Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scooter
Homeworld: Deserts of Kharak = 3 250 Ft. Igaz, hogy csak az alapjáték, nem a Deluxe, de a steam-es árhoz képest ez durván jó ár. Persze steam-hez képest általában minden jobb, ezt mindenki tudja.
Scooter
zorrobomber
Nem volt monthly-ban, 3-4 euro körül árulják.

Scooter
Scooter
Distrust = 1 144 Ft ! Elég komoly ár. Nem tudom, de a John Carpenter féle The Thing film miatt nagyon vonz ez a játék. Durván jó ára van. Bár ha jól rémlik mintha Humble Bundle Monthly-ban lett volna. Talán azért is árazódott le ilyen hamar.
IMYke2.0.0.0
jorvelkámm 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

en mit erezzek amikor ha rakkattintok a dlc bundle-okre Originen akkor 25 gbp-t dob fel darabjaert? 😄
a szar erzes amiatt van h megengedhetnem ha akarnam csak detto irto pofatlan megoldasnak tartom ezt az EA-tol ami miatt szivesen kibasznek veluk csak hat ez igy moralisan finoman szolva is netto bullshit indoklasnak a torrentre.
#301812 az infokat koszonom szepen 😊
Utoljára szerkesztette: Andule, 2018.07.20. 19:35:29
IMYke2.0.0.0
Érthetően.
Sajnos, ez a tendencia csak rosszabb és rosszabb lehet a következő években.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sry a dupláért.

NISA még mindig nem adta ki a Disgaea 5-öt. Pörögnek a hozzászólások és az egész elment a céges gazdasági szarok felé. Most,hogy 190 órám van a játékba amit nem adtak ki és elvileg bugfixelnek (se crash se content hiba nem volt pedig futott a játék 30 órát is) picit elgondolkoztam. Nagy húsdarálóknál mint az EA pl eltolnak vagy éppen gyorsba kifossák,ok kell a q1-q2-qx...viszont ha ez átszivárog az úgymond kisebb cégekhez is akkor nagy a baj. Elkezdődik a "gazdasági negyedév kalapolás" ahol nem mérik mennyit hoz csak azt,hogy x-y között mennyi a bevétel. Alkotói szabadság 0,vegytiszta "itt a pénz 150et adsz amikorra mondom" elveszünk az éterben. Engem ez baromira zavar,sokkal jobb volt a "venicdán" korszak.

Érthetetlen sületlenségeket írtam,de remélem érthetően 😊
Az új Prey elmegy egy kenyérpirítón is, Attól függ mik az igények,majdnem maxon 1080p-be megvan a 60 körüli 1050ti-n.
Tavalyi év is hihetetlenül erős volt. 2013 óta a legjobb.
Kaptam pár 7%-os Monster Hunter World kupont a GreenManGaming-től.
Berakom ide hátha valakit érdekel. 2018.07.27-ig lehet őket felhasználni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PA1QM1-PHZPOH-N3J4IH
WSI3EZ-BPFUSM-OGVYUU
WSY6YZ-9KJYP3-OJ2DPD
WSZY0Q-U8IUBZ-W20JO1
WSYQ54-HTTFPN-5UTW10
WT627R-SKZFV0-62SZLS
WS76BS-LGXBMJ-V2UKDM
WTC43L-XDG165-XW7MUE
WSSQBJ-N3BBY1-MNJ84U
WSPZRC-H8JUC0-P1EAKL

IMYke2.0.0.0
Én is. Amikor ezeket az árazásokat látom (hát még ez előtt, amikor még csak EA valutáért lehetett ugye)...

Hiába van 20 órám a Mass Effectben (Origin), egyszerűen elveszi a kedvem a dologtól a tudat, hogy CSONKA trilógiám van.

Tinman
A legkomolyabban: Dühöt érzek. Nem kicsit.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Atisz
Igen, de jó években a közelmúlt sem szűkölködött - ahogy elhangzott - (1998 ami mondjuk nem közelmúlt és) 2013 pl. olyan év volt, amikor rengeteg eszméletlen jó játék készült. Nekem a 90-es évek második fele óta van számítógépem és néhány kivételtől eltekintve nem hiányoztak a 96 előtti évek termései. De jól mondtad, igen, volt lélek a játékokban (mármint többen, mint manapság).

