Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
a szar erzes amiatt van h megengedhetnem ha akarnam csak detto irto pofatlan megoldasnak tartom ezt az EA-tol ami miatt szivesen kibasznek veluk csak hat ez igy moralisan finoman szolva is netto bullshit indoklasnak a torrentre.
#301812 az infokat koszonom szepen 😊
Utoljára szerkesztette: Andule, 2018.07.20. 19:35:29
Sajnos, ez a tendencia csak rosszabb és rosszabb lehet a következő években.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
NISA még mindig nem adta ki a Disgaea 5-öt. Pörögnek a hozzászólások és az egész elment a céges gazdasági szarok felé. Most,hogy 190 órám van a játékba amit nem adtak ki és elvileg bugfixelnek (se crash se content hiba nem volt pedig futott a játék 30 órát is) picit elgondolkoztam. Nagy húsdarálóknál mint az EA pl eltolnak vagy éppen gyorsba kifossák,ok kell a q1-q2-qx...viszont ha ez átszivárog az úgymond kisebb cégekhez is akkor nagy a baj. Elkezdődik a "gazdasági negyedév kalapolás" ahol nem mérik mennyit hoz csak azt,hogy x-y között mennyi a bevétel. Alkotói szabadság 0,vegytiszta "itt a pénz 150et adsz amikorra mondom" elveszünk az éterben. Engem ez baromira zavar,sokkal jobb volt a "venicdán" korszak.
Érthetetlen sületlenségeket írtam,de remélem érthetően 😊
Berakom ide hátha valakit érdekel. 2018.07.27-ig lehet őket felhasználni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
WSI3EZ-BPFUSM-OGVYUU
WSY6YZ-9KJYP3-OJ2DPD
WSZY0Q-U8IUBZ-W20JO1
WSYQ54-HTTFPN-5UTW10
WT627R-SKZFV0-62SZLS
WS76BS-LGXBMJ-V2UKDM
WTC43L-XDG165-XW7MUE
WSSQBJ-N3BBY1-MNJ84U
WSPZRC-H8JUC0-P1EAKL
Hiába van 20 órám a Mass Effectben (Origin), egyszerűen elveszi a kedvem a dologtól a tudat, hogy CSONKA trilógiám van.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Command & Conquerről a múltkor néztem egy let's play-t (azért nyilatkozom ilyen elítélően) és megdöbbentett, hogy milyen csúnyán öregedett... bevallom én egyébként akkor is túlzónak éreztem az iránta való rajongást, pláne a Warcraft után, ami szerintem mindenben jobb volt, kivéve a buli átvezetőket.
Az Ecstaticát viszont nemrég játszottam végig újra (DosBox) és ismét nagyon-nagyon tetszett! Annyira jó kaland-horror keverék és annyira magával ragadott, hogy egy délután végig is mentem rajta (és egyúttal szembesültem is vele, hogy milyen rövid), igaz, 1x megint sikerült elakadnom... a 2. rész viszont (amivel soha nem játszottam korábban, de most alkalmam nyílt rá) valami döbbenetes szintű fércmű (tényleg nem kötekedni akarok, próbáld ki, lehet, hogy csak a nosztalgiafaktor túl erős), csak gyakás az egész, nincs benne meglepő fordulat, sikerült mindent elrontani, ami az első részt élvezetessé tette:
- a kamera általában enyhén felülnézetes, ami bár hasznos, hiszen belátsz mindent, de a horror hangulat (előugrik a démon az istállóban) odaveszett
- szinte 0 kalandelem, néhány kulcs meg kapcsoló meghúzása, varázstekercs gyűjtése
- az ellenfelek totál random módon újratermelődnek, időhúzó megint lecsapkodni őket, amikor visszamegy valamiért az ember egy másik képernyőre
- nincsenek benne emlékezetes jelenetek (a már említett farkas-démon, a templomba való bejutás, a tónál való tündér általi lovaggá ütés, stb.)
A Heroes 2 nekem jobban tetszett, mint a (szerintem szintén túlsztárolt) 3 rész. Az a vicc, hogy ennek még az okát sem tudom, mivel a 3. rész elvileg mindenben fejlettebb a másodiknál... talán az újszerűsége miatt kedveltem jobban a 2-t (az elsővel nem is játszottam).
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2018.07.20. 15:50:49
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
DLC: Bring Down the Sky - ingyenes
DLC: Pinnacle Station - a Trilogy kiadványban ingyenes
A többi meg:
A második részhez van egy pár ingyens, plusz amellett a sztori DLC-ket érdemes. Kasumi, Overlord, Lair of the Shadow Broker, Arrival. Utolsó összekötő a harmadik résszel.
Why so serious?
Epp a Mass Effect Andromeda-t tolom es nekem elegge bejon a cucc szoval gondoltam letolom a trilogiat is mivel abbol csak az elso resz volt meg (az viszont rogton haromszor 😊 ). Az alapjatekok tok normal arban vannak (fokent a masodik 😄 ) de a dlc-k kvazi horror es ami miatt irok h az elso reszhez valoban nincs dlc pakk vagy en vagyok naaaagyon vak?
Leszedtem gyorsan viragboltit de olyan szar erzes fogott el h kozel het ev utan ismet torrent verzat tervezek futtatni h inkabb letoroltem a csaba.
