311803
-
Kösz, hogy ma is beszóltál (szerintem te ebből sportot űzöl, hogy minden nap bele tudj rúgni itt valakibe, enélkül biztos nem is lenne teljes a napod). Számomra 2 normális f2p játék készült eddig. Egyik a HS a másik a GRO, ráadásul engedd már meg hogy én döntsem el mi érdekel és mi nem, ne pedig te! -
Gratulálok, te egy felelős, okos, mérlegelő ember vagy. (Nem.)
Hozzáteszem, én is megkövettem magam, és nem ítélem már el zsigerből pl. az Early Access címeket. Még mindig csak egy van és nem tervezem nagyon gyarapítani ezt a számot, de azt teljesen jó döntés volt megvenni(Broforce).
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.11.05. 13:00:10 -
Tök jó, akkor -1 cím ami érdekel. -
OMG... ratyi F2P lesz a Just Cause 3, mint a Sleepding Dogs 2? Isten ments meg minket pls. -
Játszottam az eredetivel. Nálam 90%-ban minden játék lassú (30 FPS alatt), így ez fel sem tűnt - így csak elhinni tudom, hogy így volt másnál is. -
Ezt azért nem érted, mert nem játszottál az eredetivel. Laggos volt, akadt, belassult. Na ahhoz képest ez maga a gyönyör. -
Nem kötekszem, de a 60 FPS-nek nem éppenséggel csúcs AAA játéknál lenne létjogosultsága, ahol a sok frame = előny.
Ilyen indie-nél nem értem a 60 FPS-mizériát. -
Na végre nekem is adódott valami jó alkalom, hogy kipróbálhassam ezt a 60fps dolgot. Jó sokáig renderelt, de sikerült.
Nem kell aggódni, többet nem fogok itt spammolni ilyet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Pont előlem :) Grat! -
Én is lemaradtam, de tegnap megnyertem a steamgifts-en az sg csoportban. Itt is köszönöm evodoc kollégának.
-
Amúgy annak ellenére hogy énnekem nincs ellenemre a P2P, téged vagy titeket akiknek ez idegen környezet és nem szeretitek, megértelek titeket. -
Én is. Meg a többiről is :( -
erről sajna én is :( -
Egyáltalán nem néz ki úgy a játék ,hogy bármi indokolná a minimum i3-at. -
Erről sajna lemaradtam :( Elfogytak a kulcsok! -
Nem vettem meg. De ha esetleg olyanom lenne, hogy kedved kapnék sem venném meg ezt a p2p fost. Egyszer elég volt beszopni.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2014.11.05. 04:11:00 -
X360-on 2 dolog nem világos.
1. Miért 22k-ba kerül a játék.
2. Miért a (Xone-PS4-PC féle screenshot-okkal van reklámozva)
Ez felér egy "a vásárlók megtévesztése" feljelentéssel. Vagy-e nem?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Igen hallottam, de baszod, most a multi engem annyira nem izgat ha nem haragszol meg. :D
megvetted a játékot? mert akkor fogadd mény részvétemet a multi miatt, de amúgy én a single-t akartam megnézni.
Igazából durva szó, csak belenézni mert megy ps4-en, csak kicsit most kirekesztettenek érzem magam.
A minimum gépigény úgy tűnik most nem mellébeszélés, és MINIMUM i3-as proci kell a játéknak, a Ram+DX11-et hagyjuk az olcsóbb módon ormosolható lenne. Vagyiis ha érdekelne a gépfejlesztés.
i3 is van mondjuk használtan, de azért újonnan szerintem 25-30k....
Igaz ha ez tönkremegy úgyis kell vennem.
Mondjuk tény hogy jóval szebb, sőtt össze sem hasonlítható a Ghost-al látványban, pedig az is aránylag szép volt.
És igaz az sem futott akadásmentesen még lowon sem....mégis mit vártam ettől mi?
Én hülye naív ember.
Amúgy PS4-en még kevés időm volt játszani, de ez az ATLAS rész eléggé fasza, szeretem az ilyen High-Tech dolgokat....kicsit Black Ops 2 féleségnek tűnik.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.05. 03:39:39 -
Ez mind nem számít.
