Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lalakov
Elnézést kell kérjek minden jelentkezõtõl, de vissza kell vonjam a holnapi felajánlásaimat. <#falbav>
Az Amazonról vásároltam õket, mint a Saints Row-t is és annak a kódját nem ette meg a Steam "Not Available
Sorry, but the following items are not available for purchase in this country. Your purchase has been cancelled"
Ugyanaz a megjegyzés volt a játéknál vásárlásnál, mint a régebbi felajánlott és sikeresen beaktivált játékoknál.
Mivel a játékot ntex megnyerte, felajánlottam neki, hogy a IV. részt megveszem neki Steamen is (a másik kettõ megvan neki).
Ez alapból tökön szúrás számomra, nem tetézném a holnapi 3 játékkal, ha azokat sem lehet beaktiválni. 😞(

Van valakinek ötlete arra, hogyan lehetne ezeket a kulcsokat kisorsolni a Steamgifts kihagyása nélkül? Persze csak úgy, hogy nem vállalok rájuk semmi garanciát.
Botond
Euró jel kellett volna, de attól kifekszik a fórummotor, ugye? 😊
Scooter
Company of Heroes 2 multiplayer kulcsot kreálhatok? SG csoportnak? Szabad?
tomsolo
$

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Scooter
Nagyon úgy tûnik, hogy a Company of Heroes 2 tényleg csak multiplayer. A kampány mellett egy lakat van. Valaki próbálta azóta? Esetleg fel lehet oldani valahogy a kampányt?
Törölt felhasználó
SWTOR topikban szokott feljönni. Én még életemben nem láttam, de tényleg oda meg vissza vannak érte. Mondjuk Én azt hittem hogy a SWTOR is beszippant és mégis alig játszok vele. Olyan nagy a világ, hogy ennek neki kéne ülni legalább egy hétig, hogy valahova juss benne. Mellékküldibõl annyi van, hogy össze se lehet annyit szedni...
Troger911
Na, már csak két nap maradt...
genndy
Az, de így az elsõ hónap 1$-ért van, kipróbálásra tök jó. És állítólag a legjobb MMO (nem tudom, mert nem merek belevágni, félek hogy beszippantana <#vigyor5>).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

MerlinW
Ez nem havidíjas?

Szerk. De az. Kösz nem kérjük😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Humble Bundle:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scooter
Oké <#awink>
lalakov
Nem, külön kódok vannak. Az övé, õ dönt róla kinek adja.
IMYke2.0.0.0
The Bureau: XCOM Declassified - Nuuvem - STEAM - 74% OFF - 18,99 brazil reaál (x 100,42 Ft) = ~ 1910 Ft.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tomsolo
Igen.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Scooter
Akkor mi van, ha a 2-3 megvan neki? A többi úszik? 1 kód?
lalakov
A Saints Row Franchise Packet ntex nyerte, gratulálok neki, a kódokat elküldtem.
Sippie
én se hallottam még arról, hogy ez nevetés lenne. A gépi smileyk elõtt is ugyanazt jelentette mint a kis képen.
wantonly
Én azokra nem szoktam jelentkezni, nagyon ritkán van goldom. De a "szén" vagy mi ugyanúgy termelõdik, mint a steamgifts-en a pontok.
Prince23
Áhh értem, mert itt a játék jelentkezésére sok helyen goldot kérnek.

wantonly
Veszel vagy küldesz valakinek meghívót. 1 meghívó = 1 gold, ha az illetõnek van bizonyos értékben játék az accountján. 😊
Prince23
Köszi itt is. Amúgy Goldot hogy lehet kapni?

wantonly
Küldtem privátban.
Prince23
Véletlenül nincs meghívód oda?

Törölt felhasználó
ÓÓÓÓ bmeg.. XD Sose gondoltam volna...
Dzsini
Ez a sorozat vége: 😄 😊 :| 😞 :C
teljesen lefele görbül a szája

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Törölt felhasználó
Na és ez mit jelent? :C annyi helyen látom és még sehol nem találtam rá, hogy mit jelent. De valami negatív jelzése van
wantonly
Én a ".ru" címet használom, de szerintem ugyanaz. Nincs vele probléma.
Fpocok
Rosszul tudod.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Prince23
A Gameminer.net mennyire biztonságos?

