311802
-
Rony94 #311075 Mai napi shadowdrop: A Microsoft megvette a Bethesda-t és az összes Bethesda játék bekerül a Game Pass-ba. -
#311074 Pont ez volt a baj vele anno mikor még bétát néztem elején se jutottam túl.. A gyakorlást tudom a gameről mindent tudok térképeim vannak a legjobb fegyok, lovak armorok helyszíneivel stb..felkészültem belőle elég szépen,de a bénaságom erősebb :( -
#311073 Ha az elején túl vagy, akkor lesz egy hely, ahol a végtelenségig tudsz fakarddal gyakorolni, nem sebződsz, nem halsz meg, csak gyakorlás, de a képességeid ugyanúgy fejlődnek közben. Az elején még gyengus a kari, azért nem megy. Igazából annyi, hogy amikor csapnak feléd a megfelelő pillanatban lenyomod a védekezés gombot. Támadni is a megfelelő pillanatban kell, ez ilyen reflex alapú. Miközben gyakorolsz fejlődsz, kapsz képességet amivel a védekezés után egyől vissza is tud támadni automatikusan a karaktered. Gyakorlatilag úgy is meg tudsz ölni valakit, hogy csak a védekezést használod. Egy nem páncélos ellenfelet 1-2 ütésből is meg lehet ölni. A páncélosokkal el lehet lenni 5-10 percet is. :) -
#311072 Gyakorlatilag egy Skyrim game ez eddig ok ezért tetszik mert minden kalandcumot szeretek... de itt a realisztikus nekem túl az ami miatt nem tudok vele játszani. Ezért nem megy pl a For Honor sem abban is kb ilyen elbaszott a harc :( (Skyrim, Gothic ....stb kalandok jók mert ott csak csapkodni kell azt haladsz)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.09.21. 14:58:36 -
Rony94 #311071 Gyakorlatilag egy Skyrim game, csak fantasy elemek nélkül és egy kicsit realisztikusabb harcrendszerrel. Nem bonyolult, tényleg. -
#311070 A kor, a téma, a körítés ,minden tetszik a game-el kapcsolatban. Csak sajnos a sokadig game ami hiába érdekel debil vagyok hozzá és nem tudok vele játszani :(
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.09.21. 14:28:29 -
Rony94 #311069 Szép írás!
Én sajnos a játék közepénél abbahagytam (körülbelül 60 óra után), de egyre többet gondolok a régi Mafia készítőinek az új játékára. Összességében tetszett, csak valami más játék elvette a figyelmemet ez elől. De egyre nagyobb kedvem van újrázni, szóval hamarosan le is töltöm. :) -
#311068 -
#311067 Kingdom Come: Deliverance – Hardcore mód élménybeszámoló, kedvcsináló.
Lepergett az alapjáték és az összes DLC.
Először is, a játék nem annyira nehéz, mint amit előzetesen olvastam róla, annak ellenére, hogy hardcore módban kezdtem a játékot. A harcok realisztikusak és nehezek kezdetben, de tanulással és gyakorlással ebben a játékban is minden ellenfél legyőzhető. A nehézség abban van – mint a valóságban – hogyha egyszerre több ellenféllel kell megküzdened, viszont az sem lehetetlen, hogy akár 2-3 ellenfél ellen is győzedelmeskedj, ha ügyes és felkészült vagy. Viszont sosem könnyelműsködheted el, mert akkor véged.
