Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lalakov
Na de akkor pont a Saints Row-val mi a fene baja volt?
zorrobomber
Annyira nekem sem, de ha átjön pár haver akkor még jól jöhet.

IMYke2.0.0.0
Emlékeztetnem kellett magam, hogy ez ilyen bunyós játék. Nem az én stílusom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tomsolo
Az elején emlékeim szerint még így sem jelent meg a telepített játékok között.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

benőmenő
Én annyira nem. Szvsz elég lesz a témából a sima is. Bõven.
Nincs mese, le kell nyelned ezt az iszonyat 1400 Ft-os buktát 😄
Troger911
Nagyon bánom, hogy humblebõl nem a fullos packot vettem 😞
IMYke2.0.0.0
Dead Island Riptide - CDGalaxis - 1990 Ft.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Nem jártam hétvégén a topikban, a hörcsög viszont nem aludt, behúztam amazon-ról az Injustice-t, és gond nélkül aktiváltam...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Maak
Megvenni az, aktivalni nem. Valami hulye skin miatt.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

IMYke2.0.0.0
Igen, a szomszédos helyiségbeli szavazás miatt nem volt net. Szó szerint kihúzták a polgármesteri hivatalban a hubot, és csak este 7 után, kérésre, helyezte áram alá a szavazó bizottság elnöke, kulcs elkérést követõen - FPS Józsi barátommal kuncogtunk is... nem igazán örömünkben.

Õ most a Killing Floor 2-re van ráizgulva, és azért jöttünk be voltaképp tegnap este - hiába mutogattam neki, hogy még nem jelent meg, neki kell 😊

grebber
Sylia - Act I - desura
Aveyond Lord of Twilight -steam

Még ez a 2 db játék vihetõ ingyen!

Next PC upgrade: 2022

lalakov
Örülök neki bár pont erre nem gondoltam volna. Mindeni azt mondta, hogy lehetetlen. 😊

grebber
Ezer köszönet!Azt hittem az Injustice-el is gondok lesznek ,de megette a steam és már tölti is le!<#eljen><#worship><#worship>

Next PC upgrade: 2022

wantonly
<#eljen><#vigyor>
Fpocok
Niiiice...

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Nekem nincs életem, csak vegetálok, ez nem élet.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Hát azt nem mondta, hogy az a prioritás... mi csak ilyen járulékos veszteség szinten vagyunk.

Parasite Eve 2, best game EVER!

wantonly
Hát elég szarul, mint mindig.
MerlinW
"A politika meg 30 éve hidegen hagy. 😄"

Végül is a te életedrõl döntenek...😊

[merlinw.org]

Scooter
<#nevetes1> ...de én nézni akarom a watchdogs 2 copys linkjét <#vigyor2><#vigyor>
Sippie
hát de ne lépjél be 😄 Csak azé mondtam, hogy magad is nézhesd a watchdogs 2copysat 😄
Scooter
Akar írni a halál. Valahogy jogos amit kaptam. Nem olvastam sose a szabályzatot. Õszintén kicsit se érdekelt, hogy mit lehet és mit nem <#whatever><#idiota> Itteni szabályokat ismerem...mondjuk <#alien>
DarkSector
Srácok van 2 nyertes a gift-emhez, oda szeretném adni a játék kulcsát, de nem enged be a Bundle Starts oldal.

Nem értem e-mail jó, jelszó jó.
binztonsági kód beirva, mégis ezt irja ki:

"Sorry, some missing information is required. Please see highlighted fields below:"

Hogy kell belépni? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tomsolo
Felesleges írni nekik, leszarják. (btw 1 nap ról van szó.)

