Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Amennyire én tudom, ha nincs rajta fólia, az már "csomagoláshibásnak" minõsül, ki se kerülhetne, mennie kéne a selejtbe. Viszont, a másik oldalt is "védve" egy kicsit, egy pénztáros nem feltétlenül van tisztában azzal, hogy a játékhoz tartozik esetleg kód, vagy bármi, bár én úgy gondolom, hogy szoftvervásárláskor automatikus mozdulatnak kéne lennie annak, hogy ellenõrizze a doboz épségét, hogy bontatlan, stb. Persze, még ez se garancia semmire, az én fóliázott Half-Lifeom kulcsát (576-ból vettem kb. 10 éve 😄) soha nem ette meg a Steam, valaki aktiválta még elõttem, én meg egy idõ után már nem veszõdtem vele... 😛

IMYke2.0.0.0
Óóóóó!!!

Hálás köszönet a felajánlásért! <#worship><#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
Neeeeee. Még a Skyrimmel se végeztem! 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

zorrobomber
<#eljen>

Troger911
Ja, és elõre is gratulálok a kicsinek! Nálunk a kicsi 2, nagy 5 lesz hamarosan.
RatBaG
a fóliához csak annyit, hogy jó pár évvel ezelõtt volt egy hirtelen agylövésem, és valamelyik hammermatyi boltból rendeltem egy tankcsapda dvd-t.
be volt rendesen fóliázva, de mégis furcsa volt. nem az az erõs, gyári volt rajta, hanem ilyen vékonyabb, gyengébb. aztán a fény felé fordítva megláttam, hogy a dvd tok átlátszó külseje full kopott, matt, retkes (még talán a tok egyik sarka is le volt törve kicsit, de mér nem emlékszem pontosan).
az volt a szerencse, hogy a lemez teljesen jó volt, az zsír újnak nézett ki, zéró karc. pont volt egy üres dvd tokom, úgyhogy a borítót átcsúsztattam abba, aztán "lenyeltem a békát".

Per Aspera Ad Inferi.

Troger911
Kérdés! Már megérettem tagnak, van szabad hely? Ha van és úgy gondoljátok, akkor szívesen csatlakoznék, persze csak az alábbi ga után, nehogy szó érje a ház elejét 😊
EJ tagoknak vasárnap 13.10-ig, azért addig, mert akkor lesz 1 éves a kislányom <#vigyor0>

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

tomsolo
Nem volt feltûnõ mert a tolvajuk belerakta abba az undormány nagy mûanyag tokba, nekem is csak akkor tûnt fel amikor kezembe adta a pénztáros.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

IMYke2.0.0.0
Természetesen nem. Meglehetõsen érdekes hozzáállás a részükrõl akárcsak feltenni is így a polcra egy terméket.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tomsolo
Mindkét lemezrõl hiányzott a fólia, szerinted érdemes lett volna küszködni vele?

IMYke2.0.0.0
A "Hunted: The Demon's Forge" dobozosban tényleg nincs STEAM-kód. A játék csak a STEAM rendszerén belül vásárolva kerül fel a fiókra. Saját tapasztalat.
A Deus Ex-ben persze kell legyen.

//Elírás helyesbítve - de most már tényleg

Törölt felhasználó
Uhh, ez így elég szigorúnak hangzik, legalábbis az angol verziótól még majdnem aggódni is kezdtem, de aztán Botond megnyugtatott 😄
tomsolo
Totál hülyének nézik az embert, rá akartak beszélni próbáljam ki a kód nélkülit - nem mindegyikhez kell ám! - anyátokat. Ahelyett, hogy pánikba estek volna, hogy a saját szarkájuk levette a kereset kigészítését és szépen visszacsomagolta.

zorrobomber
Lassan megtanulják majd, hogy ilyenkor nem duzzogva kell visszaadni a pénzt, hanem mosolyogva. Külföldön(lényegtelen hogy hol) láttam olyat, hogy valami blúz szerûséget vitt vissza a csaj egy nagy áruház pénztárához(!), megkérdezte a pénztáros hogy mi volt a gond. A válasz annyi volt, hogy á semmi, csak tegnap még úgy gondoltam hogy kell, ma meg már nem.

