Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Nincs mese, le kell nyelned ezt az iszonyat 1400 Ft-os buktát 😄
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Õ most a Killing Floor 2-re van ráizgulva, és azért jöttünk be voltaképp tegnap este - hiába mutogattam neki, hogy még nem jelent meg, neki kell 😊
Aveyond Lord of Twilight -steam
Még ez a 2 db játék vihetõ ingyen!
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nem értem e-mail jó, jelszó jó.
binztonsági kód beirva, mégis ezt irja ki:
"Sorry, some missing information is required. Please see highlighted fields below:"
Hogy kell belépni? 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nekem volt már ott egy hetes is. 😛
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
A politika meg 30 éve hidegen hagy. 😄
De amugy ja észrevehettem volna. 😄
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Én itt elsõsorban itteni szavazásra gondoltam, és csak 1000000.nek egy goggle-n látottra.
Mondjuk SGiftset bejelentkezés nélkül is lehet nézegetni, csak akkor kijelentkezni se tudsz ha tiltva vagy. Ravaszak.
Mindegy, kivárod azt az egy napot, utána is ott lesz még a lezárult WatchDogs, meg tudod nézni fake volt-e.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Egyedül ez az üzenet jön be, ha rámegyek steamgifts-re <#vigyor2>#vigyor2> :
Oops, it looks like your account is currently suspended for another 1 day . A list of your current and previous suspensions are below. If you need to contact us, visit the support page.
Suspended by bobofatt 2 hours ago for Inappropriate Behavior.
Length of Suspension: 2 days
Related URL: http://www.steamgifts.com/giveaway/XFzlW/watchdogs/page/1#27052352
Notes: Calling out
FAQ-ban benne van hogy nem szabad "fake"-zni kommentben, jogosan tiltottak. Ha hamis, akkor a felajánló is úgyis megkapja a büntijét.
mulli86: zártak között nézd, lezárult már ~2 órája.

Forza.
hol van itt hogy google szavazás? 😄
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
(Remélem nem történt vele semmi rossz!)
Vagy csak a szavazás miatt nem volt ma elérhetõ?
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ráadásul miért is jó, ha faket csinálsz?