Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo
"Bot-ok elleni egyjátékos játék is lehetséges. "

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

IMYke2.0.0.0
Ez a játék most akkor multiplayer? - mert nagyon úgy tûnik, hiába ott a Single Player szöveg...
"Booster Trooper"

Az a baj, hogy az ismerõseim közül csak 3-nak van meg, és azok se játszottak még vele 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
A 96' Earthworm Jim 2 akció nélküli ára 20 euró? WTF?

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Weeklong Deals

Dead Space 2 is van 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A Live halála ezt veszi el tõlem:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

benőmenő
Gondolom local gfwl profillal továbbra is menne, csak nem lesz több multiplayer.
Shep
NoDVD Crack 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Hát ez a félelmem nekem is - s valamiért, azt hiszem, meg is húzzák ezt a lépést 😞

RatBaG
utána már sehogy se lehet majd mûködésre bírni? azért ez orbitális kibaszás lenne...

Per Aspera Ad Inferi.

IMYke2.0.0.0
ZMMIEX-EW1476-0PNL11 kód igen, 10 font felett aktív - kipróbáltam ezzel: Disciples 3: Reincarnation

IMYke2.0.0.0
Egész pontosan arra, hogy érdemes-e egyáltalán - mert ugye a Live-nak kapálnak jövõ hónapban.

IMYke2.0.0.0
Remember Me - GMG - STEAM - 6,8 font.
ZMMIEX-EW1476-0PNL11 vélhetõen 10 font felett érvényes

Dark Void ugyanott - STEAM - 0,74 font

Sirch
Be tudod vele aktiválni a játékot. Ezen kívül nem tudom, mit szeretnél még vele csinálni, vagy hogy mire gondolsz.

Prince23
Dobd fel steamgiftre, és aki még szeretne vele játszani, nyerje meg a szerencsés 😄 Használja ki ezt az idõt :XD

tomsolo
GMG FLOCK! - 0.87 GBP vissza ad 0.1 fontot creditbe.

Birkás-UFOs terelõs.

W8.1 alatt csak úgy megy ha a steam is adminként megy.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

IMYke2.0.0.0
Hogy tudtam, hogy ilyen és/vagy hasonló válasz is fog érkezni... <#wilting><#ravasz1>

Fpocok
A hajadra kenheted 😄

IMYke2.0.0.0
Srácok, akkor most a "Gears of War" (1) PC-kódommal nem tudok semmit sem kezdeni?
//Megvásárlása óta nem volt beaktiválva sehová. Sõt, offline játszottam végig.

lalakov
Köszi. 😊
IMYke2.0.0.0
No, pár játékot azért sikeresen beaktiváltam oda, ahová kell - sõt a STEAM-kliens fel is sírt, hogy túl sok aktiválási próbálkozás érkezett a fiókomról, várjak kicsit.

Fpocok
Kaptam meghívót a FEAR ONLINE bétájába...

Scooter
Akkor érthetõ.
Én Bioshock elsõ részét szeretném belõni, de sajnos nem olyan a kód formátuma, amit a steam bekajál.
Fpocok

lalakov
Monday Bundle

A Day One játékot próbáltátok már?
zorrobomber
Én anno amazonról vettem meg az alapjátékot és annak a kódja aktiválta a kieget is.

genndy
Próbáld ki nyugodtan, bajod nem lehet belõle, de nem hiszem hogy megeszi.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Engem is meglepett - mert amúgy a Supreme Commander GOLD van meg dobozos verzióban , és a kiegészítõnek külön kódja van.

Scooter
Megadta a kiegészítõt is. Az szép! <#eljen>
Amúgy a Supreme Commander 2 nagyon jó játék. A Supreme Commander-t és a Forged Alliance-t is nyertem gifts-en, de még nem volt idõm megnézni. Azt olvastam, hogy az elsõ rész és a kieg. sokkal jobb mint a második rész.
IMYke2.0.0.0
Döbbenetes módon, akadt még pár dobozos játékom, aminek van CD-kódja, és vélhetõen nem aktiváltam õket.
Hazaugrottam, és az elsõ kód, amit bemásoltam most a STEAM-kliensbe azonnal aktiválta is a játékot magát.

"Supreme Commander" - alapjáték kódjával azonnal megkaptam a "Forged Alliance" lemezt is aktiválva 😊

Rapid81
Ez ide küld checkout után.

Ezer éve vadásztam ezt a játékot, de mindig olyan pakkokban volt, hogy csak ez érdekelt volna belõle... Köszi az infóért!