Van ilyenre itthon is jó példa, pl. Ikea, de még van hova terjednie.

tomsolo
Itt nem kérdeztem hanem állítottam. A Heroes VI complete-re kérdeztem megér-e 10 dodót ~ kétezer forintot - mert avval semmilyen formában nem nyomtam.

Tegnap behúztam a Blackguardsot 2500-ért meg a Kratert 300-ért marosstól.

Ma voltam Tescoban és láttam Deus Ex Director Cut-ot meg Hunted Demonforge-t 600 Ft-ért, meg is vettem, miután a pénztáros kibontotta a "lopásgátló" müa tokból olyan fura érzésem támadt.

Persze, egyikben még lemez sem volt a másikban meg semmi kód. Nagy duzzogva visszavedték a pénzemet - szokott ilyen lenni, nem mi tehetünk róla. A lófaszt nem, fóliázatlan terméket át se vesztek b+!

Szóval kedves Tesco, nem zavar, hogy saját rabszolgáid a szart is kilopják a beledbõl?

Botond
Ez még elméleti vita csak, még sose volt ilyen, még tök biztonságos innen onnan shoppingolni, csak mindenki másképp ítéli meg, hogy mennyire reális eshetõség, hogy egyszer csak lesz vki, és azt megvégképp, hogy mennyi az az olcsósítás, amiért érdemes kockáztatni. Meg ugye az egészet még finomíthatja ha a 722. soha feltelepítésre nem kerülõ cuccról beszélünk, vagy vmirõl amit holnaptól 0-24 tolni fogunk.
Dzsini
Steam elõfizetõi szerzõdésbõl idézek:

"You agree that you will not use IP proxying or other methods to disguise the place of your residence, whether to circumvent geographical restrictions on game content, to purchase at pricing not applicable to your geography, or for any other purpose. If you do this, we may terminate your access to your Account."

Tehát a Steam használatával te elfogadtad, hogy semmilyen proxy vagy egyéb módon nem fogod a lakóhelyedet álcázni, hogy megkerülj földrajzi korlátozásokat, amik játéktartalomhoz fûzõdnek, vagy hogy olyan áron vásárolj, ami a lakóhelyednek nem felel meg, vagy semmilyen más célból. Ha ezt teszed, megszüntethetik a hozzáférésedet a fiókodhoz. (proxys kizárásokról már lehetett bõven hallani)

Emellett az is benne van, hogy ha te külsõ (harmadik féltõl) vásárolsz valamit, azért õk semmilyen felelõsséget nem vállalnak, és bármilyen vitád van ezzel kapcsolatban, akkor azt a harmadik féllel kell lejátszanod. Ott pedig már egyszer hazudtál, és próbáld elhitetni az Amazonnal, hogy neked egy barátod lakik ott, aki ajándékba küldte neked a kódot 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Törölt felhasználó
És a szankció, hogy elveszik a játékot vagy az egész acc-ot bannolják? Mert ugye nem mind1. Abban bele is egyeznék, hogy az adott játékokat törlik még ha fizettem is, de mondjuk egy komplett acc bannolása, azért elég csúnya lenne...
Dzsini
Nem érdeke, de adózási szempontból nem ugyanaz, hogy te hova számlázhatsz ki dolgokat, melyik államoknak és hogyan fizeted az ÁFA tartalmat, stb..

Nem véletlenül pl. a Steamnek van egy EU-n belüli cége (Valve S.a.r.l., Luxembourg), akiken keresztül az ottani vásárlásokat lefolytathatod, és õk EU-n belül már a megfelelõ adótartalmakkal és jogszabályokkal megtámogatva számlázhatnak neked.

Ha ez meg is van, még van egy második kör, hogy a szerzõi és egyéb jogokkal is le kell futni a köröket. Nem véletlen, hogy évekbe(!) telt, mire az Apple meg tudta nyitni itthon is a zeneboltját, és lehetne sorolni a dolgokat.
Messzirõl nézve egyszerûnek tûnik, de nem az.

