311803
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem meglehetősen hosszú lenne a listám. Így nem is fáradnék a felsorolással.
    Legfőképp a multiplayer mód erőltetését rühellem.
  • IMYke2.0.0.0
    Hm, jól hangizk így, leírás alapján. A Torque 3D Engine kellemes gépigényt ígér.
    December 4 után megnézem, hogy reagálnak a játékosok :)
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.11.17. 18:35:29
  • MarkBlade
    Még a Death State-et nézd meg nekem még az tűnik bejövősnek!
  • Zóanagyvarázsló
    És azt még el sem árultad neki, hogy a nyulával mi fog történni ;)

(Akik nem játszották végig a fordulatos történetű, Shakespeare-i ihletésű, de azon túlmutató Doomot, azok ne kattintsanak a videóra, mert spoileres!)
  • grebber
    Melyik játékkal vagytok úgy, hogy szép is, jó is, csak titeket hagyjanak vele békén, vagy éppenséggel nem értitek, hogyan lehet sikeres, és népszerű?"

Amiket nem értek hogyan lehetnek sikeresek azok se szépek se jók értelműket se látom , ezáltal a fentebb említett rész a nem értés.

Ilyenek pl a mindenféle goat,cat, rock, bear,grass stb szimulátorok.
  • IMYke2.0.0.0
    A State of Decay nagyon magasra helyezte a lécet... NÁLAM.
    Tehát, felkötheti az összes zombi-túlélős-menedzselős játék azt a bizonyos gatyót.

Kipróbáltam, offline:
    * "This War of Mine"
    * "Ho to Survive"

Mindkettő elvérzett. Utóbbit persze még meg akarom venni, mert kellően nehéznek bizonyult, mikor a játékban beköszöntött az éjszaka, de a State of Decay-nek csak jelenthet a játék [és nem, nem azért, mert utóbbi full 3D].

• Troger911
    Na, nálam a Minecraft ez...
  • IMYke2.0.0.0
    TÉMÁBA VÁG: "Szent tehenek – Te mit unsz?"

(direkt hagyom ki, hogy melyik játékról is van szó)

"A banda egy emberként hördült fel, és vont kérdőre eretnek nézeteim miatt, de nekem akkoriban is megvolt az a rossz tulajdonságom, hogy egy kérdésről egy véleményem akadt mindössze, ami nem függött a körülményektől. Így, két-három percnyi higgadt érvelés után jobbnak láttam hazamenni.

Nektek van hasonló történetetek? Melyik játékkal vagytok úgy, hogy szép is, jó is, csak titeket hagyjanak vele békén, vagy éppenséggel nem értitek, hogyan lehet sikeres, és népszerű?"
  • Shep
    Ezért a kijelentésedért a Pokolban fogsz megrohadni! Wahahahahaha :DDDDDDD
  • Zóanagyvarázsló
    Az a baj, hogy maréknyi játék létezik, amely tényleg elkápráztató történettel rendelkezik. Akadnak még mellettük nagyon jól, de a túlnyomó többség jesetében kiugró teljesítmény, ha hozza egy átlagon felüli akciófilmét. Egy csomó stílusnál pedig a sztori jó, ha van, de akár mellőzhető is. Ezért én ritkán engedem meg magamnak azt a luxust, hogy a játékmenet és az újítások ne izgassanak, a sztoriról sokkal könnyebb lemondani. Persze szeretem a jó történeteket (a kedvenc játékaim gyakran domborítanak abban is), de hát léteznek könyvek és filmek is szerencsére.
  • Shep
    Pedig azt hittem a State of Decay után ez is be fog neked jönni, mert ez is ilyen szöszmötölős cucc ahogy a videot elnéztem.
  • Zóanagyvarázsló
    Nekem zDoommal jobban tetszik, úgy autentikusabb. Jó szemét pályának éltem ezt meg amúgy (mert régen valódi pályák is voltak az FPS-ekben, úgy ám!), igaz, a titkokra is rámentem.
  • Troger911
    Úgy sem hiszed el, hogy épp ezt akartam írni :)
  • DarkSector
    Hát jó nem kell az állandó, de erre vannak a dlc-k... szerintem. Vagy nem?
  • DarkSector
    Hát jó nem kell az állandó, de erre vannak a dlc-k... szerintem. Vagy nem?
  • IMYke2.0.0.0
    ratgabbal már kitárgyaltuk: nekem nem kell az állandó újítás - én amúgy is a történetre, a játékélményre vagyok ráizgulva, és majdhogynemmagasróltojok arra, hogy robbanó elefántok, Himalája, Elpis Hold, vagy exoskeleton az újítás: ha izgat a történet, és jónak érzem a tálalást [nem grafika!], akkor nekem jöhet, mert kajálom.
    Akár DLC-kkel is.