Hardcore: Ebben a módban minimum két negatív tulajdonsággal kezded a játékot. Olyanokkal, mint pl. hogy gyerekkorodban beszorult a fejed egy vödörbe ezért klausztrofóbiád van vagy rémálmok gyötörnek, esetleg alvajáró vagy és nem ott ébredsz fel, ahol lefeküdtél. Ebben a módban továbbá nem ment automatikusan a játék, kizárólag alvással, fürdéssel és potion használatával tudsz menteni, ez utóbbival eleinte sok problémád lesz, a játék közepe-vége felé már úgy is annyi mentés potion lesz nálad amennyit nem szégyellsz. Azt viszont tudni kell, hogy néha nem fogsz tudni manuálisan menteni, mert nem engedi a játék és automatikus mentés hiányában bizony elveszhet akár pár óra játékod is. Nem lesz HUD, harc indikátor, egyáltalán nem látod az életerőd, nem tudod majd hol állsz a térképen és merre van egyáltalán észak. És ami a legfájóbb volt számomra, nincs gyors utazás. Csak lovaglás. Ez a terepviszonyok és a távolságok miatt a játék közepe-vége felé nagyon fárasztó tud lenni. Persze az igazi középkori harcosok sem teleportáló géppel közlekedtek, így ez legalább a valós élményt adja. Én annyi segítséget igénybe vettem, hogy mod segítségével az észak-déli irányt be tudtam lőni, azonban a sok lovaglás nagyon fárasztó tud lenni. Az elején meg pláne, amikor még lovad sincs és fogalmad sincs hol szerezhetsz egyet. Ezen kívül a boltokban drágábban tudsz vásárolni, alacsonyabb áron eladni, mindenért jobban meg kell küzdeni. Összességében azonban egyáltalán nem olyan nehéz a hardcore sem, hogy ne lehessen teljesíteni, sőt! Engem csak zavart a HUD, az életerő kijelzés és az egyéb szokványos dolgok, ezért az igazán minőségi élményért tudom ajánlani, nem kell félni tőle.
Harc/fejlődés: A harcok hardcore módban realisztikusabbak, halálosabbak viszont nem csak nekünk, hanem az ellenfeleknek is. Normál módban egy indikátor mutatja, hogy honnan érkezik a csapás, hogy ki tudd védeni, elmozogj vagy ellen tudj támadni. Viszont indikátor nélkül is látod vizuálisan, hogy milyen irányból támad az ellenfél. A játékban a harci képességek is úgy fejlődnek, hogyha valamit sokat gyakorolsz, akkor abban erős leszel. Tényleg úgy tanultam meg harcolni, ahogy a valóságban is történne, rengeteget gyakoroltam, harcoltam és közben a harci képességeim is fejlődtek, a játék végére már nem volt olyan, akit ne tudtam volna bármikor legyőzni. A harc élménye pedig kiváló, adrenalinbomba.
Történet/küldetések: A legfontosabb/legjobb része a játéknak. Tulajdonképpen ez adja az igazi élményt, a küldetések tényleg változatosak – viccesek vagy éppen drámaiak. Egy opcionális mellékküldetés is nagyon hangulatos lehet. Főleg a történelmi és magyar/kun vonatkozás miatt. A küldetések nem járnak nagy jutalommal, némelyikért alig kapunk valamit vagy egyáltalán semmit, esetleg némely képességünk fejlődik közben, de nem a jutalomnak, hanem az élménynek van jelentősége. Eltartott egy ideig mire tudatosult bennem, hogy itt nem azért csinálom ezeket mert egy mágikus kardot, egy zsák aranyat vagy egy képességpontot kapok a küldetések végén, itt ez nincs. A fejlesztők nagyon odatették magukat, hogy lemodellezték a korabeli várakat, épületeket, helyszíneket. Ha megnézitek most a térképen az adott várost, akkor tényleg ott lesz a várrom, ahol játszol és a korabeli mása szinte egy az egyben. A párom kérdezte nem gáz-e, hogy a magyarokat (kunokat) kell írtani a játékban. Mondtam, hogy de igen, viszont ez történelem. :)
Grafika/látvány: A látvány és a teljesítmény nincs összhangban. Amikor első alkalommal elindítottam a játékot ledöbbentett, hogy alacsony frame mellett még csak nem is látom szépnek a játékot. Azért csak sikerült vállalhatóra beállítani, de úgy érzem a processzor volt kevés neki (i5), mert hiába húztam egy kicsit a Ti-t, nem volt változás. A droppok főleg a városokban és csatajeleneteknél jönnek elő. Ugyanakkor egyes részek nagyon hangulatosak és látványosak. Például az esőben éjszaka fákjával a kezünkben. Az erdőben mászkálni akár nappal akár éjszaka. Ezek nagyon sokat dobnak a hangulaton és néha nagyon szépnek, realisztikusnak is tudja mutatni magát a játék. Összességében azért ezen lehetett volna még mit dolgozni.
