Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
sajnos ezt nem tudom garantálni 😊)

Forza.

Troger911
Gondolom holnap. Rajta leszek a témán, remélem elkapom. Már regeltem is originen, meg lent van a kliens 😊
IMYke2.0.0.0
Hú, ez most meglepett - maga a tény, hogy a 3. epizód is jön.

//Nem kizárt, hogy valahol olvastam, de a szitán ugye átesett 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Mai hír hogy elõrébb hozták a Sanctum 3 megjelenését.

IMYke2.0.0.0
Úgy tûnik, ezért (is) van tele a Steamgifts vele 😊 Gamersgate Sanctum Collection 80% OFF

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
bizony 😊

Forza.

Troger911
A kettõt megveszem most akcióban 😊
Troger911
Elvileg akkor jön még a 3?
Troger911
Sajna teljesen kimaradt az infó, de azért nagyon köszi! Nem volt drága, egy nagyobb pakkal együtt boltoltam.
arty
szóltam elõre, pont neked/miattad 😊 egyébként gondolom nem volt horror árban így se 😉)

Forza.

TBTPumpa
Naná, hogy semmi köze a Diablo 3 megjelenéséhez. <#idiota>

Amúgy érdekes, hogy elõbb érkezik. Anno a második rész ÉVEKET késett, és mikor megjelent, akkor egy félkész valamit kaptunk súlyos összegekért...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

MerlinW
Volt, még a Cry 2-höz is, de az inkább komoly fejlesztõknek szólt, míg ez a mostani cucc, azzal egy "hülye" is összekattintgat egy alap fps-t😊 Nem tudom, hogy a kettõ egy lett-e, vagy külön van a normális kit és a legó kit.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Ilyen hírt is rég olvastam:

"Elõrébb hozták a Sacred 3 megjelenését

Most már augusztus 5-én érkezik a játék PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, a megjelenés elõrébb hozásának pedig állítólag semmi köze ahhoz, hogy augusztus 19-én jelenik meg a Diablo III: Ultimate Evil Edition konzolokra."

Troger911
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ pont ma boltoltam egyet...
arty
AB, az anyád.

Gondolom, ha egy Orbánplakátra ráírom, hogy "Arty, anyád!" azért meg Orbán perelhetõ becsületsértésért?
Ez nagyon súlyos. Szerintem mindenki maga felelõs a véleményéért.
Mondok mást: ha a metrón anyázok egy ingatlancéget (aki a pert indította, pl), akkor a BKV a hibás?

Forza.

IMYke2.0.0.0
Eddig is volt MOD-kit a CryEngine-hez, nem?

IMYke2.0.0.0
Októberre csúszik a sokak által várva-várt "The Evil Within"

"Shinji Mikami, a Resident Evil atyja újra vissza szeretné hozni a klasszikus, keményvonalas túlélõ-horrort, és valószínûleg a The Evil Withinnel erre minden esélye meg is van. Az eredetileg nyárra datált játék azonban késik kicsit: konkrétan október 24-én jelenik meg Európában, a fennmaradó idõt finomhangolásra fordítják a készítõk."

zorrobomber
Túlkontrollálás, bürökrácia, költségek, semmire nem jó ez. Az Internet ereje pont a szabadságában rejlik. Az életben mindenben korlátoznak, most ezt is el akarják venni? Egyáltalán, milyen bûnök miatt vonnának engem felelõsségre amit az Internet segítségével követtem el? Az Internet csak információt szállít, a bûnöket maga az ember követi el. Gondolatrendõrség is lesz?

MerlinW
Lehet hogy csak most készült el a felhasználóbarát szerkesztõ.

[merlinw.org]

arty
[/img]

Dead Space

Steam Key : 68K2D-XZ**W-55Z4J

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

FEZ, de ugye csak két betûig 😄
(bocs)

Forza.

IMYke2.0.0.0
Engem csak az lepett meg, hogy ekkora fáziskéséssel léptek az Unreal Engine 4 liszenszelési metódusa után...
Elõbb is megtehették volna a török-német srácok.

MerlinW
Éééés ez meglepõ, meeert...? 😊 Ebben egyedül az ár meglepõ. Piszok olcsó a licensz. Mondjuk valszeg ez csak a hobbiverzió, nem a teljes készlet.

[merlinw.org]

MerlinW
Tudod te hogy az én FB accountomon milyen adatok vannak? Köze nincs hozzám😊 Aki ismer az tudja, hogy én vagyok de ennyi. Szóval nem jelent semmit az FB account.

