311802
-
#311033 Tudom, kivételek erősítik a szabályt, de szintén 2K a kiadó, NBA2K20-at 3€-ért lehetett nemrég behúzni. -
Rony94 #311032 Nintendo eShop-nál még rákerül minden játékra a "Nintendo-adó". Ergó, minden drágább ott, mint PS-en vagy Xbox-on. -
#311031 Na jó, eddig bírtam rinyálás nélkül... a Nintendo vám... eddig nem zavart, mert 10k körüli összegeket költöttem már máskor is játékra. Na de amikor meg akarok venni egy játékot, mert PC-n már rongyosra játszottam, tudom hogy fogom is még tolni, sokat, 2016-os cím. Oké nem baj, tudom hogy nem 5€ lesz, mert népszerű, portolni kellett, stb. Megvárom türelmesen amíg le van akciózva. Ránézek. Féláron van, DLC -30%, szuper. Átkalkulálom forintra. 18371 Ft. Éés van még hozzá egy ~14ezres (39.99€) Frontier Pass, a még meg nem jelent DLC-khez.
Marad a PC, tele vagyok Switch-en címekkel. Azért erős volt, kávé helyett is működött. Ja, a Civ 6-ról van szó.
Plusz már azt is tudom miért nem jön Switch-re a Snowrunner. Megvettem a Mudrunner-t, és hát nem tükörsima a 30 frame sem.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.06.14. 22:02:29 -
Evoluti0N #311030 Igen, sok pozitív értékelés olyanoktól jött ilyen rövid idő alatt, akik játszottak már a Vita verzióval és abból tudják, h milyen a játék. Emellett arról is írtak pozitívumként, h jó lett a PC átirat. -
#311029 Én ezt a (Planescape:) Torment esetében "tanultam" meg, amikor leültem, hogy "na jó játszom egy fél órát" elgondolással csupán a "Continue" gombra klikkelgettem... mondjuk ott egy elég komplex/elborult sztori volt a játék alatt. Itt nem tudom, hogy milyen, de azt egyből láttam, hogy ez vmi konzol port, mert kb. a megjelenés pillanatában instant csak pozitív review-k jelentek meg (ami mondjuk nem jelent semmit, mert ma már minden youtuber kap tesztverziót akármelyik éppen kiadott játékból, amihez megírja a saját kis gondolatait és élesíti megjelenéskor, de akkor is). -
#311028 Köszi az infót, ezek alapján akkor skip az 5 is. Majd ha egyszer lesz időgép és visszarepülök a 20as éveim elejére :D -
Evoluti0N #311027 Az 5, meg ezek szerint a 4 is nagyon lassan bontakozik ki. Kell egy néhány óra, mire szabadon csinálhatsz mindent és úgy igazán beindul a játék. Tudom, h ez nem mindenkinek jön be. Olvastam hasonló kritikákat másoktól is. -
MrAndree #311026 5ben a "valódi" világban bárhol menthetsz, de amikor kalandozol akkor abban is csak meghatározott helyeken lehet. ott eltelik 1-2 óra bőven a mentések között, meg vannak itt is 40 perces sztori átvezetők. Ez egy ilyen széria, szerintem nem is kézikonzolra való, nem lehet vele csak úgy leülni és 20 percet tolni. :) -
#311025 Oké, de ha mindenhol azt írnák, hogy adott platform legjobb játéka, akkor lehet nekiállnál az RTS-nek is. Ráadásul én mindenevő vagyok, nincs bajom az RPG-kel, és ok, nem sok japán játékra mondtam azt hogy ez atomjó, de azért nem példa nélküli. És még az is lehet, hogy csak a környezet nem volt ideális, vonaton toltam, ahol mindig csak 1-1 órám volt. Ezalatt sokszor szívtam be, hogy letelt az 1 óra, közben persze nem lehetett menteni véletlenül set (ugye csak a szaros tévén(?) vagy hol lehet menteni), és emiatt pár szakaszt egymás után vagy háromszor-négyszer kellett letolnom, miközben gameplay még hírből sem volt. Ha lett volna save, akkor lehet nem ilyen keserű szájízzel hagyom abba. Ráadásul jött hogy elromlott a memóriakártyám, és akkor mondtam azt, hogy oké, EZT így ebben a formában tuti nem kezdem elölről, úgy hogy a sztorival már képben vagyok, és gameplay meg semmi nincs az elején.