DLC-k: Ha valaki azt tervezi, hogy DLC-k nélkül játszik vele, ne tegye! A kiegészítők kiválóak, némelyik jobb élményt adott számomra, mint az alapjáték és bár nem kapcsolódnak szorosan a főszálhoz, a játék fontos részei. Volt egy holtpontom a játékban 100-120+ óra után, amikor belekezdtem 1-2 DLC-be és annyira megjött a kedvem újra hozzá ezek hatására, hogy a végéig kitartott a lelkesedésem.
Treasures of the Past: Kincses térképek. Érdemes minél előbb megtalálni ezeket, mert később már lehet nem lesz annyira hasznodra, amit találsz (én így jártam), viszont érdemes megkeresni őket.
From the Ashes: Városépítés, egy kis különlegesség a játékban. Akár elég sok időt el lehet vele tölteni és bevételi forrás is lehet. Kihagyható, de inkább ne. :)
Tournament: Lovagi torna. A torna minden héten megrendezésre kerül. Enélkül el sem tudtam volna képzelni a játékot, annyira beleillik az egész korba és nagyon jó élmény. Annyiszor elvertek itt az elején, hogy már szégyelltem magam, aztán vagy 5+ alkalommal is bajnok lettem.
The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon: Garantáltan vicces, kihagyhatatlan sztori DLC, dobogós helyen van nálam. Opcionális feladat is van benne, ami annyira lekötött, hogy még utána kellett olvasnom, mert nem értettem (mondjuk utána sem).
Band of Bastards: Szintén nagyon ajánlott sztori DLC. A küldetései mellett ráadásul szintén van egy opcionális feladat is benne. Kiváló!
A Woman’s Lot: Ez az első helyen van nálam, kihagyhatatlan. Két részből áll, mindkettő több óra is lehet és garantáltan nem fogsz csalódni (legfeljebb magadban). Azt azért érdemes tudni, hogy hardcore módban az automatikus mentés hiánya miatt ez kicsit nehezebb lehet.
Bugok: Van rengeteg, de ez alapján nem tudom elítélni a játékot.
Káromkodások: Csak remélni tudom, hogy az igazi őseink nem így beszéltek. :)
Összegzés: Nem mindenkinek való, de mindenkinek ajánlom.
Utoljára szerkesztette: wantonly, 2020.09.21. 14:08:05 -
#311066 Ilyenkor mindig eszembe jutnak a fanboy-ok, akik a múltkor tobzódtak a Control steam-es megjelenésekor... hihetetlen milyen emberek vannak. -
#311065 EMLÉKEZTETŐ:
"Chronos: Before the Ashes" - Planned release: December 1 -
Probatbicol #311064 Én örülök a WD2-nek is, mert a múltkor lemaradtam róla az Ubi eventen. -
#311063 Én is, és az FM durva cucc :D Olyan mintha ingyen cracket osztogatnának... -
Probatbicol #311062 Igen, én csak a középsőről tudtam. -
#311061 Erre gondolsz?
-
Probatbicol #311060 Az Epic megint meglepett...vagy lemaradtam valamiről? -
#311059 Boldog szülinapot wesker24-nek! -
#311058 Arcade módban olyan mint a mario kart. Szóval nyugodtan próbálkozz vele. -
Evoluti0N #311057 Nagyon részletesen testreszabható. A full szimulátor és az árkád között csomó beállítás van. -
#311056 van benne full arcade mode is. -
#311055 Egy Cessna-val simán pár perc után fel tudsz szállni, majd le, és baromi jó, szinte észrevehetetlen segítséget nyújt közben a játék. Lényegében nem tutorial van, hanem felszállás közben mutogatja hogy mikor mit kell csinálni. Könnyedén lehet vele repkedni, csak géped legyen hozzá. A parkolás nehezebb a Euro Truck-ban :)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.09.10. 14:15:58 -
#311054 Jaja.. kb megtanulhatsz belőle repülni. -
#311053 Tudomásom szerint: full szimulátor a játék... -
Anonymusxx #311052 Gondolkozok hogy kipróbáljam a Microsoft Flight Simulator 2020 a 300 ft-os xbox ban, de nem tudom hogy van e olyan része a játéknak, amiben könnyű irányítani a repülőket. Mert annyira nincs kedvem és időm kitanulni, csak néha elővenném mint az Eurto truck s 2-őt, csak az utazás, és a látvány kedvéért. Szóval szerintetek van valami arcade jellegű része a játéknak? -
#311051 Valaki játszott már a MotoGP 20-al? Valaki nagyon jókat ír róla, valaki meg nagyon rosszat. Egyesek meg azt írják, hogy a MotoGP 19 jobb. -
#311050 Köszönjük! -
-
#311048 Ingyen van a The Witcher még 3+ órát (de gondolom már mindenkinek megvan).
