311803
  • DarkSector
    Az a 9.9/10

Egy közmédia nem lehet egyéni értékelő, vagyis pláne nincs 10/10.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.17. 17:10:49
  • grebber
    Megint kezdődik?

Nincs 10/10? Miért ne lenne. 10/10 ez a tökéletességet jelenti. Aki 10/10-et nyom valamire az tökéletesnek látja még ha vannak hiábi is kb nem is roja fel nem veszi észre ,mert a game nagyon zsírkirály.
    Ezek egyéni értékelések és ha nekik 10/10 akkor bizony az.

Lehet más arra érdemesnek se tarja hogy warezbe letötse majd ,de kit érdekelnek ezek az emberek ha a tesztelőnek tökéletes és 10/10-et adott rá.

Van 10/10 számomra az utóbbi években a Tomb Raider az ilyen.

• DarkSector
    oks de lehetne 9.5/10 vafy ilyenek, 10/10 nem létezik evileg.
  • DarkSector
    Hát igen, bármilyen szép, meg tartalmas, azért 10/10 az egy maximum szint, nem feltétlen egyezik a GTA-val ez a fogalom.
  • Evoluti0N
    Ki gondolta volna, hogy a prevgen verziók után megint nagyon jó lesz. :D

Imi, nem az. (SZVSZ)
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.11.17. 16:46:10
  • IMYke2.0.0.0
    Azé' a 10/10-ek röpködése már túlzás. Még látatlanban is.
  • DarkSector
    GTA 5

