311803
  • DarkSector
    háde proci terén, ram-ban télleg nem.
  • Shep
    Nem egyszerre adta ki úgyhogy szerintem jobban járt, feltéve, hogy lesz lóvéja a játékokat megveszegetni rá.
  • Shep
    Elég kiábrándító, mikor a kiváló minőségű átvezetőről átvált a valódi gameplay-re és ilyen baltával faragott arcok vannak. Igazából valahogy engem nem győzött meg ez a video sem, egyedül az időugrós dolog tetszett benne, de hát az meg eléggé COD stílus. Na de majd ha a játék kiírja, hogy 1 giga vram-al el sem indul akkor nem is lesz miről beszélgetni :D
  • IMYke2.0.0.0
    "Rosszab mint a CoD. :S"

Nem rosszabb. STEAM-en kinn sincs a gépigény még.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.11.05. 19:09:57
  • DarkSector
    De , egészek addig amíg nem jut eszembe az a néhány PS exclusive játék....:D
    Amúgy ez nem beszólás, nyugodtan véleményezheted.

Nem akkora gáz, csak egy csööp ideig még azt hittem legalább a menüig eljutok néhány játékban, de ez úgy tűnik nem így lesz.

mondjuk azt sem értem akkor i3-as procival sem fog majd menni vagy mi?
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.05. 19:09:10
  • Evoluti0N
    Nem akarok beszólni, de nem gondolkodtál el azon, hogy azt a sok pénzt, amit kiadtál PS4-re, azt jobban megérte volna inkább gépfejlesztésre?
  • DarkSector
    Far Cry 4:

Minimum követelmények:

Operációs rendszer: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64bit)
    CPU: Intel Core i5-750 @ 2.6 GHz vagy AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz
    RAM: 4GB
    VGA: NVIDIA GeForce GTX 460 vagy AMD Radeon HD5850 (1GB VRAM)
    Direct X: Version 11
    HDD: 30 GB szabad hely
    Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilitás

Ajánlott rendszer:

Operációs rendszer: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64bit)
    CPU: Intel Core i5-2400S @ 2.5 GHz vagy AMD FX-8350 @ 4.0 GHz vagy jobb
    RAM: 8GB
    VGA: NVIDIA GeForce GTX 680 vagy AMD Radeon R9 290X vagy jobb (2GB VRAM)
    Direct X: Version 11
    HDD: 30 GB szabad hely
    Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilitás

Rosszab mint a CoD. :S
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.05. 19:01:35
  • DarkSector
    PC-n fut a demo, PS4-en normál fps lesz. :P
  • grebber
    Sokatmondó már az is ,hogy a videó is akad így kis méretben is
  • DarkSector
    AC új videó.

• IMYke2.0.0.0
    http://www.greenmangaming.com - "Deal of the Day" - "Quake IV" + "Brink Complete".

Holnap: "Lord of the Rings: War in the North"
  • zorrobomber
    Én csak 5, nagyon maximum 50 órát fogok tölteni vele, nem 500at, de tuti jó móka lesz(majd ha megvettem) :)
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.11.05. 18:28:05
  • DarkSector
    Melyik 2.? :D
  • Tinman #230091
    Nekem a 2. vélemény jobban tetszik.
  • DarkSector
    Más engine?
    Más programmal rajzolták meg a játékot? Nem Paint-el hanem Photoshop-al? :D
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.05. 17:32:28
  • DarkSector
    1 szösszenetnyi média.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    most nézem végre még 1 Liam Neelson film:

"Sírok között"

első vélemény az oldalon:
    Szerintem ku.va jó volt!

Fasza mondom. Meg várom az "Elrabolva 3"-at is.
  • Fpocok
    Más engine, jobban fut, fix 60fps. Nagyobb termek, új ellenségek, sokkal több új tárgy. Meg lehet osztani a játékot (seed), helyi coop, ANALÓG IRÁNYÍTÁS (gamepaddal mostmár tökéletesen lehet játszani). Még több tartalom. Több mentési fiók, kaki fizika, 180 acsi. Ezt írják steamen

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Over 500 hours of gameplay
    4 BILLION Seeded runs!
    20 Challenge runs
    450+ items, including 160 new unlockables
    Integrated controller support for popular control pads!
    Analog directional movement and speed
    Tons of feature film quality animated endings
    Over 100 specialized seeds
    2-Player local co-op
    Over 100 co-op characters
    Dynamic lighting, visual effects and art direction
    All-new game engine @60FPS 24/7
    All-new soundtrack and sound design
    Multiple Save slots
    Poop physics!
    The ultimate roguelike
    A bunch of achievements
  • MerlinW
    Régebbi dobozos AC játékok olcsón
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.05. 16:04:12
  • Rapid81
    Azon kívül, hogy nagyobbak a termek, mi változott?

