Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Bazz, Én meg igényeltem egyet, volt 6ezer valahányszáz. Mára olyan e-mailt kaptam, amibe azt írják, hogy bocsi de nem kaptál kulcsot, ennek több oka lehet. Elfogyott, már megvan neked a játék, stb, stb. Hogy lehet hogy 6ezer kulcsból nem jutott? Akkor aki 8000nél regelt, még talán kapott?! Basszák meg... -.-
Maak
Meg elobb az elsot kellene vegigvinni 😊 idom nem sok es most dioban emeltek a legendary droprate-n 100%-ot, szal most potyog a sok narancs, nem jok de legalabb legendasak.

Kill Team-el jatszott valaki boxon vagy ps-en? Erdekelne, csak mert warhammer, de potyara nem vennem meg. Nameg a 10 euros ar is fura.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fpocok
Ha érdekel, ott van az enyém. Játszhatsz azzal.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Maak
Mas warhammer 40.0000-nek nem ismerek masodik reszet ami gfwl-os, ugyhogy igen. 😊

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Dj Tommy
Azt én is néztem, hogy a rendes játék nevét írja ki, de amúgy a giveaway leírásában ez van:
Company of Heroes 2 standalone multiplayer
De ha a teljes lett meg, akkor az meg még nagyobb öröm. 😊

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Maak
Grat, utallak😄

Nem hinnem hogy kamu, anno az elso resz is betakulcsbol elesedett be megjeleneskor.

grebber
Ez most a Dawn of War 2 akar lenni?

Next PC upgrade: 2022

Maak
Company of Heroes 2 Multiplayer Access Key Giveaway

Maak
W40K 2 alatt :

Steamworks Coming Soon!
We are currently working on updating this title to be fully SteamWorks compatible - once complete this update will be made available, for free, to all owners

veeeeeeeeeeeeegre

Fpocok
Annyira ne éljétek bele magatokat. Szerintem csak hibáztak. Simán visszavonhatják azokat.

Szabi
köszi az infót, tényleg teljes játék kulcsot adott 😄

durva hogy még a legnagyobb akcióba se volt 3ezer ft alatt, erre most ingyen kiszórtak egy csomo kulcsot 😊

"Nulla tenaci invia est via"

Scooter
Igen kaptam még 1-et :-P
DarkSector
Mondjuk tegnap este óta el is fogyott az a maradék ~8000kulcs!!!!!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
KURVAÉLET! 😄

Steamgifts-en azt irták az Alienware INGYEN COH2-õt ad++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!
Az állítólag a full játék!!!!!!!!!!!!!!SSSSSSSDDDDDDDDDD!!!!!!!!!!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Most olvastam az Eurogameren, hogy a legújabb Star Wars mozifilmnek a forgatókönyvét egy volt Pcgamer.com-os szerkesztõ írja. És eddig olyan filmeknek adott forgatókönyvet mint a Föld Után (hehehe), és az Éli könyve (hmhm 😊)

Szal a SW film terén a félsiker garantált. 😊

Troger911
Grat. Kicsit csorog a nyálam...
wantonly
Nyertem egy The Incredible Adventures of Van Helsing II-t. 😊

Aktiváláskor viszont azt írta, hogy "beta testing", ugyanakkor teljes játéknak aktiválta, ahogy nézem, mert sehol nem szerepel, hogy béta lenne. Visszaigazoltam, remélem nem vertek át.
tomsolo
Ez a Divintiy II marhára bejön. Vannak hibái, de olyan jó kis régivágású szerepjáték feelingem van - rengeteg kell benne pofázni. Az antialising beállítással szoptam egy kicsit, de végül megérte mert nagyon kis hangulatos a grafika.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

DarkSector
Kaptál kulcsot?

Scooter
Azért nyomattam még 1-et, tarcsiba <#miaz><#whatever><#vigyor2>
DarkSector
Mondjuk kulcsot még nem kaptam.

DarkSector
Bebaszna ingyen CoH 2. 😄

Scooter
Én is úgy olvastam, de akkor a jétklistámnál miért nem úgy szerepel, hogy "Company of Heroes 2 multiplayer"? A Rendes játékot nevét írja ki. Végülis mindegy, ingyen megérte, ahogy mondod! Fura, hogy a kitûzõknél is szerepelnek a kártyák. Most nem tudom feltenni a gamet, hogy megnézzem, mert ezen a gépen nem fut, csak a notebookon.
A steamgifts syncronizálás után ezeket látja: Company of Heroes 2,
Company of Heroes 2 - Digital Collector's Edition.
Dj Tommy
Èn úgy tudom, ez csak a külön àlló multis részhez adta a kulcsot, az account detailsnél is ez van, de ettõl függetlenül is megérte. 

