Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
"stole $220 from a guy who was diagnosed with cancer

10/10"

Epic😊

[merlinw.org]

Sir Quno Jedi
Jah, és ezt tudod használni a bûnözõk ellen is, ha kergetnek sokan.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

zorrobomber
Áhhá <#whatever>

Sir Quno Jedi
Me ugye az arra szolgál, hogy ha ügyesen csinálod, akkor rommá törik az autóikat a zsernyákok mögötted. Csak idõzítés kérdése és a szerencséé, hogy milyen a forgalom. Ha sikerül, akkor látni is fogod lassítva amint ez megtörténik velük.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ZsZso
"Tank jú!", ahogy az angol mondaná.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

zorrobomber
Igen, ilyeneket vártam:
"-Hacking the traffic lights is useless as an evading tool as the cops ignore the pile up. "

Dzsini
itt egy másik - vajon hányan fogják elsütni ezt a poént?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
jah, nincs benne kutyha

genndy
Társfiók nem én voltam, hanem fpocok. Én csak a megvételben segítettem volna.
SteamDB szerint csak egy változat van belõle, úgyhogy nem lehet gond az aktiválás.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

zorrobomber
Assassins Creed III Steam - 5 dollár

ZsZso
GTA Complete -ot garantáltan lehet itt aktiválni, vagy rizikós (emltetted, hogy társfiókra aktiválod)? (bocs ha volt már)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

genndy
Nem azért írom, hanem pl. én is szeretem elkerülni a felesleges regisztrációt. És Nuuvemen is már egyre nehezebb vásárolni, egyre több a régiózáras játék, tehát nem is biztos hogy megéri.

Törölt felhasználó
Ja, azért mondom, hogy 4 szót le is kellett fordítanom, hogy mit írjak oda....
genndy
Regisztrálnia akkor is kell a Nuuvemre, meg messze nem mindig ilyen egyszerû a vásárlás, mint most a GTA-knál. Meg azért szenved vele, mert most itt a legolcsóbb, marhára megéri.

Törölt felhasználó
Nem tudom mit szenvedsz ezen a hol veszem meg témán... Nekem be van írva a paypalhoz is hogy Hungary. Nem hisztizett, nem kért enni, Steam is megette szó nélkül.... Kb 10 perc alatt végigmentem rajta, anélkül, hogy tudnék Portugálul. Kb 4 szót szótáraztam ki. 😊
Fpocok
Jó mindegy. INkább most nem veszem meg.

Parasite Eve 2, best game EVER!

genndy
Dehogy fél óra, van még 2 nap (meg 15 óra). Ne csak a visszaszámlálót nézd, hanem az óra mellett azt is hogy "2 dias".

Myselor
hát igen a nõknek mindent szabad,de szerintem SE 😊
grebber
Van új indiegala pak.Happy Hour áron való hozzájutáshoz nálam lehet jelentkezni akit érdekel!

Next PC upgrade: 2022

Fpocok

Törölt felhasználó
Köszi a tippet! Elhülyéskedtem egy darabig mire beregeltem, de legalább behúztam egy komplett pakkot a GTA-kból 😊 Lesz miket halálra moddolni 😊
Fpocok
Na jó, átlogolok akkor a másodlagos accountomra aztán nyomom a GTA4et. Összekapcsoltam a két accountot family sharinggel, szóval elvileg onnan is tudok játszani a többséggel.

Fpocok
Fél óra van az akcióból, inkább hagyom. Talán jobb is... nem jó kapkodva dönteni.

arty
add meg a paypal accod, megveszem neked <#vigyor1>

Forza.

arty
Az ilyenek remélem véletlen upalyben aktiválnak maguknak az accukra nyóc Raymen demót, egymás mellé a többi játék közé.

(egy nekem is van)

Forza.

