311803
  • Fabio Capello
    Ahhoz képest kedvenc cinikus britünk is szépen lehúzta őket, pedig neki nvidiája van...
  • DarkSector
    "Assassin's Creed Unity - a Ubisoft belátta, hogy baj van

Az Assassin's Creed Unity PC-s változata elsősorban Radeon kártyák esetében rakoncátlankodik, de a Ubisoft és az AMD már dolgoznak a problémán.
    Az Assassin's Creed Unity indulása egyik platformon sem zökkenőmentes, de ha hihetünk a Ubisoftnak, akkor néhány napon belül mindenhol kijavítják majd a problémákat. Ez a glitchek és egyéb apróbb problémák esetén még hihetőnek is tűnik, de hogy a konzolos optimalizálatlansággal mihez kezdenek majd, az egyelőre kérdéses.
    A PC-s játékosok is belefutottak rengeteg problémába, vannak azonban olyan hibák, amelyek kizárólag az AMD videokártyával rendelkezőknél jöttek elő. Az fps problémák, fagyások és más renderelési fájdalmak bizony nem túl szerencsések, különösen akkor, ha csak ezt az oldalt érintik. Persze azt tudjuk, hogy a Unity is a Ubisoft és az Nvidia szerelemgyereke, de ilyen akkor sem fordulhat elő.

"Tisztában vagyunk vele, hogy hogy az Assassin's Creed Unity PC-s változatának vannak problémái bizonyos AMD CPU és GPU konfigurációkkal. A játékosok nagy részénél ez nem jelentkezik, de az AMD-vel közösen mindent megteszünk, hogy orvosoljuk ezeket a problémákat." - mondta a Ubisoft közösségi menedzsere."
  • DarkSector
    Gépigényes nagyon, ellenben szép is.
    Csak az a baj hogy eléggé ellaposodik.
  • Evoluti0N
    És az AC 6-8 átlag FPS-sel is az?
  • Shep
    Nálad 5 fps-el biztos roppant élvezetes lesz a játék.
  • DarkSector
    Unalmas mint a többi.
  • Troger911
    A "raj" szónak itt, Magyarországon több "jelentése" is van - a lovári cigányoknál jelentése a "büszke, beképzelt".

Én erre gondoltam, mikor írtam, hogy mást nem jelentett. Nem tudom mikori eredetű a lovári cigányoknál, de a köztudatba csak pár éve lépett be.
  • IMYke2.0.0.0
    A "raj" szónak itt, Magyarországon több "jelentése" is van - a lovári cigányoknál jelentése a "büszke, beképzelt".
    De ott vannak a kevésbé pejoratívan használt jelentések is:
    * állat raj
    * úttörő raj
  • Troger911
    Ne is mond :) Nekem közép iskola óta Raj a becenevem (kb. 15 éve) a vezetéknevemből adódóan, de akkor még nem jelentett semmit. Most sajna le kell szoktatnom a régi barátokat, mert ma már teljesen más a jelentése...
  • Tinman #230775
    Sok minden szeretnék lenni, de a raj az eskü nincs köztük :-D
  • grebber
    "Reggel majd lehet szájat húzni, nálad pl. olyan fosul fog futni..." Amíg ez másokat kb már már biológiai szinten érint én magasról leszarom mivel én már régóta mindent akadozva játszok a gépem miatt egyszerűen nem zavar. Az ominozus Ryse-ot is kb 16-18 átlag fps-el toltam végig és mégis jó volt élveztem.

"Egyébként én se vettem meg" Én pedig igen mert az AC jó az AC szép az AC különleges.
    A rinyagépek meg menjenek az rajzoljanak.....
  • ratgab
    Reggel majd lehet szájat húzni, nálad pl. olyan fosul fog futni...

Egyébként én se vettem meg és nem is fogom amíg nem hallom azt, hogy normálisan lehet vele játszani gyengébb gépeken is.
  • MerlinW
    ~40GB
  • RatBaG #230771
    mekkora?
  • grebber
    Na végre tölthető uplayből az AC Unity.Reggel már lehet csapatni!
  • Evoluti0N
    Vegyél ötöt és úgy összejön a 30 fps.
  • grebber
    Nem vetted meg alapból? Nincs itt a helyed a topikban!
    Aki raj az megvette.
  • Shep
    Azt hiszem pénteken 2 AC Unityt fogok venni, hiszen akik 6fps-el tudnak átvezetőket futtatni azok megérdemlik a támogatást, nem?
  • Jim Morrison
    nekem van még freemailem, igaz ritkán használom, de azt vettem észre, hogy már a levelek is egyből megjönnek...
  • Maak
    -.-
  • bon
    Citromail, freemail nagyon nagy ívben kerülendő! Sőt inkább azt mondom,hogy nem szabad használni.
  • Troger911
    Új Indiegala! Ha valaki esetleg megveszi és nem tart igényt a Jagged Alliance
    Back in Action-ra, azt szívesen átvenném :) Csak azért nem szeretném megvenni.
  • Dj Tommy
    Gondolom a Grid 2-t is beaktiváltad, az érdekelt volna, valamennyi összegért cserébe persze. :)
  • wantonly
    Az első Trónok harca részletek

Hát ez nem sok... Szokás szerint epizodikus lesz.
  • Rony94
    Akkor mindegy. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Alapvetően én is [anti-multiplayeres vagyok]. Most viszont, lövöldöznék veletek / ellenetek egy pár kört :)
    Akár TS mellett is.
  • IMYke2.0.0.0
    A link 3 klikkelésre elég - 1 linkkel 3 példány aktiválható, utána már nem érvényes.
  • Scooter
    Jó, persze. Megértem, csak hát én rühellem azt amiben nincs single
  • Shep
    Ez jó, köszi!
  • Rony94
    Van még egy példányod? :-\
  • IMYke2.0.0.0
    A 2 kiváló játékon (Blackguards, ETS2) kívül az motivált még a 6,1 dollár kifizetésében, hogy netán a topik lakóival kicsit lövöldözhetnék valamikor. :)
    Amúgy is meglehetősen régen multiztam [Tomb Raider-rel].
  • Rapid81
    Ingyen Witcher 2 a GoG-on 7 bélyeg begyűjtése után.
    Oldal közepén +-ra katt, mind a 7 napon.
  • Scooter
    ...ha kimondottan nem multiplayer lenne, talán még érdekelne is
  • IMYke2.0.0.0
    Insurgency 3/3: https://www.humblebundle.com/?gift=N86fArbUFHMadFpY
  • Rapid81
    A Steam oldal már fenn van.

Meg ha kell valakinek ilyen kupon, akkor szóljon.

Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2014.11.12. 19:42:04
  • IMYke2.0.0.0
    Mindenkinek jutott "Insurgency"?
    Mert nálam akadna még 3 darab :)
  • IMYke2.0.0.0
    Never Alone (Kisima Ingitchuna) - Nuuvemen betehető a kosárba - 29,99 brazil reál (96,71) = ~2900 Ft

STEAM adatlap
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.11.12. 19:30:02
  • Maak
    Nalam is van meg egy peldany az insurgency-bol, elso priviben jelentkezo topiklako viheti.
  • lalakov
    39 órát játszottam vele egyedül és coopban. Nem tudom mihez hasonlítani, szerintem egyedi játék. Viszont a DLC-i nem jöttek be, nem fizetnék újra értük.
  • MerlinW
    Össze is dobhatunk hétvégén egy EJ partit, ha már mindenkinek megvan a játék :)