311803
-
Fog ezzel valaki játszani is amúgy? Eléggé HC-nak tűnik, a többség itt meg bevallottan kazuár. -
Francba mindig lemaradok :D -
Nyúltam egyet én is. Köszi :) Pacsi. -
ratgab #230741 Egyet nyúltam köszi!
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.11.12. 18:03:40 -
3 ingyen Insurgency tőlem is. :) -
jjaa, értem már -
Nem arra értettem az előbbit. -
How to Survive-al játszott itt valaki? Mihez lehet hasonlítani? -
Akkor már csak az a rejtély a hsz-ben hogy miért nem megbízható a paypal, de egyébként tök informatív volt :D -
Gondolom az új WOW kieg. -
wood-ot? -
Mivel csúnyán... csúnyán megszívtam a players.hu -val, kénytelen voltam ITT venni wodot. 10k alatt volt, olyan volt a fizetési mód, hogy megbízható (nem pedig paypal f&f) és időben, megjelenés előtt jött kulcs. Utóbbi ajánlom, előbbit messzire kerüljétek. Nagyon messzire.
Csak ennyit akartam most mondani. -
Az oldal közepén kell keresni egy
"COLLECT STAMPS EVERY DAY. GET A FREE GAME"
kezdetű szöveget, mellette lehet kattintani a "pecsétre".
Gondoltam beírom hátha más is annyira értetlen mint én és percekig nem érti/találja mi ez. -
Eddig rendben ment minden. Vásároltam,jött egy levél a PayPal-től és jött egy levél a humblitól is amiben benne volt a link a játékokhoz. De most semmi levél nem jön a humblibundlitól. Át írnám én gmail-re de oda is kell a kód. Nem is annyira a pénz miatt,de a mobilos bundle-t is benyelték és ott hiába leveleztem a supportal azóta sem kaptam meg amit kifizettem. -
Miért nem használtok gmail/hotmail/yahoo/aol accountot külföldi oldalakhoz? -
Nekem válaszolt már a support,de tényleg nem volt benne semmi értékelhető. Amíg a foglalkoznak az "ügyemmel" addig próbáljak meg leülni egy vízesés mellé és csendben pihenni. Most full komolyan ez van a levélben. Meg hogy küldjem el nekik a tranzakció számát. -
zsotesz #230728 egyik haverom ugyanígy járt múlt héten, szintén citromail és ő sem kapta meg az ellenőrző kódot. -
Csak ha minden nap nyomsz egy pÖcsétet... -
Ha mindent jól látok akkor a GOG-on a Witcher 2 is ingyenes. -
Pont ezért jöttem vissza hogy beírjam. Hozzáteszem, inkább a második rész jönne már :)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.11.12. 15:24:41 -
Ingyen Mount & Blade a GOG-on! -
Van az is. Eredetileg Citrommail (tudom-tudom) van,de ha meg akarom változtatni akkor megint kell az ellenőrző kód. -
GOG - 2014 DRM-FREE BIG FALL SALE! -
Gmailed van?A tobbi szolgaltatonal hallottam problemakrol es lassulasrol de naluk sosem. -
Vásároltam korábban is elég sok mindent. Sem a win sem a böngésző nem új (frissítés kavarna be?) ez a folyamat a Metro 2033-nál indult be nálam,először ott kérte a az ellenőrző kódot de már akkor sem kaptam semmit sem. Ott van a Metro,ott ez az új humblibundli,de nem sokra megyek egyenlőre velük. Vettem egy autót,de nem adnak hozzá slusszkulcsot. Marad tehát a türelmes várakozás. (addig meg a Mass Effect 3 kampány módjával töltöm el az időt.) -
Én akarom is azt a játékot. Az anime-sorozatba belenéztem - jó anyag lesz. -
Akkor elértettem, ez tényleg így van. :) -
A Steam ellenőrzőkódot bukja ami emailben jön, én arra írtam. -
Evoluti0N #230716 És miközben, az Ac Unity... szóval értitek, addig a Valkyria Chronicles is szépen csendben megjelent tegnap és Positive (404), Negative (10) és mindenhol good PC port és good keyboard and mouse controls. Szóval vegyétek, vegyétek, ha szeretitek a jó stratégia/JRPG-ket. :) -
Normál esetben semmilyen ellenőrző kódot nem kér. Ez akkor van, ha olyan böngészőről jelentkezel be, ahol még nem használtad az oldalt, vagy nem mentette el az adatokat. A steam is szokott ilyet csinálni, nem egyedi dolog ez.
Bővebben: Humble Bundle Account Protection
Genndy: a vásárlást nem "bukjuk", akkor sem ha bezárjuk az ablakot. A history-ban mindig ott van visszamenőleg minden. -
Legalább egy hétig várhatsz. Steam support híresen lassú. És majd kapsz egy copy-paste semmire sem használható üzenetet. -
Megnéztem minden mappában,de eddig sehol semmi sem történt. Most írtam egy szívhez szóló üzenetet a supportnak és most várom,hogy mi fog történni. Magánvélemény : Kicsit idegesítőnek tartom ezt az új rendszert. Ha már bevezetnek egy ilyen (szerintem tök felesleges) dolgot akkor legyenek már készen a használatára is. Vagy minden fiszfaszért a supportot kell zaklatni? -
Sokan panaszkodnak mostanában erre. Viszont meg kell várnod akármilyen lassan jön is, mert az ablak meg az email összetartoznak. Ha becsukod az ablakot, buktad a kódot is, kérheted újra.
Spam mappa a másik lehetőség az igaz, de túl sok ilyen hsz-be futottam már bele kb. két hete. Úgy látszik valami náluk szar (vagy emailszolgáltatónál, freemail is mintha haldokolna az is baj lehet). -
Aközben írta miközben én is írtam, nem láttam. -
spam mappában nézted? -
Sziasztok! Valaki talán tudna innen nekem segíteni. Megvettem a mostani Humble Bundle csomagot. Kifizettem,de semmi E-mail értesítőt nem kaptam. Az oldalon be vagyok jelentkezve és ott látszanak a korábbi és a mostani vásárlásaim. Ez idáig rendben is volna. Amikor egy játékot hozzá akarok rendelni a steam fiókomhoz vagy giftként akarom elhasználni akkor kér egy ellenőrző kódot. Na itt a bibi,hogy én olyat még nem is láttam életemben és hiába kérem,hogy küldje el újra meg újra meg újra meg újra egyszerűen ba**ik az csinálni amit én szeretnék. Ha E-mail címet akarok változtatni akkor is ellenőrző kód kell,de nem küld semmi semerre. Szétvet az ideg képletesen szólva. -
Ha már platformerek:
Dustforce - 5.99 brazil kopejka vagy mi :)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.11.12. 13:34:50 -
Már megírta Dzsini is hogy vak vagyok, de köszi :) -
Nem. A Premium 10e. A sima BF4 3e. Ott van a képen feketén-fehéren (kötekedőknek: színesen
)
-
Ez mitől lesz vagy nálunk miért nincs? :(