Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scooter
Most már tudom <#idiota> Az ilyeneket figyelik, de amit kell azt nem. Tipikus.

Dark Sector: már nem tudom meg, 2 napig. 2 nap ban...
wantonly
Moderátor vagy admin. Nem szabad olyat beírni, hogy fake, még akkor sem, ha egyértelmû. Arra ott van a "jelentem" gomb.
DarkSector
Miért kamu volt? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Scooter
...és akkor mi lesz, ha igazam van és fake? Saját magát nem írja felül, mert fáj az igazság? Nagyon kíváncsi lennék, hogy megkapja-e a 2 nyertes. Valaki kövesse már azt a 2 copy-s Watch Dogs-ot. Köszi.
Scooter
Ki ez a b*zi bobofatt steamgifts-en? Valami support-os? Beugattam Watch Dogs-nál és letiltott 1 napra. Szakadna meg <#gun>
DarkSector
Skidrow? én olyannal nem találkoztam, olvastam itt ott hogy játszanak, vagyis kipróbálták már, az a skidrow akkor? nem más régióban lévõ steam-en aktivált gém?
Mondjuk a topikjában valamit irtak már hogy még nem aktiv csak holnap reggel vagy mi.
Kíváncsi lennék rá.

Steamgifts oldalon sorsolnak 2 példányt...bár lehet fake.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
Steamen semmi nem történt, ellenben kikerült egy kamu-skidrow szarság.

Forza.

DarkSector
Nem warez. Steam-re gondoltam.

arty
te tényleg annyira debil vagy, hogy az eredeti játékok topikban reklámozod a warezt?

Forza.

DarkSector
ÉRDEMES MEGNÉZNI. 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

DarkSector
Mi, fake? 😄

Fpocok
Nem kezdõdik még semmi... chill the fuck out.

Parasite Eve 2, best game EVER!

genndy
Steames újítás, de nem feltûnõ, emiatt nem biztos hogy mindenki észrevette, pedig hasznos: játékoknál a DLC fülnél most már lehet pipálni hogy melyiket telepítse és melyiket ne.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Troger911
Esetleg? Nálam erõsen wishlistes!
Scooter
Esetleg, ha valaki rá akar ugrani: The incredible adventures of Van Helsing
DarkSector
Hát bármi történhet, ahogy a Sam-et sem használom.

Törölt felhasználó
mi a baj azzal, ha a rendes acc-al csinálod az üzletet?
DarkSector
Nem több, tudod kell egy amivel üzletelek. 😊
Jóhogynem a fõ accounttal fogok bizniszelni.
Nem ettem én meszet. 😄

grebber
Remélem instant bant kapsz több account miatt<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Srácok ha véletlen egy játékot beregeltem rossz account-ra, steam-en akkor hová kell írni hogy vegyék le és másnak szeretném odaadni.
Természetesen minnél elõbb szeretnék írn, nemrég 1 orája regeltem véletlen be a játékot rossz profilba. 😄

Segítséget köszönöm elõre is.

grebber
Ride to Hell Retribution 3.39 dollár

Na majd -75%-éknál lecsapunk rá...

Next PC upgrade: 2022

Törölt felhasználó
Pityu és JimMorison nyerte a 2 példányt. Hamarosan indul a következõ kör. Steamen elküldtem a felvételt, majd üzenetben elküldöm a kódokat! 😊
Rapid81
Nem, ez egy amcsiknak szóló amcsi szolgáltatás... Az, hogy engedik, hogy te kijátszd ezt a korlátozást, nem azt jelenti, hogy figyelembe is kell venniük azt, hogy nem vagy amcsi...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Sippie
that's racist!
arty
ki van írva: only US citizens ... (minden játék mellé)

Forza.

DarkSector
Az a zene kéne nekem ami akkor megy mikor a karakter a korházban ül a székben és jönnek a katonák!

Ha tudja valaki, kérem dobja nekem el! THX

DarkSector
Huh ez a Wolfenstein jó játék, nem lenne rossz magyarul.

Eddig a 3d-s W-ok nem jöttek be, de itt nagyon fasza minden, ami meg nekem kurvára tetszik, hogy jól indul a story, nagyon fasza, hogy nem csak unalmas történések vannak és csak mész és lösz , de nem érted miért.
Na és azok a zenék benne. 😄

Rapid81
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Tele(ra)kom meg bekaphatja. Holnap lesz 2 hete, hogy meg van rendelve az új net, ráadásul nem is általam, hanem a cég által, és eddig annyi történt, hogy 1 hete felhívtak este fél 8-kor és lezajlott a következõ beszélgetés:
- Jó estét! A Magyar Telekomtól telefonálok. XYZ-t keresem ADSL bekötése ügyben.
- Jó estét! Én vagyok.
- Az után érdeklõdnék, hogy a ZYX címre van-e légkábel bekötve?
- Nincs.
- Köszönöm, akkor továbbítom a kollégáknak. Viszont hallásra.
- Visszhall.

Ráadásul jövõ héten ügyeletes leszek. Érdekes lesz 4KB/s mobilnettel...

