Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Medal of Honor
Steam Key : LAM0T-H0PTH-PJYT*
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bogárhátú márkájának második betûje
(vajon lesz olyan este, amikor megy a steam, rendesen?)
Forza.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Most még csak elõrendelhetõ. 20 euró lesz ez is, most 20%-al olcsóbban veheted meg vakon.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Még keresek valamit SGEJ-nek is, csak egyelõre nem találok. <#idiota>#idiota>
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Rony94: KotOR 2-höz is van magyarítás (legalábbis egy jó részéhez. De ha használod a community patch-et, akkor eléggé visszaangolosodik).
Rapid: szép pakk, köszönjük! <#worship>#worship>
Valami havas részig jutottam el ahol találkoztam pár.....jedi(?) (nõvel) talán. Remélem nem pont ott hagytam abba ahol beindul a történet. A lényeg hogy nekem az elsõ rész eddig jobban bejön.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Folytatni kéne azokat a fránya sokadik végigjátszásokat 😊
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"Nulla tenaci invia est via"
szerk.: de 15 giga múlva kiderül (~3óra)
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."