Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Hiába régi játék, támogatja a 16:9 et és nativeba tudom nyomni!<#eljen>

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Betámadsz engem, majd olyat látsz oda, amit nem is írtam... Van ennél még lejjebb? <#wilting>

"ha az itteni közösség szétszarása a cél" - nem cél, de megteszitek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
2gb holy shit 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Fpocok
És steames bassza meg!

Fpocok
INGYEN ENCLAVE!
Régen gecisokat játszottam vele!

Fpocok
arty
én pl hány offot ejtettem az egérpadról a linkemen túl?
és hányban megy oda-vissza méltatlankodás az off-ról?

ha az itteni közösség szétszarása a cél, jó úton haladsz/haladtok ....

Forza.

IMYke2.0.0.0
Akkor torkollj le, ha napokon keresztül csámcsogok OFF-ban és egy adott témával szétbombázva a beszélgetéseket!

//Rettentõen sajnálom, hogy intelligens ember létedre így betámadsz, csalódtam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
Tetris 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Scooter
Oroszoktól mit vársz. Sose tudtak optimalizálni vagy nem is akarnak sose. Nem láttam még orosz játékot ami jól futott volna.
Fpocok
Tényleg. Pedig az egyik oldalon eurót mutat, a másikon meg tényleg fontot.

arty
nah, ráadásul elírtam 😞 sry!

Forza.

grebber
Sajnos nem 5 hanem 10$ és az sok 😞

Next PC upgrade: 2022

arty
Azok után, hogy hányszor linkeltél be filmet, zenét - én inkább meghúznám magam.

Jó volna, ha te is és a többi nagyokos off-ellenes észrevenné, hogy ez a topik réges régóta nem az, aminek képzelitek, hanem szépen lassan egy játékok (és játékkal kapcsolatos hardverek) körül forgó chat-topik. Amit te/ti csináltok egyik nap, azért ledorongoljátok a népet másnap.

Röhej.
És kikúrt mód unalmas is az offoláson offoló rinyálásotok.

---

Ma nekem is megjött az egérpadom: örülök neki, mint állat és csakazért is szeretném megosztani az örömömet azokkal, akikkel napi X órát "együttvagyok".
Mivel van törlés gombod, megteheted hogy rányomsz, max többet nem jövök ide én se (és akkor legalább a többi álszent offoló ámde offolásért beszólógató visszatérhet). Minusz egy, plusz egy(pár), osztály létszáma változatlan.

---

Ratgab! amazon 5$ COD: WAW
sok ez még? én má' agyalok, nem tudom lesz-e ez még olcsóbb....

Forza.

Shep
Csak most tûnt fel neked?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Kemény 7%-ot (hét százalékot) engedtek az árából: - Gamersgate - "Disciples III Reincarnation" - 28 euro.

IMYke2.0.0.0
Egyik szemem sír, a másik meg örül 😊

grebber
Már az elsõ percbe 😄

Maak
fontod van

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

IMYke2.0.0.0
Youtube-link: Among the Sleep.

IMYke2.0.0.0
Elkeltek már? <#vigyor0>

benőmenő
Én nem vettem észre ingadozást, mert belsõ tereken 40-50 frém volt, ezért lekorlátoztam 30-ra Radeon proval, így konstans 30-cal tudtam játszani amíg játszottam, külsõ-belsõ területeken egyaránt.
mooo
Ráadásul minden játéknál az az elsõ,hogy kikapcsolom a Motion Blur-t,mert engem meglehetõsen irritál.Itt még azt sem lehetett külön...
mooo
Nekem külsõ területeken nagyon rosszul futott a játék,belsõ területeken fix 60 fps volt.De ha lehetett volna értelmesebben konfigurálni és kivenni a legtöbb erõforrást használó effekteket,mint a Tessellation és társai,akkor be lehetett volna lõni faszára.Máig nem értem mért így oldották meg a fejlesztõk...
grebber
De én maxon akarom ezeket tolni,de sok más játékkal karöltve jelenleg csak álom <#rinya>
De ami késik nem múlik 2-3 év és úgyis ráveszem magam a 200+k költésére gépfejlesztés ügyileg.

benőmenő
Nekem megjelenéskor még HD4850-em volt, mediumon szépen elfutott még azon is.
grebber
Majd 3 év múlva én is "ugrade-elem a csomagom" csak hát akkor se futott jól amikor kijöttek most se de majd 3 év múlva lesz hozzájuk gépem.

