311803
  • Shep
    Elnézést, igazad van :)
  • Shep
    Igen, ezt fejtegettem én is tegnap este.
  • ratgab
    Egyes vélemények szerint ha kikapcsolható lenne egy-két dolog a fizika kapcsán megszűnnének a gondok (pl. haj mozgás és egyéb ilyen dolgok).
  • Tinman #230821
    Nem jó, hanem raj
  • Shep
    Újabb szintre lépett a topic, és ez bizony jó!
  • Rapid81
    A "kaja", "pia", "csaj", "csávó" is lovári szavak.
  • zorrobomber
    Pont ezért javasoltam :D
  • DarkSector
    :P
    Szépnek szép, a öbbit menet közben
    :D

Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.13. 14:05:57
  • Troger911
    Csak pár percet volt időm nézni, de teljesen jónak tűnik :)
  • Shep
    Mondom, a játék maga jó csak az optimalizációval vannak komoly gondok. Szerintem a fizikáért felelős motor a ludas és az zabál fel minden létező erőforrást.
  • DarkSector
    Assassins Creed Unity -> Stream
  • IMYke2.0.0.0
    Rendben: Úgy tűnik, lecserélte a gépet.
  • Troger911
    Ne értsetek félre, ha kipróbálom és szar lesz, akkor negatív véleményt fogok megfogalmazni. Eddig minden rész tetszett (az első legkevésbé), de nem azért játszottam velük, mert hipe volt körülötte. Nem vagyok fanboy, egyszerűen szeretem a sorozatot, de nem terjesztem mindenhol és nem kelek a védelmére, ha valaki szidja... Nekem tetszik, pont.
  • Troger911
    Köszi :)
  • IMYke2.0.0.0
    nVidia GTX TitanZ van a gépében - 2 darab [Tehát 24 GB VRAM].
    Tudtommal.
  • IMYke2.0.0.0
    Egykorú a létezésükkel - ősi szó. Vándorlási maradvány, és indiai-pakisztáni szó.
  • Zóanagyvarázsló
    Végül is ez is AC :)
  • zorrobomber
    Meg kell tanulni elengedni az ilyen fanboykodást, legalábbis hasznos dolog. Nem olyan katasztrofális a sorozat, vannak jobban sikerült darabjai és elemei, és alapvetően dícsérendő az Ubisoft igyekezete és tempója is, csak valahogy mégsem áll össze az egész dolog tökéletesre sohasem. Vannak számomra tökéletes játékok, megvagyok azokkal. Nem érzem szükségét már semmilyen hype-olt címnél hogy én csak azért játsszak vele mert új és mindenki más is tolja és "mert persze AC".
  • Shep
    Érthetetlen mi? Pedig már Gábor is belátta, hogy szar van a palacsintában :D
  • zorrobomber
    Ezt csak így itt hagyom, vegyétek inkább ezt.
  • DarkSector
    Vontatott unalmas játék. :D
  • zorrobomber
    "meg persze AC"
  • Shep
    Ez a fő gondom vele, hogy a játék tetszik végre megint jópofa a főhős, hangulatos a helyszín de hát szarul fut.
  • DarkSector
    Ja szép, meg azért kicsit megbocsátható a sok bug egy ilyen nagy játékban ahol azért nem csőben mész, szóval tartalom fényében a bugok száma is elenyésző, pláne hogy ritkák. Nem feltétlen jön elő mindig mindenkinél.
  • Troger911
    Egy dolog számomra biztos: lehet szidni, de szép és hangulatos a videók alapján, meg persze AC!
  • DarkSector
    Hehehehe.

• benőmenő
    A slusszpoén, hogy hiába veszik meg az app-ot, mert az sem működik még rendesen
  • Zóanagyvarázsló
    Jó, de te csak végigfutsz rajtuk, és nem csodálkoznék, ha alacsonyabb nehézségi szinten, mint mások (hard alatt semmit nem kell taktikázni a játékban, legfeljebb ha rossz helyre mész először). Jó volt a játék velük is, nélkülük is, de a modell a játék rovására ment, ha tejeltél, ha nem. Onnantól kezdve pedig ha egy játék minőségére negatívan kihat mikrotranzakció vagy a DLC-politika, nem éppen dicséret jár érte tőlem.

Nylván egyénfüggő, hogy kit milyen mértékben zavaró dolgokról bezsélünk, de a balance borítása és a mennyiségi dolgok azért objektívebben mérhetőek, és törvényszerű, hogy attól, mert téged nem zavar, másnak beleköphet a levesébe.
  • Fabio Capello
    Attól még, hogy nem élek vele, rendelkezhetek véleménnyel a témában. És igen, szerintem nincsenek rá szavak, hogy kifizetsz X összeget egy játékért, és utána a továbbhaladás érdekében további összegeket kell fizetned. Ha megnézted TB videóját, elmondja, hogy például a collectible tárgyak egy részét csak úgy tudod összeszedni, ha megvan hozzá a megfelelő follower, amit egy "app"-on keresztül érhetsz csak el, ami fizetős.
  • grebber
    Most kinek mi de én azok a cuccok nélkül se tartom elképzelhetetlennek a játékot..
  • Zóanagyvarázsló
    A Dragon Age-nél szerinted a nem létező multira gondoltam?
  • grebber
    PC-s játéktörténelemben én ilyenről nem tudok (single playerben) hogy létezett volna, hogy ha nem vettél xy-t végigvihetetlen /lassabb/nehezebb lett volna a game.