Oké, nem "szar" a játék, egyszerűen valóban nekem nem jött be, csalódás volt. Nem összehasonlítani akarom őket, de most tolom a Zelda-t ugyanúgy a vonaton, és beszarás hogy milyen kényelmes az egész. Sleep módból 1 másodperc alatt a játékban vagyok, és mehetek amerre látok, nem kell nézegetni az endless cringe átvezetőket. Részemről valahol itt kezdődik a játék fogalma, de persze azt is értem hogy nincs mindenki ugyanúgy bekötve. A Witcher 1 sem volt egy barátságos játék számomra, a sok fel-alá rohangálással, a végén mégis úgy éreztem hogy megérte. Talán ebből látszik hogy tudok én türelmes is lenni egy játékhoz, de nem mindig... nem zárom ki hogy egyszer leszek még Persona fan, főleg ha az 5-ben lehet esetleg normálisan menteni is :)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.06.14. 11:48:52 -
#311024 Hát ezek a fránya Persona játékok már csak ilyenek :) Én sem szeretem pl. a sport és RTS játékokat,ezért alapból nekik sem állok. Szóval csak nem a Te stílusod, nem kell, hogy tetsszen -
#311023 Oké, lehet jó a játékmenet, de az első 5-6 órában (lehet még több is) nincs sok belőle, az tuti. Lassúúú... (nekem)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.06.14. 09:18:22 -
#311022 Itt van rá egy kis akció:
Persona 4 Golden - 16.69€ -
Evoluti0N #311021 Ha hasonló, mint a P5, akkor imádni fogom. Azt se a sztori miatt szerettem, hanem pont a játékmenet miatt. :D -
#311020 Máig érthetetlen számomra hogy lehet ez a PS Vita legjobb játéka kb. mindenki szerint. Persze sejtem hogy a sztori miatt, de nem volt hozzá türelmem - mint játék szar.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.06.13. 22:03:44 -
#311019 Most rakták fel pcgaming show alatt, de már egy két hete megy a datamining hogy jön. -
MrAndree #311018 Én be is húztam rögtön. De én maradtam le valamiről vagy ez tényleg igy a semmiből? Mert nem rémlik, hoigy lett volna hir róla korábban. -
Rony94 #311017 Első nagyobb leárazásnál be is húzom. :) -
#311016 Ez rohadt jo hir!!! -
#311015 Ez így van sajnos. -
Rony94 #311014 Persona 4 elérhető Steam-en -
#311013 A Steam disznó ebből a szempontból, a GOG meg jó fej. Ami az egyik irányba működik, a másikba már nem.
Nálam a 2K Games kapott egy piros pontot, amikor a dobozos Bioshock felmutatásáért kaptam egy steam kódot (a remaster megjelenésekor), sőt annyira nagyvonalúak voltak, hogy Bioshock 2 mellé a kiegészítő kódját is odaadták. Miért? Mert okosak és tudják, hogy kaptam tőlük egy piros pontot és legközelebb talán teljes áron nem 1 EUR-os bundliban fogom megvenni a legutóbbi játékukat.
Ezzel szemben ott a görény Bethesda, aki minden mellébeszélést benyom, csakhogy ne kelljen egy ócska, régi játékukhoz egy steam-es kódot küldeniük. Azóta nincs is Fallout 4, meg egyetlen termékük sem. Tényleg nem nagy veszteség, mert kb. az összes játékuk szar. -
Evoluti0N #311012 Sajnos nem tudod átvinni. Most, h egy csomó játék, ami eddig Origin exkluzív volt és kijött Steamre is, akinek megvan az Origin verziója és Steamest akar, annak meg kell ismét vennie. Nem tudod csak simán átvinni. -
#311011 Ugyan olyan nem fog létezni, hogy Origin-en a VGA vételem miatt megvan a Battlefield V, és át tudom vinni steam-re? Nem hiszem, hogy az Origin csinálna ilyet mint a GOG. A Steam-ről is a GOG-ra lehetett átvinni, és nem fordítva. -
#311010 Az irónia érthető lenne, ha igaz lenne.
