Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maak
Nesze neked limited edition preorder..."'nyatokat veszek megegyszer bf-et" melle megy egy strigula.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

IMYke2.0.0.0
Meg kéne várni, míg õk fizetnek, hogy tegyük magunkévá a játékukat. <#ravasz1><#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Törölt felhasználó
Figyelem figyelem!
Minden napra egy Dead Space 2 ajándék sorsolása lesz! 3 játékot sorsolok még ki. Hogy miért napi 1 és miért nem egyszerre 3 és mondjuk vasárnapig? Mert a szaros rendszer nem enged egyszerre csak egyet! <#falbav>
EZÉRT KÉRNÉK MINDENKIT AKI JELENTKEZIK, HOGY MINDEN ESTE LEGYEN AKTÍV (ÁTADÁS, VISSZAIGAZOLÁS), HOGY A KÖVETKEZÕ NAPI AJÁNDÉKOT IS MINÉL HAMARABB KI TUDJAM RAKNI. ÁTADÁS MINDEN NAP 7-ÓRA UTÁN!
Sok sikert! :)
genndy
0 Ft-ot talán már egy igazi hörcsögnek is megér, nem? Vagy várjunk valami jobb akcióra? <#nemtudom>
<#idiota>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Origin - On The House akcióban - "Battlefield 3 alapjáték

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Tényleg örülök, hogy gondoltál rám. <#worship> Jól esett :)

genndy
Ja, a "meg már ki kellene próbálnom" úgy értelmeztem hogy nincs meg, de kipróbálnád.

Az se baj ha nem jelentkezik értük senki, akkor majd megy a ninjáknak.

IMYke2.0.0.0
Elsõ két mondatod márványtáblára!

Shep elõszeretettel élcelõdött ugye egy idõben a "30 perces szabállyal" , pedig van benne igazság - az okos fejlesztõk ugye rájöttek, ha nem tudják egy játék elején megfogni a játékost, akkor kábé örökre el is veszítették, fizetett a játékért, vagy sem.

Botond
Bennem is felvetõdött ez a kérdés. :D
benõmenõ
Minden játék más és minden ember más. Sõt lehet valaki egyik nap türelmesebb, mint máskor.
Watchdogsból nekem elég volt 20 perc eldönteni, hogy még bundliban sem, míg a Castlevania LoS-ba beletoltam 32 órát hardon, amikor azt mondtam hogy betelt a cérna és elszakadt a pohár egy perccel se többet ebbõl.
IMYke2.0.0.0
"The First Templar (Imy elõnyt élvez ha még ki akarja próbálni)"

Hálás köszönetem, tényleg - nekem a CDGalaxisos szuper learázasokor <3in1 kiadványok> meg lett vásárolva, és aktiválva is van.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Tervben is van az elsõ 2 rész újrajátszása, és a 3. elsõ végigjátszása :)

ZsZso
1-2 óra után ne húzzunk le egy játékot, de 30-40 óra után se. Mennyit kell egy játékkal játszanom, hogy ne legyen túlságosan elhamarkodott a véleményem de ne is legyek egy barom, aki egy hulladékra pazarolta az idejét? :)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

HeadHunter86
Már nem kell nekem videó. Tojok rá. A saját szememnek hiszek. Inkább játszok vele, mint holmi hülye videókat lesegessek róla. Nekem rohadtul bejön, nem váltotta meg a világot, mint ahogy mindenki gondolta, de jó lett!

zorrobomber
1-2 óra után is fel lehet értelmes ellenérveket hozni. Ez egy szubjektív mûfaj, és biztos vagyok benne hogy te is nyomtál már ki játékot 10 perc után. Miért nyomtad ki? Nyilván volt oka.

Fpocok
Az csak egy része, amiért sokan háborognak. Menj, és nézd meg megint a videókat, amik bemutatják, mik lettek benne szar.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
TBTPumpa, Scooter, Troger911: köszönöm szépen :)
Ahogy én meg mulli86-nak a lehetõséget.