Amúgy is csömöröm van már tölük mert mindegyik kapott vagy 4 végigjátszást már 😄

benőmenő
Akkor a Last light már így lesz meg.
Szvsz simán megér 6k-t, összes dlc-vel, meg feljavítva...már akinek még nincs meg.
Fpocok
Hosszú idõ után beléptem playfireba és látom, hogy van 6 euróm. Klassz. 😄

grebber
Amazonon lesz CoJ:Gunslinger 3.40$ért! Na most fogom megvenni végre<#eljen>

Maak
SQJ, errol mit hallottal/lattal?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

DarkSector
Végre valami hasznos ÚJ FÍCSÕR a steam-en!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

50%-os kedvezményt kap az, akinek már megvan a játék. Ez nálam a Metro 2033 esetében még így is 20 eurót jelent. Kicsit sok egy olyan játékra, ami egyszer már megvan és csak egy kicsit felturbóztak.
grebber
DarkSector
He he he. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sir Quno Jedi
Az a vicces, hogy SP-be mások is szívnak vele. Itt is az AI nulla idõ alatt kinyíratja fullra magát és már nem tudod feltámasztani õket, mert az idõ és azalatt az összes minion, meg a boss is téged üt és azonnal meghalsz, amint élezsteni próbálsz. Így viszont te is meghalsz, mert nem lesz aki élesszen és sakkmatt. Ehhez nem kell sok idõ. Az ellenfelek meg végtelenek, míg a boss él.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fpocok
Szerintem próbáltam és nem ment.

Törölt felhasználó
Ez hülye XD
DarkSector
😞 ez szomorú.

Sir Quno Jedi
Meekkora egy demétláda! Itt fórumozgat sunyiba és közben meg NEM támogatja a 16:9-et?!? Há ember az ilyen?!?!? 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tomsolo
"To try it go to your steamapps/common/darksector/configs/ds file and open it in notepad and edit the lines to appear whatever resolution you want.
Graphics.FullScreenSizeX=1920
Graphics.FullScreenSizeY=1080"

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Sir Quno Jedi
Hát coopban talán lehet benne valami szórakoztató, de szingliben egy kínszenvedés. Általában a bevitt összsebzésem szintenként a sokszorosa annak, amit a két béndzsa kompányionom bevitt, pediglen a mágusnõvel voltam végig, aki messze a leggyengébb kari. Iszonyat brutál unalmas és hosszadalmas a harc. Nyilván hármasban mindjárt más, de így értékelhetetlen.

Kedvencem, hogy még a szaros bot lövéséhez is mana kell, így pillanatok alatt BÁRMENNYI mana elfogy (a legszarosabb ellenfél is számos lövést kibír) és utána marad a közelharc a szintek végéig, mivel olyan lassan töltõdik, hogy az egy vicc. Vagy elhasználod az összes manatyotyódat és ugyanez jön. F@szom se akar bottal PÁNCÉLOS orkokat püfölni!

Fpocok
Pedig pont veled beszéltem róla, amikor megszereztem. Nem tudtam mûködésre bírni, ezért fel is adtam.

Én elfogult LOTR rajongóként nagyon élveztem. Különösen úgy, hogy az elfogult rajongó öcsémmel és egy elfogult rajongó barátommal játszottunk hárman együtt.
Sir Quno Jedi
Megen elõvettem a LOTR War of the North-ot. Eltoltam az elsõ komolyabb BOSSig, az a Tharzog vagy ki. Na azzal mások is megszenvedtek, volt aki napokig szenvedett vele COOP-ban is. Én konstatáltam, hogy ez már nekem túlontúl a szerencsén múlik és uninstall.

Amúgy NAGYON-NAGYON szar ez a játék, pedig a karakterek szépek és jól meg vannak csinálva a cuccok is amiket hordanak (és egyre pofásabbakat lehet találni).

Gondolom des-das fanok letolnák álmukban is, viszont attól még szar a játék.

Scooter
Ingyen PID újra!

A játék steam-es linkje: PID

Nagyon jó kis cucc!
DarkSector
Ebben nem vagyok tuti biztos. 😄

DarkSector
Az itteni én véleményemre adj csak! 😄
Tetszeni fog, annyira iszonyat durva a stílusa, a szörnyek, minden.
A Bumeránggal való ölés stb.

DarkSector
thx

DarkSector
Saját magamnak is megvoltam párszor. 😄