Szerintem, neked tényleg van Epic fiókod, és minden ingyenes játékot bezsebelsz. Már csak a mentalitásod miatt is.
-
#311009 Mindenki értette. -
#311008 Ahogy nálad sem ment át :)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.06.12. 08:26:06 -
#311007 Rajta kivül valszeg mindenki értette... -
#311006 Ne ment át az ironia látom.. -
#311005 Végre megjött az eszed
Uhh, most látom hogy jön a Pathway, király.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.06.11. 22:01:10 -
El Gigante #311004 Köszi a kielégítő választ! -
#311003 Köszi be is húztam, annyira imádom őket már vagy 120 játékom van tőlük freebe. Soha jobb céget -
Gary #311002 Az Xone kontrollere kellemesebb, mint az X360-é. Viszont, ha vezetékesben gondolkodsz, akkor - tapasztalatom alapján - az X360 jobb!
Indoklás:
Az Xone kontrolleren egy microUSB csatlakozó van, míg az X360-ban, egy törésgátlóval applikált kábel. Részben önhibámból, részben nem, de elég sokat potyogtak a kontrollereim. 40-60 cm magasságból, parkettára, szőnyegre. Az Xone gyári kábele bírta, viszont a kontrollerben eltört a microUSB valamelyik része, mert csak akkor érintkezik, ha lefelé megfeszítem a beledugott kábelt. Vezeték nélküli módban még jó.
Az X360 kb. két évvel korábbi beszerzés, mint az Xone és még rendben működik.Igaz, a karok egy részéről már műanyagig kopott a csúszásmentes burkolat.
Pár hónapja vettem egy másik Xone kontrollert, de már vezeték nélküli adapterrel. MicroUSB kábellel, vezetékesként használható. Az adapterrel mind a két Xone kontrollert kezeli. Kis kutakodás a NET-en és az adapter nem csak Win10-zel, mint írják, de a Win7-tel is megetethető.
Kiegészítőnek, 4900HUF-ért vettem hozzájuk két akkut egy hosszú duáltöltős madzaggal. Venom márkájú. 18 óra játékot ígérnek vele. Nekem 3-4 napot kibírnak.
Tény, hogy így kevesebb a potyogás, mert nem rántom le a vezetékkel.
A különbséget nem igazán tudom, az én kontrollereim dobozain, Xbox One a felirat. Amit tudok, hogy ha a X logó körüli műanyag egyben van a fölső lappal, akkor az a kontroller bluetooth-os. Nekem ilyen van. Notebook-hoz, telefonhoz adapter nélkül csatlakozik.
Bővebb infó itt. -
#311001 [Epic Games Store] ARK: Survival Evolved (Free/100% off) -
El Gigante #311000 Szevasztok! Érdemes lecserélni a hibátlan xbox 360 controllert egy xbox one-ra? Mi a különbség az xbox one és az one s között? Eddig vezeték nélküli volt, de jobb lenne vezetékes, persze attól függ milyen hosszú a vezeték! -
zsotesz #310999 Amúgy símán jó, jó a harcrendszer, meg a puzzle-ök is (egy-két idegesítőt leszámítva), de ezt a final boss-t kicsit túltolták szerintem . -
#310998 Milyen a játék? :) -
zsotesz #310997 Van itt olyan aki végigjátszotta az operencia-t. A final boss kezd kicsit felb*szni. Kb. 4 secret-et nem találtam meg, a csapat lvl23-as. Néztem leírásokat , mindenütt lvl24-25 voltak csapattagok. Én viszont kétlem, hogy az a 4 secret adna még 20k exp-et. Ill. lehet nem is segítene sokat az a plusz 1 szint. A harmadik fázisban legyőz a túlerő. -
#310996 Közben rájöttem, ez a megoldás működik, csak pár kattintás: -
#310995 Rockstar launchert feltettetek? -
#310994 Még azért utána nézek jobban. De lefogadnám, ha most felpattintanék egy virágboltit, az simán elindulna.