Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.04.06. 18:07:44
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Next PC upgrade: 2022
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.04.06. 16:05:50
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2020.04.06. 15:58:55
#310837: Az jó akkor megtartós lesz<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.04.06. 13:09:31
Egynek co-opban jóvót. Ha sikerült lecsapnotok rá és van kivel játszani, akkor egy próbát megér.
Szerk: Easyn túl könnyű a játék. Egyes szinttől is már normalon ajánlatos kezdeni. Hard nagyon szopatós, ameddig nem elég nagy szintű az ember, de azt élveztük a legjobban.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.04.06. 13:01:07
A kritikák legtöbbje amiatt éri a RE 3-at, amit tavaly a RE 2 is megkapott. Ennyi.
(nekem egyébként 74 órám van a Resi 2-ben, de nem akarok méricskélni 😊)
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Egyébként nem olyan vészes, mert ha az elején "spórolsz", egyre könnyebb lesz a játék, ahogy haladsz előre. A főellenfelek persze rendre lenullázzák a lőszerkészleted, de hát ez is jellemző a sorozatra 😊
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2020.04.04. 10:30:52
Nem szabad elfeledni, hogy itt nincs tintapatron (végre!), amit már a 4. részben elhagytak és a 2. részben csak a nosztalgia miatt hozták vissza, amivel sok időt megspórolunk (vagy ha úgy tetszik "rövidebb lett a játékidő"😉.
Az árról csak annyit, hogy steam-es ismerőseim közül csak egyvalaki (mármint rajtam kívül) vásárolta meg a Fanatical-on keresztül (jelzem: a kód abban a pillanatban elérhető volt, ahogy a steam-en megjelent a játék), ahol 20% kedvezményt adtak rá, ami egy igen komoly kedvezmény egy zsírúj játékhoz képest.
Miért ne tudnál? Sokkal könnyebb mint annak idején a klasszikus "tank irányítású" részek... persze ne hardcore-on nyomd, mert ott a 2. harapás már halálos, de az sem olyan vészes, ha be tudod osztani a lőszert.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2020.04.04. 10:21:25
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
SPOOOIIILEEERRR
Ezzel csak az a gáz, hogy a RE3 remake ugyanúgy mostoha lett, mint az eredeti, emlékszem, ott is egy évvel a zseniális 2 után olyan érzésem volt, hogy ez csak egy cash grab. Most megint ez az érzésem. Nem vettem meg, nem játszottam, de 6-7 órás gameplay, mindenhol panaszolt gyenge pályadesign-al fűszerezve, FULL game áron, kösz, én várok. Érdekel, de majd egyszer. Ez az IGN videó meg azért kicsikét a kurvanyád kategória, őszintén.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.04.04. 01:55:08
Mondjuk a Capitalism 2 meg Turok széria már nálam is átlépi az "ez tuti soha nem fog már érdekelni" határvonalát.
Amiket megtartok szerintem:
Hitman 2
Gris
Trüberbrook
Bard's Tale
This is the Police 2
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.04.03. 20:03:13
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.04.03. 10:40:58
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Sot, meg halasak is lehetunk azert, hogy nem 1:1-ben a ferfi karakter segget raktak a nokre...
<#banplz>#banplz>
Nem szeretnék csak random emberekkel játszani, aki csatlakozna néha az szóljon. 😊
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Bethesda az utolsó legalja szenny lett még kiadóként is nem, hogy a saját játékaival.
F
Ultra violence nehézségen 22 óra volt mire lepörgött a stáblista, úgy hogy a gyűjtögetős hülyeségekből csak 2 db challenge-et nem sikerült megcsinálni, illetve a Master Level-eket egyelőre hanyagolom.
+a helyszínek sokkal jobban elkülöníthetőek, mint a 2016-osban, meg úgy általában jó nézegetni a menő hátteret az arénáknál
+a szörnyek baromi jól néznek ki, főleg hogy még roncsolódnak is
+A pályák közti Doomslayer Base jópofa
+nekem bejött a platforming
+Végre nincs megatextúra pop-in!
