Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Igen, tegnap én már be is aktiváltam. <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Far Cry 3-ban is halomra kellett lõni szegényeket a fejlesztésért.
A 4-esben vélhetõen hegyi kecskéket (is) kell majd... szintúgy a buksza, íjtároló stb. fejlesztésért 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
ARMA: Cold War Assault - free, örökre

nah mondjuk én csak örülnék neki hogy csak 1 tyúkféle lenne mert legalább kilõnék a kötelezõ vadászatot, amit már nagyon unok

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

IMYke2.0.0.0
Az nem az én problémám, ha te nem értesz valamit.

Renjike
Mivel a PS3 topik nem nagyon pörög : Vettem egy gépet és egy God of War Sagát de letöltõs kód a két psp epizódhoz nem szeretne mûködni . (Magyar regisztrációm van)

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Shep
Hát a Himalájában elég sok állat él, úgyhogy nem nagyon értem a problémádat. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

egyébként meg sztem teljesen hasonló lesz a terep mint az fc3 esetében csak ügye nem trópusi lesz meg valszeg a szigeteket itt hegységek foglyák elválasztani vagy nagyobb folyók, meg valszeg lesz hóterep is, mount everestel a háttérben

sztem kevered a himaláját a mount verestel 😊

tomsolo
Atr mondjuk emeljük ki FC4 kapcsán hogy végre otthon karosszékbõl, oxigén palack nélkül is bárki megmászhatja majd aMount Everestet 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Törölt felhasználó
Pont ezt akartam írni mint Dzsini, hogy valszeg nem 6-8000m-en fog játszódni a játék. És alatta sokkal változatosabb a táj. Ha 6-8000-en játszódna, akkor kéne a egy hópihe megtervezése és annak a rendelelése 😊
IMYke2.0.0.0
Divinity 2-ben meg konkrétan a nyúlból esett az XP.

Botond
Most hogy mondod, a fable2ben is lehet csirkéket terrorizálni.
Botond
Gothicban a csótányok, akiket terrorizálni lehet 10 xpért az fun volt. Meg AC3ban is lehet vadászni a nyuszikat/õzikéket. WOWban is lehet gyilkolni kisebb állatokat, és megnyúzni (de xp-t nem adnak). Ezek amik így hirtelen beugranak, de necromancia annyi nem rémlik, hogy lett volna már. Fõleg nem egy far cryban. 😄

Szóval itt a remek alkalom, írj a készítõknek, hogy legyen necromata a FC4ben, aki kiszívja az életérõt a havasi gyopárokból meg a yetikbõl. 😄
tomsolo
A Nekro-ban pl sült csirke lesz az odatévedt szárnyasból. Az más kérdés, hogy az embereket is fel lehet hamizni. 😄

Sir Quno Jedi
Azé fenteziben lehet értelme az állatoknak, mivel pl. a varázsló tolhat egy kisajtolást, amitõl jókora körben elhalnak, elüszkösödnek a növények, múmiává aszalódnak az állatok és emberek stb. ahogy kivonja az életerejüket/esszenciájukat és az manaként megjelenik nála, amit már képes a hatalma kifejezésére használni. Nekromancia a javából.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Botond
Milyen állatok? Mint a warcraft 1-ben a bárányok, akik ha nem tetszettek akkor agyon tudtad ütni, de amúgy semmi szerepük, vagy mi? 😊
Dzsini
innen kezdd el szerintem - a hegység nem 7000 méteren kezdõdik, ott már nem élnek emberek, és továbbra sem hegymászószimulátor lesz valószínûleg.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Amúgy én nem tartanék hülyeségnek(manapság vannak nagyobb baromságok is) egy hegymászó szimulátort. Játszottam is régebben ilyennel. A hegyoldalról sárkányrepülés pedig kifejezetten ígéretes lehetõségnek tûnik!

IMYke2.0.0.0
Mindenhol élnek állatok ezen a bolygón, de a fejlesztõk gazdag és levadászható állatvilágról karattyolnak... mondjuk, lehet, hogy tyúkvadászatra gondolnak? 😊

IMYke2.0.0.0
Írják akkor vazzer, hogy a Himalája ott lesz a háttérben , de X kisváros és környéke...

Dzsini
Azért a Himalája se csak függõleges sziklákból áll (lásd a linket), és ha jól rémlik az elõzõ részben is volt például sárkányrepülés.
A gazdag állatvilág pedig szintén jelen van, 10-20 állatfaj bõven sok egy ilyen játékba.

Nem hiszem, hogy hegymászószimulátor lesz, és az a cél, hogy az alaptáborból fagyhalál nélkül felmássz a Csomolungmára.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Vannak állatok ott is 😊
"Az egyetlen állat, amivel találkozni szoktam lefelé jövet az elõretolt alaptáborból, az egy kövér gyöngytyúk féleség. Ez az egyetlen olyan élõlény, amelyik rajtunk, embereken kívül önszántából ilyen magasra feljön a hegyen. Nagyon szeretem õket, mert 5400 méter környékén a kietlen tájon õk az élet hírnökei."

IMYke2.0.0.0
Máshol, ahol bõvebb infókat írnak, olvasom, hogy jármûvezetés, és "gazdag állatvilág" vár ránk...
...biztos, hogy a Himalájában játszódik ez???