Megfordítva: felőlem aztán lehet akár milyen csili-vili, 4K videók, 4096*4096-os textúrák, DX12, élőszínészek, maga Jézus a főszereplő, ésatöbbi, ha a sztori, és annak tálalása kicsit sem izgat fel...

Például ez a játék engem nem fogott meg: "This War of Mine".
    Pedig, adtam neki közel 2 és fél órát az életemből, mert bíztam benne, hogy "beindul", lesz valami, ami izgalmassá teszi számomra. Nem sikerült neki.
  • Rony94
    Jól van már! :D
  • Jim Morrison
    elég órám van ahhoz tf2-ben (1900körül), hogy tudjam hova "szabad" menni és hova nem :)
  • MerlinW
    Igen?:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.17. 17:47:57
  • MerlinW
    Oké, az is karcolja nálam a 9,9999999999/10-et :D
  • Rony94
    Az szar. Tiszta pixel az egész!
  • Zóanagyvarázsló
  • Zóanagyvarázsló
    A realitásra épülő FIFA nyilván jobban fog öregedni (én a World Cup 98-at kaptam elő idén egy kicsit), mint a Sensible Soccer, ez tényleg stílusfüggő. A FIFA 96 persze hatalams mérföldkő volt a maga idejében, bizonyos vonatkozásaiban verte sokáig az utódait, másokban meg nem (a FIFA 97-ben legendásan könnyű volt középkezdésből gólt szerezni, azt nem próbáltam, de a 96-ban csak minden második-hamradik alkalommal jött össze nekem :).

Egy kalandjátéknál ez kevésbé játszik (nem az EGA-s King's Quest 1-re gondolok :) vagy egy körökre osztott stratégiánál (a régi X-COM-tól ugye az új is sok feature-ben elmarad, a Jagged Alliance 2 máig az egyik legösszetettebb swuad-based TBS, de ha van is fejlődés, tök jól játszhatók a klasszikusok). A Wolfenstein 3D-t viszont még source porttal se nagyon szívesen piszkálnám újra (a Doom 1-2 persze porba aláz ma is mindent), a Syndicate inkább sík egyszerű és a Dune 2-t, WarCraft: Orcs & Humanst sem játszanám 100%-ig autentikus formában szívesen. Akkor alakultak ki ezek a stílusok, és még az interface sem volt sehol.
  • Shep
    Hát nekem a Doom 1-2 a 10/10.
  • TBTPumpa
    3. opció: 576-ban megveszed. 1000 Ft-tal olcsóbb, mint a CD Galaxisnál, viszont ugyanúgy jár hozzá a 2 előrendelői DLC. Dobozos verzió, de sajnos itt is egy ezres a szállítási költség. És még törzsvásárlói kártyát is kapsz, amire gyűjtheted a pontokat, amiket később levásárolhatsz!

4. opció: Konzolvilágtól gyors megrendeled (akik a hétvégén megrendelték, holnap már viszi is nekik a futár!) - 11990 Ft a játék, dobozos verzió és a szállítási költséget is ők állják. Normálisabb futárcéggel dolgoznak, nem úgy, mint a Konzolok szervize. Viszont az előrendelői DLC-ket itt nem kapod (az csak a CD Galaxisban és 576-ban jár a dobozos verzió mellé).
    Azt meg már neked kell eldöntened, hogy a csicsás lópáncél és useless fegyverek érnek-e számodra 1000-2000 Ft pluszt.

Persze már mindegyik bolt megkapta a játékot. Csütörtökre már mindenki megkapja, aki eddig leadta a rendelést (ez minden boltra vonatkozik).

Őszintén szólva én is komálom a CD Galaxist, mert eddig ők voltak a legkorrektebbek velem, csak most nem értem, hogy miért adják ők a legdrágábban a játékot idehaza. Általában az 576 szokta ennyire "túlárazni" a játékokat.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.11.17. 17:42:00
  • Zóanagyvarázsló
    Pedig az is butított az első részhez képest :) Egyébként én is azt szeretem a jobban, pedig a Maniac Mansion se rossz.
  • MerlinW
    Maradjunk annyiban, hogy a Unity ultra beállítások mellett fut 30fps-el azon a konfigon. A gép egyébként erősen közép-felső kategória.
  • Zóanagyvarázsló
    És tényleg, lemaradtam arról, hogy megjött az eszük, pedig mindenhol címlaposnak kellett volna lennie. Ráadásul elég optimista is vagyok a játékot illetően, annak ellenére, hogy a DA2-t a demók és a többi hamar kibukó dolog után messzire kerültem, nagyon taszított pár megoldása, egyszer azért jó lesz kategóriába került. RPS-en is tömjénezik rendesen, szóval egyre valószínűbb, hogy jó lett.

