311803
-
Értve vagyol. -
Hagyjuk abba itt a hardver kérdéskört, rendben? Szabadna kérnem szépen?
Van ennek saját topikja. S ezt most komolyan vegyétek. -
Hát én azért egy 500-ast raknék alá, nem véletlenül ajánlja az NV is azt mellé. Más kérdés, hogy elvinné a jelenlegi is de nem mindegy, hogy mennyire van megterhelve szerencsétlen. Amúgy meg te most az Ördög művével mersz cimborálni? Hova jut ez a világ? -
Ne csináljunk itt hardver topikot - szépen kérem!
Válasz a témában, és kéretik zárni a dolgot: GTX 970 teszt - tesztkonfig-hűtés-fogyasztás (magyarul). -
Zóanagyvarázsló #231260 Ahogy Tinman írja, legfeljebb hangosabb lesz. Amúgy egy jobbféle 400 W-os is elvinné azzal az alacsony fogyasztású procival. -
ratgab #231259 GTY 970-nek elég egy ilyen táp? Komolyan mondod Zo???
-
ratgab #231258 Hát igen azt vettem. Akkor még az jó döntésnek tűnt, ma már azért látszik, hogy nem volt az. Amúgy jó kis kártya és elég jól visz mindent, csak most úgy látom kezd begyűrűzni a nextgen keményen.
Creedence meg nagy kedvenc játéktól függetlenül is...Tube-on van egy jó kis válogatás amit többször hallgattam már végig. -
Erről van valakinek tapasztalat? Onlive Cloudlift
Ha jól látom van hozzá trial, hétvégén kipróbálom, úgyis csak tablet közelben leszek :) -
Egyet értek, 500W alá komoly gémer PC-t nem érdemes adni.
Mondom mindezt úgy, hogy 125W TDP-s AMD procit és 270X-et (Recommended PSU: 500W) etet otthon egy 400W-os táp
-
A vonaton érdekes lenne, autóval meg egy tank benzinbe, plusz ugye apumnak sem mindegy hogy x óra vezetés után kell-e bemennie hétfőn a dolgozóba, vagy sem.
Meg igazából nem is játszani vagyok itt Szögeden, csak így fura érzés lesz megnyomni az előrendelést gog-on :D
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2014.11.18. 11:30:24 -
Zóanagyvarázsló #231254 Játéktól függ, egy AC-ban elkezdem összeszedegetni a tollakat, zászlókat, akkor rájövök, hogy ez unalmas, és abbahagyom, egy platformerben viszont a különböző cuccok összeharácsolása adja az esszenciáját. Egy nyíltabb RPG-nél pedig kell a sok lehetőség, hogy benne érezze magát az ember egy világban, ne egy sztoriban, amin csak végiglökdösik. Ilyenkor, ha az ember élvezi a játékot, kíváncsi egy csomó opcionális karakter sorsára, és felderít egy pár teljesen mellékes, mohával benőtt barlangot is, ha ott kalandot sejt. -
"Kakerot4141 - 4 days ago
Diablo doesn't hold a candle to this, and if Diablo 4 isn't this good when it comes out, it'd be a damn shame. The reason we don't get this quality in the states is because the average player doesn't demand or appreciate it, they just want the next FPS or DOTA clone.
It's a damn travesty that games like this seem to be the norm in Korea, but the exception in the states."
Amúgy meg, ezzel tudok teljesen azonosulni:
"Daniel.S.Z Bhadurkhan - 4 hours ago
Please do NOT make this game an always online thing..PLEASE, that stuff always ruins Korean games, atleast the story have be offline, I will import day one. An none of that Fremuim crap, this is an amazing looking game, dont screw it up with your standard tropes of F2P and Always online, just look at Torchlight, use that as an example.... Love the trailer so much, very lovely game."
