Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Botond
Én értettem, hogy mit szeretnél, de itt nem kell megvédeni senkit. Van aki ezt szereti van aki azt szereti. Ugyanarról a játékról van 10 vélemény néha 8 szereti 2 utálja, elolvasod õket és döntesz. Az meg, hogy az alapján döntesz, hogy 8vs2 vagy 2vs8, vagy beleolvasol és a 8 ellenvélemény csupa olyan dolgot kritizál, ami számodra teljesen irreleváns, a 2 viszont olyan dolgokat emel ki, ami gyerekkori álmaid valósítja meg, ez meg a te döntésed. Esetleg vitatkozhatsz azzal, hogy az egyiknek azért nem tetszik, mert csak 640*480 a max felbontás, de te be tudtad lõni 800*600ra is, és ezért marhaság amit mond.

De ez hogy nekem tetszik, de nem, de igen, de nem. Na az ide nem hiszem, hogy elfér.
De hát akkor nagyon elbeszélünk egymás mellett, pont azt a két embert próbáltam úgymond védeni, akik a saját véleményüket mondták egy játékról és játszanak vele. Végül is hagyjuk az egészet egy kicsit nagyobb dolog lett belõle mint aminek szántam.
zorrobomber
<#eljen>

zorrobomber
Botond hsz-éhez én csak annyit tennék hozzá, hogy nem szeretném ha elmennél innen. Tehát igen, írogatom, hogy el lehet innen menni, de csak mint egy létezõ, valid opció, és nem sugallom. Én se nézek gameplay-eket, mert úgy érzem rombolná a késõbbi játékélményem.

Botond
Te jöttél ide leszólni embereket, akik elmondják a véleményüket pár játékról. A topik errõl szól, hogy játékokról véleményt mondunk, van akinek vmi tetszik, van akinek vmi nem. Te viszont ezzel szemben a vélemény alkotásról mint olyanról alkottál véleményt. Na ez viszont nem célja ennek a fórumnak. Így már érted mi a gond?
Rapid81
I'm back!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Botond
Nekem annyira nem tetszett. Pont mafia1-2 után játszottam, és kicsit visszalépésnek éltem meg minden szempontból. Ettõl függetlenül 6 dodót és egy végigjátszást megér, az tuti.
Viszont téged nem értelek, mit akarsz elérni, meg mit kötekedsz. Ne magyarázd már el nekem, hogy mi az a fórum, és fõleg ne mondogasd minden második hozzászólásodban, hogy ne jöjjek ide, meg ne olvasgassam a fórumot. Nekem is van véleményem és én is ugyanúgy elmondom ahogy te is. És az enyémnek meg pont az volt a lényege, hogy nem kell mindenkinek beadni az "igazságot".
zorrobomber
De most érted, elrontom a másik szórakozását? Ha tényleg jó a játék, akkor nem rontja el pár sárdobáló üres szava. Ha meg nem jó, és csak rossz pirulát vettél be játék elõtt, akkor nem kell idejönni a fórumra, ahol megmondják neked az "igazságot".

Akkor már mindent értek.
zorrobomber
Mert ez egy fórum, errõl szól hogy írunk bele dolgokat.

Ne haragudj, de olvassál már vissza. Egy szóval se védtem a játékot, nem tudom milyen, mivel nem is próbáltam. Arra reagáltam, hogy valaki azt írta, hogy bejön neki, a másik nem sokkal alatta meg hogy tojik a negatív kritikákra: neki tetszik. De ettõl függetlenül még továbbra is oltja valaki a mindenféle alázó kritikákkal. Tudom hogy a divatfikázás az egy mindig létezõ dolog marad, de ha már valakinek tetszik, akkor minek bizonygatni neki, hogy milyen szar?
IMYke2.0.0.0
Nézõpont kérdése.
Az 1. és a 2. rész szerves egységet képeznek - még ha a második résszel kapcsolatban vannak ilyen-olyan jogos-kevésbé jogos aggályok, a sztorihoz kell.