A Command & Conquerről a múltkor néztem egy let's play-t (azért nyilatkozom ilyen elítélően) és megdöbbentett, hogy milyen csúnyán öregedett... bevallom én egyébként akkor is túlzónak éreztem az iránta való rajongást, pláne a Warcraft után, ami szerintem mindenben jobb volt, kivéve a buli átvezetőket.

Az Ecstaticát viszont nemrég játszottam végig újra (DosBox) és ismét nagyon-nagyon tetszett! Annyira jó kaland-horror keverék és annyira magával ragadott, hogy egy délután végig is mentem rajta (és egyúttal szembesültem is vele, hogy milyen rövid), igaz, 1x megint sikerült elakadnom... a 2. rész viszont (amivel soha nem játszottam korábban, de most alkalmam nyílt rá) valami döbbenetes szintű fércmű (tényleg nem kötekedni akarok, próbáld ki, lehet, hogy csak a nosztalgiafaktor túl erős), csak gyakás az egész, nincs benne meglepő fordulat, sikerült mindent elrontani, ami az első részt élvezetessé tette:
- a kamera általában enyhén felülnézetes, ami bár hasznos, hiszen belátsz mindent, de a horror hangulat (előugrik a démon az istállóban) odaveszett
- szinte 0 kalandelem, néhány kulcs meg kapcsoló meghúzása, varázstekercs gyűjtése
- az ellenfelek totál random módon újratermelődnek, időhúzó megint lecsapkodni őket, amikor visszamegy valamiért az ember egy másik képernyőre
- nincsenek benne emlékezetes jelenetek (a már említett farkas-démon, a templomba való bejutás, a tónál való tündér általi lovaggá ütés, stb.)

A Heroes 2 nekem jobban tetszett, mint a (szerintem szintén túlsztárolt) 3 rész. Az a vicc, hogy ennek még az okát sem tudom, mivel a 3. rész elvileg mindenben fejlettebb a másodiknál... talán az újszerűsége miatt kedveltem jobban a 2-t (az elsővel nem is játszottam).
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2018.07.20. 15:50:49

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tinman
A szar érzés amit érzel, az egy kiválóan működő telepátia. Ugyanis az Elektronyik Ártsz dolgozók érzik, akik folyamatosan magasan tartják a DLC-k árát. Remélem megrohadnak a felfogásukkal együtt egy brooklyni sikátor mélyén -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
1 - Mass Effect (1)
DLC: Bring Down the Sky - ingyenes
DLC: Pinnacle Station - a Trilogy kiadványban ingyenes

A többi meg:

Igen, az első részhez kettő van. Az egyik ingyenes és az a jobb. A Bring Down the Sky. A 3. részben még egy kis küldicske is van vele kapcsolatban. A másik egy fizetős DLC, a Pinnacle Station, ami nem éri meg az árát őszintén megmondva. Ilyen ellenséghullámokat kell túlélni nulla sztorival és a végén kapsz egy házat egy bolygón, ami nem sok mindenre való. Sőt, a folytatásokban úgy tesznek, mintha az egész dolog meg sem történt volna. Se ház, se semmi. Abszolút kihagyható. Annyira nulla a DLC, h amikor valami tecnikai gond miatt nem tudtam megvenni, akkor ingyen megkaptam EA supporttól. 😄
A második részhez van egy pár ingyens, plusz amellett a sztori DLC-ket érdemes. Kasumi, Overlord, Lair of the Shadow Broker, Arrival. Utolsó összekötő a harmadik résszel.
Első részhez két DLC van, tudtommal mindegyiket tartalmazza az alapjáték. Többihez a sztori DLC-ket érdemes beszerezni szerintem, azokkal teljes a játék.

Why so serious?