Az IndieGala-nál is össze kell most márkötni a Steam acc-od velük, BTW...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

kigyi
Pedig valamikor 2002-ben regisztráltam az elsõ acc-om sajnos attól meg kellett válnom így lett a mostani 2004-es az amit használnom kell.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

zorrobomber
Minimális, szerintem a 0 felé konvergál.

Maak
Mennyi az esely arra, hogy az en dobozosom kulcsat megenne a steam? Megjeleneskor vettem meg,akkor meg steam sem volt, viszont perpill nincs is nalam mert kolcsonadtam rokonnak. /kabe 5 eve/

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fpocok
Free Afterfall Insanity Extended Edition (100% discount)

Nekem is volt már, hogy nem mûködött. Nem tudom miért.

Szabi
off: az létezik hogy Steam-be eltûnik egy játéknál a képmentés ?

nem tudok GTA4-be képet csinálni, de még a régi képeimet is eltüntette o.0

"Nulla tenaci invia est via"

genndy
Kérdezz, mert én is szoktam nézni ezeket, de most nem ugrott be, hiába láttam a felajánlást. Pedig SR4-et azért nem tudott szerezni eddig se senki olcsón, mert nem volt alternatíva, hiába árazták le máshol.

Imy: ez így igaz.

IMYke2.0.0.0
De igaz - tiszta forrásból vásárolsz = nincs szívás.
Ahol eleve trükközve kell és tudsz vásárolni = ott az esély a szívásra.
Ilyen egyszerû. Pont.

lalakov
Köszönöm, akkor azt hiszem legközelebb elõbb megkérdezlek majd titeket.
genndy
Nem igaz, az SR4 már régiózáras. Itt van, hányféle csomag létezik: SteamDB SR4
És ott is van, 29295 Saints Row IV (PL/HU/CZ/SK) - nyilván az Amazonos nem ilyen, ebbõl a probléma.

lalakov: nem, az áruház oldalán 99% hogy nem látod mit árulnak. SteamDB alapján lehet kisakkozni, de nem mindig egyszerû abból sem.
Az idézõjeles szöveg csak arra vonatkozik, amit Dzsini írt, tehát amerikainak hazudod magad. Ettõl még kaphatsz jó kódot (ha mondjuk mindenhol csak ROW-ot árulnak), de ha van régiós kód, akkor az amerikai régiónak megfelelõt kapod. Az meg már nem biztos hogy jó itthon is.

lalakov
Szóval Amazonról eddig csak szerencsém volt és bármilyen kecsegtetõ is egyes akciójuk inkább felejtsem el õket? 😞
Maak
Nem tudom biztosan, hogy honnan szedi az amazon a kodokat, de ez alapjan nem tudhattad. Ez olyan puding probaja az eves. Nekem eddig nem volt gondom amazonos cuccokkal, amiket kaptam.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Dzsini
Te nem amerikai lakosként azt hazudod az Amazonnak, hogy ott laksz, és így vásárolsz náluk. Az, hogy egy kapott kód neked végül is mûködik-e, az már nem az õ felelõsségük, õk olyan kódot biztosítanak, ami US címrõl mûködik - hogy magyarral épp igen vagy nem, az lutri.
(a Mortalnál lehetett olvasni, hogy voltak, akiknek fennakadt)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

lalakov
Konkrétan itt látnom kellett volna, hogy nem lesz jó?
lalakov
Csak ez volt odaírva:
"Note: Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address."
És ez van a Mortalnál és az Injustice-nél is, azokat meg bevette.
Dzsini
Vannak olyan kódok, amelyek külön zónákra vonatkoznak (mert ott más kiadás van, vagy egyéb okból külön eljárásban részesül), az ezen kívüli "mindenki más" a rest of the world.

Például a SimCitybõl van dobozos, magyar-lengyel-orosz változat, amit csak nálunk lehet megvenni, és csak ezek a nyelvek vannak benne. Jóval olcsóbb volt megjelenéskor, mint az Originen kapható változat, viszont a kódjával nem nagyon lehet kereskedni, mert egy amerikai vásárló nem sokat tud kezdeni vele.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Azt, hogy a világ bármely táján aktiválható.
A régiókorlátosok esetében meg ugye ott az ország kód.

lalakov
Ez mit jelent? "Rest Of the World"
IMYke2.0.0.0
Ha nem írtak semmit a termékhez, akkor az Rest Of the World kód.

lalakov
Amazonról van.
IMYke2.0.0.0
Összes Saints Row gond nélkül aktiválható.
Persze, ha orosz, régiókorlátos kódot veszel / vettél szürke emberkéktõl...