Amennyit a 3. részbõl láttam, az rettenet volt. Aztán lehet, hogy ha végigjátszottam volna, árnyaltabb lenne a kép - ezért is fogom erõltetni, mikor sor kerül rá.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
A legjobban nem az jár, aki ingyen beszerezte az elsõ részt, a többire pedig rá se néz?

IMYke2.0.0.0
Gyûlöltem azt.
Szomorú, hogy kopi-pészt, és zabálta a nép akkor a harmadikat is. Bár, elõfordulhat az is, hogy utálták érte, de ha már komoly pénzeket öltek bele a játékba, és a DLC-kbe, akkor mosolyogva elfogadták...

Mi, akik csomagban vettük meg, sokkal jobban jártunk.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

benőmenő
Emlékszel az egyben a regenerálódós ellenségre?
Na a 3-ban már vagy a 3. chapterben rád dobnak 2-t. Meg olyanok, hogy lezáródik egy szoba és 5 percen keresztül csak özönlenek a dögök és ezt egymás után vagy 3x. Teljesen kifogytak az ötletekbõl.
Maak
Feldobtad a napom. <#eljen> Marmint a hir, nem te. <#hehe>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

zorrobomber
A nap híre!!!
Steamworks-ös lesz az összes Dawn of War! Woohooo, végre bele lehet csapni a coop lecsóba!

IMYke2.0.0.0
2015-re csúszik a Steam Controller megjelenése

"A Valve különleges kontrollere sajnos nem jelenik meg idén." <...marketinges rizsa kihagyva...> <...> a tervezõk rájöttek, hogy valószínûleg néhány dolog még finomítani és alakítani kell majd a kontrolleren <...>

"Ez tehát arra utal, hogy vélhetõen nem csak a Steam Controller, de a Steam Machine-ok sem jelennek meg idén - a Valve vélhetõen nem akarja külön árusítani a gépeket és a kontrollert. A Steam PC-ket alapvetõen a nappaliba, a TV alá szeretné pozicionálni a Valve, ami azt is jelenti, hogy nem feltétlenül az egér és a billentyûzet lesznek az elsõdleges beviteli eszközök. Szükség van tehát a Steam Controllerre, mely nem csak a konzolszerû irányítást oldja meg, de még az alapvetõen egérre és billentyûzetre tervezett játékokhoz is kényelmes vezérlést biztosít."

IMYke2.0.0.0
Mindenképp felhívnám a figyelmet arra, hogy azért és általában, egymást követõ mondatokban mindenképp illik elkerülni a szóismétléseket... <#vigyor>

IMYke2.0.0.0
Árban mindenképp.
A játékélmény megítélése várat magára. Nálam mindenképp.

davidka003
Meg ám. 😄
Nagyon imádtam benne az arcokat de a szinkron is elsõosztályú. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

tomsolo
Behúztam 6 dodóért az LA Noire Completet. 1300 Ft-t megért.

zorrobomber
Te pont ezt csinálod. Az Ubisoft pedig vastagon megérdemli a negatív reklámot. Ha zavar akkor ne olvasd a fórumot amíg végig nem toltad.

Troger911
Most kicsit sötét szoba, plusz egy Superlux füles egy Xonar dg hankarival (7.1 virtualizáció), 10 perc játék és érzem a hangulatot!
IMYke2.0.0.0
Én este játszottam velük <így jött ki, hiszen: otthon, offline>, azért úgy nem kicsit volt "élmény" - néhol majdnem liberózás lett a vége.