[merlinw.org]

Fpocok
Kurucon csak facebook accounttal lehet írni. Változott valami? Semmi.
A TV meg hülyeség, mert csak a cenzúrát segíti elõ és mintha szólásszabadság lenne...

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Bizonyos értelemben jogos. Gondolj bele, ha kommentelni pl. csak szig.szám vagy valódi név + lakcím mellett lehetne (természetesen ez továbbra sem látszódna kint. Mondjuk a valódi nevet én feltüntetném mindenhol). Nem kicsit kulturálódna az internet. Kevesebb trash, több intelligens párbeszéd.

[merlinw.org]

Scooter
Sokkal jobb mint az elsõ rész. Kombinált fejtörõk. Az elsõ nagyon könnyû a második után, újra elõvéve. Viszont mind a 2 rész egy élmény az biztos.
w77d
Nekem pl életem best 3 játékélményében benne volt

Troger911
Akkor ON 😊 Most toltam végig a Portal 2 single részét egy fórumtárs jóvoltából (90%-os kupon). Biztos már sokatoknak megvolt, de nekem nagy élmény volt. Minden percét élveztem. A szövegek és a karakterek zseniálisak.
zorrobomber
Ide azt akartam írni, hogy ez is off, de nem akartam folytatni az offolást az off-ról...

zorrobomber
zorrobomber
Azért kell felhívni a dolgokra a figyelmet, mert mindig vannak "újszülöttek". Ahogy a Coca-Cola is tolja a reklámokat annak ellenére hogy már mindenki ismeri a világon.

Fpocok
Mikor fog megszûnni az SG? ÉLJEN A DIKTATÚRA!

IMYke2.0.0.0
A topik címén felül mire kell még felhívni a figyelmet?

Volt már itt szó fogtöméstõl kezdve egérpadig minden = egyik sem ON, hanem OFF volt.

ON: játékok minden minõségben és mennyiségben. Saját dobozos gyûjtemények, extrák, collectorsok , játék ajánlók, vélemények, élmények, felhívások, akciózások, közös vásárlások stb.

zorrobomber
Lehet az is a probléma gyökere, hogy nincs rendesen letisztázva hogy mi is az ON. Oké, rakunk be dobozos játékról képet, meg digit akciókat tárgyalunk, és? Ez szerintem kevés, fõleg hogy utóbbira van külön topik elvileg. Eleve ez teszi ki a topik nagy részét, szóval lehetne kicsit jobban "reklámozni"(banner?) a topik "Mivel játszol mostanság?" jellegét. Ilyen topik ha jól tudom nincs(de pl. zenére van mit hallgatsz most?).

IMYke2.0.0.0
"Nem mintha annyi lenne itt az off, hogy elfér 1-2szer 😛"

Az a baj, hogy éppenséggel az ON a kevés.

IMYke2.0.0.0
Többször nem szólok - banner alatt a szabályzat.

Törölt felhasználó
Ó fuck. Ezt el is felejtettem. De linkelni vagy spoilerbe rakni szabad 😊
Nem mintha annyi lenne itt az off, hogy elfér 1-2szer 😛
wantonly
Spoiler-ben sem szabad, úgyhogy te is. 😄
Troger911
<#eplus2>
zorrobomber
<#nyes>

benőmenő
Ezért amit fogsz kapni Imytõl 😄
zorrobomber
Én nem bánnám ha néha lenne mókázás a topikban, de ennek Imy nem fog örülni 😄 Brum-brum-brum

zorrobomber
FEL

Törölt felhasználó
HOL A FELIRAT?!?!?!?!??!!?
Szabi
Imy te ne nézd meg tényleg ne! 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Scooter
Ez nagyon érdekesnek tûnik, attól függetlenül, hogy csak olyan platform ugri-bugri. <#eljen>
Fpocok
Egy kis olvasnivaló, néznivaló a délutáni nasi mellé.
A Story About My Uncle teszt

Sir Quno Jedi
A civilek igen, de hogy az üldözõid is rajtuk, az már szerencse is. Van hogy 10-bõl 10x nem sikerül. Van hogy elsõre.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

MerlinW
Mondjuk úgy hogy csak az idõzítésé, mert a lámpahekkelés erõsen script-elt, ergo minden esetben rommá törik egymást a civilek.

[merlinw.org]

Maak
genndynek :

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774