Ahoi,
Epp a Mass Effect Andromeda-t tolom es nekem elegge bejon a cucc szoval gondoltam letolom a trilogiat is mivel abbol csak az elso resz volt meg (az viszont rogton haromszor 😊 ). Az alapjatekok tok normal arban vannak (fokent a masodik 😄 ) de a dlc-k kvazi horror es ami miatt irok h az elso reszhez valoban nincs dlc pakk vagy en vagyok naaaagyon vak?
Leszedtem gyorsan viragboltit de olyan szar erzes fogott el h kozel het ev utan ismet torrent verzat tervezek futtatni h inkabb letoroltem a csaba.
Szal ha meg mindig csak bioware pontos vacakolas van akkor mi az ami ad is vmit a jatekhoz az egyes eseten? (Shadow broker-t szoktak asszem emlegetni mint jot de van-e vmi mas is?)
IMYke2.0.0.0
Nem lövök el nagy élményt, ha azt mondom: épp ez a lényege a dolognak = kiszolgáltatottság. Az EGÉSZ játék erről szól.

Többiek elől spoiler:
Lesznek olyan munkaállomások, amiknél gyárthatsz magadnak lőszert (is!), a begyűjtött szerves és szervetlen nyersanyagokból! Sőt, KELL is gyártanod dolgokat...
De mivel ezek a játékmechanika részét képezik, ezért lesznek még meglepik...

//Szerk.: 113 órám van a főjátékban, 3,5 walkthrough. - a DLC érkezéséig 48/48 öcsi. A DLC hozott még 10-et.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.07.20. 14:19:16

Tegnap este beltoltam pár órát, egyelőre vegyesek az érzéseim. Egyrészről érezni, hogy nagyon profi, kidolgozott a játék rendszere, egyediek az ellenfelek, érdekesek a pályák (amik egyáltalán nem pályáknak érződnek, hanem egy szerves egésznek, szuper!), rengeteg elrejtett dolog, sokukhoz nem csak egyszerűen be kell nézni minden lukba, hanem miután benéztél, még gondolkozni is kell, esetleg elejtett megjegyzésekből rájönni, hogy a területen van valami rejtett hely és hogy hogyan kell kinyitni. Viszont a játékmenet nem igazán tetszik, egyelőre pokolian nehéz, inkább egy világos helyszínen játszódó horrorjátékra emlékeztet. Az ellenfelek túl erősek, pillanatok alatt legyaknak vagy leveszik a háromnegyed életerőmet. A játék mondja is, hogy nem kell mindig harcolni, el is kerülheted, de - többek közt erre a megjegyzésre alapozva - arra számítottam, hogy lehet. Most viszont egyre inkább azt látom, hogy nem LEHET, hanem KELL.
Most tartok ott, hogy
az irodámban megjelent January, és már a második szintű kis morfgenyák és fantomok jönnek, és ezek a kis morfok egyesével nagyon leveszik az életerőmet, az új fantomokat meg konkrétan nem tudom elintézni, gloofegyver ide-vagy oda. A pisztoly nagyon keveset sebez, a shotit még nem próbáltam, de a gloo-n kívül mindenhez baromi kevés a lőszer, kevesebb, mint amivel el tudnám intézni őket.

Szóval ez eléggé frusztráló, pedig normálon kezdtem. Mintha hard-on vagy hardest-en tolnám, de túl kevés lőszerrel. És bár online lövöldékben nem vagyok túl nagy ellenfél (általában az alsó harmadban vagyok), az ilyen single játékokat hardon is simán végig szoktam tudni tolni. Csakhát a lőszer ugye. Ja, meg a ruhajavító kit, na abból aztán tényleg kevés van, és két-három harc után már javíthatom is.
IMYke2.0.0.0
A gépigénye nem mókavonat (és tényleg komoly, amit kér), cserébe besza-behu az élménytől, amit nyújt.