Dzsini
Én a 90-es évek közepe-vége óta IRC-ztem, és a :S felénk is mindig a lent, sárga fejjel is jelentkezõ kellemetlen arckifejezést jelentette, sose értelmeztük vidámságként...
érdekes, azt hittem ezek a második körös arcok is valamennyire globálisak

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Ja, én 2000-ben kezdtem el chatelni, amikor ilyen gépi szmájlik kanyarban sem...

Törölt felhasználó
Jaja, Msn-bõl ez maradt meg a többségnek.
Nem is hallottam még ilyet, hogy "végtelen nevetés" Az meg WTF? ROFL vagy mi?
Mikor még anno használtam MSN-t és ezt írtam be, mindig egy facsarú képû smiley-t dobott ki. Én onnantól kezdve mindig akkor használtam mikor valami kellemetlen dologról van szó.

Pl.: "Ma mennem kell dolgozni. :S"
Érted.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

genndy
Hát én mindig is úgy tudtam hogy :S =

IMYke2.0.0.0
Igen, chat-en bizony azt jelentette már sok-sok évvel ezelõtt is. Ezzel együtt: :8

Ne szívass, ez végtelen nevetést jelent? Akkor 4 teljes évig tévedésben voltam.

Akkor kicserélem erre: :-| vagy ha ez se jó 😞

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

IMYke2.0.0.0
Remélem, csak eltévesztetted azt a szmájlit... a végtelen röhögéssel...

Most olvasom, a Cinikus Britünk rákos. :S

Már JJ Abrams miatt is megvan a félsiker. 😊

Törölt felhasználó
A második képnél látszik hogy reach van. Annyi hogy a képeket nem sikerült jól linkelni, ezért jobb klikk és kép megnyitása új lapon már látszik.

Imi a kérdés inkább az volt a másodikban, hogy a töröltet is beleszámolja-e. De ezek szerint igen
Scooter
Köszi, hogy ezt elmondtad. A kreálásnál kiírja. Eddig nem is figyeltem <#papakacsint>
genndy
De volt olyan is hogy egyszerre 4 gifted futott? Szerintem nem, egyszerre még csak 2-õd lehet. Meg kell várnod amíg lejár a DarkSectorod, és akkor annak a helyére indíthatsz egyet.
Mit ír fönt amikor csinálnál giveawayt? "Based on your current feedback score, you're able to create up to X additional gifts." Mi nálad az X?

IMYke2.0.0.0
Ezek szerint feleslegesen ír neked az ember?
Csak akkor lesz több felajánlhatód, ha bizonyos mennyiségû, sikeres ajándékozásod megvolt - a határ pedig a csillagos ég.
Addig viszont egyensúlyoznod kell.
S igen, a felajánlások számát nézi - nem törõdik azzal, hogy idõközben töröltél egyet vagy mindet.

Törölt felhasználó
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt úgy mégis hogy mikor 4 giftet adtam át, most meg 2 van még fent? Akkor 2 szabad slottomnak még lenni kéne és egy sincs. annyi hogy töröltem 2 giftet. Azok minek számítanak bele????

IMYke2.0.0.0
Néhány sikeres felajánlás után szépen megnövekszik az egyszerre feldobható ajánlatok száma - a sajátom jelenleg, a jobb oldalon a sikeresen fogadott felajánlásokat kell nézni:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Törölt felhasználó
Miért nem tudok Giftet csinálni? Kint van a 2 Dark Sector és szerettem volna most pár óra alatt elpasszolni a maradék 2-öt, de nem engedi a rendszer. Így meg nem tudok nevezni a csoportos giftekre, mert még mindig csak 19.98-as a contrim....
wantonly
Köszönjük! <#worship>
lalakov
Még egy adag:

Botond
Na megkezdtem a felkészülést a nyári eredeti játszásra. 4770est lecseréltem r7-250re, meg hétfõn beadom szervízbe, hogy a q9300 is új ventit meg pasztát kapjon. Remélem így nem fog annyira melegedni.
Sippie
Haver kipróbálta, azt mondta csak multi van. Ha single-zni akar, akkor feljön a szöveg hogy "buy it"