+Mick Gordon hozta a zenével, ami várható volt
0 Doom 2016 szteroidokon, minden szempontból
0 Az upgrade rendszert még mindig túlgondoltnak tartom
-Ez a bethesda launcher kellett mint szar a zsebbe. Ennyi erővel a honlapjukról is indíthanám a játékot. A vele töltött időt is GOG Galaxyval néztem, mert még ezt sem tudja a Bethesdáé, ahogy arra is oda kell figyelni, hogy NINCS FELHŐBE MENTÉS!
-Végig rángatva-tearingelve kellett játszanom, mert 2020-ban még mindig kihívás az iD-nek a Vsync-et normálisan implementálni*
-Sok és idegesítő láthatatlan fal (pl. egy oszlopon ott a one-up, simán elérnéd, de csak abból az egy kiütött fal irányából engedi, ahonnan a készítők gondolták)
A régi iskolát követő, kőkemény HC darálda: 8/10.
*(Ha már működne vele az Nvidia Fast Sync a kilencet is simán rámondanám, de ez így baromi zavaró, hogy akkora input lagot csinál a meglévő vsync, hogy már menüben is kihívás egérrel navigálni. Ugyanez volt az előző Doomban is és se előtte, sem azóta nem találkoztam ilyen mértkben ezzel a problémával.)
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2020.04.02. 11:27:27
Úgy 50 óra ment bele a Forza Horizon 4-ben Game Passban, aztán megvettem 22 720 Ft-ért az Ultimate-et. Szívtam a fogam de azóta 275 óránál járok, és ömlik bele a tartalom. Nem kevés a konfetti, de sok minden van benne ("autós pokémon"😉, a különböző multis tevékenységekkel is éltem. Így nézve a Ft/perc nem rossz. Klasszikus karrier nem igazán van benne. Van rakat story mission körítéssel, és ez tök jó is, de az enyhén metroszexuális jellegén túl klasszikus bajnokságok vagy hosszabb karrier nincsenek (van rengeteg 3-4 futamos bajnokság, de nem jönnek át annyira, mint a FlatOut 2 zúzdája, de sajnos a Wreckfest sem).
A Standard Edition is tud sok mindent, bőven sokáig el lehet vele lenni, de a hiányzó tartalmakon túl sokkal lassabban lehet úgy fejlődni, mert az Ultimate-hez jár rengeteg kocsi, sokkal stabilabb anyagi helyzet, illetve a Forzathon-pontokat duplázó ház (ahhoz 5 milliót össze kell különben grindolni). Ment sokat low level, fun is úgy, hogy nem tolnak mindent a feneked alá, de túlzottan lassan lehet csak gyarapodni.
Nyilván lesz az FH5 Standard Edition is Game Passban, de akkor lehet, hogy inkább előrendelem normális kliensre egy újabb 300 órára.
Mocsok sokan vannak ezzel úgy, mint te. Van Epic kliensük, beaktiválnak ingyenes címeket... éééés ennyi. Itt megállt a történet. A Jokla Lalit még én is behúztam, de rá se néztem. Majd Steam-en... jah, fizetni is fogok érte, miközben Epicre ingyen megvan.
Egyrészt % számításból látom a MS se erős, másrészt ez gamepass neked, vagy vetted 22k körül? Egy Ultimate 10k körül még érdekelne is...
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.04.01. 20:50:43
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2020.04.01. 14:21:39
Mindenesetre több információval okosabbak lehetnénk, az egyértelmű, de a Steam erősebb pozíciója és az eddigi "Steam-ellenes" küzdelmek tartalma azért látszódik. Ezeket érdemes figyelembe kell venni, ha a valósághoz közelíteni akarunk.
Az Epic adott jó játékokat, de még azokat sem jutott eszembe telepíteni, melyek nincsenek meg Steamre, de elvileg komolyabban érdekelnek (pl. The Witness, The Messenger). A minap le is töröltem a kliensüket, a plusz egy sorokra böngészőben is tudok kattitnani, most más játékok vannak tervben, épeszűbb platformokon.
Íme egy csodakliens-felvétel tegnapról, a mai dátumhoz jobban passzol: