311803
-
ratgab #231224 Azt mondják a főszál csupán önmagában 50 óra, ha mindent ki akarsz próbálni, megcsinálni megtapasztalni, akkor 200 óra körül végzel.
Review-k és beszámolók egytől-egyig 80-100 órákról regélnek úgy, hogy nem maxolták ki a játékot...koránt sem. Állítólag egy-egy helyszínen lehet eltölteni 20 órákat is akár.
Szóval szerintem van az annyi idő, mint amiről szól a fáma.
És azt is vedd számításba, hogy most az Inquisition területe egyszerűen brutálisan hatalmas. Egy terület akkora, mint a második rész összes területe együttvéve. És nem egy terület van a játékban, ami ilyen kiterjedésű.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.11.18. 10:14:16 -
ratgab #231223 Maximálisan igazad van. De neked nem kell elmagyarázni a rajongás fogalmát, meg néha elgurul a gyógyszer és akkor vennem kell valami újat. Amúgy tény, hogy már a mostani 444 játékommal is egész hátralévő életemben ellennék, főleg amennyit mostanában játszom. -
ratgab #231222 1 éve fejlesztettem gépet, amin ettől az egy játéktól eltekintve (lehet amúgy ez is elfutna normálisan kisebb felbontástban) minden minimum közepes beállításokon full HD-ben elfut (lesz itt stresszteszt azért a Witcher és a GTA 5 személyében...furcsamód utóbbi esetében nem aggódom annyira).
Nem nagyon tervezem most a cserét, ami egyébként tápcserével is kellene, hogy járjon...Egy combosabb kártyához a Corsair 450 wattos tápom már kevés volna. Amúgy ha már videókátya, akkor az új generációsakat meg kéne várnom mindenképp. Jelenleg amúgy azt mondom, hogy nem cserélnék, de ki tudja a jövőben. LEhet megőrülök pár hónap múlva, hogy a Witcher és a GTA 5 nem fut rendesen és meglépem. -
ratgab #231221 Egyedülálló vagyok! Senki nem szól bele, hogy mire költök. Még így is tudok spórolni hónapról hónapra.
Egyébként nekem az idei év egy nagyon jó éve játék szempontból.. Jövőre meg jön a hét szűk esztendő (januárban még GTA 5, februárban Witcher 3, aztán majd augusztusban egy Batman és ennyi a várólistám...talán még a Mad Max, ha egyszer kijön...de az idei évhez képest ez bakfitty!). -
Az a fénylő Lego haj nagyon ütős :D -
Szomorú, hogy fel se merül benned, hogy nagyon sokan nem a spórolásra gondolnak mikor játékot vesznek. -
Elfogult vagyok a CD Projekttel kapcsolatban, ezzel joggal lehet vádolni... de azt viszont látom, hogy igyekeznek minél szélesebb kört bevonzani, ennek meg ugye feltétele az is, hogy nem csak erőművön mozdul meg. Ez persze most csak jó szándékú találgatás.
Pár éve még köszönőlevelet is írtam neki :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.18. 09:47:58 -
Lesz az annyi Ratgab?
Dragon Age 1 és 2 DLC-k nélkül mennyi is volt? Előbbi lassú tempóban ~70 óra utóbbi kivesézős módba 40 óra körül.
Eléggé kizártnak tartom, hogy a 3. részbe DLC-k nélkül akár 100 óra is beleszaladjon, de úgy legyen! -
Új engine, nem tudom honnan értesültél a jól skálázhatóságról, de legyen igazad! -
Jogos! Így már maximálisan megértelek, de ettől függetlenül sok olyan játékod van, ami szvsz tényleg ráért volna még egy picit és akkor sokat spórolsz. :-) -
7850 elad, hozzátesz és veszel egy ütősebb VGA-t a sok drága játék helyett, amik pár hónap alatt úgyis olcsóbbak lesznek. Csak azt írtam le én, hogy teszek, aztán, hogy más, hogy tesz az az ő dolga :-) -
Ha én ennyit költenél játékokra, párom seggbe rúgna rendesen :-D -
Megmozdul az... elég jól skálazható az engine és azt se felejtsd, hogy PS4 verő notid van :-D -
Ja, és a félreértések elkerülése miatt. A könyvek maradnak szüleimnél, és továbbra is veszek meg olvasok, ott az a policy lett, hogy csak az a 2-3 van nálam a saját lakásomban amit olvasok és ami hamarosan sorra kerül, többi szülőknél (ott több a hely). De itt is erősen gondolkozom, hogy amit többet nem olvas el vélhetően senki azokat beadjam a helyi könyvtárba. Szüleim a 10.000. könyv körül áttértek ebookra, szóval ez is probléma tárolás szempontjából. Előző lakásunk bútorraktár volt, a mostanit inkább minimalistára gondolom nagy szabad terekkel. -
Dovetail Games Fishing Unreal Engine 4-es single horgászos game!
