Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
Ha nem riasztott vissza ez az egesz akkor keress magad melle egy havert aki hasonloan van es ilyen GBP/EUR5-6os aron bele lehet vagni mert talan egy 10-20 orat el lehet vele lenni ha az ember veletlenul sem var tobbet tole.
#310885 nem sikerult erthetoen fogalmaznod szoval ha akarod kifejtheted de nem muszaj. 😄
Utoljára szerkesztette: Andule, 2020.04.11. 12:00:44
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Na de hogy a kolléga jól aludjon kérdésére a válasz. Azért kérsdeztem meg, mert megjelenés óta kimaradt ez a cím, alapvetően eléggé megválogatom már, hogy mi az amire időt szánok és az előzetesek alapján nem volt számomra egyértelmű, hogy érdemes-e a játék az időmre, ezért megkérdeztem itt, mivel random netvideosok véleménye nem sokat jeletn számomra, itt viszont kb. képben vagyok hogy kinek mik jönnek be és gondoltam ,hogy ha olyan ember ad választ akiről sejtem ,hogy nem a ZS kategória királyait preferálja akkor megér egy próbát a játék, hát ezért kérdeztem meg, még ha ez valakinek fáj is.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Ez kb olyan mint manapság megkérdezni, hogy xy játékban hogy kell továbbjutni.. ez egy felesleges kényszerkérdés csak semmi más.
#310883: A butaságot nem lehet elfogadni ,de sajnos bele kell törődni ,mert látod te is muszáj
Apropo, ma vegre osszeirtam a be nem aktivalt jatekaim listajat; 179-en allt meg a mutato. <#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: Andule, 2020.04.11. 01:50:21
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2020.04.10. 23:38:55
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az emberi termeszet alapvetoen vmi ilyesmi, szeretunk hozzank hasonlo izlesu, erdeklodesu emberekkel beszelgetni, stb. Es pl. az en ismerosi, csaladi koromben is rendszeres kerdes, hogy lattal-e vmi jo filmet, szindarabot; olvastal-e vmi jo kenyvet mostanaban? Es van ugy hogy az ember megkerdezi ezt egy jatekra is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.04.10. 21:26:09
Utoljára szerkesztette: Andule, 2020.04.10. 20:41:45
<#ravasz1>#ravasz1>
//ja, es a karakter neve: Wimothy Tillits...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2020.04.10. 19:09:44

Én kérdezlek titeket 99.9%-otok összefossa magát oda vissza mindegyik souls vagy aféle cuccoktól. Én meg sugárba hányok mindtől mivel nem tudok velük játszani.. Volt értelme a kérdésemnek? Semmi..
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Sosem értettem miért jó ha valakinek a szájába kell rágni hogy játsszon egy játékkal...Vajon miért önálló döntéshozatali képességgel bírhat az az ember aki 986 billió gameplay alapján nem tudja eldönteni érdekli-e az adott game..Számomra ezek az 60000 milliárdos kérések.
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Close To The Sun free
Sherlock Holmes: Crimes and Punishments free
Felékszül: Just Cause 4, Wheels of Aurelia
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2020.04.09. 19:13:15
Lesz boven meglepi, meg ugyis, hofy azt fogod hinni, hogy "ne mar, ezt mar..."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kb. az volt a manőver mint a Halálos Fegyverben, ugorjon le seggfej, oké 😄
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.04.06. 23:14:57
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Igy vegre nem kell pokokkal harcolni ;-)
//offline, fullos kiadas, de most mar tudom, hogy minden centjet megeri a 2 darab nagy DLC!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondjuk nekem az emlékeimben nem tűnt ennyire szánalmasnak a régiben https://youtu.be/qnEmuhdVPRw?t=1480 😄
Utoljára szerkesztette: FEARka, 2020.04.06. 20:41:02
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
Ez a 3. rész konkrétan a Resi 2 egy standalone DLC-je, Resi 3-as stílusban. 😛
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
//ertsd: nem (csak) cashgrab dielsziket, ganem a szandekosan kihagyott, es jatekosok altal okkal szovatett hianyzo elemeket...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2020.04.06. 19:54:34
Normálon játszottam végig, Total play time-ra 6 órát írt. Végén statisztikánál a Clear time-ra: 5-t. Nem tudom mi a különbség a két idő között, szerintem nem voltam egy órát a játék főmenüjében. A 2. remake is csak 7-8 óra volt, és az is csak azért volt hosszabb, mert sok tárgy miatt ide-oda kellett mászkálni. Szerintem normálon elég könnyű volt, lőszer és növény is rengeteg van. Csak egy kicsit kell gondolkodni és mindenből lesz elég. (Nem azt kell csinálni, mint amit pár streamben is láttam, hogy egy kis sebzés után már tolják be az idióták a teljes életerőre gyógyító sprayt, azt csodálkoznak, hogy elfogy xD)
Amúgy ha már RE3. A szövegfájlokban van egy ilyen sor:
"New Game + has been unlocked. Select it under "Story" from the main menu. This will change the ending and certain parts of the game."
Már csak az a kérdés, hogy tervben volt és végül kikerült, vagy majd később jön a játékhoz? A párbeszédeket még nem néztem át, hogy esetleg azok között is van-e olyan, ami erre utalna.
Magyar feliratos játékvideók: http://www.youtube.com/Magyarfeliratosjátékvideók
A jatekot penzert detto nem ajanlanam senkinek, cimbivel ketten elvezetes volt igy egynek de miutan kiprobaltuk a horda modot meg 1-2 palyat hardon nem igazan erezzuk az ingerenciat h folytassuk. A kampany rovid, habar vannak egesz hangulatos palyak de a taskok szinte mindig ugyanazok es a tendencia, h 'menjunk erre ... aaa, megszivtuk' a vegere elegge uncsi. Kulon negativ pont h a palya vegen elvesztunk minden osszegyujtott fegyvert, stb hiaba az adott kampanyt nyomnank tovabb.
Maga az alapkoncepcio a kasztokkal, xp-s fejlodessel, pontokbol kioldando class es weapon upgrade-ekkel nekem absz. fail mert total semmit nem ad hozza a jatekhoz. Egy elbaltazott palya vegi vedeskor az ember marhara nem akarja nezegetni h mennyi xp-t kapott a pisztolyra hanem csak ujraprobalni.
Utoljára szerkesztette: Andule, 2020.04.06. 19:16:48
Tökéletesen osztom a véleményed, Nemesis egy undoritó dolog a játékban.
-
Ellenben nekem a peccsek nem megodlások, vagy modok, mert akkor tudom, vagyis bennem van az az érzés is, hogy nem az eredeti játékkal játszom. Bármilyen fos benne Nemesis. De a játék része ugye.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.04.06. 18:41:26
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Tudod, mint a fogonosz egy filmven, konyvben, jatekban.
Gonosz nelkul nincs akciojatekban/filmben/tortenetben izgalom, lenyeg.
Szomoru, hogy ovis szinten el kell magyarazni neked.