Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Az ismertebb To The Moon 2011-es.
Legyen áldott a sors!
Viszont a Humble valamiért beakadt, csak pörög a "retrieving key...", nem adja be.
Amúgy horribilis ára van steam-en (mondjuk most ott is akciós).
Imádni való az a játék mai napig!
(Asszem megesgzi a steam is a kódját).
(a repetitívet pedig én spec a "nyomozásra" értettem)
Forza.
Next PC upgrade: 2022
Forza.
Forza.
Nekem is egy kövér nagy 0 áll a Pay Pal összesítõm tetején.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nem kuncsorgás miatt írtam.
Engem egyedül az, meg talán Az Alien Rage érdekelt volna a csomagból, így elsõ ránézésre - tehát, ha beszállhattam volna, akkor ilyen kondíciók mellett.
"Disciples III: Reincarnation"-ra csorog a nyálam ezerrel.
Majd egyszer megveszem.
//Nem, nem azért írom, hogy bárki is. Csak válaszoltam a felesbe kérdésedre.
Bundle Stars: Vendetta Bundle
Pay $4.99 for:
- Sniper: Ghost Warrior 2
- Alien Rage: Unlimited
- Disciples III: Reincarnation
- Deadly 30
- Fearless Fantasy
- Muffin Knight
- Street Racing Syndicate
- I Am Vegend - Zombiegeddon
- Iron Grip: Warlord
- Iron Grip: Warlord - Scorched Earth DLC
Alien Rage kéne nekem valaki fesbe nem venne velem ?(
Next PC upgrade: 2022
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Tetszik a frissessége!
Kinézetre már most elég messze van a leleplezésén mutatottakkal, de már kezdem megszokni.
Amugy a tiltást mikor akarod feloldani nálam ? xD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Egyre jobban tetszik, bõdületes tartalma van, emiatt tetszik nagyon.
Ja és eddig Év játéka nálam.... egyelõre.
Biztos nekem válaszoltál? Egy szóval se írtam, hogy tetszik vagy sem, nem a játék minõségérõl ment a (most már)vita részemrõl, sem a technikai részletekrõl.