JELENLEG TUDTOMMAL NINCSENEK SZERVEREK, SZAROS P2P VAN MEGINT! -
Húha, ezt tudtam hogy egyszer eljön ez az idő, de most így szembesülni vele elég szar érzés.
A Ram még oké, de amit utána írt ki, na az szívenütött....
Az első játék a bolygón amihez nem elég a CPU-m.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.05. 03:26:25 -
Látom ez a CoD is jól szerepelt PC-n az első napokban....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Call of Duty: Advanced Warfare - sok a baj a PC-s változattal
A Call of Duty: Advanced Warfare PC-s verziójával bizony bőven van probléma, de a legtöbbre már van ideiglenes megoldás, amíg a patch meg nem érkezik.
Ma-holnap már a világ minden pontján elérhetővé válik a Call of Duty: Advanced Warfare a játékosok számára, a nagy tömeg miatt pedig nyilván azonnal kibuknak az esetleges hibák is. A tesztünkben nem igazán volt lehetőség, hogy ezekre kitérjünk, de most összegyűjtöttük a legfontosabb problémákat, illetve az azokra kínált megoldásokat.
Ha beragad a játék pause közben
Bár viszonylag ritkán fordul elő, az Advanced Warfare hajlamos ledobni az ékszíjat, ha játék közben belépünk a menübe, ilyenkor sem kilépni, sem a menüpontokra kattintani nem tudunk, de egy oda-vissza ALT+TAB kombinációval orvosolhatjuk a problémát.
Visszaállíthatatlan DirectX probléma
Ilyen hibával két okból is találkozhatunk. Egyrészt akkor, ha a gépünk valahol a szükséges minimum konfig alatt teljesít, másrészt pedig abban az esetben, ha nem frissítettünk mostanában DirectX-et. Utóbbi esetben erre kutakodjunk.
Hiányzó vagy hibás textúrák
Erre a problémára jelenleg nincs megoldás, ha megtudunk valamit, azonnal jelentkezünk.
Ha a beállítások alacsonyabb felbontást eredményeznek.
Előfordulhat, hogy bizonyos opciók aktiválása esetén a játéktól ezt a hibaüzenetet kapjuk. Ilyenkor kapcsoljuk ki a Cache Spot Shadow Maps és Cache Sun Shadow Maps beállításokat, és helyreáll a rend.
Alacsony FPS, gyenge teljesítmény
A korábban említett Cache Spot Shadow Maps és Cache Sun Shadow Maps beállítások komoly fejtörést okozhatnak, ezért ha úgy érezzük, hogy a gépünknek jóval többet kéne tudnia, nyugodtan kapcsoljuk ki ezeket. Emellett érdemes megpróbálni optimális beállítások mellett futtatni a Call of Duty: Advanced Warfare-t, ez általában segít.
Egér problémák
Az egeret több veszély is fenyegeti, de szerencsére van megoldás. Ha az egérgyorsítással vannak problémáink, a frekvenciát állítsuk 125 Hz-re. Amennyiben akadozó, ugráló kurzorral vagy egérmozgással találkozunk, elég kikapcsolnunk a Shader Pre-load-ot a menüben.
Memóriahibák
Amennyiben memóriával kapcsolatos hibaüzenet lépne fel, nem kell megijednünk, a hiba itt is könnyen orvosolható. Kapcsoljuk ki a lapozófájlt, majd kapcsoljuk vissza, és hagyjuk, hogy a gép maga állítsa be ennek méretét.
SLI bekapcsolása
A Call of Duty: Advanced Warfare egyelőre nem támogatja az SLI rendszereket, de ezt remélhetőleg egy korai patch-ben orvosolják majd. Ettől függetlenül mi magunk bekapcsolhatjuk a szolgáltatást, csak töltsük le az Nvidia Inspector nevű alkalmazást, készítsünk egy új profilt, majd miután a gpu-k számár 2-re, a renderelési módot pedig AFR2-re állítottuk, adjuk hozzá a játékot a profilunkhoz.