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.11.18. 11:31:30 -
Sigh :-( -
Zóanagyvarázsló #231251 Őt a szagatás és a hosszú töltési idők sem zavarják, szóval ez sem hiszem, hogy szempont neki. -
Így gameplay alapján a diabló elbújhat. Az más kérdés hogy mennyire lesz ilyen pay2win rákfene mmo -
Úgy legyen! -
Az nem jó... nem tudod magaddal vinni? :-( -
1 éve 7850-et vettél? Ha olcsón sikerült, akkor oké, de amúgy... na de a gépösszerakási baromságainkkal húzzunk ám a tudod hová :-D
Az amúgy megvan a GTA 5 zenéi között Creedence Clearwater Revival is ott van... erősen érzem, hogy kegyetlen jó cím lesz az PC-n :-) -
Értem, akkor a pro tipp az, hogy ne legyél... jó az asszony a háznál :-D -
Elég, de k. hangos lesz tőle... egyszerűen melegszik a táp, mint a franc, ezért érdemes durván fölé lőni watt igényben. -
Az a baj, hogy az inger bennem is megvan valamiért... magamtól kezdtem el szedni a virágokat, csak azért mert ott a lehetőség, pedig marhára nem mókás. -
Én például a Batmaneket szívesen megcsináltam (a bunyós challenge-ektől eltekintve) maximumra, minden Riddler trófeával, stb. Jó szórakozásnak tartom, élvezem, hogy minden apró lyuknál rá kell jönni, hogy milyen módon lehet odatalálni, stb.
Mást pedig ki lehet kergetni a "virágszedéssel" a világból. Szerencsére nem vagyunk egyformák, az a jó, ha egy játék minél szélesebb igényeknek meg tud úgy felelni, hogy egyik se érzi magát becsapva :) -
Nem láttam ezt a hsz-ed, mikor az előzőt írtam :D -
Egy problémát látok csak a hsz-ben, mégpedig azt, hogy én nem a vételártól teszem függővé a kimaxolási ingert. Az megint más dolog, hogy ha szeretnék valamit kimaxolni, az se szokott sikerülni, mert soha nem egyenletes egy játék minősége, legutoljára RDR-nek álltam neki, és marhára nem kötött le a kincskeresgélés, meg a virágszedegetés, abba is hagytam az egészet, pedig a főszál jó... szóval csak a saját élményemet basztam el a hülyeségekkel. Másnak lehet ez jó, nekem nem. Én ha 100+ órát rakok egy játékba, az az esetek 99%-ban "végtelen" játék, ahol csak a keret adott, a sztorit viszont a saját cselekedeteim generálják(FM, Civ, Fifa, stb.), az ilyeneknél még senki sem írt jobb szkriptelt sztorit. -
Zóanagyvarázsló #231240 Egy combosabb kártyához a Corsair 450 wattos tápom már kevés volna.
Egy GTX 970-hez még elég az, ha nem valami 120 magos AMD CPU-val zabáltatod az áramot. -
Aztán majd jön a fekete leves, hogy megjelenéskor megint mindenkinek max 25 fps lesz :) -
Evoluti0N #231238 :) Nem szoktam minden játékot 100%-ra megcsinálni, de ha élvezem, akkor megcsinálom. Ha munkának érzem már, akkor nem foglalkozom tovább vele, de pl a RDR-t szívesen kijátszottam maximumra, mert nagyon tetszett. -
ratgab #231237 Egyelőre legjobb esetben is csak találgatok én is, illetve reménykedek. Nem van tervben most a gépfejlesztés. Mondjuk egy táp+vga megoldaná a gondjaimat, mert a 8 gb corsair ram és a I5 3470 egy ideig még igen hű társaim lesznek.
De annak függvényében, hogy egyrészt nem vagyok ultra függő és eddig csak a Unity tűnik kifogni a masinán nem sok minden indokolja a fejlesztést.