Szal ha meg mindig csak bioware pontos vacakolas van akkor mi az ami ad is vmit a jatekhoz az egyes eseten? (Shadow broker-t szoktak asszem emlegetni mint jot de van-e vmi mas is?)
Többiek elől spoiler:
De mivel ezek a játékmechanika részét képezik, ezért lesznek még meglepik...
//Szerk.: 113 órám van a főjátékban, 3,5 walkthrough. - a DLC érkezéséig 48/48 öcsi. A DLC hozott még 10-et.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.07.20. 14:19:16
Most tartok ott, hogy
Szóval ez eléggé frusztráló, pedig normálon kezdtem. Mintha hard-on vagy hardest-en tolnám, de túl kevés lőszerrel. És bár online lövöldékben nem vagyok túl nagy ellenfél (általában az alsó harmadban vagyok), az ilyen single játékokat hardon is simán végig szoktam tudni tolni. Csakhát a lőszer ugye. Ja, meg a ruhajavító kit, na abból aztán tényleg kevés van, és két-három harc után már javíthatom is.
Úgy értem a játékosok zöme továbbra se Day1 ugrik rá a csontra, hanem bevár egy 40-50% körüli akciót. Ez majdnem rekord, hogy valaminek, ami nem noname cucc ilyen gyorsan lelövik a multis részét. Vicc.
Persze, nyilván akkor is volt szemét, de ha megnézed a 90-es éveket pl. és, hogy egy évben micsoda címek potyogtak, akkor kb. könnybe lábad a szemed. Legendák jöttek sorjában, amik műfajt teremtettek, vagy feltámasztottak, megújítottak. Anno sokkal érezhetőbb volt a love/soul a játékkészítésben és ezt nem is nagyon tagadja az akkoriak közül senki, ahogy azt sem, hogy ma már abs. top priority, hogy mocsok sok pénzt akarnak keresni, gyakran úgy, hogy semmiféle romantikáról szó sincs, csak kőkemény üzletről. És itt jön képbe az ízlés kiszolgálása: Szereted a gyorskaját? Kapod. Tömegesen. Szereted a végtelenbe konvergáló számú agyatlan lövöldéket? Parancsolj.
A Command & Conquer olyan szinten kiválóra sikeredett, hogy bármikor örömmel újrajátszom. Meg is tettem az elmúlt 20 évben 2-3 évente legalább. Egyértelmű, hogy nem stílusteremtő, de akkoriban iszonyúan magasra tolta a lécet... óriási hangulata volt és egy populáris irányú feltámadást művelt a stratégiák terén. Jöttek is a klónjai éveken át.
A Tyranny-ból amit eddig láttam, annak alapján ez pont nem a Divinity-féle harcoskardosvarázslós irány, hanem a beszélgetős, intelligensebb vonal, vagyis éppen olyan, mint anno az etalon szintű Planescape volt.
"IWD: Az a baj, hogy még ilyen jellegű próbálkozásokat sem nagyon látni."
Egyetértek. Nem értem miért, mert azért ebben a stílusban lehet olyat alkotni, hogy az egy picit szélesebb körhöz is szóljon. Egyébként az Expeditions széria valahol ebben az irányban lépked és nem is annyira rosszul. Persze nem Black Isle szint. Sajnos.
"Azon csodálkozom, hogy egy NOLF (a már említett No One Lives Forever) pl. még mindig "elérhetetlen","
Jogos. Számomra az Ecstatica I-II hiányzása felfoghatatlan.
Játszom régi játékokkal, ez a veszély engem nem fenyeget... 1-2 retro cím mindig pörög nálam. Lassan haladok velük, de haladok. (Final Fantasy I. rész kb. a 3/4-nél tartok, Heroes 2 GOLD esetében tavaly Roland kampány lepergett, most Archi fut.)
Mondanám, hogy ez az oka annak, hogy nem foglalkozom multis dolgokkal, de alapvetően az az indok, hogy nem érdekelnek. Attól még viszont mocskosul dühít ez az üzletpolitika.
Sok előnye van a mostani modern piacnak, pl. fillérekért juthatsz nagyon jó játékokhoz, ha akarod, de ugyanakkor néha visszasírom azt az időt, amikor a floppykat, meg a 3.5-ös lemezeket cserélgettük. Mondjuk például azt, hogy a fejlesztők azért dolgoztak, hogy ragyogó játékokat dobjanak piacra, és nem kötötte meg a kezüket a szponzor, vagy a kiadó.
Fuck this shit, really. <#boxer>#boxer>
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Gizi amúgy 😊
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Szerk: példa: lehet képeket csinálni, amit értékelhetnek mások vagy csomagot elrejteni és képet hagyni róla, amit másoknak meg kell találni. Valamint az időremenős kihívásokat lehet más játékosok szellemképe ellen csinálni, meg hasonlók.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.07.19. 18:26:31
MS Store: Forza Horizon 3 Platinum plus Expansion Bundle -75% =11350 Ft. Ebben az összes dlc is benne van.(Ultimate mehet a picsába)
Next PC upgrade: 2022
PSN ID.: Beegabor
Adversus solem ne loquitor
amúgy nagyon szép.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2018.07.19. 09:33:00
Parasite Eve 2, best game EVER!
háromezerből vissza akartak adni <#ijedt>#ijedt>

Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.07.18. 21:35:06
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A kétes hírű, olcsóbb beszerzési források is 17,9-25,8 euró között kínálják neked.