Scooter
Arra nem de Y-ra igen <#wilting><#ravasz1>
tomsolo
E-re is adott kódot? 😮

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

genndy
Nem hablaty, portugál az. Chrome biztos lefordítja.
Megy végig, PayPal oldalán canceleztem már le az ordert. Nincs beírva semmi lakcím nekem, csak ami feltétlenül kell (név, szül.idõ, gender, email, jelszó).
Ha nem akarsz szenvedni vele, megveszem, aztán leboltolhatjuk természetben is (veszel majd nekem valamit leárazottan 900-ért valahonnan).
De ma már nem, csicsika van.
<#wave>

Scooter
Aki ismeri a házigazda nevét, azt nem tudja megzavarni <#wow3>
Ezer Köszönet!!! Ninja...<#worship><#eljen><#worship>
Fpocok
A GTA4 csomagot akarom. Elvileg 900 ft, maradt a hónap végén még 1100ft, azon venném. Utalni nem tudok, csak paypalon keresztül, szóval magamnak kell intézni, csak nem tudok olyan hablatyul beszélni... de ha neked megy, akkor megpróbálom utána. Jó lenne, ha a fõ accounton is meglenne (lustaság lvl9000)

genndy
Illetve pont most indult a Dose Supla 2K (te tudsz valamit 😄), és le van árazva a GTA Complete is. Van idõ, még 3 napig.
szerk.: egyfélébõl csak egyet tudok venni, úgyhogy több darab nem játszik.

genndy
Az melyik, a Vice City? Nem kell semmi, csak regelni az oldalon+PayPal. Ehhez úgy tûnik még lakcím se kell. Most csinálom a próbavásárlást, és dobna tovább simán a paypal oldalra.
Kell? Mennyi?

tomsolo
Egyszer leírtam egy kódot kb így 987456321 és oda írtam hogy fordítva. Volt aki nem értette.

arty
na, most jól összezavartad a potenciális nindzsákat 😞 😄

Forza.

Fpocok
Imi vagy valaki van itt aki tudja, hogy kell venni nuuvemrõl vagy mi a fasz a neve? Kéne GTA4. Megint.

genndy
np 😛

benõmenõ: szívesen!

tomsolo
Jahogy fasz vagyok. 😛

Jóvanna az új humblit nézegettem egyáltalán mi érhet belõle vmit .D

benőmenő
Köszi szépen a Tropicot itt is! <#worship>
tomsolo
I=Y=Edömér

genndy
Tök jó, de még mindig zavaros 😊
"Breach and Clear talán érdekelne v. a Shogun" - ezeket honnan akarnád? Ebben (#210776) a Reboot Bundleban egyik sincs. Én ezt vettem meg.

arty

Mirror's Edge

Steam Key: 7LTQJ-8FT*D-*9CZH

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

házigazda nickjének kezdõbetûje 😄

Forza.

tomsolo
Link

Van még Awesomenauts is.

genndy
Hogytetszikmondani? Ebben a Reboot Bundleban egyik sincs. Hol látod te ezeket?

wantonly: pü ment.

tomsolo
Behúztam a Bastiont steamrõl, ha már ilyen olcsó. Meg végre megvettem a Titan Questet is.

Troger911
Na, rontottam az esélyed 😊 Az utolsó pillanatban beugrottam én is!
wantonly
Engem a Hard Reset, de kifizetem vagy csere (mondjuk nem sok mindenem van). 😊
tomsolo
Breach and Clear talán érdekelne v. a Shogun

Day One Garry's Incident-et tudok adni érte <#idiota> de van még Little Inferno meg Dear Esther is a 8-as humbliból.

genndy
Okay, it's done.
Megvettem, ha kell belõle valakinek valami az Inquisitoron kívül, akkor szóljon. EJ-tagok elõnyben.

Köszi.

Dzsini
A Bundlestars az eddigi vásárlásaimnál külön-külön steam kódokat adott mindig. A csoportos csak a Humble Weekly-nél szokás.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.