311803
  • Tinman #230024
    Hogyan buktam el egy Far Cry 4-et...
  • lalakov
    Ha valaki új, felső kategóriás Nvidia VGA-t kíván venni 3 játék közül választhat: The Crew, Far Cry 4, Assassins Creed Unity
  • wantonly
    Ez a Groupees bundle már nem emlékszem mikor volt, de az 1$-os részbe pakolták a Valhalla Editiont.

Persze előtte nem sokkal vettem meg.
  • zorrobomber
    Köszi a beszámolót! Legközelebb próbáld két részre osztani, előre általánosan aztán végére mehet a spoileres(spoilerben).
  • Tinman #230020
    Tudom, én is ilyen maximalista vagyok ezen a téren, de nem sokat veszítesz azért... most az 55-60 óra helyett 45-50 óra teljes élményben lesz részed az extra úgyis sejtjük, hogy valójában semmi extra.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.04. 21:27:49
  • Tinman #230019
    Ha a Warrior of the North-ot nézem, akkor ez február-márciusban már 5 dolcsis bundle része. Mondjuk, hogy nem a prémium az biztos, ahhoz még kell + fél év majd.
  • w77d
    fasza
  • Tinman #230017
    Nincs és a prémiumot érdemes venni emiatt:

- Two additional locations
    - Over a dozen additional quests and a new unit
  • w77d
    én pont ma vettem meg a simát 7,5 euróért... ehhez nincs külön premium upgrade? ha valaki premiumot akar, akkor újra meg kell venni?
  • Dzsini
    Én úgy vagyok vele, hogy ha írtak neki egy jó kis sztorit, és hozzák ugyanazt a néha idétlen humort, akkor nem lesz vele gond. Olyan gyakran szerencsére nem jelennek meg, hogy nagyon fájjon a rókabőr-hatás.
    Nem rohantam én se a beszerzéssel, most eléggé leakciózták (elvégre augusztusban jelent meg), hogy rábólintsak. Valószínűleg karácsonyig valamikor olyan 7,5 euro környékén össze lehet majd szedni, annál sokkal olcsóbb a prémium nem lesz.
  • Tinman #230014
    Az akkor az eddigi legolcsóbb ár... nézegettem én is, de mondom, a Steam leírásoknál volt nem kevés csalódott hangvételű írás, szóval nem mertem. Jól, csak nyugodtan, de ahogy látom idén ez még nekem terítéken lesz :-)
  • Dzsini
    7.31 gbp ~ 9.3 eur a prémium változatért.

Péntek délután tudom leghamarabb ígérni, hogy nekiállok.
  • grebber
    Nincs mit! Teszem amit tudok hiszen ezért vagyok. Én is behúztam kártyapénzből azt majd az 50 éves tervbe valamikor a porondra kerül.
  • Tinman #230011
    Majd azért 1-2 gondolatnak örülnék, ha írnál.

Amúgy szabad tudni mennyiért sikerült megszerezned?
  • Tinman #230010
    A hónap embere már 4.-én meg is van, felesleges tovább keresni.

Nagyon akartam már ezt a játékot, de egy FPS-hez képest mindig sokaltam érte a pénzt, elvégre 1x végiglövöm és soha többet elő nem veszem. Kártyapénzből be is ugrott ezerrel.

NAGYON KÖSZI!
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.04. 20:57:50
  • Dzsini
    Tegnapelőtt akciósan megvettem GMG-ről (kuponnal VIP akcióval, mindennel ott volt a legolcsóbb, és másodikra jó kódot is kaptam hozzá :) ), egyelőre egy fél órát csak kipróbáltam, úgyhogy nem tudok róla sokat mondani - ötletes volt az orkharcos - démoncsajszi - vámpírmágus kezdés különbözősége.

Hétvégén majd jobban belemerülök remélem. Nem hiszem amúgy, hogy egetverő újdonságokra lehet számítani, az eddigi részek alapján túl jól működik a fénymásolójuk. Új sztori, új térképek, ezer új misszió (és bug, ahogy szokott lenni), pár új szörny meg varázstárgy, meg új Rage lény (csak trailerben láttam)
  • Evoluti0N