Nekem volt már ott egy hetes is. 😛

Scooter
Értem én. Nem megy. Új böngészõbõl léptem be. Steam küldött új hozzáférési kódot, de ugyanaz van onnan is.
Sippie
nem egészen arra gondoltam. Én firefoxon vagyok bejelentkezve, de ha megnyitom a chrome-ot úgy hogy még egyszer sem voltam a steamgift oldalon ezzel a böngészõvel, akkor nem is vagyok ott bejelentkezve, hanem kéri hogy "sign trough steam", vagyis nincs suspended felirat sem.
DarkSector
1 hónapja nem jártam kint az utcán egyfolytában melózom.
A politika meg 30 éve hidegen hagy. 😄

De amugy ja észrevehettem volna. 😄

genndy
Európai Parlamenti Választások. Ma van/volt. Képben lehetsz belügyekkel... meg nyitott szemmel járhatsz, legalább egy hónapja ki van plakátolva mindenhol. <#nevetes1>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

DarkSector
Mi a baj ezzel? A kisujjamban nem tudtam szopni hogy hol van szavazéás. 😊
Én itt elsõsorban itteni szavazásra gondoltam, és csak 1000000.nek egy goggle-n látottra.

Scooter
Sajna nem megy más böngészõbõl se. Az account van tiltva. Tök mindegy mibõl lépsz be.
Sippie
másik böngészõben esetleg? Ott talán "kijelentkezve" van elõször az ember.
Scooter
"No tickets were found. Click here if you'd like to ask us a question, or if you have any suggestions for our team."
genndy
Ja, hogy a tiltás ilyen komoly. Hm.
Mondjuk SGiftset bejelentkezés nélkül is lehet nézegetni, csak akkor kijelentkezni se tudsz ha tiltva vagy. Ravaszak.
Mindegy, kivárod azt az egy napot, utána is ott lesz még a lezárult WatchDogs, meg tudod nézni fake volt-e.

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Scooter
Nem tudok megnézni semmit. Mivel tiltva vagyok.
Egyedül ez az üzenet jön be, ha rámegyek steamgifts-re <#vigyor2> :

Oops, it looks like your account is currently suspended for another 1 day . A list of your current and previous suspensions are below. If you need to contact us, visit the support page.
Suspended by bobofatt 2 hours ago for Inappropriate Behavior.

Length of Suspension: 2 days

Related URL: http://www.steamgifts.com/giveaway/XFzlW/watchdogs/page/1#27052352

Notes: Calling out
arty
<#eljen>

Forza.

genndy
Ha téged érdekel, hogy megkapja-e, akkor miért nem te követed? <#nemtudom>
FAQ-ban benne van hogy nem szabad "fake"-zni kommentben, jogosan tiltottak. Ha hamis, akkor a felajánló is úgyis megkapja a büntijét.

mulli86: zártak között nézd, lezárult már ~2 órája.

tomsolo
meh

IMYke2.0.0.0
Humble Bundle:

Scooter
Köszi <#worship>
arty

Light of Altair

K7PI8-5LHYR-8*8**

*** = a kulcs angolul

Forza.

Törölt felhasználó
Hátt bazd... XD
MerlinW
Nem lehetsz ennyire Dark... 😊

[merlinw.org]

DarkSector
"Vagy csak a szavazás miatt nem volt ma elérhetõ?"

hol van itt hogy google szavazás? 😄

TBTPumpa
Google segít. Be sem kell írnod semmit. Ott van a fõoldalon! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

DarkSector
milyen szavazás

TBTPumpa
Imivel mi van?
(Remélem nem történt vele semmi rossz!)
Vagy csak a szavazás miatt nem volt ma elérhetõ?

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

lalakov
A sorsolás lezajlott.
Injustice: grebber
Mortal: ntex, KiruHoshino
Scooter
Tudod követni, mert már lejárt. A jobb szélén a fõoldalon ki lehet választani, hogy open, vagy cooming soon és closed. Kiválasztod a closed-et és fent a jobb sarokban beírod a watch dogs-ot.
Törölt felhasználó
Én követném, de nem tudom hogy melyik az, mert Én csak 1 watchdogsot látok, de az 1 copy-s. Nem valami csoportos felajánlás ez?
Ráadásul miért is jó, ha faket csinálsz?