Emellett szeretném megköszönni a köv***... ja, bocs, azt a beszédet nem ide tartogattam :)))

*** = bocs, nem hagyhattam ki :)

HeadHunter86
Bírom azokat akik 1-2 óra játékidõvel lehúzzák a játékot. Megy ám a divatfikázás rendesen.
Meg azok is jók, akik 30-40 órát beleraktak és szapulják. Minek játszik vele akkor?

Ha nem lett volna 2012-ben az az E3-mas videó most mindenki örülne.

Törölt felhasználó
Bazz kurva jó. Fel is iratkzoztam XD
kill3r21
Sziasztok, nem porosodik valakinek valahol egy Uplay-es FarCry3 kódja? :D MEgvenném :D
genndy
Nem is rossz, azt hittem jobban szétszedik :)

grebber
PC-re én kontrollert lol. Nem nincs bedugva semmi!

Next PC upgrade: 2022

genndy
Kontroller? Nem maradt bedugva?

grebber
Az Ether Vapor Remasterrel játszik valaki?

Megnyertem múltkor gondoltam most ránézek.
Elindul és jön válasszak nyelvet: A létezõ összeg gombot szétnyomkodtam a billentyûzeten és az egéren de nem választja ki.

Valakinek valami ötlet ,hogy mi a jó büdös francot kéne neki nyomni, hogy játszani is tudjak?

Szabi
volt már ingyen, csak akkor nem szándékosan és nem túl sokáig :D

"Nulla tenaci invia est via"

grebber
Little Trus Man(ON GREENLIGHT) -desura
Oniken
Syberia II
Zeno Clash 2
Rock of Ages
M.U.D. TV

Ingyen vihetõek!

Törölt felhasználó
ja nekem már telepíti is :) Köhi :)
wantonly
genndy
Máshol elég esélytelen, Steamen nézd majd a nyári vásáron.

wantonly
Nem olyan régen a GameFly akciózta, de ritkán van leértékelve.
Troger911
Szerintetek a The Orange Box olcsó beszerzésére van valahol lehetõség? Én csak steamen találtam.
genndy
Én is kaptam ilyet (Dead Island: Epidemic Beta Gift), gondolom mert megvan a Dead Island 1. Nekem nem kell, akinek kell, viheti ingyen.

Tegnapi Reboot Bundle 4.0-ból még megvan:
Combat Wings: Battle of Britain
Zeno Clash 2
The First Templar (Imy elõnyt élvez ha még ki akarja próbálni)
Ha kell valakinek valamelyik, valamilyen csekélységért odaadom.

Az Uplay-es Silent Hunter V és Prince of Persia: Die Vergessene Zeit (GS) kódok meddig használhatók fel? Van 2-2db belõlük.
Törölt felhasználó
Jól van! Inkább menjél játszani a DS2-õddel amit nyertél! :)
wantonly
Ha jól értem, az alapjáték free-to-play, és még béta fázisban van. Ami fizetõs az a DLC-k.

Engem speciel hidegen hagy a játék.
DarkSector
Ja.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wantonly
"Dead Island: Epidemic Beta Gift"
w77d
visszavonom, 2 napja még ingyenesnek írta, most viszont már van ára... beaktiváltam egyet és azt írja, hogy ok ezzel megvan a game

w77d
én sem értem, már az ötödik Epidemic-et kapom a tárgylistámba, viszont a steam szerint ingyenes a teljes

DarkSector
srácok mire kaptunk Epidemic-et steam-en? Ez a full játék??????

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Troger911
Na egye fene elnézem :) Grat! (Még jó, hogy nem látod az arcom :D)
Scooter
<#taps>
TBTPumpa
Gratula!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Minden indulótól elnézést kérek, én nyertem meg mulli86 felajánlásánál a "Dead Space 2"-õt :)

//Holnap online is leszek.

zorrobomber
A videó elég harmatos, de aztán ott van a lényegi hír a cikk végén is:
nem az eredeti fejlesztõ, az Ascaron Entertainment csinálja, hanem a Keen Games.

Troger911
Nemgond, ezt már valahogy beszerzem :) Teljesen ráálltam, hogy meglegyen a trilógia. Ha nem nyerem meg ma a csoportosban a kettõt, már veszem is akcióban!