Shep
Estére Grebber meg is mondja milyen hosszú 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát, nekem ez is gyors 😊

Fpocok
Elég lassúak voltak. Már korábban szokott lenni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Beszarás, ps3-ra már van Wolf "demo".