Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Platformok
Xbox One
Windows 10"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A legnagyobb probléma, hogy ezek vannak többek. Ezek alakítják a piacot. Ezeknek az igényeit próbálja kiszolgálni a kiadók és fejlesztők többsége és persze ezek azok a birkák, akik mosolyogva fizetnek lópáncélért, mert csak 5 euro.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ezzel persze a marketing alapjait cáfolják meg 😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2018.07.14. 19:06:05
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
De ugye nem komplex RPG-t vártál a játéktól?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
//És örülök, hogy bár ha régen is voltál, de mindig benézel.
//Akit érdekel: DarkSector is online volt STEAM-en tegnap --- szerintem, ez jó hír.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Legendary captain:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tényleg sokat kell nyomkodni az X-et, de az túlzás hogy a kizárólagos püfölése célravezető 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.07.14. 16:21:24
Megölök egy kapitányt, oké, a helyére jön egy másik. Megölöm azt is ugyanúgy mint az előzőt és semmi különlegességet nem éreztem. Most meg zorro írja, hogy ha meghalok, akkor a halálomért felelős kapitány erősödni fog. Feltételezzük hogy annyira felerősödik az a kapitány, hogy rendesen megizzaszt ha harcolnom kell vele. De akkor megint odakanyarodunk hogy a harcrendszer nekem rohadtul nem fekszik, nem tetszik az egész ahogy megvan csinálva.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2018.07.14. 16:03:59
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Nincs baj ezzel, de a játék ténylegesen egyedülálló (a világon nincs még egy olyan, immáron sorozat, ami csak megpróbálta volna ezt) összetevőjére nem reagáltál.
A Shadow of War-ról meg én is azt hallottam hogy ugyanaz, mint a Mordor, csak abban még mikrotranzakciók is vannak. Szép volt Warner....nem elég hogy szétcseszed a DC filmeket, de a játékokat is megrontod.
Az első rész egyébként szerintem a játék utolsó 2 harmadában jó, akkor végre új helyszínen kell akciózni és van 1-2 érdekesebb küldetés is, mint pl. a vadászatos (remélem ez így nem spoiler!) na de addig el is kell szenvednie magát az embernek.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2018.07.14. 15:41:38
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2018.07.14. 15:39:03
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Vagy én állok hozzá nagyon rosszul, vagy én nem tudom. Nagyon sokan dicsérik és szeretik ezt a gammát és ezért is volt ennyire meglepő hogy milyen lelketlen az egész.
Itt van a Monolith, akik az asztalra tették a NOLF-ot és a FEAR-t. Ezeket a játékokat imádom. És akkor most fogták magukat és összerittyentették ezt a valamit? Tudom hogy nem illik ilyen kevés játékidő után ítélkezni, mikor maga a játék több 10 órás. De mit kezdjek vele ha már 5 óra után az uninstall-on gondolkodom? Ez nem helyes, itt valami nincs rendjén.
Igen, a 8. résznek nagyon jót tett a komolykodás, aztán a 9. résznek meg a kiddie feeling. Elég jól tolta anno a Square a témát.
Utoljára szerkesztette: Seth, 2018.07.14. 13:15:31
PSN ID.: Beegabor
Amúgy ff9 mikor jelent meg ps2-re? Az volt a psx záró címe (vitatható de talán a legjobban öszerakott FF) a ps2 meg ugye a 10el nyitott. Sokan a hatot tartják a széria csúcsának,de a 8,9 is zseniális. A nyolcadik rész sokkal komolyabb lett,"felnőtesebb" a kilenc pedig ráment a poénokra,mókára (Zorn és Torn FTW 😄 )
A IX részt mikor PS2-re megkaparintottam, nagyon boldog voltam. Az egyik legjobb játék a játékban élményt is az adta, aki tolta tudja mire gondolok. A Steam-es verziót nem ismerem, de szerintem te vagy annyira nyitott, hogy képes lennél mosolyogva letolni, noha a grafika már igencsak kopottas.
Nem semmi sztori, hogy ennyi éved kimaradt a gaming-ből. Nekem 6 éves korom óta egy folyamatos experience + progression... hol lemegy évi 50-60 cím, hol csak 35 fér bele, de a téma folyamatosan nagy lángon ég nálam.
A Skyrim-et Day1 vettem. Soha még csak el sem indítottam, mert a Morrowind GOTY-t sem toltam még le. Rohadtul kéne valami időmegállító szerkezet, amivel az egész világ megállna körülöttem, csak a szobámba telne normálisan az idő... na jó a fürdő és a konyha is normál idősíkban legyen. :-D

VIII-at abbahagytam, nem sikerült megbarátkozni a főszereplőkkel és a világgal (pedig egy osztálytársam kb. naponta ecsetelte, hogy mennyire fantasztikusan csodálatos 😄 )
előtte-azóta egyik se, anno a IX-re nagyon vágytam (nem volt Playstation a környezetemben, és az valami okból újra nem jelent meg PC-re), mert a videók alapján az a mesés környezet nagyon bejött, de már tudom, hogy mai fejjel nem kezdenék neki. Majd egyszer™ végignézek egy story-centered végigjátszást.
