311803
  • Shep
    Fog ezzel valaki játszani is amúgy? Eléggé HC-nak tűnik, a többség itt meg bevallottan kazuár.
  • Overburner
    Francba mindig lemaradok :D
  • HeadHunter86
    Nyúltam egyet én is. Köszi :) Pacsi.
  • ratgab
    Egyet nyúltam köszi!
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.11.12. 18:03:40
  • MoRT2195
    3 ingyen Insurgency tőlem is. :)
  • zorrobomber
    jjaa, értem már
  • Fpocok
    Nem arra értettem az előbbit.
  • Shep
    How to Survive-al játszott itt valaki? Mihez lehet hasonlítani?
  • zorrobomber
    Akkor már csak az a rejtély a hsz-ben hogy miért nem megbízható a paypal, de egyébként tök informatív volt :D
  • Shep
    Gondolom az új WOW kieg.
  • zorrobomber
    wood-ot?
  • Fpocok
    Mivel csúnyán... csúnyán megszívtam a players.hu -val, kénytelen voltam ITT venni wodot. 10k alatt volt, olyan volt a fizetési mód, hogy megbízható (nem pedig paypal f&f) és időben, megjelenés előtt jött kulcs. Utóbbi ajánlom, előbbit messzire kerüljétek. Nagyon messzire.

Csak ennyit akartam most mondani.
  • zorrobomber
    Az oldal közepén kell keresni egy
    "COLLECT STAMPS EVERY DAY. GET A FREE GAME"
    kezdetű szöveget, mellette lehet kattintani a "pecsétre".

Gondoltam beírom hátha más is annyira értetlen mint én és percekig nem érti/találja mi ez.
  • Béluska74
    Eddig rendben ment minden. Vásároltam,jött egy levél a PayPal-től és jött egy levél a humblitól is amiben benne volt a link a játékokhoz. De most semmi levél nem jön a humblibundlitól. Át írnám én gmail-re de oda is kell a kód. Nem is annyira a pénz miatt,de a mobilos bundle-t is benyelték és ott hiába leveleztem a supportal azóta sem kaptam meg amit kifizettem.
  • MerlinW
    Miért nem használtok gmail/hotmail/yahoo/aol accountot külföldi oldalakhoz?
  • Béluska74
    Nekem válaszolt már a support,de tényleg nem volt benne semmi értékelhető. Amíg a foglalkoznak az "ügyemmel" addig próbáljak meg leülni egy vízesés mellé és csendben pihenni. Most full komolyan ez van a levélben. Meg hogy küldjem el nekik a tranzakció számát.
  • zsotesz
    egyik haverom ugyanígy járt múlt héten, szintén citromail és ő sem kapta meg az ellenőrző kódot.
  • Tinman #230727
    Csak ha minden nap nyomsz egy pÖcsétet...
  • Béluska74
    Ha mindent jól látok akkor a GOG-on a Witcher 2 is ingyenes.
  • zorrobomber
    Pont ezért jöttem vissza hogy beírjam. Hozzáteszem, inkább a második rész jönne már :)
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.11.12. 15:24:41
  • ZsZso
    Ingyen Mount & Blade a GOG-on!
  • Béluska74
    Van az is. Eredetileg Citrommail (tudom-tudom) van,de ha meg akarom változtatni akkor megint kell az ellenőrző kód.
  • zorrobomber
    GOG - 2014 DRM-FREE BIG FALL SALE!
  • dartonite
    Gmailed van?A tobbi szolgaltatonal hallottam problemakrol es lassulasrol de naluk sosem.
  • Béluska74
    Vásároltam korábban is elég sok mindent. Sem a win sem a böngésző nem új (frissítés kavarna be?) ez a folyamat a Metro 2033-nál indult be nálam,először ott kérte a az ellenőrző kódot de már akkor sem kaptam semmit sem. Ott van a Metro,ott ez az új humblibundli,de nem sokra megyek egyenlőre velük. Vettem egy autót,de nem adnak hozzá slusszkulcsot. Marad tehát a türelmes várakozás. (addig meg a Mass Effect 3 kampány módjával töltöm el az időt.)
  • IMYke2.0.0.0
    Én akarom is azt a játékot. Az anime-sorozatba belenéztem - jó anyag lesz.
  • wantonly
    Akkor elértettem, ez tényleg így van. :)
  • genndy
    A Steam ellenőrzőkódot bukja ami emailben jön, én arra írtam.
  • Evoluti0N
    És miközben, az Ac Unity... szóval értitek, addig a Valkyria Chronicles is szépen csendben megjelent tegnap és Positive (404), Negative (10) és mindenhol good PC port és good keyboard and mouse controls. Szóval vegyétek, vegyétek, ha szeretitek a jó stratégia/JRPG-ket. :)
  • wantonly
    Normál esetben semmilyen ellenőrző kódot nem kér. Ez akkor van, ha olyan böngészőről jelentkezel be, ahol még nem használtad az oldalt, vagy nem mentette el az adatokat. A steam is szokott ilyet csinálni, nem egyedi dolog ez.