És ilyenkor nincs fent a netem amikor még ki is próbálnám. Minden létező őrli acessz fent van ez bezzeg nincs :( -
ratgab #231209 Bocsi srácok a szófosásért, legközelebb megpróbálom egybevenni a válaszokat! Bocsi Imy! -
ratgab #231208 Húúbasszus. Imrebátyám mesélj már erről a This War of Mine-ról kicsit részletesebben. Majdnem megvettem már, de ha ennyire nem jó, akkor átgondolnám a dolgot.
#231168 Megvan a Fallen. Nincs bika gépem, de én semmi gondot nem tapasztaltam vele. -
mklink /J "hova" "mit" linkeléssel egyébként is oda másolsz bármit ahova akarod:)
-
Persze, de telepitéskor egyszerűbb eleve máshová telepiteni. :) -
Srácok szerintetek az uplay játékokat át lehet helyezni másik ,meghajtóra? -
ratgab #231204 576-ból még gyufát se rendelek.
Pont az lenne a lényeg, hogy pénteken tudom max átvenni, mert akkor már szabin vagyok....Minden más esetben postapont lenne számomra a megfelelő megoldás. NA de felugrok KSZ honlapjára és megnézem milyen lehetőségek vannak. -
ratgab #231203 Szerintem az AC Unity már minden gémerbe belevágta a félsz-t gépigényekkel kapcsolatban. -
ratgab #231202 Hát igen és az még Bio semlegesség idején történt. Mióta EA alá tartoznak egyik játékuk se kapott ilyet. ME trilogy is foghíjas ugye a DLC-k nélkül. -
ratgab #231201 Na pontosan ettől tartok...Mondjuk ha nem játszom pénteken az se nagy gáz, de basszus azért már ha csak ezért kivettem 5 nap szabit jó lenne tényleg ki is használni nem? -
ratgab #231200 Installra készen áll, köszönöm kérdésed! :-D -
ratgab #231199 Igazad van maximálisan. Biztos piszkálni fog, hogy nincs meg minden dlc Inquisition-höz....De nyugtat az a tudat, hogy 100-200 órás játékról beszélünk... Ennek fényében egy pár órát nyújtó DLC nem oszt nem szoroz annyira. Ha meg igen zsebbe nyúlok és megvásárolom. -
ratgab #231198
Ez elgondolkodtató írás volt részedről(én is utálom a sok porfogót!). Köszönet érte!
-
PC-n a LOW és ULTRA nem különbözik túl sokban...szerintem ezt simán játszhatja mindenki low-on is. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
ratgab #231196 Szerencsére olyan állapotban vagyok, hogy ha tényleg olyan tartalom jön, ami megéri az árát azt a kedvenc játékomhoz lelkiismeret furdalás nélkül megveszem, ha nagyon kell (ár/érték arány vizsgálata után természetesen). -
ratgab #231195 Kedves tőled, hogy "védessz", de szerintem Tin nem szólt.... Ő csak objektív vásárlásra sarkall. Azt nem tudja, hogy nekem most a DA:I olyan, mint neki a Darksouls sorozat. Kell és kész. Nem számít az ár igazából! -
ratgab #231194 Neeem.... 
....De
...Basszus fáradtabb vagyok mint gondoltam...
-
Legtöbb játékról nem is hallottam. De legalábbis nem érdekel. Vagy nem 0-day az biztos (DAI). Jól elvagyok most is a Witcheremmel (34 óra, 3. fejezet). És még mindig baromira élvezem.
A Witcher 3-on mondjuk gondolkodom hogy vegyem-e, de kicsit azért félek: mindkét eddigi Witcher azért bőven a patchek után lett játszható meg problémamentes. Ez szerintem ugyanígy lesz a W3-nál is. Esetleg veszem 0-day és majd csak az EE-vel játszok, úgyis megkapja mindenki ingyenesen. CDPR jól jár, én is jól járok. -
ratgab #231192 Hát a gépigényt tekintve nálam bukta, mert a 7850-em elég kevésnek tűnik oda, legalábbis most még jelenlegi állapotában.
Félek, hogy ráizgulok, megveszem és utána jön a kopp és az 1 számjegyű fps, ami azért már tényleg kevés lenne a játékélményhez.