Dzsini
Sokkal több figyelmet lehet (és kell remélhetõleg) fordítani az idõjárásra, a felhõkre, esetleg a rombolható környezetre (robbanószerek plusz sziklafalak és hasonló vidámság).

Dzsini
A sivatag az ideális helyszín, hiszen csak 1 homokszemet kell szépen legyártani, renderelni, és utána megszorozni 10^27-el 😊

IMYke2.0.0.0
Nyilván nem thai lánykák fogják fél kézzel a lábukat, fél kézzel helyettük a kódsorokat írni, de azt azért mondanom sem kell - remélem - hogy egy Himalája szetting nem ugyanaz, mint egy szigetes környezet, tele épületekkel, állatokkal, vízzel, stb...

zorrobomber
Miért kell kevesebbet dolgozniuk? Amúgy ha kevesebbet is kell dolgozniuk, akkor azt ne úgy képzeld el, hogy akkor láblógatva masszíroztatják a hátukat egész nap, aztán dolgoznak 1-2 órát.

IMYke2.0.0.0
Wazzer.... veszek lottót!

"A hivatalos leírás alapján rengeteg fegyvert, vezethetõ jármûveket és állatokat (!!!) is kapunk és itt jegyeznénk meg, hogy reményeink szerint a Jetivel kapcsolatos hírek is végül igaznak bizonyulnak."

Shep
Na ugye 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Azért fog a Himalájánál játszódni, mert kevesebbet kell majd így dolgoznia a fejlesztõknek...

Remélem, azért Jeti lesz. Don't worry, be Yeti.

tomsolo

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Botond
Ez is csak játék, mint a matchboxok, csak kicsit nagyobbak. 😄
IMYke2.0.0.0
Ha törlök, akkor meg én vagyok a bunkó, és rossz napom van.
Paradoxon ez, kérem szépen.

Fpocok
Törõd õket.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Bazmeg, megint rossz topikra kattintottam.
Az "Eredeti játékaink" kerestem, de ezek szerint az "Autós klub"-ra tévedt az egerem... <#falbav><#wilting><#ravasz1>

//Szeretlek benneteket, de már kurvára sok az OFF.

Botond
Volt pickupom (Mazda B2500), egy 10 évig, na annak nem volt ablaka a platótetõnek, a vége meg gyárilag le volt sötétítve. Az tiszta sor. De a hátsó ablakok nem. Pickup annyi szart elnyel hátul a hátsó ülésre már nem jut(ott) cucc.

De mondjuk az így megvan, hogy a hátsó ablakon be lehet nézni a fordod csomijába, ha nincs fenn a roló. Nekem a CRV-n mindig fent van, szóval alapból nem látni lófaszt se egyik ablakon se. Ezzel már nem viszek sose annyi mindent, hogy ki kelljen szedni a rolót, és plafonig becuccolni. Ilyen alap, gyárilag sötétítés van persze hátul is, oldalt is.
grebber
OFF:

A Xiaomi több fronton is támad:

49"-es UHD tévé igen olcsón
Itt a Tegra K1-re épített nagyfelbontású, 7,9"-es Xiaomi Mi Pad tablet

(Jó is ez a cég nagyon telefonom is Xiaomi)

Next PC upgrade: 2022

Sir Quno Jedi
Saztán tennék is, ha LENNE. 😄 De nem szoktam kocsival pózolni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Szabi
ennyi erõvel már egyszerübb lett volna saját képet berakni, + spoiler 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

Sir Quno Jedi
Highigy mi?! Nem látnak be a raktérbe, sem hátsó ülésekre. Szerinted pl. a pickupokat, kisteherszállítókat miért fóliázzák?! Meg persze hõvédõ is kicsit, mert nem süt be a nap.

Botond
Mi értelme van a plusz sötétísnek amúgy?
Sir Quno Jedi
Jah meg nekem szürke/ezüst spoileres végig oldalt is, meg a kerekeknél is.

Sir Quno Jedi
Egen csak nálunk szénné büntetnének vele. Eleve sötétített gyárilag mindegyik ablak. De amit vettem annak 4 hátsó oldalsó, meg a hátsó sötétítve van feketére még pluszban, gyakorlatilag átláthatatlanra (belülrõl azé lehet valamit látni).

Botond
Hengerfejeket meg ilyesmiket cseréltek benne asszem. Nem ment bele fater a részletekbe. 😊
Botond
Ez a képen elõl is sötétítve van, nem csak oldalt meg hátul. 😄
Sir Quno Jedi

Nekem ilyenem van. Pont ilyen, csak körbesötétítve oldalt hátul.

Törölt felhasználó
De mi számít nagy generálnak? Egy nívánál kb új motort lehet építeni 80e-bõl, ha ügyes vagy 😄 Mercinél még egy tömítõszett ha kijön ebbõl 😄
Am most mondták, munkatársak, hogy a mercik ilyen szempontból buzik. Ha egy szenzor megadja magát, akkor az egész kurva kocsi letilt és baszhatod. Holott semmi baja nincs. Szóval lehet mázlid van és megúszod valami "filléres dologból" 100e alatt.
Troger911
Nekem Carina E-m volt, 430 E Km-nél adta meg magát a gyári hengerfej tömítés, ezen kívül nem volt vele gondom 😊 Most egy Primera kombit hajtok a család miatt, 1.6 láncos motor, no problem (nem a legújabb, agyonbonyolított)!