https://www.gog.com/game/the_witcher -
#311047 Dirt Rally 0.79 euro (Nyilván azoknak szól akik nem húzták be az ezer bundle egyikében ,vagy lemaradtak az ingyen osztásról)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.08.01. 19:26:48 -
#311046 S.W.I.N.E. HD Remaster: 3.79€ ! -
#311045 Remélem nem gond, hogy ezt itt megkérdezem, de esetleg nincs valakinek egy felesleges Platinumshop kedvezmény kuponja, amit szeretettel felajánlana számomra? Megköszönném szépen. -
#311044 Bammeg, rájöttem, hogy a Conarium alatt miért melegedett a játék full maxon. Nem igazán értem, hogy a csak most vettem észre (a felső tápos háznál nem), amikor új házat vettem. A Vsync (függőleges szinkronizáció) be volt kapcsolva, de nem működik benne. Tegnap vettem észre, hogy az a steam-es FPS érték 500-600 között mozgott. Fura, hogy a régi házamnál nem figyeltem, a VGA meg felment 85 fokra, az SSD-k meg 60-70 fok köré. Pedig mindig szoktam nézni az FPS értéket. A vezérlőpult/Nvidia vezérlőpultnál kellett a játékra fix-re belőni, hogy a függőleges szinkronizáció ne automatikus, hanem "Be" legyen kapcsolva, mert csak így működik a játékban a Vsync, hiába van ott bekapcsolva. Az oké, hogy az Unreal Engine hardware igényes, de ennyire. Simán melegedés nélkül kéne bírnia egy 2080-nak.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2020.07.15. 09:04:14 -
#311043 LOL amikor kukába se tartják a járkaikat a cégek... Szeretjük BTA meg is véve a Tennis miatt..életbe nem lesz ennél olcsóbb -
#311042 Humble Nacon Publisher Bundle
1 $:
Outcast - Second Contact
Locked content 2Dark
Locked content Aarklash: Legacy
BTA:
Of Orcs and Men
Styx: Master of Shadows
Sherlock Holmes: The Devil's Daughter
Tennis World Tour
V-Rally 4
13 $:
FIA European Truck Racing Championship
FIA ETRC - Indianapolis Motor Speedway DLC
Pro Cycling Manager 2019
The Fisherman - Fishing Planet
+ 10% off your first month of Humble Choice -
#311040 Miért érdekel hova tűntek a játékaid, hiszen egy szar az egész, nem?
-
#311039 A dante pokla kellemes csalódás volt. Ha a szerencsétlen ea nem a gow3 környékén adja ki nagyobb sikere lett volna -
#311038 Ha nem volna féreg a Sony a BC versenyt simán megnyerhetné és kenterbe verni a MS rendszerét
Ami megvan az embereknek ps2-re és ps3-ra és benne van ps nowba ingyen tudná tolni a tulaj.... -
#311036 Friss retro szerzemények. ^^
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2020.06.18. 10:39:39 -
#311035 Fura Kingdome Come: Deliverance beárazás a cdkeys-n.
A komplett játék alapára kiegekkel kisebb mint az alapjátéké, a végösszeg meg ugyanaz. :)
Mindenesetre itt láttam a legjobb áron a full pack-et (akit érdekel).
Kingdom Come: Deliverance - £ 39.99 £ 12.99
Kingdom Come: Deliverance Royal Edition - £ 29.99 £ 12.99 -
Evoluti0N #311034 Van egy Witcher 3 és egy Witcher 3 GOTY kiadás kulcsom GOG-ra. Aki kéri ajándékba, az írjon rám privibe. Az első megkapja a GOTY kiadást, a második az alapot. Délben lejár a határidő a beaktiválására. Szóval, ha senki nem ír időben, akkor sajnos elúszott mindkettő.
Szerk: GOTY elment. Simára még lehet jelentkezni.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.18. 00:27:28