Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hálás köszönet a felajánlásért! <#worship>#worship><#worship>#worship>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
be volt rendesen fóliázva, de mégis furcsa volt. nem az az erõs, gyári volt rajta, hanem ilyen vékonyabb, gyengébb. aztán a fény felé fordítva megláttam, hogy a dvd tok átlátszó külseje full kopott, matt, retkes (még talán a tok egyik sarka is le volt törve kicsit, de mér nem emlékszem pontosan).
az volt a szerencse, hogy a lemez teljesen jó volt, az zsír újnak nézett ki, zéró karc. pont volt egy üres dvd tokom, úgyhogy a borítót átcsúsztattam abba, aztán "lenyeltem a békát".
Per Aspera Ad Inferi.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Deus Ex-ben persze kell legyen.
//Elírás helyesbítve - de most már tényleg
Van ilyenre itthon is jó példa, pl. Ikea, de még van hova terjednie.
Tegnap behúztam a Blackguardsot 2500-ért meg a Kratert 300-ért marosstól.
Ma voltam Tescoban és láttam Deus Ex Director Cut-ot meg Hunted Demonforge-t 600 Ft-ért, meg is vettem, miután a pénztáros kibontotta a "lopásgátló" müa tokból olyan fura érzésem támadt.
Persze, egyikben még lemez sem volt a másikban meg semmi kód. Nagy duzzogva visszavedték a pénzemet - szokott ilyen lenni, nem mi tehetünk róla. A lófaszt nem, fóliázatlan terméket át se vesztek b+!
Szóval kedves Tesco, nem zavar, hogy saját rabszolgáid a szart is kilopják a beledbõl?
"You agree that you will not use IP proxying or other methods to disguise the place of your residence, whether to circumvent geographical restrictions on game content, to purchase at pricing not applicable to your geography, or for any other purpose. If you do this, we may terminate your access to your Account."
Tehát a Steam használatával te elfogadtad, hogy semmilyen proxy vagy egyéb módon nem fogod a lakóhelyedet álcázni, hogy megkerülj földrajzi korlátozásokat, amik játéktartalomhoz fûzõdnek, vagy hogy olyan áron vásárolj, ami a lakóhelyednek nem felel meg, vagy semmilyen más célból. Ha ezt teszed, megszüntethetik a hozzáférésedet a fiókodhoz. (proxys kizárásokról már lehetett bõven hallani)
Emellett az is benne van, hogy ha te külsõ (harmadik féltõl) vásárolsz valamit, azért õk semmilyen felelõsséget nem vállalnak, és bármilyen vitád van ezzel kapcsolatban, akkor azt a harmadik féllel kell lejátszanod. Ott pedig már egyszer hazudtál, és próbáld elhitetni az Amazonnal, hogy neked egy barátod lakik ott, aki ajándékba küldte neked a kódot 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem véletlenül pl. a Steamnek van egy EU-n belüli cége (Valve S.a.r.l., Luxembourg), akiken keresztül az ottani vásárlásokat lefolytathatod, és õk EU-n belül már a megfelelõ adótartalmakkal és jogszabályokkal megtámogatva számlázhatnak neked.
Ha ez meg is van, még van egy második kör, hogy a szerzõi és egyéb jogokkal is le kell futni a köröket. Nem véletlen, hogy évekbe(!) telt, mire az Apple meg tudta nyitni itthon is a zeneboltját, és lehetne sorolni a dolgokat.
Messzirõl nézve egyszerûnek tûnik, de nem az.
És igen, elvileg akár az Amazon, akár bárki más megtehetné, hogy a neked kiszámlázott játékokat, ha rólad kiderül, hogy hazudtál lejelenti a Valve irányába, és õk élnek a megfelelõ szankciókkal (szerzõdésszegés és ilyesmik). Eddig nem hallottunk olyanról, hogy megtették volna.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az viszont érdekes kérdés lehet, hogy a steam acc-odat blokkolhatják-e vagy kizárhatják-e ilyen miatt?!
BTW egyáltalán ezeket ki ellenõrzi le és kinek az érdeke az hogy itt ha rátalál egy ilyen vásárlásra akkor keresztbe tegyen neki? Mert szerintem senkinek és senki nem is vizsgálgatja õket.
Az megint más tészta, ha valamiért nem aktiválódik a játék (amazonos, nuuvemes) akkor ihatsz rá hideg vizet, mert nem tudsz menni reklamálni. De igazából ezen kívül más veszélye nincs a dolognak. Jól látom a helyzetet?
Amíg nincs belõle bajod, addig nincs semmi "gáz". Ha van, akkor meg pisloghatsz, mint hal a szatyorban.
Viszont arról van megint szó, hogy Nuveem brazil és hogy gáz, ha Én magyarként magyar kártyával veszek brazil játékot és beaktiválom magamnak steamen.
Csak arra kérdeztem rá, hogy ebben mi a gáz? Olyan mintha e-bay-en vennék egy tegyem azt kosárlabdát (elõször a guminõ jutott eszembe, aztán ez 😊 ) Itt meg megkapom postán és játszok vele. És akkor ezt kritizálják itt egyesek valamiért, de nem ÉRTEM miért.
Azt mondjuk értem, hogy MO-n betiltanak játékot és akkor az nem megy a magyar steam-en, de ugye ott is vannak anomáliák. Viszont egy olyan játéknak nem tökmind1, amit egyébként is meg lehet kapni mindenhol?!
Szóval ennyi, értetlenkedek 😊
Nyereményjátékon nyertem egy 1hetes GOLd-ot ot.NEm tudok vele mit kezdeni,eladjam vagy elajándékozzam?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Mindegy, ez parttalan vita lenne.
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

A több díjat is nyert: Day One : Garry's Incident
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
https://www.indiegala.com/game?game_id=1d48cfa1f59466f38be313f65fedb46f
1=6
f=e
<->
GTA completet is vettem ma bár asszem a 2. vittem csak belõle végig; viszont biztosan tudom sose fogom elõvenni.