Fpocok #230061
    A kiadó már tegnap cáfolta, a kép kiszivárgása után (ami xbone-os változatból van...), hogy nem lesz F2P...
  • wantonly
    Néztem, de a többi játék ami mellé van pakolva érdektelen számomra, egyik sem mozgatta meg a fantáziám, és ez így még mindig olcsóbb alternatíva. Bár tényleg jobban járok, ha még várok, ahogy zorrobomber is mondta, lesz ez még bundle-ban, hátha még melléraknak pár fincsi címet. :)
  • Rony94
    Ritkán írok ekkora terjedelmű beszámolót. Általában annyit szoktam írni valamiről hogy "jó volt" vagy "szar volt" azt' kész.

De örülök ha tetszett. :)
  • Dzsini
    Nálunk (és máshol is) szoktak önkéntesként dolgozni páran amíg munkát keresnek. Egyrészt tapasztalat, másrészt ha kicsit beletanul az ottani dolgokba, akkor egy valódi jelentkezéskor megvannak a plusz pontjai (vagy rájön, hogy nem akar ott dolgozni, és nem is próbálkozik).
  • zorrobomber
    Vannak jó-, és rosszindulatú emberek, projektek, és vannak jó és rosszabb képességű programozók, ezeknek a tényezőknek pedig van ezer árnyalata. Ezek fényében kicsit szerencsétlen a negatív általánosítás, de a pozitív is, az egyetlen racionális megoldás, hogy minden esetben egyedileg döntesz. Persze erre meg jogosan lehet mondani hogy kinek van erre energiája... én mindenesetre úgyis elolvasom a legtöbb játékos hírt, szóval fogom tudni mi lesz a sorsa a Just Cause 3-nak, és szerintem Shep is :)

A lehúzós IT szolgáltató tényleg nem hangzik jól(és nem is tűnik legálisnak), viszont az emberek is érthetőek hogy elmennek ingyen dolgozni, manapság leginkább a tapasztalat számít.
  • Tinman #230081
    Személy szerint én trollt nem szoktam kiáltani, egészen addig, míg normális hangnemben válaszol a másik.

Sajnos morgolódni a játékiparban tapasztalható egyes húzások miatt, egyre jogosabb. Fogalmam sincs hová vezet ez, de lassan tényleg előre el kell utalnom a grafikusnak a lét, ha akarok grafikát, nem csak egy szöveges kalandot, de a végcél gondolom az, hogy az Activision megbíz 300 lelkes játékost, hogy dobjanak össze ingyen valamit, amit kiadhatnak. Innen a következő lépés, meg az lenne, hogy ahhoz, hogy egy olyan nagy név alatt dolgozhass ingyen, mint az Activision neked kell fizetned havi díjat.

Az a vicc, hogy bár picit más műfaj, de itt Zala megyében van egy IT szolgáltató (nem mi), aki EGY évig úgy foglalkoztat új munkaerőt, hogy NULLA fizetést ad nekik. Ha eztán úgy dönt a munkáltató és a munkavállaló, hogy maradna, akkor kap egy nettó 100 körüli bért. És az a kőkemény, hogy vannak jelentkezők, pedig egy fos kis szar cég, nem egy IBM kategória. Ez ám a Való Világ... :-(
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.05. 14:35:06
  • zorrobomber
    Red Faction Guerilla-ból is kukázták a GfWL-t, helyette béta steamworks támogatás van.

A béta engedélyezéséhez:
    1. jobbklikk a játék nevén a library-ben
    2. klikk Properties, aztán Betas
    3. be kell írni azt, hogy "nordicrfgbeta", idézőjelek nélkül, aztán klikk Check code
    4. majd a legördülő menüben kiválasztani a "publicbeta"-t
    5. steam frissít és eltűnt a GfWL

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.11.05. 14:31:37
  • Tinman #230079
    Sang Froid most is fut IG-ban, onnan szerencsésebb megvenni szvsz.
  • zorrobomber
    Szerencsétlenül fogalmaztam, de arről is le lehetne már szokni, hogy mindig trollt kiáltunk, nagyon szánalmasan néz ki... Azt kellett volna írnom(merthogy valójában ez az álláspontom), hogy: "Ne igyunk előre a medve bőrére! Ha megjelent, vagy többet tudunk a modellről utána lehet fikázni."

wantonly: Sang-Froid nagyon jó, kivéve az átvezetőket, és bundleszökevény, szokott lenni itt-ott csomagban is, olcsóbban. Illetve az összes AC le van árazva amazonon, steames még a Black Flag is, a többi nem.
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.11.05. 14:17:58
  • wantonly
    Assassin's Creed III Amazon STEAM $5.00

Sang-Froid: Tales of Werewolves 2,25$
  • Tinman #230076
    Az a gond, hogy te az Ő véleményébe kötöttél bele, míg Shep a játékba ill. annak modelljébe.

Na de tudjuk, amit tudunk, az összes off és flamewar így kezdődik... jön valaki, akinek a másik véleménye nem tetszik.

Ennyit kellett volna írnod Shep hsz-re: "Nekem jó lesz f2p megoldásban is, szerettem az előző részeket."

