Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Minden napra egy Dead Space 2 ajándék sorsolása lesz! 3 játékot sorsolok még ki. Hogy miért napi 1 és miért nem egyszerre 3 és mondjuk vasárnapig? Mert a szaros rendszer nem enged egyszerre csak egyet! <#falbav>#falbav>
Sok sikert! :)

<#idiota>#idiota>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az se baj ha nem jelentkezik értük senki, akkor majd megy a ninjáknak.
Shep elõszeretettel élcelõdött ugye egy idõben a "30 perces szabállyal"
Watchdogsból nekem elég volt 20 perc eldönteni, hogy még bundliban sem, míg a Castlevania LoS-ba beletoltam 32 órát hardon, amikor azt mondtam hogy betelt a cérna és elszakadt a pohár egy perccel se többet ebbõl.
Hálás köszönetem, tényleg - nekem a CDGalaxisos szuper learázasokor <3in1 kiadványok>3in1 kiadványok> meg lett vásárolva, és aktiválva is van.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ahogy én meg mulli86-nak a lehetõséget.
Emellett szeretném megköszönni a köv***... ja, bocs, azt a beszédet nem ide tartogattam :)))
*** = bocs, nem hagyhattam ki :)
Meg azok is jók, akik 30-40 órát beleraktak és szapulják. Minek játszik vele akkor?
Ha nem lett volna 2012-ben az az E3-mas videó most mindenki örülne.
Megnyertem múltkor gondoltam most ránézek.
Elindul és jön válasszak nyelvet: A létezõ összeg gombot szétnyomkodtam a billentyûzeten és az egéren de nem választja ki.
Valakinek valami ötlet ,hogy mi a jó büdös francot kéne neki nyomni, hogy játszani is tudjak?
Next PC upgrade: 2022
"Nulla tenaci invia est via"
Oniken
Syberia II
Zeno Clash 2
Rock of Ages
M.U.D. TV
Ingyen vihetõek!
Next PC upgrade: 2022
Tegnapi Reboot Bundle 4.0-ból még megvan:
Combat Wings: Battle of Britain
Zeno Clash 2
The First Templar (Imy elõnyt élvez ha még ki akarja próbálni)
Ha kell valakinek valamelyik, valamilyen csekélységért odaadom.
Engem speciel hidegen hagy a játék.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
//Holnap online is leszek.
nem az eredeti fejlesztõ, az Ascaron Entertainment csinálja, hanem a Keen Games.