Azért egy ilyet el tudnék viselni a gépemben.... :-P
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.11.18. 10:39:25 -
ratgab #231236 Pontosan a Kotaku review-ra is akartam utalni. -
ratgab #231235 Egyrészt ha már valamit megveszek 10-14000-ért, akkor annak minden bitjét ki akarom ismerni, ki akarom élvezni. AC3-ig bezárólag pont ezért az össze AC-t kimaxoltam 100%-ra. Sajnos a 4. rész esetében már nem volt rá ingerem.
Másrészt ha már ennyi pénzt költök, azért kapjak jó sok tartalmat, ami általában, legtöbbször játékidőben mérhető a leginkább.
Harmadrészt ha megnézed a steam fiókom 2 hét alatt kemény 21 órát játszottam (napi 1,5 órára jön ki úgy, hogy ebben van 2 nap hétvége is), ergó nekem se sok időm van játszani, azonban nem is kell 2 nap alatt végigcsapatni egy több tíz órás játékot. Ráérek... Elvagyok vele heteket, hónapokat is nagyon szívesen, nem rohanunk sehova.
Negyedrészt halálom, aki megjelenés után 3 nappal már jelenti a játék adott topikjában, hogy ő már végigért rajta. Aki kemény pénzeket fizet egy játékért, az azért ennél már jobban megbecsüli a szerzeményét szerintem. -
Gondolom ez vicc, annak jó :) -
Veled drukkolok, nem ellened.
DE: a GTA 5 gépigényére én nem tennék fabatkát sem. Mert szerintem, ott bizony földtől elrugaszkodás vala-lészen-lesz. -
Az a desktop gépem amit havonta 3 napot látok 280km-re ÉÉK-i irányba :D
A noti az jóindulattal is csak egy fél xbone :( -
Evoluti0N #231231 Muszáj kimaxolni. Muszáj mindent megcsinálni. Ha egy játék végigjátszása után nem 100%-ot ír, akkor lassan megőrülök. BTW Kotaku tesztnél 85 órát írt úgy, hogy sok mindent meg se csinált. -
ratgab #231230 Én most ebben a kérdésben optimista vagyok.
Lássuk csak a második rész gépigényét:
Minimumon igényel 2,2 ghz-es kétmagos procit+ hd 3850-et és 2 gb ramot
Ajánlottban igényel: 4 magos procit, 4850-es vga kártyát és 4 gb ramot.
Tippem:
Minimum: négy magos proci, hd 7800-as széria vagy gtx660, 6 gb ram
Ajánlot: négy magos bika proci, r9 vagy gt 970, 8 gb ram
Optimalizálás terén el fog zötykölődni full hd-ban ha levesszük a sok grafikai csillivillit minimum gépigényen is. Mert ugyan sandbox, de azért mégsem lesz olyan állejtő a grafika, legalábbis én nem látom annyira szépnek.
GTA 5 is hasonló kategória lesz szerintem, sőt ott valószínűsítem a kisebb gépigényt. -
Ebben a topikban? :-D WTF?
Bonus: 2014-ben Magyarországon? Tényleg meglep. -
Sose fogom megérteni miért jó ez a kimaxolási inger... meg hogy miért számít hogy valami 60 vagy 200 órás. Pontosabban nekem számít... ha 200 óra akkor rá se nézek. Honnan szopjátok ezt a sok időt? :) -
Witcher 2: nem sandbox
Witcher 3: sandbox + új technó = gépigény ugrás. -
ratgab #231226 Azért gáz lenne, ha elkövetnék újra Witcher 2 fiaskót (1 számjegyű fps bármilyen gépen megjelenéskor...ugye emlékszünk).
Sőt én azt is megkockáztatnám, hogy azért a Witcher 3 annyival nem szebb, mint a Witcher 2. Szerintem nem lesz akkora gépigénybeli ugrás, mint most az AC4 és Unity között. -
Teszi katalógus szerint teszi kártyával nov 21-23 között dai PC-re 12k, anélkül 15k.