A multi meg kit érdekel, ha nem tudod elviselni ha a fizetős pajti jobb nálad a cuccai miatt hát akkor IJ és te is fizessé.
  • Zóanagyvarázsló
    A Dragon Age-nél is ez történt. A DLC-k vagy a CE-hez járó cuccok übertáposak voltak (egy kisgyerekből terminátort csinált a Blood Dragon Armor), amúgy meg alig akadt egy-két spéci fegyver vagy páncél a játékban. És valóban, ilyenkor nehéz megállniuk, hogy ne tegyék még grindolósabbá az adott játékot, hogy az ember azt érezze: ajánlott fizetnie. Nem tudom, hogy a Unityben hogy oldották meg, de ez egy létező porbléma a játékoknál, tehát igenis visszaüt a játékosra. A rossz balance miatt adott esetben még akkor is, ha vásárolsz.
  • benőmenő
    Senki nem kötelez jah.
    De semmi biztosíték nincs rá, hogy a játék nem megy át kvázi munkába, mert ha nem fizetsz grindolhatsz napestig. Egy teljes árú szingli játékban.
    Nem az a baj, hogy aki türelmetlen megvehet cuccokat, hanem, az, hogy durván el lehet szúrni vele a játék balanszát (mivel gyakorlatilag ez az érdeke a kiadónak, hogy tuti költsél még), az etikai részéről már nem is beszélve.
    A netadó nem tudom hogy jött ide és miért.
    Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2014.11.13. 11:46:19
  • grebber
    "a mikrotranzakcióra egy single játékban egyszerűen nincsenek szavak..."

Lehet én egy köcsög nyomorék vagyok csak aki nem lát semmit a világból (nem érdekel ki hogy lát) , de én mocskos mod fel tudom húzni az agyam amikor valakik olyat fikáznak amihez közük nincs.
    Ha te nem veszel semmit valós pénzért a játékon belül akkor mi a szart zavar áruld már el? (Egyszerűen nem értem még ha fizetnének sem)

Ez most olyan mint a sok ember kiment tüntetni a netadó ellen , mások meg leszarták mert az a párszáz ft nem érdekli őket így nem is nyilvánítottak fel se örömöt se fikázást.
    Van egy 10 milliárdoos full gyémánt autó nem kezdem el netszerte fikázni a gyártót ,ugyis lesz aki megveszi én meg nem szolok bele mert nem érdekel és itt a lényeg SENKI NEM KÖTELEZ, hogy használd és vedd meg. Na a mikrotranzakció is ilyen .....

"És Steamen még mindig az eladási lista élén van, a sok negatív vélemény ellenére. Wtf?"

Tudod létezik olyan hogy patch..... mindenki tulspirázza túlpörgeti ,mert most lehet ubit fikázni. Persze hogy veszik ,mert nagyon jó játék a hibái ellenére is és csak jobb lesz ,mert javítani fogják.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.13. 11:40:02
  • Evoluti0N
    És Steamen még mindig az eladási lista élén van, a sok negatív vélemény ellenére. Wtf?
  • DarkSector
    ja mert alapon problémás, ez direkt az az eset mikor egy átlag játékot adtak el nagy reklámmal.
  • Fabio Capello
    az a baj, hogy míg az előbbiek javíthatóak, a mikrotranzakcióra egy single játékban egyszerűen nincsenek szavak...
    Utoljára szerkesztette: Fabio Capello, 2014.11.13. 11:32:47
  • grebber
    A kihívás megvan benne, hogy az utcán a tömegbe 2-6 fps-el kell elkapni valakit
    Nem is a lassusággal van igazán a baj hanem hogy 10-ből 9szer azért lesz fail az üldözés mert a karakterem beszorul a talajba és nem tud mozdulni , vagy beesik a talaj textúra alá és zuhan a végtelenségbe.

Így 2-6 fps-el legalább van benne nehézség ami alapból ugye nincs egy AC-ben
  • benőmenő
    Nem is akármilyennel, hanem egy gtx980 sli-vel és vmi morcos i7 5XXX van a gépében és úgy tud sima high-on éppen játszható framerate-et kapni.
    Plusz még a több tonna bug és a mikrotranzakció.
    Ez még akkor is rosszul hangzana, ha nem egy AC lenne a kiinduló pont, ami már önmagában is a bottal se kategória.