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Sippie
lehet a single ingyenes? 😄
Troger911
Na, ki szenvedtem telefonról...
DarkSector
OMG akkor inygen kártyák. 😄

Scooter
Ja, igen és kihagytam, hogy a kitûzõknél is megjelent a Company of Heroes 2. Fene se érti...
Scooter
Bár nem is tudom. Company of Heroes 2 Multiplayer Access Key. Lehet, hogy csak a multi? Viszont ha rámegyek a Company of Heroes 2 adatlapjára, azt írja, hogy "neked már megvan".
DarkSector
Ez mire jó?

Scooter
Steamgifts fórumán is láttam, de nem is gondoltam volna, hogy ez a teljes Company of Heroes 2!
Isten vagy! <#eljen><#taps><#worship>
Imádom a világháborús cuccokat <#vigyor2>
Dj Tommy
Nekem most küldték, aktiváltam is ismerõsömnek. <#vigyor0>

Scooter
Köszi! Azt írja, hogy a sorban vagyok. Hozzávetõleges várakozási idõ kevesebb mint 60 perc. Remélem jut majd.
Totti5
Nekem = neked, csak hát okosabb volt a telefon...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Moderálási elveket be kell tartatni, ha azokat a HG megválasztása pillanatában elmondta, amit mindenki elfogadott. Vagy ragaszkodik aze mber hozzá és az van, vagy nem, de akkor kár beleszólni és max csak akkor kell ha már nagyon elment a téma illetve nem megemgedett hangnemben megy a dolog. Itt eredeti játékok mára már csak steam és digitális humblék és olcsójátékok. Ez nekem pl nem tetszik, hogy képeket szeretek nézni, nem egy leárazott honlapot.

Imy-nek kell ezt eldöntenie hogy melyik utat engedi, de akkor azt kell csinálni szigorúan.

Mivel kialakult itt egy közösség akik sok mindenrõl sok midnent tudnak beszélni simán belefér minden normálisan.

Ezt mondom mint ha HG a HG-nak.

Nekem amúgy nagyon könnyû dolgod van, mert a mocsári lényektõl mentes a topik, na azok nagyon betudnak keverni, de itt mág nem láttam olyat, ez pedig nagy pozitívum.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
GRID 2 Reloaded - Gamersgate - STEAM - 50% - 22,5 euro

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ok - delete.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Humble Bundleee:

Dj Tommy

IMYke2.0.0.0
És most szépen töröld a saját hozzászólásodban a képet. <#nyes>
De legalább tedd spoiler mögé.
Úgy-úgy, ügyes, szabály betartó fórumozó 😊

DarkSector
mostt há.

Kár hogy nem orosz játék, hanem ukrán. Ugyanúgy mint a STALKER is. És ne mondjátok azt hogy tök ugyanaz mindkettõ, mert ez nem igaz. Elég csak az ukrán helyzetre gondolni.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

TBTPumpa
Dat Ass #2 <#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Öccse, ez szép letisztult design, gratula!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
DAT ASS

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#eljen>

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

arty
Betámadtalak téged, mert te kezdtél el moderációval fenyegetõzni, ami PONT engem is érzékenyen érintett (volna).
Mindez azért, mert esett napi 5 hsz a teljes 200-ból az egérpadokról.
Vállalhatatlan/kibírhatatlan, valóban.

Következetlenül próbálsz vasfegyelmet tartani - amit utána ráadásul nem is tartassz, csak ha épp neked az jólesik - ez a valódi "szétszarás".
Szerintem már elmondtuk elégszer: vagy engedd az offot és görgesd át ami nem érdekel vagy tartsd be a saját topikod saját szabályait, legalább.
Ami most van, a létezõ legrosszabb megoldás, láthatod mennyi idióta vitát szított.

Forza.

benőmenő
<#eljen>
Fpocok
Ez az. Csak én más linkrõl találtam meg.

genndy
Ugyanez osztogatta/osztogatja DLH.net is regisztrációért. Mondjuk ha itt elég csak az emailcímet megadni, akkor jobb.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.