Ja, csak, hogy... ;-)
  • zorrobomber
    És hozzátenném, nem a rossz játékok jogos kritizálása a gond, hanem hogy ne okoskodjunk már egyből egy darab screenshot után. Ha hozzátesz érveket, hogy mondjuk a kiadó korábbi játékai után mondjuk várható hogy ilyen meg olyan lesz, akkor mindjárt több értelmét látnám a panaszkodásnak. De nem, a Sleeping Dogs is még csak készül.
  • zorrobomber
    Mondjuk azt nem értem, hogy egy eredeti játékokkal foglalkozó topikban miért ne írhatná le valaki, hogy érdekli egy játék folytatása, akkor is ha az f2p. Hogy mi ezzel a gond arról fogalmam sincs.

Valahogy azt érzem, hogy újabban egyre többen vannak, akik elfelejtik hol vannak. Egy szabad fórumon, ahol kulturált keretek között szabad véleménynyilvánítás van AKKOR IS, ha ez másnak nem tetszik.

Az egész világra jellemző a folyamatos és agyatlan fikázási kényszer... ha valakinek valami tetszik, igen is kutya kötelessége neki is hangoztatni a véleményét, mert ha csak a szardobálás megy, akkor mindenhol szardarabok fognak repkedni.
  • Tinman #230073
    Mondjuk azt nem értem, hogy egy eredeti játékokkal foglalkozó topikban miért ne írhatná le valaki, hogy nem érdekli egy játék folytatása, ha az f2p. Hogy mi ezzel a gond arról fogalmam sincs.

Valahogy azt érzem, hogy újabban egyre többen vannak, akik elfelejtik hol vannak. Egy szabad fórumon, ahol kulturált keretek között szabad véleménynyilvánítás van AKKOR IS, ha ez másnak nem tetszik.

Az egész világra jellemző a folyamatos és agyatlan lájkolási kényszer... ha valakinek valami nem tetszik, igen is kutya kötelessége neki is hangoztatni a véleményét, mert ha csak a bólogatás megy, akkor egyre inkább minden szemetet megetetnek az emberekkel, mert mindig lesznek akik bólogatnak rá...
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.05. 13:52:29
  • Shep
    Helyette folyamatosan trollkodsz, mindenkit rugdosol és kelted a feszültséget. Hát nem tudom melyik a rosszabb.
  • zorrobomber
    Írhatnék én is ilyen populista és konstruktív hozzászólásokat, mint te, hogy "gépigény biztos paks 2 lesz", de inkább maradok az "idegesítő" stílusomnál.
  • Shep
    Fú de magas röptű volt a nem érdekel leírása. Roppant idegesítő alak vagy amúgy, simán túlteszel rajtam is.
  • DarkSector
    Köszönöm!
    Majd kipróbálom, ha fog futni valami 60fps-el a gépemen. :D

(azt látom viszont, hogy PS4-ről amit feltölt, nem 60fps-el teszi minta a játék, de monjuk annyira nem hat meg. :D)
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.05. 13:27:24
  • DarkSector
    Hát az FPS minnél több annál jobb, viszont hogy miben mennyi a jó, vagy minek van értelme, azt egyénileg nektek kell eldönteni, nagyon nincs adott mérték, láttam játékot ami más játéknál finomabban mozgott, holott mind2 játék 30fps volt, valszeg kicsit a grafikus motork, az effectek (volt már példa, hogy látszatra efy úgymond csalóka effecttel vagy mittudoménmivel hitették el ha úgy tetszik a szemeddel hogy mondjuk az picit jobb mint egy átlag 30fps-es mozgás).
    Talán ha jól emlékszem alkalmaztak régen valamit a The Force Unleashed 2-ben is.

Én azt mondom, amit mindig, legyen LEGALÁBB 30, de az fixen, viszont nem annyira zavar ha 20-30 közt kell éppen játszanom egy játékkal mert éppen nem birja a gépem, az még nem zavar.
    Értelemszerűen lasabb (érdekes hogy nem szaggat, hanem csak lassabb a mozgás), de nem megy a játékmenet róvására.
  • zorrobomber
    Persze, magas labda és vicces olvasni az ilyen maximalista vagyok, meg elvből nem veszem(még egyszer mondom én is ilyen voltam, de rájöttem hogy hülyeség) meg, stb. hozzászólásokat miközben kvarcjátékokról beszélünk. A free2play-ben pont az a jó hogy elindítod és ha szar akkor exit és kuka, nem fogom egy screenshot alapján megítélni hogy ez szar lesz. Az hogy te mit csinálsz nem érdekel, de írtál ide valami magasröptű gondolatot én meg reagáltam rá, erről szól a fórum, ez nem beléd rúgás, sőt, inkább pozitív gondolkodásnak nevezném. Az első mondat meg élő szóban inkább vicces lett volna, mint bántó :) Lásd még: not joke
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.11.05. 13:26:49
  • Fpocok
    Nem kell állítgatni, csak annak kell 60 lennie, ami filet felraksz.
  • DarkSector
    Nekem tetszetős a videórd, nem zavar, de hogy megy ez? feltöltéskor lehet kiválasztani hogy 30 vagy 60fps? vagy simán a forrásvideót alkalmazza?