Scooter
Prey baszott jó áron! 5.67£ ! (~2070Ft). Igaz, hogy a gépem nudli hozzá, de elgondolkoztam rajta. Tényleg ilyen komoly a Recommended gépigénye, vagy túlzás? Félek, hogy nem vicc. Vajon ezek is 24 órás deal-ek és már csak 7 óra 9 perc van belőle hátra, vagy csak a felső sávra vonatkozik?
Azert szponzorok es kiadok akkor is voltak akik szivattak/kotottek kezuket a fejlesztoknek. Iddqd blog/podcast sok ilyen mokat emlegetett mar fel.
Tinman
Hát mondjuk várták volna meg, míg az ember megveszi ^^

Úgy értem a játékosok zöme továbbra se Day1 ugrik rá a csontra, hanem bevár egy 40-50% körüli akciót. Ez majdnem rekord, hogy valaminek, ami nem noname cucc ilyen gyorsan lelövik a multis részét. Vicc.

Tinman
Ilyen rövid határidővel szerintem még azok sem :-/

Tinman
Erre csak most van időm reagálni.

Persze, nyilván akkor is volt szemét, de ha megnézed a 90-es éveket pl. és, hogy egy évben micsoda címek potyogtak, akkor kb. könnybe lábad a szemed. Legendák jöttek sorjában, amik műfajt teremtettek, vagy feltámasztottak, megújítottak. Anno sokkal érezhetőbb volt a love/soul a játékkészítésben és ezt nem is nagyon tagadja az akkoriak közül senki, ahogy azt sem, hogy ma már abs. top priority, hogy mocsok sok pénzt akarnak keresni, gyakran úgy, hogy semmiféle romantikáról szó sincs, csak kőkemény üzletről. És itt jön képbe az ízlés kiszolgálása: Szereted a gyorskaját? Kapod. Tömegesen. Szereted a végtelenbe konvergáló számú agyatlan lövöldéket? Parancsolj.

A Command & Conquer olyan szinten kiválóra sikeredett, hogy bármikor örömmel újrajátszom. Meg is tettem az elmúlt 20 évben 2-3 évente legalább. Egyértelmű, hogy nem stílusteremtő, de akkoriban iszonyúan magasra tolta a lécet... óriási hangulata volt és egy populáris irányú feltámadást művelt a stratégiák terén. Jöttek is a klónjai éveken át.

A Tyranny-ból amit eddig láttam, annak alapján ez pont nem a Divinity-féle harcoskardosvarázslós irány, hanem a beszélgetős, intelligensebb vonal, vagyis éppen olyan, mint anno az etalon szintű Planescape volt.

"IWD: Az a baj, hogy még ilyen jellegű próbálkozásokat sem nagyon látni."

Egyetértek. Nem értem miért, mert azért ebben a stílusban lehet olyat alkotni, hogy az egy picit szélesebb körhöz is szóljon. Egyébként az Expeditions széria valahol ebben az irányban lépked és nem is annyira rosszul. Persze nem Black Isle szint. Sajnos.

"Azon csodálkozom, hogy egy NOLF (a már említett No One Lives Forever) pl. még mindig "elérhetetlen","

Jogos. Számomra az Ecstatica I-II hiányzása felfoghatatlan.

Játszom régi játékokkal, ez a veszély engem nem fenyeget... 1-2 retro cím mindig pörög nálam. Lassan haladok velük, de haladok. (Final Fantasy I. rész kb. a 3/4-nél tartok, Heroes 2 GOLD esetében tavaly Roland kampány lepergett, most Archi fut.)

Voltan
Igen, ez gyönyörű amúgy. Már nem birtokoljuk a játékokat, csak megvásároljuk a jogot a használatukra. Ja, ha nem megy a bolt, akkor szopóóóó, ez van, nem tudsz csinálni semmit, kretén köcsög felhasználó, mert az van, amit mi akarunk, a jogtulajdonos.
Mondanám, hogy ez az oka annak, hogy nem foglalkozom multis dolgokkal, de alapvetően az az indok, hogy nem érdekelnek. Attól még viszont mocskosul dühít ez az üzletpolitika.