Troger911
Neki is állok az elsõnek, most lett kész a letöltés!
IMYke2.0.0.0
Jó játék - a 2. résszel együtt érdemes egy végigjátszásra.
A 3. rész után arról is tudok majd nyilatkozni

Maak
Megvan dobozosban, steamen, originen, (dobozos meg angliabol van, aszem akkor jelent meg mikor kint eltem) es meg nem jatszottam vele. Ideje vooon...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Troger911
Nekem most települ újból, csak 7 GB-t szed le originrõl... 10 perc, hála a diginek.
IMYke2.0.0.0
Úristen, errõl megfeledkeztem - bazi nagy a játék mérete ("Dead Space (1)"):

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Troger911
Na, a Dead Space 1-et át kellett regeljem originre, mert csak náluk van magyar nyelv benne 😊
Bocs de ilyet nem nagyon látok. Attól még hogy a tömeg szerint szar lehet, hogy valakinek tetszik. Akkor meg hadd játsszon vele, nem kell õt is lebeszélni róla, meg mindenféle lehúzó kritikákat linkelgetni neki folyamatosan, hogy téved.
Maak
Mondjuk codok elso reszeit elfogadnam, tobb mint harom eve kijottek es van mar folytatas is. <#vigyor5>

Maak
Hat, bf-et tobbe nem az tuti.<#shakehead>

IMYke2.0.0.0
War of Roses pl ugyanilyen onlány kardozós.

Botond
Chivalry vagy mi a búbánat az pont ilyen kardozós TF2, nem? War of roses? Nem ugrik be a pontos neve hirtelen.
IMYke2.0.0.0
Engem sem izgatott fel semmilyen aspektusból. <#nyes>

Moby
Hát izé, nekem is bejön eddig.

Adversus solem ne loquitor

zorrobomber
meh

zorrobomber
Dark Messiah of Might and Magic (steam) - 2.5 dollár

Fpocok
Puzzle nincs benne, max annyi, hogy kitaláld, hogy kell átugrtani a másik platformra.

Parasite Eve 2, best game EVER!

tomsolo
Hmm azt reméltem több lesz benne a puzzle így már nem izgat annyira... 😞

IMYke2.0.0.0
Új játék a Bethesdától: Battlecry

"A Bethesda bejelentette vadonatúj stúdiójának a Battlecry-nak új játékát, amely szintén a Battlecry nevet viseli. Az ingyenesen játszható darabban, ami a Team Fortresshez hasonló, csak épp nincsenek benne modern lõfegyverek 32-fõs csapatokban vívhatunk PvP csatákat."

"A játék grafikája erõsen stilizált lesz, az alap elképzelés az, hogy a harc brutalitását a világ szépségével állítják kontrasztba. Mivel ingyenesen játszható darabról van szó, számíthatunk arra, hogy lesz, amiért fizetnünk kell, ezt az iron nevû fizetõeszközzel tehetjük majd meg, melyet játék közben is megkereshetünk, ha nem akarunk valós pénztárcánkba nyúlni. Az iron segítségével kinyithatjuk a talentfákat, új fegyvereket, páncélokat és skineket vásárolhatunk és még nemet is válthatunk, ha pl. nem jön be nekünk Cossack íjászunk kackiás bajusza. A játék bétája 2015-ben fog indulni."

zorrobomber
Egy rakás embernek meg az a küldetése hogy szar játékokat vegyen védelmébe 😊 Nincs ezzel semmi gond, erre van a fórum.

Majd lebeszélnek róla, vagy megmagyarázzák, hogy neked se jön be. Egy rakás ember van akinek ez a küldetése.
zorrobomber
Szerintem nem csak a játék a gond, hanem mindenkinek tele van már a hócipõje a Uplay-el is. Nekem tuti.

Jajaj emberek! Egyre gyanúsabb, hogy a Watch_Dogs lesz az idei "mindenki más utálja, de nekem bejön" játékom. Pedig még a GTA V-t is végigjátszottam. Persze az jobb, de ez is tetszik.
Fpocok
Már három éve kijött és már folytatás is van. Mit akarsz még?

Parasite Eve 2, best game EVER!