Bug az utolsó küldetésben
A játék záróakkordjában át kell csúsznunk egy szűk részen a játék azonban nem mindig akar engedelmeskedni. Ilyenkor csak fussunk neki a kapunak, majd amikor a játék kéri, futás közben tartsuk lenyomva a megfelelő gombot.
Ha tudtok bármilyen egyéb problémáról, netán annak megoldásáról is, ne habozzatok megosztani a többiekkel.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.04. 23:49:10 -
Elvileg igen. Aztán lehet, hogy az első indítás után összemászik a Steam/Origin auth-al és megy offline is (ez mondjuk eléggé megkönnyítené a törést), nem tudom. Aki megvette a Fifa 15 vagy LoF-t, az kipróbálhatja. -
Akkor ezek szerint ez is ilyen állandó netkapcsolatos retek, vagyis ha nincs neted kenheted a játékot a hajadra? -
60FPS 
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.11.04. 23:04:29 -
Nézzük a jó oldalát első nap úgysem vásárolunk, lesz idő a régiekre :) Viszont ahogy egyszer egy bölcs mondta, amit emberek írtak azt emberek fel is törik, csak idő kérdése :) -
Csak 5 kommenttel lejjebb volt :D -
Az lennék sem vallanám be:) -
A RELOADED! csapat oszlopos tagja?
-
Egy szarral kevesebb
-
Dawngate canceled -
-
Need for Speed: No Limits - ez lesz a következő rész?
Just Cause 3 - kiszivárgott képek, néhány új infó -
:(
Így is megéri, de jobb lenne, ha a zöldek is több játékot adnának.
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2014.11.04. 22:08:25 -
GTA 5 AMD-s lesz és korábban írtam a bemutatokon 6gb ram ,4 magus cpu és 280x-el promozták. (Abu85 a forrás)
Szóval most elvileg kivételesen nem lesz ótvar mint a 4.
230023: Látszik hogy nv és nem amd azok 3 game-et adnak egybe nem szaros 1 db-ot
Így nem éri meg a 970 csak 1 game van mellé.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.04. 22:06:57 -
Köszi, várok januárig vagy tovább, nem sürgős. :) -
Azt nem tudom, de miután a mostani konzolokban AMD van... amúgy a fene se tudja. A 970 egyébként best buy, szóval vegyed. Ha vársz januárig, még olcsóbb is lehet. -
A GTA sorozat AMD vagy Nvidia párti? Szemezek egy GTX970-nel, de a három most választható játék egyike sem jön be igazából nekem. Inkább várnék, ha van egy minimális esély is arra, hogy reklámból a GTA V-öt adják hozzá jövőre. -
OFF
Akit érdekel:
Átnyálaztam amit a Denuvo védelemről tudni lehet, valamint visszafejtettem a LoF exe-jét, és pár dll-jét. Nem teljesen tiszta még, de amit kivettem eddig, az erősen hajaz a régi Ubi-s AC2/Settlers 7/Silent Hunter 5 megoldásra. Azaz megy ki egy generált request, majd jön vissza egy response a DRM szerverről. Idáig még oké is lenne, viszont a request kód minden indításkor más, továbbá az is titkosított, ahogy a response is. Még ezt is át lehetne hidalni egyszerűen, viszont a response az egy szelete az egyik dll-nek (már ha jól értelmezem). Tehát nem elég elhitetni a programmal,hogy megkapta a választ. Ha ez még nem lenne elég, az említett szeletben is van egy 2 irányú authentikáció, ergo az is minden alkalommal változik.
Még csak 5-6 órát foglalkoztam vele a régi srácokkal (akikkel az AC2 emulátort készítettük), de a virágboltosok egy ideig szomorúak lesznek:)
A védelmet egyébként elkezdte használni a Sony, EA, Disney, MS, WB és még sokan mások. Ubi még nem.
-
2013. 11. 06. körül.
Release date viszont October 26, 2012.
1 év sajna.
-
EA Gives Up On Dawngate, Their Take On League of Legends
Pedig tegnap jött hozzá egy jó nagy patch.