És igen, elvileg akár az Amazon, akár bárki más megtehetné, hogy a neked kiszámlázott játékokat, ha rólad kiderül, hogy hazudtál lejelenti a Valve irányába, és õk élnek a megfelelõ szankciókkal (szerzõdésszegés és ilyesmik). Eddig nem hallottunk olyanról, hogy megtették volna.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Törölt felhasználó
Áhh ,értem. Mondjuk nuuvem bekaphatja, ilyen szempontból, mert egy szaros angol nyelv beállítási lehetõség nincs rajta... Perszer jogosan hõbörögnének, de kérdezem én. Az amazonnak is és a nuuvemnek is érdeke az hogy elesik a vásárlóktól? Szerintem nagyon nem érdekli õket, hogy ki veszi és honnan csak dõljön befele a lóvé...
Az viszont érdekes kérdés lehet, hogy a steam acc-odat blokkolhatják-e vagy kizárhatják-e ilyen miatt?!
BTW egyáltalán ezeket ki ellenõrzi le és kinek az érdeke az hogy itt ha rátalál egy ilyen vásárlásra akkor keresztbe tegyen neki? Mert szerintem senkinek és senki nem is vizsgálgatja õket.
Az megint más tészta, ha valamiért nem aktiválódik a játék (amazonos, nuuvemes) akkor ihatsz rá hideg vizet, mert nem tudsz menni reklamálni. De igazából ezen kívül más veszélye nincs a dolognak. Jól látom a helyzetet?
Dzsini
Az Amazonnál ki van írva (és gondolom a Nuuvemnél is), hogy mik a feltételei a vásárlásnak - pl. amerikai lakhely, számlázási cím. Ha ezt te megszeged, szándékosan hazudsz, akkor ha bármi hátrányod származik ebbõl, nincs hova és kihez fordulnod, mert tudatosan csaltál. Ugyanígy megszeged pl. a Steam használati szerzõdést, ha ismeretlen forrásból (gyk.: számla nélkül) vásárolsz kódot, amit utána aktiválsz.

Amíg nincs belõle bajod, addig nincs semmi "gáz". Ha van, akkor meg pisloghatsz, mint hal a szatyorban.

zorrobomber
Skyrim 2 trailer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Törölt felhasználó
Azt csak én néztem be, hogy MAC-nak van kiírva Nuveem-en a steames játék, de azt mondták, hogy mivel steamen aktiválom rohadt mind1, hogy MAC vagy PC a steamen. Mondjuk ehhez se értettem, de ezt legalább megtudtam.

Viszont arról van megint szó, hogy Nuveem brazil és hogy gáz, ha Én magyarként magyar kártyával veszek brazil játékot és beaktiválom magamnak steamen.
Csak arra kérdeztem rá, hogy ebben mi a gáz? Olyan mintha e-bay-en vennék egy tegyem azt kosárlabdát (elõször a guminõ jutott eszembe, aztán ez 😊 ) Itt meg megkapom postán és játszok vele. És akkor ezt kritizálják itt egyesek valamiért, de nem ÉRTEM miért.
Azt mondjuk értem, hogy MO-n betiltanak játékot és akkor az nem megy a magyar steam-en, de ugye ott is vannak anomáliák. Viszont egy olyan játéknak nem tökmind1, amit egyébként is meg lehet kapni mindenhol?!
Szóval ennyi, értetlenkedek 😊
The Protector
Halihó.

Nyereményjátékon nyertem egy 1hetes GOLd-ot ot.NEm tudok vele mit kezdeni,eladjam vagy elajándékozzam?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

IMYke2.0.0.0

Fpocok
Visszaolvastam pár kommentet, de nem jöttem rá, mi a probléma már megint? Van oylan játék, ami MAC és PC is. Nem?

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Hardveraprón is megy a - SZERINTEM - (ál)szenteskedés a dologgal kapcsolatban. Holott, fizetek a termékért , nem ellopom.
Mindegy, ez parttalan vita lenne.