Szóval amint lesz normális net, gyüvök én vissza. Feltéve, hogy hiányzom valakinek. <#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
A kiadó döntött úgy, hogy itthon nem adják ki, mivel létezik egy törvény az önkényuralmi jelképekre. Nem tiltott be senki semmit és nem volt semmilyen szûrõ...

MerlinW
Mégis 99%-ban a nyugatot majmoluk. Azt is rosszul😊

[merlinw.org]

genndy
Hivatalosan nem is tudsz Amazonról vásárolni itthonról. Akik meg tudnak, azok aktiválni is tudják az ott kapható termékeket. Ezért nem fogják jelezni külön.
SteamDB-n elvileg utána lehet nézni ezeknek, de azon se könnyû kiigazodni.

Scooter: ingyen osztogatott kulcsokat nem is tudsz feltenni. Ha még most ki is tudod választani a listából, a SGiftes modik is követik ezeket és úgyis törlik. Sõt még büntit is kapsz érte. Ne tedd föl.
Ha van felesleges kulcsod, sorsolj pü-kkel, random.orggal vagy dobd be a ninja topikba.

wantonly
Ja, meg Internacionálét énekelnek, azt is lehet, de egy skin az nem megy át a szûrõn.. Megint valaki fontosnak érezte magát, hogy betilthat valamit.

Ennek a játéknak meg a borítóján van a sarló-kalapács, az nem baj? (költõi)
Sippie
úristen, ezt a rohadt képmutatást... jah, világ number one problémája, egy sarlókalapácsos skin idehaza, ahol a politikai elit 80%-a komcsi...
tomsolo
Beírod steampoweredbe és ki se dobja ha magyar vagy.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Sir Quno Jedi
Na bebannersaga-ztam marosstól. Már gyün is le. A demója anno bejött, csak rohadt uncsi volt amulti egy idõ után a limitációk miatt. Na majd most a szinglibe! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

lalakov
A topikjában azt írta valaki, hogy õ máshonnan vette és fut. Holnap kiderül. Ha meg nem akkor meg lesz a nyertesnek egy 30 dollár értékû kulcsa, amit megpróbálhat elcserélni.
MerlinW
A kiadónak azért nem mindegy, mert ha kiadja akkor milliós pert varnak a nyakába, miután a Magyar állam azt mondja hogy ezt nem adhatja ki itt. Hogy miért nem azt ne kérdezd. Ezer millió más komolyabb kommunistás, nácis és egyéb játék van a piacon. Éljen a szabad Magyarország😊

[merlinw.org]

tomsolo
Injustice: Gods Among Us eleve nem aktiválható nálunk az orosz(red star) skin miatt....

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Prince23

Törölt felhasználó
Én láttam a kiírásod, de passzolom. Talán steamgiften van rá most topik, biztos aktuális lett a sok multis kulcs miatt.
Sippie
ez a régiózárás mekkora egy patkányság. Annak a tetvedék steamnek, vagy játék kiadónak nem baromira mind1, honnan veszem meg a szarját? Inkább örülne neki. Ha elmegyek nyaralni a ruszkikhoz, és látom hogy hoppá ez a játék jó árba van, akkor jó hogy már nem az én k*rvaanyámat, hogy hogy képzelem hogy megveszem a játékot, más országban... hányadék.
Scooter
A kérdésem még mindig fenáll. Azért kérdezem, mert csak a teljes játék nevével tudom kreálni!
lalakov
És ezt hogy lehet legközelebbre nézve kiszûrni? Semmi különbség nincs az oldalon. 😞
Törölt felhasználó
Vehetnék a fáradságot és kiírhatnák az ilyen infókat, ha már eladnak valamit...
lalakov
Töröltem a két felajánlást, kérlek titeket holnap este 7-ig írjon nekem egy privátot az, aki szeretné a játékot, sg.hu tag és van 30,01 pontja. A random.org segítségével kisorsolom majd a kulcsokat, amiket a nyertesek próbáljanak beaktiválni. Ha sikerül akkor örülök, ha nem akkor meg elnézést kérek mindenkitõl.
genndy
Biztos hogy nem minden Amazonos játék régiókódos, de úgy tûnik a SR4-el meg az Injustice-al belefutottál. Errõl a kettõrõl mintha pont hallottam volna régió-híreket, de nem érdekeltek annyira úgyhogy nem nagyon figyeltem. Ezek szerint tényleg azok. Amazonos SR3 is lehet hogy az.

Törölt felhasználó
Azért kicsit örülök, hogy nem vettem végül semmit az amazonról. Ezek szerint nem jártam rosszul...
lalakov
Nem tudom, hogy nem jók-e. Hogy csak ez az egy játék szúrt-e ki velem vagy végleg búcsút mondhatunk az Amazonról való vásárlásnak.
Nem, senki ne játsszon VPN-nel, csak arra gondoltam, ha jó használja, ha meg nem akkor meg ennyi volt.
genndy
😞
Hát, hacsak a jelentkezõk be nem vállalnak VPN-t, akkor szerintem sehogy... arra meg rettentõen ugrik a Steam...
A legjobb ötletem hogy Steamtradesen megpróbálod elcserélni (nem-régiósra, olyannal akinek az Amazonos is jó, vagy akkor legalább egyenértékû cuccokra).

Panzeradler
Papír és kamera, vagy random.org<#wave>