Szerk: Akkor már két embert is ismerek, aki nem szereti a GTA-t. Jól van. Nem jöhet be mindenkinek. :)
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.11.04. 20:53:50
  • ratgab
    Azért annyira jól ez nem néz ki, hogy paks legyen a gépigény...mondjuk látjuk AC Unity-nél is mi van..
  • grebber
    Hátha valakit érdekel steam-en Shadow Warrior 1.56 euro! ezt használva
  • Tinman #230005
    Az utolsó a Dark Side és jó is, hogy beszélünk róla, mert érdekelne, hogy ki játszott/játszik vele? Eléggé remeg a kezem a buy gombon, mert a TBS az király, de egy kis löket jól esne, vagy antilöket is jöhet :-)
  • grebber
    AMD-s cím és "előzetes" alapján ez most fasza lesz és meglesz egy 6GB ram, 4magos cpu ,280X-el is!
  • ratgab
    Ilyen még sose volt... Az a poén, hogy eddig nem hiányzott nekem GTA-ban az FPS mód, de most hogy ezt láttam mozgásban...Basszus zsenik dolgoznak a Rockstarnak! Ez valami félelmetesen szórakoztatónak tűnik!
  • Shep
    Gépigény itt is biztos Paks 2 lesz.
  • genndy
    Nem érdekel a GTA. Az eddigiek sem érdekeltek, és az 5 sem. (üssetek) Bár el kell ismerni, hogy jól néz ki így fps-módban.
  • ratgab
    Már bocsánatot kérek uraim nem szokásom körötökben így beszélni, de ez kurvajónak tűnik így elsőre.

Természetesen instant vétel a pc-s GTA 5 nálam, nem is kérdés!

Megnéztem a két videót....gyerekek....tátott szájjal...Ultimate gengszter szimulátor!
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.11.04. 20:35:18
  • w77d
    pedig most pontosan azt tolom, a többi már letolva az első 2 óra alapján nem olyan rossz, bár olyan túl nagy újdonságot sem látok
  • wantonly
    Ajánlanám a King's Bounty-t, az kattintgatós, de ne az utolsóval (WotN) kezd, mert az a legrosszabb.
  • Panzeradler #229997
    Az egészet úgy kéne opcionálissá tenni, hogy aki CSAK singleplayer módban szeretné játszani az ne legyen hátrányban, viszont a coopmód pedig dinamikusan fejlődjön fel. Így mind2 csoport élvezhetné a játékot. Én legalábbis nagyon sok single játékot játszanék coopban. Így viszont nem is játszom vele. Persze nem lóg billibe a kezem és tudom, hogy erre se fognak pénzt áldozni(sajnos).
  • MerlinW
    video
  • w77d
    meg eleve a faszomat a single módba beépülő coop-ba... én a single játékot másoktól kötetlenül akarom élvezni és nem igazodni valakihez. lehet mondani, hogy mehetek egyedül is, ami igaz, de ha van egy single játékban coop funkció, akkor ott általában egyedül menni szopás, vagy legalábbis kevesebbet kapsz. pl a borderlands bossokat sokszor vért izzadós egyedül kinyírni, splinter cell esetében vannak olyan pályarészek, melyeket csak coopban érsz el stb... ugyanez autós játékoknál. egyre többször alkalmazzák, hogy ha belépsz egy klubba, csak akkor kaphatsz meg bizonyos autókat. na ja, csak sokszor egy kötelességgel jár, például ha nem mész sokszor velük versenyezni, akkor kibasznak mint macskát szarni. szóval a single tartalmak maradjanak csak egyedül végignyomós tartalmak, mindenki jobban jár...
  • MerlinW
    Ott a GTA Online. Coop-ozhatsz milliónyi játékmódban. Meg jön majd a heist is, ami asszem szintén coop móka lesz. A fősztorihoz semmi értelme coop módot tenni, csak elrontaná az egészet. A karakterváltogatós rendszer miatt nem is nagyon lehetne megoldani.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.04. 19:59:19
  • genndy
    Skyrim alap, Oblivion GOTY Deluxe. Nem olyan vészesen drága, Steamről jópár éve is 6,24€-ért vettem. Ez meg kuponnal kb. ugyanannyi.
  • Rapid81
    Codemasters játék, szóval ha lesz is bundliban, még nem mostanában.
  • grebber
    Ezek azok a játékok amik a bundleban szoktak landolni lásd összes ilyen game
  • Rapid81
    Újra támad a MicroMachines, csak más néven és marha drágán.
    Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2014.11.04. 19:41:39
  • wantonly
    Gondolom, mert a Skyrim "csak" alapjáték, az Oblivion pedig GOTY, de ettől függetlenül is nagyon drága az utóbbi.
  • Rony94
    LOL, a Skyrim olcsóbb mint az Oblivion?
  • IMYke2.0.0.0
    http://www.greenmangaming.com "Deal of the Day" - Skyrim, Oblivion
    Holnap: Quake 4 és Brink.

Remélem, azért decemberre lesz már pénzem is :)(
    Most én jártam úgy, mint Tinman szokott.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.11.04. 19:25:24
  • lalakov
    Ez komoly? Végig lehet így majd játszani? Nekem mindig ez hiányzott belőle.
    Már csak a coop hiányzik.
    Utoljára szerkesztette: lalakov, 2014.11.04. 19:23:20
  • IMYke2.0.0.0
    Én is kipróbálnám, de maradnék a külső nézetnél.