Csak hát BioWare, és már régóta arra várok, hogy a DA2-ből - és a ME3-ból - megkaphassam a teljes élményt és a hozzá szükséges időt, így a várólistám miatt továbbra is kerülöm. Másrészt ha így bátrabban is venném, a DLC-politikájukkal eddig meggyűlt a bajom.
  • MerlinW
    Számomra egy 10/10-es játék van az pedig a Day of the Tentacle. Azóta nem készítettek nekem jobb játékot - ami szomorú:)
  • Fabio Capello
    "Ez azért nem egy csúcsgép, más játékok talán a 30 fps-t is inkább alulról simogatnák rajta,"

Hogy ez a mondat micsoda faszság...
  • DarkSector
    Ő izé mivan?

Gamestar oldalán néztem a hírt, és azon gondolkodtam miért furcsa hogy maxon fut ha egyszer a játék maximm gépigénye ekkora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????????
    Már ez is meglepő?

"Holnap mindenki számára hivatalosan elérhetővé válik a Far Cry 4, és ha nem vagytok biztosak abban, hogy a PC-s változat is olyan jó lesz, mint a tesztelésre kiküldött konzolosok, nézzétek meg Onehandband1t videóját.

Az úriember a következő konfigurációval próbálta ki a Far Cry 4-et:

i5 2500K @ 4.6Ghz
    Asus DirectCU II OC GTX 770
    Asus maximus IV Extreme P67
    Asus ROG Xonar Phoebus 7.1 hangkártya
    Windows 8.1 64bit
    Gskill RipjawX DDR3 1600mhz Ram
    Corsair H70 CPU Cooler

Ez azért nem egy csúcsgép, más játékok talán a 30 fps-t is inkább alulról simogatnák rajta, de a Ubisoft most tényleg kitett magáért: a konfigon az fps többnyire 40 és 70 között ingadozik. "
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.17. 17:28:46
  • MerlinW
    Pont ezt akartam írni, illetve írtam is a DA topikba, mikor nem értették a népek, hogy ha a DA2 84%-os értékelést kapott, akkor a DAI hogy kaphat csak 85%-osat. Hát úgy.
  • Evoluti0N
    Jó, hogy említetted a Batman játékokat. Az első kettő 10/10. Vagyis az AC inkább 11/10.
  • grebber
    Újítani és új részeket kiadni bármikor lehet ,de ez soha nem garantálja hogy az egykor agyondíjazott sok tesztelőtől és játékostól 10/10-et kapó alkotás ismét tudja tartani azt a szintet.
    Ilyen számomra az új Cod pl. SZÁMOMRA már nem az a pörgős ,izgalmas, akciódús játék mint pl a Cod 2 vagy a Cod 4.

De ilyen pl a Batman Origins is az előzőek jók voltak az meg már nem volt az igazi. De jövőre jön a Batman AK ami remélem ismét tarolni fog..

Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.17. 17:24:06
  • MerlinW
    PC-re nem is lesz- jelen állás szerint - Tomb Raider, tehát ott kimaxolták a témát a 10/10-es 2013-as résszel
  • zorrobomber
    Hülye téma, lapozzunk. Fifa96 anno 100%-ra lett értékelve 576-ban, és mivel nemrég retróztam, kipróbáltam több korábbi verzióval egyetemben, ezért elmondhatom hogy finoman szólva is nem jó. NAGYON rosszul öregednek a focis játékok :) Szóval szerintem egy értékelés mindig a jelennek szól, ha kijön a Borderlands 3, akkor lehet az lesz a 10/10 Imy-nek, a 2 pedig leminősül 9.5/10-re mondjuk.
  • MerlinW
    Rossz szerverre mentél:) Vannak a "hivatalos" normál szerverek meg a hostolt idle/trade szerverek.
  • DarkSector
    Akkor kár a Tomb Raider-en újítani, vagy Borderlands-on.
    Mivel 10/10 már nem is lehet hova tovább fejleszteni.
  • IMYke2.0.0.0
    Tomb Raider (2013): számomra is 10/10 pre-prevgen PC-n is.
    Borderlands 1-2 is számomra 10/10 pre-prevgen PC-n, tonnányi DLC-vel is.
    Bioshock Infinite is húz a 10-es felé.
    ...
    A State of Decay is [minden hibája ellenére, Breakdown 5. szint] húz a 9.5, 9.9 felé.
  • PeeTeR
    de szepen leirtad