Bővebben: Humble Bundle Account Protection

Genndy: a vásárlást nem "bukjuk", akkor sem ha bezárjuk az ablakot. A history-ban mindig ott van visszamenőleg minden.
  • genndy
    Legalább egy hétig várhatsz. Steam support híresen lassú. És majd kapsz egy copy-paste semmire sem használható üzenetet.
  • Béluska74
    Megnéztem minden mappában,de eddig sehol semmi sem történt. Most írtam egy szívhez szóló üzenetet a supportnak és most várom,hogy mi fog történni. Magánvélemény : Kicsit idegesítőnek tartom ezt az új rendszert. Ha már bevezetnek egy ilyen (szerintem tök felesleges) dolgot akkor legyenek már készen a használatára is. Vagy minden fiszfaszért a supportot kell zaklatni?
  • genndy
    Sokan panaszkodnak mostanában erre. Viszont meg kell várnod akármilyen lassan jön is, mert az ablak meg az email összetartoznak. Ha becsukod az ablakot, buktad a kódot is, kérheted újra.
    Spam mappa a másik lehetőség az igaz, de túl sok ilyen hsz-be futottam már bele kb. két hete. Úgy látszik valami náluk szar (vagy emailszolgáltatónál, freemail is mintha haldokolna az is baj lehet).
  • genndy
    Aközben írta miközben én is írtam, nem láttam.
  • zorrobomber
    spam mappában nézted?
  • Béluska74
    Sziasztok! Valaki talán tudna innen nekem segíteni. Megvettem a mostani Humble Bundle csomagot. Kifizettem,de semmi E-mail értesítőt nem kaptam. Az oldalon be vagyok jelentkezve és ott látszanak a korábbi és a mostani vásárlásaim. Ez idáig rendben is volna. Amikor egy játékot hozzá akarok rendelni a steam fiókomhoz vagy giftként akarom elhasználni akkor kér egy ellenőrző kódot. Na itt a bibi,hogy én olyat még nem is láttam életemben és hiába kérem,hogy küldje el újra meg újra meg újra meg újra egyszerűen ba**ik az csinálni amit én szeretnék. Ha E-mail címet akarok változtatni akkor is ellenőrző kód kell,de nem küld semmi semerre. Szétvet az ideg képletesen szólva.
  • zorrobomber
    Ha már platformerek:
    Dustforce - 5.99 brazil kopejka vagy mi :)
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.11.12. 13:34:50
  • zorrobomber
    Már megírta Dzsini is hogy vak vagyok, de köszi :)
  • genndy
    Nem. A Premium 10e. A sima BF4 3e. Ott van a képen feketén-fehéren (kötekedőknek: színesen )
  • kigyi
    Ez mitől lesz vagy nálunk miért nincs? :(