Sok előnye van a mostani modern piacnak, pl. fillérekért juthatsz nagyon jó játékokhoz, ha akarod, de ugyanakkor néha visszasírom azt az időt, amikor a floppykat, meg a 3.5-ös lemezeket cserélgettük. Mondjuk például azt, hogy a fejlesztők azért dolgoztak, hogy ragyogó játékokat dobjanak piacra, és nem kötötte meg a kezüket a szponzor, vagy a kiadó.

Fuck this shit, really. <#boxer>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Szép cucc,ha megjött nekem csak egy Batsugun PCB kellene ami nem Bootleg.
Gizi amúgy 😊
3Error
Nice <#vigyor>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Jah. Sajnos nem volt anyagilag siker a játék. Még így is tovább tartották életben a szervereket, mint tervezték, mivel megindult egy kis mozgolódás a játék rajongói körül, akik tiltakoztak a szerverek bezárása ellen. Amúgy én még megjelenés után játszottam és teljesen okés és működőképes online nélkül is. Van pár fícsör, ami kimarad, de semmi jelentős. Szingli játékról van szó online elemekkel.

Szerk: példa: lehet képeket csinálni, amit értékelhetnek mások vagy csomagot elrejteni és képet hagyni róla, amit másoknak meg kell találni. Valamint az időremenős kihívásokat lehet más játékosok szellemképe ellen csinálni, meg hasonlók.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.07.19. 18:26:31
grebber
Hátha valakit érint:

MS Store: Forza Horizon 3 Platinum plus Expansion Bundle -75% =11350 Ft. Ebben az összes dlc is benne van.(Ultimate mehet a picsába)

Next PC upgrade: 2022

Moby
Ezzel én semmit nem vesztek, tőlem kapcsolhatják 😊

Adversus solem ne loquitor

IMYke2.0.0.0
Régen az Electronic Arts művelt ilyesmiket... <#vigyor5>

Tinman
Egy tavalyi játéknak máris lekapcsolják az online részét? WTF? ^^

Seth
Micsoda időzítés, pont ma kapcsolják le az online részét a játéknak (GR2) 😄 Pár cumót anélkül már nem is lehet soha megszerezni, mondjuk csak kosztümök

PSN ID.: Beegabor

Köszi a tippet, be is húztam (isthereanydeal nem mutatta). Viszont assz'em a mooncrash-t kihagyom, nem vagyok oda a roguelike típusú játékokért, ez meg állítólag még időre is megy.
Moby
És mégis mi a tökömet csináljak, ha a hatezresemet csak két háromezresre tudtam felváltatni?? <#whatever>

Fpocok
Emiatt utálok magammal vinni háromezreseket 😄

amúgy nagyon szép.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2018.07.19. 09:33:00

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Aztaq! Az igen ^^

Moby
Én tegnap ezekkel tértem haza, de a történet igazán durva része az, hogy

háromezerből vissza akartak adni <#ijedt>

Moby
<#eljen>

wesker24
Jah a Prey sose volt ilyen olcsó csak engem nem tud érdekelni. a régebbi sokkal jobb volt az új Prey túl komplex lett és bonyolult, elkezdtem vele játszani de útközben elakadtam azt ugyis maradt. Ehhez nekem nincs türelmem a Prey-böl csináltak egy Dishonored Bioshock System Shock 2 klónt.
Tinman
Jövő hétre várom... ebből nem várok olcsósítottat, nem érek rá 5 évet -.-

zorrobomber
Észre is vettem, hogy eltűnt a stock alert funkció ott ahol épp nincs készlet.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.07.18. 21:35:06

McFrost
Igen tudom, ott már napok óta a kosaramban van. Hülye voltam, hogy a nyári akcióban nem vettem meg.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

IMYke2.0.0.0
A CDKeys is dizájnt váltott...

IMYke2.0.0.0
STEAM-en viszont van. -- 22,99 euro (~7450 Ft)
A kétes hírű, olcsóbb beszerzési források is 17,9-25,8 euró között kínálják neked.

McFrost
Értem, köszönöm!
Itt nincs Subnautica.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8