GameSpot – 9/10
    US Gamer – 4.5/5
    God is a Geek – 10/10
    Eurogamer.de [Német] – 10/10
    Eurogamer.it [Olasz] – 10/10
    Metro – 10/10
    XGN [Holland] – 9.0/10
  • Jimmyke
    Nem lesz BioWare pontos az Inqusition DLC-je, ha jól tudom. Attól még én disznóságnak érzem, hogy a next gen multiplatform játékok PC kiadásának felment az ára, ennyiért Collector's Edition-t vett az ember egy olyan 3 éve simán. És akkor még DLC-t is vegyek hozzá, kösz nem, majd ha lemegy az ára. GOTY editionre nem látok sok esélyt, DA:O Ultimate Edition az ritka kivétel volt.
    Utoljára szerkesztette: Jimmyke, 2014.11.17. 16:28:58
  • HeadHunter86
    Ha kéne a doboz akkor én 1-2 napot lazán várnék.
    Én AC Unity-ra várok még mindig. Elő volt rendelve és még most sincs itt...
    Pénteken elcseszte a konzolok szervize a szállítást. Ma meg a G4S futárszolgálat fel se veszi a telefont. Kezd kicsit tele lenni a tököm. De ha most visszamondom, akkor bukom az előrendelői extrákat.
    Mert megvehettem volna már 576-ban, de mivel már megjelent, gondolom se póló, se poszter, se semmi.
    Utoljára szerkesztette: HeadHunter86, 2014.11.17. 16:19:35
  • Rony94
    A válasz egyszerű: Witcher 3. :D
  • Jim Morrison
    mikor felmentem pubolni (/pár körre, hogy kikapcsolódjak), minden egyes szerveren csak a cserebere ment, játékosok álltak spawnon és tradeltek, stb. Ez azért (számomra) zavaró.
    Én évekig játszottam vele, de sajnos már egy jó ideje nem.
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.11.17. 15:46:25
  • Shep
    Kulcsszó a "szerintem" :)
  • MerlinW
    Tudtommal nem juttatja előnyhöz a játékost ha fizet, így nem tudom ez miért zavar bárkit is:) Mármint a te játékélményedből miért von az le bármit is, hogy van pénzforgalom a háttérben. Amíg TF2-őztem - nem sokat, 40-50 órát talán - teljesen hidegen hagytak az itemek, sőt elajándékoztam mindet ingyen. A játékot élveztem, jó volt, a többit magasról lesz***. A valve pénztárcájához sincs sok közünk, "good for them" oszt annyi.
  • Fpocok
    Szerintem nagyon rosszul látod. Én végigvittem DLC nélkül, és nagyon nem ezt éreztem.
  • Sirch
    A Dead Space 3 története szerintem pont a DLC nélkül kerek egész.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A gonoszt legyőzik, a jó hősies küzdelemben odavész, ám a stáblista előtt egy halvány reménysugarat bedobnak, hogy talán a főszereplő mégis túlélte a harcot. Ez minden, csak nem félbehagyott történet. Én a DLC esetében pont azt éreztem, hogy ezt a lezárást feleslegesen bontják meg, hogy végül egy olyan hangoverrel érjen véget az egész, ami tényleg a lezáratlanság érzését keltse.
  • Shep
    OK :)
  • zorrobomber
    Oké-oké, bocsánat. :) Az első részt sem játszottam végig, a történet biztos tetszett volna, de a játékmenet nem jött be.
  • Zóanagyvarázsló
    Nio most képzeld el, hogy a Schwazenegger-filmek 90%-át csak az utolsó 5 perc nélkülé nézheted meg :) Szerintem nemcsak a Terminátor 2-nél lenne hiányérzeted, de a Commandónál is, pedig ott már nem is lőnek.
  • Shep
    Hát momentán marhára nem rossz a DS története, persze nem egy Háború és Béke, de elég összetett és érdekes.
  • zorrobomber
    Ha valakit egy jó történet érdekel, akkor ne a Dead Space-el játsszon, szerintem. Amúgy persze igazad van, csak ki akartam provokálni, hogy tovább fikázhassam a játékot :)
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.11.17. 14:52:07
  • Jim Morrison
    Szerény véleményem szerint, amit a valve az utóbbi években művelt a tf2-vel és csgo-val, valahol rosszabbnak érzem mint a dlc-ket. Hihetetlen mennyiségű pénzt szednek be a sapkák/fegyver skinek marketen lévő csereberéből, kulcsok eladásaival, ráadásul ugye community itemeket raknak a játékokba, ergó nekik semmi dolguk nincs, csak nézik ahogy nő a számlájukon az a bizonyos szám... csgo-ban ha valaki otthon van, tudja, hogy az új operation is nagy lehúzás, ráadásul a sikeres missionoket ritkábban kap az ember, de vehet mellé 2 euróért vagy mennyiért...
  • Shep
    Nyilván, a történet vége meg úgysem lényeges, ezek szerint.
  • Zóanagyvarázsló
    Az EA-BioWare páros már bemutatta, hogy esetükben feltétlen Tinmannek van igaza. Nem is feltétlen a nélkülözhetetlenségek miatt (bár van több DLC-jük, amit jobb lett volna nem utólag kiélveznem, másokat meg bottal se), de a pontok miatti szívás már önmagában elég ok arra, hogy fityiszt mutassak nekik.
  • zorrobomber
    És? Gondolom lőni kellett a DLC-ben meg az alapjátékban is, ha utóbbit nem vetted meg akkor két szörnnyel kevesebbet kellett lepuffantani.
  • Shep
    Akkor ezek szerint nem tudod, hogy a DS3-at DLC-ben fejezték be.
  • Totti5
    Elsővel játszottam csak, az is véletlen került a képbe egy kölcsön páldány lemezen. Frankó horror, nyomasztó volt az első része első fele, a 2. már annyira nem, de élveztem. 2. és 3. rész nem érdekelt.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.17. 14:22:34
  • Tinman #231078
    DLC-ért én sem sóvárgok soha, de a teljes eltűnésük után feltétlenül.

Erősen kedvelt játékokról van szó, olyanokról, amelyekből minél több élményt élsz át, annál jobb. Na most ha én rajongok egy játékért, akkor a DLC-ket is akarni fogom, még akkor is, ha tudom, hogy az alap játékkal is teljes élményben lehet részem. De tegyük a kezünkbe a jobb kamránkat és írjuk le őszintén, hogy nem piszkálna-e bennünk az a tény, hogy kihagytunk pár sztori DLC-t a kedvencünkből. Engem piszkosul.
  • Shep
    Dead Space 3? Na, na, na?
  • Botond #231076
    Nekem sincs hiányérzetem az ME dlc mentes történeteivel a hátam mögött.
  • Botond #231075
    Nekem van sok sok dobozos játékom még a 2010 előtti évekből (1994-től kezdődően), és tini koromban két könyvespolc tele volt vele a szombámban, aztán kikerült a nappaliba a gép mellé, amikor külön költöztem a szüleimtől, aztán jött az átmeneti korszak az életemben (15 év alatt nejemmel költöztünk vagy 8x), amikor is szüleimnél deponáltam a dobozokat (és a könyveim is, meg a gémer újságokat, stb), és arra jöttem rá, hogy amire nekem 15 évig nem volt szükségem arra már nem is nagyon lesz, szóval én meg el fogom adni mindent a fenébe. Csak a helyet foglalja, áll rajta a por, stb, mondom mindezt úgy, hogy most vettünk egy lakást ismét, ami elég nagy, lesz külön gémer sarkom, ahova prímán elférne az a sok porfogó, de azóta már a kevesebb több híve vagyok, és nem akarok plusz két könyvespolcot vminek ami nélkül elvoltam évekig. Ami hiányzott az már mind megvan azóta digitálisan is, mert a franc hozza viszi a lemezeket, és a legnagyobb kiszúrásnak a cloud mentés hiányát élem meg, mert vmelyik kings bounty részt is úgy kellett végigjátszanom, hogy oda vissza emailezgettem a mentéseket szüleim meg a saját gépem között, ahogy jöttem mentem hétköznap-hétvégén.