Az élet is belejött abba az időszakba, más dolgokkal töltöttem az időmet (egyetemek, Európajárás, ilyen hülyeségek), úgyhogy a flashjátékok / pár casual dolog bőven elég volt. Aztán a Skyrimnél pont összepasszoltak a dolgok - pont lett egy akkoriban bőségesen használható gépem, az pedig megjelent, és egymásra találtunk 😊 Azzal is, és úgy általában a gaminggel is újra. Csak már nagyon másképp, mint tizenévesként.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.07.14. 08:07:55
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Előtte SOHA semmilyen japó jRPG-vel nem toltam, nem ismertem őket, de ez a játék akkora lökést adott az anime téma és a jRPG-k felé, hogy kilőttem tőle a Holdba. Még arra is emlékszem, hogy akkor a DX2-66 MHz-es 486-osomon toltam, de az első helyszínen ahol füst volt, teljesen leesett a frame kb. 1-re (igen, egyre!). Ezen semmi más nem segített, mint, hogy a jobb módban élő unokatestvéremtől elkönyörögtem a fél EDO memóriáját, kb. a sírás szélén állva, mert érzelmileg annyira megérintett a játék, hogy teljesen bele voltam buzulva. Nem akarok baromságot mondani, de nekem azt hiszem 16 MB (megabyte basszus!) EDO ramom volt, neki meg 32, így az ő gépe is ment tovább, meg az enyém is.
Sajnos pontosan ez volt az oka annak, hogy Dzsini módra nem tudtam totálisan kimaxolni, mert csak a végigvitel erejéig lehetett nálam a ram, holott az unokatestvérem zenehallgatásra, meg wördeccelre használta csak a gépét.
Tehát azt mondod, hogy 13 évre kiégetett a FF VII? :-D
Na és a többi FF résszel, hogy állsz? Nem kicsit kíváncsi vagyok rá ezek után! :-)
Nálam így áll a helyzet FF ügyben:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- FF I - Folyamatban PSP-n, már cirka 40 órám benne, a 3/4-nél picit tovább vagyok már.
- FF II - Soha nem toltam, nem láttam, nem tudok róla semmit, de PSP-re megvan, ott fogom letolni majd az I. rész után.
- FF III - NDS-en nagyon SOKAT toltam bele, de szégyen a pofámba, eluntam benne egy rohadt grindelős részt, pedig egész frankó volt.
- FF IV - Próbaképpen toltam talán 1 órát.
- FF V - Soha nem toltam.
- FF VI - Próba csak...
- FF VII - Fentebb ömlengtem.
- FF VIII - Ha jól rémlik 2x is letoltam, de 1x 100%. Tetszett, elég érett, komoly, nem kiddie fasság volt. PC-n toltam!
- FF VIII Crisis Core - PSP only cucc. NAGYON sokáig elvittem, de végig soha, pótlom. A vicc az, hogy még a mentésem is megvan, de totál elfelejtettem már mindent, így nem is kérdés a restart.
- Dirge of Cerberus: Final Fantasy VII - Toltam, sokat, végig soha, PS2-es cucc nyilván.
- FF IX - PS2-ön toltam végig. Kellemes élmény volt, holott nem szeretem a kiddie érát különösebben, de ez bejött.
- FF X - PS2-ön toltam végig. NAGYON jó játéknak éltem meg, nagyon szerettem!
- FF X-2 - Day1 vétel volt. Életem egyik legrosszabb vétele. Talán 40%-ig vittem, majd beleuntam a totális FF X helyszínek ismétlésébe. Rip off cucc. Fogalmam sincs valaha végig fogom-e tolni...
- FF XI - Elhiszem, hogy jó, meg is vettem eredetiben, de végül eladtam mert a párkapcsolatomat fontosabbnak éreztem. (MMORPG.)
- FF XII - Wishen van.
- FF XIII - Megvan, nem toltam, szeretném.
- FF XIII-2 - Megvan, nem toltam, szeretném.
- FF XIV - Azt mondják zseniális én meg azt mondom, hogy akkor főleg jó, ha elkerülöm, mert ez is MMORPG. Aki tolta/tolja, írhatna róla egy + - -os esszét ide.
- FF XV - Veszem és nem várok majd nagy akcióra... olyan 5k körül jöhet, az szerintem max 1 év.
Már nem emlékszem pontosan, de kb. másfél-két éven át nyúztam az FFVII-et, minden pixelét oda-vissza láttam pár százszor legalább, ami csak létezett, azt megcsináltam benne. Imádtam végig, hihetetlenül jól szórakoztam vele, majd utána a Skyrimig csak pár perces-órás flash játékokkal játszottam, semmi más nem tudott elkapni. A naptárat mindenki kedve szerint nézze meg hozzá, hogy ez hány év volt.
Most vannak a Lego játékok, a Crew2 és az Elite
... meg néha egy-egy metroidvania
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.07.13. 22:07:23
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Viccen kívül: Korral is jár, az ember kevésbé tud már annyira lázba jönni. Viszont az igazán jó címektől én még mindig betudok "izgulni", amikor ott fut előttem. Legutóbb a GoW volt ilyen, de ez az Odin is jól elszórakoztat, szívesen tologatom meló után.