Witcher 3: nyár óta ott figyel a steam fiókomban köszönöm kérdésed....
-
Az nem Chevrolet Impala volt?
-
ratgab #231190 Erre csak az Üvegtigris örökérvényű megállapítását tudom hozni: Vagy Cadillac vagy semmi (vagy 0 day vagy semmi!) -
ratgab #231189 3. opció is eszembe jutott közben: Most megveszem kód formátumban és játszom vele megjelenéskor. Aztán később, mikor kicsit már barátibb áron lesz a dobozos verzió (5000 környékén), akkor megveszem és akkor lesz egy bontatlan Dragon age Inquisition-öm....
Szerintem azért ez lenne az ultimate hörcsög megoldás... még Tinman is büszke lenne rám talán....
Amúgy hozzá tartozik a történethez, hogy azért visszafogtam a vérhörcsögöt rendesen: Október, november hónapra be volt tervezve 0 day áron:
- Shadow of mordor (5k körül vettem)
- Styx (nem vettem)
- Ryse (vettem 5k körül)
- Civ Beyond Earth (nem vettem)
- Lords of the Fallen (8k- ért vettem)
- AC unity (gyűjtői 20k-s verzió volt tervben ,de a gépigény mizéria miatt nem mertem....és még sima verziót sem vettem... még kitartok, de néha azért elkap a vásárlási láz ezen játék kapcsán).
- Company of Heroes Ardennes Assault (5k-ért ma megvettem... ezért valószínű kapok majd a pofámra...kicsit azért jogosan úgy érzem). De ezek a térképfoglalós valós idejű csatás RTS-ek a gyengéim.
- Far Cry 4 (tetszik, habár tudom, látom, hogy Far Cry 3 csak más térképen, néhány új fegyverrel...de baromira bejön és ellődöznék vele... 8k-ért lenne kupon hozzá... egyelőre még kitart a hörcsögöm).
- Dragon Age Inquistion (ennek leírtam a dilemmáját...amúgy erősen hajlok az ultimate hörcsög megoldásra mert meggyőzödésem, hogy új ikon születik az RPG palettán...modern kori remekmű lesz).
- Crew (itt nem ragaszkodok a dobozos verzióhoz, de tuti veszem majd...szerintem nvidia kupon lesz 7,5k-ért).
Ha ezeket összeadjátok és kiveszitek az Ardennes Assaultot, ami hirtelen elhatározás volt akkor is 100k-s összeget kaptok (mindet dobozban terveztem venni, de visszafogtam a bloodhamstert). Ezzel szemben valós költés jelenleg 23k... ehhez még jön a Dragon Age vagy 10 vagy 14k-val és az Ubi csodás játékai meg még megfontolás alatt. Szóval azért korlátozva van a hamster elég keményen az eredeti tervekhez képest.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.11.17. 20:59:34 -
srácok ha valaki esetleg tervezte volna nehogy megvegye a Fifa 15-öt. Xbox one-on tolom és már ideggörcsöm van tőle. Ilyen alattomosan csalni játékot még nem láttam. Legkönnyebb fokozaton persze nem teszi, de ha feljebb tolod a nehézséget, akkor már jön a csalás, ugyanis nem az ellenfél lesz csak jobb, hanem kénye kedve szerint turkál a mi játékosaink teljesítményeibe a játék. Van olyan meccs, ahol meg van adva, hogy x-re lehetsz jó max és akármit teszel ez lesz. Lövök egy gólt, erre a 88-adik percben nem tudok szerelni (hiába nyomom nem teszi), az ellenfél pedig hirtelen nitrót nyom a seggéből és olyan sebességgel fut végig, mint eddig soha :D -
Evoluti0N #231187 Nekem a Witcherrel olyan a kapcsolatom, hogy mindkét részt megvettem és végig is játszottam 1x(!). Közel se nem tartom őket olyan jónak, mint ahogy mindenki ajnározza őket. Jók-jók, de annyira azért nem. A kisebb botladozások miatt nekem még mindig a Bioware a szívem csücske és a DAI-vel úgy tűnik, hogy megint magukra találtak. Szóval a CD Projekt tényleg egy végtelenségig szimpatikus cég és emiatt is csak meg fogom venni a Witcher 3. részét is és a hozzáállásuk miatt értem, hogy miért szeretik őket annyira az emberek, de számomra a játékaik nem annyira jók, mint amennyire maga a cég szimpatikus. -
Én is gondolkodom a preorderen csakazértis, hogy lássa a többi pancser mitől döglik a légy, pedig szerintem meg sem fog moccanni notin :( -
Jó ez. :)
Vagy marad a DRM.