Szóval le a dobozokkal! Meg ahogy az agresszív kismalac is mondja, nem várok! (Ezt a 0 day vs 1 day dilemmádra mondtam.)

Szóval sok sok antik doboz eladó!
  • Totti5
    Olyan 1day játékkal még nem játszottam aminek a végén DLC után sóvárogtam volna. Story DLCt Alan Wake-hez vettem egyedül, de nem volt semmi extra, ha nem lett volna akkor is ugya azt az élményt adja a játék..

Mass Effect, ha lenne egy full DLCs, nextgen port akkor nekimennék mégegyszer, de mind a 3 részt day 1 toltam le ( najó az elsőt nem ), nekem a puritán 3 rész minden nélkül tökéletes élmény lett volna, ha nem nézem meg a kisírt DLC befejezést. Így sikerült elrontani, de úgy tekintek rá h az nem létezik. Elhiszek bármit, elhiszem hogy random ME DLC epikus storyt ad hozzá, de az semmiben nem befolyásolja a játékról kialakult képemet. Ha az EA is úgy akarja és az ME4 előtt kiad egy fullos kollekciót Xbox One-ra, akkor meg fogom tapasztalni, ha nem akkor sosem.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.17. 14:16:56
  • zorrobomber
    Érv? Én is gondolkoztam ezen Beyond Earth kapcsán, végül maradt a GMG, és meg is bántam volna a fémdobozt, mert már fél centi vastag por lenne rajta :)
  • ZsZso
    Még... :)
  • genndy
    Ha már eldöntötted hogy mindenáron day0 veszed, akkor dobozos.
  • zorrobomber
    Ja, persze, a preorder témáról hasonló véleményt vallunk, erről nemrég értekeztem is egy kört itt. Minimum a day1 értékeléseket érdemes megvárni.
  • Tinman #231069
    Azokkal az van, hogy néha lemaradnak igazán jó tartalmakról, meg az is van, hogy gyakran önkéntes béta teszterek. Nyilván másképp működünk, de nekem az a halálom, amikor a szeretve várt játékom élvezhetőségét, beleélhetőségét elrontja valamilyen bug. Lehet aztán alt+tabolni rákeresni a problémára, olvasgatni mindenféle eszement megoldást, majd végül belátni, hogy várni kell a köv. patchre és akkor lehet majd folytatni. Ehhez nekem már nincs türelmem, szórakozzanak mással. Nem érdekel, hogy a tv amit vettem egy fw frissítéssel jó lesz majd 1 hónap múlva! Viszem vissza, kérem vissza a pénzem és veszek egy másikat.
  • zorrobomber
    Mi van azokkal akik Day1 megveszik és nem vesznek hozzá DLC-t? És szerintem ezt a DLC=evil témát is túlhaladtuk már. Nem az üzleti modellel van baj, hanem a DLC-k tartalmával.
  • Tinman #231067
    De van ám!
  • Tinman #231066
    "Inkább köszönd meg nekik h neked majd lesz GOTY kiadás, azért mert ők támogatták a játékot bizalommal"

Köszönjem meg, hogy Day1 szavaznak arra az üzleti modellre, amit ők is utálnak? Lószaporítószervet!

Egyébként ha rajtam múlna, 3 évente jönne ki egy AC rész is, de az tisztességgel lenne kitolva. Bizalom a kiadók irányában? Te bízol a porszívóárusban is? ^^

Pont azt mondom, hogy a nagyszerű élmény lehet, hogy évekkel később fog érkezni, mikor végre tényleg teljes és hibamentes lesz a játék. Nekem teljesen mindegy, ki mire költ, de az EA-t nem a korrekt kiadásiról ismerjük, ahogy a BioWare pontok rendszere sem véletlenül készteti hajtépésre az egyszeri gamert...
  • Shep
    Hát azért van számos ellenpélda :)