Azért valljuk be: Nem mindegyik Final Fantasy öröm és boldogság. A random encounteres mocsok az egy idő után az emberből a maradék jóérzést is kitudja ölni és 23122. unalmas harc se túl bejövős. A Final Fantasy legtöbbjének az a sorsa, hogy az ember játszik velük egy rakás időt, majd valahol félbehagyja.
Odinnál is tök durva, hogy a 4. kariig a vele játszó gamerek már csak kb. 33%-a jutott el és akkor még hol a vége... ez már amúgy rare trofinak számít ^^
Most tartok a 4. kari elejénél és részben igazad van, részben én ezt most valamiért másképp élem meg.
30 órám van a cuccban és dögöljek meg, nem tudom rá azt mondani, hogy bánom, vagy, hogy rossz! Sőt! Továbbra is annyira brutálisan Dust verő, hogy fizikai fájdalom, hogy ezt a PC-sek nem ismerhetik. Annyira konzolos cím, hogy PC-re ezek még mindig csak hírmondóként vannak, lehetőleg valami indie megoldásban, ami nagyon nincs jól.
Amikor az 1. karival lement a sztori azt mondtam, hogy 12.5 óra? Atyaég... mások erre egy teljes árú játékot kitolnak, itt meg ez az 1. kari története volt az ÖTBŐL!!!
Ami nekem csalódás kicsit, az a recycling. Vártam, hogy az újabb karik újabb helyszíneket hoznak majd el és újabb bossokat, de ez csak részben igaz. Nem áll rá, hogy 100%-ban ismétli önmagát, de többnyire igen!
VISZONT! Tök mások a karik, mások a skillek, a boss harcok egy részén is csavartak valamennyit és nyilván a sztori az más, de mégis összefügg a nagy egésszel.
A nehézség szerintem elég korrekt. Nem árt tényleg gyűjtögetni és zabálni (rare/drága alapanyagokból megoldott kajálástól gyün' nagyon az XP), mert 1-2 boss seperc alatt betudja darálni a későbbi karikat. Az elsővel elég könnyű szerintem, aztán egy picit bénácskább a köv. kari, majd a következő, vagy egész más harcmodort igényel, így nehezebb vele tarolni, de odafigyelős, gyűjtögetős fejlesztéssel NULLA grind igénnyel, minden megoldható.
Az 1 soros NPC-k sajna a stílus és a jRPG-k rákfenéje itt is. Szerintem amúgy nem rossz a sztori ezen a szinten, a grafika meg így "felpéesnégyezve" nagyon kívánatos a szememnek. Zenéket még mindig nem unom, pedig nincs belőlük sok, ami van, az viszont eléggé eltalált.
Kimaxolni szerintem nem fogom, de a Dragon's Crown PS4-re eléggé WTB lett, szóval akinek van/lesz lemeze, az ne fogja vissza majd magát, dobáljon meg p.ü.-vel rendesen. :-)
Pedig az akarat megvan, a kedv nincs - lassan semmihez.
A szerelem már csak ilyen.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Trustpilot
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
zorro: Köszike, de videók alapján ez a játék nagyon bejön, szívesen támogatom a készítőket. 😊
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2018.07.13. 15:23:56
After 22 years I have retired from BioWare. I've loved my time with Anthem, Star Wars, Dragon Age and Dungeons and Dragons. But I need to take a break from the industry and work on something a little smaller and more personal.
— James Ohlen
Who this mystery writer is remains to be seen, but an educated suggestion would be another former BioWare creator. Ohlen has suggested that he has worked with this writer before, and that the writer is based in Austin, so it may well be that this third mystery contributor is Drew Karpyshyn. Karpyshyn was one of the real writing forces behind BioWare's success, so it would certainly make sense for these three to work together again outside of the studio.
However, the fact that there are so many accomplished former BioWare employees out there just goes to show how much change there has been at BioWare in recent years. Alongside Olhen, Sky, and Karpyshyn, there have been other high-profile departures, such as Anthem lead animator Steve Gilmour. Often, these talented developers have left the company to work on smaller, more personal projects, and some may be left asking whether there is something to the way in which EA treats its developers that is causing this.
EA's management of certain studios, such as Westwood Studios and Visceral , has had plenty of criticism over the years, but in general BioWare has been seen as one that has survived the EA acquisition curse. However, given that Anthem is such a departure from BioWare's norms, and that Mass Effect: Andromeda's development under EA's watch by a BioWare sister studio was so chaotic , it's easy to see why some who had been with the company for so long might start losing their passion for projects and want to look elsewhere. Either way, the loss of such high-profile names such as Ohlen could have major ramifications for the likes of Dragon Age 4 ."
Ez a videó amúgy is egy nagyon veszélyes nosztalgiacunami, bár a korabeli Soundblaster Pro midi hangzását már nem hozhatja vissza semmi sajnos. 😊
Why so serious?