Törölt felhasználó
Minap beszereztem onnan egy GTA packot 1500-ért. Nekem nincsenek lelkiismeret gondjaim, az ilyen nem a te területed dolgokkal... Bár tény hogy a nuveem valamit írkált ki portugálul mikor fizetni akartam, de nem fordítottam le hogy mi a kínja, mondom biztos az, hogy MAC. De egyébként nem értem miért baj ha máshol veszek játékot mint ahol beaktiválom. Ezt valaki elmagyarázhatná részletesebben, mert a múltkor is feljött, de nem lettem arról meggyõzve, hogy bármilyen garázdaságot is elkövetünk ezzel...
Botond
Steamworks cím, szóval ezzel steamest aktiválhatsz, ott meg a mac/pc verzió ugyanaz, emiatt ne tartsd vissza magad. A nuuvem már inkább elgondolkodtató.
Sippie
nem, ugyanúgy megy PC-n is.
Törölt felhasználó
Majdnem megvettem, de ez csak MAC-re van.... -.-
Scooter
<#eljen>
Scooter
Újra köszi! <#eljen>
Törölt felhasználó
Na ugyan a fórum megkergült, de a visszaigazolásnak köszönhetõen volt 2 slottom! 😊 Ezért 2 ajándék 2 napos határidõvel 😊
Vége Szombat este 7-kor, addig lehet nevezni! 😊
Törölt felhasználó
Na ugyan a fórum megkergült, de a visszaigazolásnak köszönhetõen volt 2 slottom! 😊 Ezért 2 ajándék 2 napos határidõvel 😊
Vége Szombat este 7-kor, addig lehet nevezni! 😊
grebber

Next PC upgrade: 2022

grebber
Hátha valakit érdekel: Borderlands 2 GOTY 2500ft

Next PC upgrade: 2022

Botond
Akkor minek kérdezte volna, hogy megéri e a 6 dodót? 😊
genndy
Végigtolta már warezben, csak most vette meg, mert most volt olcsó? <#ravasz1>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Botond
Azt hogy? Vagy 2 napja vetted, nem? És vagy 25-50 közötti játékóra, attól függõen mennyit pöcsölsz. Amúgy neked hogy tetszett?
Troger911
Amazonon (steamen is) most akciós a PayDay 2! 4 pack esetén csak 1670 lenne darabja, már ha az amazonos nem régiózáras. Ugyanez steamen 2100 Ft/db.
Rapid81
3-4 próbálkozás után, ha bezárjátok az ablakot, majd újra megnyitjátok, akkor annyiszor próbálkozhattok, amennyiszer nem szégyelltek... <#awink>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Troger911
Köszi! Lecsaptam rá! (Kb. 4.re sikerült a nagy kapkodásban)
MerlinW
"A több díjat is nyert" <#idiota>

[merlinw.org]

tomsolo

A több díjat is nyert: Day One : Garry's Incident
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

https://www.indiegala.com/game?game_id=1d48cfa1f59466f38be313f65fedb46f

1=6
f=e
<->

tomsolo
La. Noire már végigtoltam szóval pontosan tudom mire költöttem a pénzemet. 😉

GTA completet is vettem ma bár asszem a 2. vittem csak belõle végig; viszont biztosan tudom sose fogom elõvenni.

Botond
Ja és igenbõl János lett, autocorrect odaüt ^^
Botond
János, és igen, lanoire nem annyira jó =6/10, g4+kieg csak kicsit szar=4/10, hogy ne legyen félreértés.
Botond
Ez a reális ára. Már az alapjáték is egy sima h&s szintjére süllyeszti a gothic francsájszt, minimális gothic jellegû elemekkel, de a kieg végképp 0 tartalom, és max 4 óra lenne még Tinman féle agyon bogarászással is. Én azért becsülettel letoltam az alapot is meg a kieget is a gothic név miatt, de ez már nem az, és még csak nem is jó. Nem borzasztóan rossz, csak picit.