311803
-
Nem számít a te véleményed. :D -
Evoluti0N #231663 Hm.. Vitaklub jobb lenne. :D -
mi nem tetszik benne? :) -
Nekem nem tetszik a klub elnevezés, igazán szavazhattunk volna róla :D -
ratgab #231660 Kicsit azért ennek provokációszaga van Zorro.... :-) -
hajaj :D -
A lányok meg a TV elől
-
Fiúk a klubból
-
Én üdvözlöm az átnevezést
Szerintem is több vagyunk már egy topicnál.
-
Vannak csoportok közösségeknek és vannak csoportok ninjáknak. Utóbbinak semmi értelme. Az meg, hogy máig nem fogod fel azt, hogy nem anyagi, hanem elvi problémák vannak a szóban forgó esettel kapcsolatban, az megint más téma.
Mindegy, lapozzunk. -
Szóljon oké de nem állandóan egyfolytában 20 év múlva is ezt hallgatom majd.
De lassan az lesz enm is érdekel nem is reagálok majd semmire. Pont az ilyenek miatt hoztam létra a csoportot steam-en ott senkit nem érdekel ki nyer meg semmi más sem megköszönni sem kell. -
Nem tudom hogy poénnak szántad-e, de jó ötlet, sokkalta jobb szerintem ez a név, már , jobban ránk illő értelme van ennek a címnek mint a Klub nélkül, a régi a mi játékainknak szól, ez inkább a tagoknak, egy csoportnak, vagy éppen klubbnak.
Ma még azt nem merem írni hogy haveroknak, mert félek nem mindenki mindenkivel értelmezné ezt. :D -
Nem úgy hogy beszólsz, hanem hogy megvéded ha szóbahoznak, mindegy most mindek nevezzük, értem én mindenkinek a saját igaza, én sem védek senkit, nem tudom sokszor mi merre, annyira nem foglalkozoom már a steamgifts részleggel.
Csak annyit nem tarok korrektnek, hogy ha jön egy tőled amúgy független táma, akkor példáznak, de senki mással nem szép dolog, nem konkrétan a te neveddel, hanem senki nevével nem illik. -
már néztem, hogy úristen megint egy ősrégi topikban up ol valaki :D -
Ha akarnék sem tudnék vitatkozni ezzel.
-
Dishonored-nek hívják a FPS módot :) szerk.: csak még pár gameplay tweak is került bele(=szerintem sokkal jobb)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.11.21. 16:10:39 -
Ne legyél biztos benne hogy mindenki másnak olyan marha szimpatikus vagy... :) -
Jut eszembe a kérdés: Az "Assassin's Creed"-ekben ugye nincs First Person View?
Mert, bátorkodom kijelenteni, hogy a Ubisoft a GTA 5 példáján felbuzdulva meg fogja lépni valamikor. -
Azt azért nem :)
Az átnevezés oka egyszerű: eddig is gyakorlatilag mindenről beszélgettünk, mint egy klub tagjai. :)
A szabályok, mint egy klubban, viszont továbbra is élnek, és a beszélgetés keretei között el is várom őket. Remélem, ebben mindenki partner lesz továbbra is.
A renitenseknek visszaadjuk a klubtagságiját.
Ja és még valami: azért inkább a JÁTÉKOK legyenek a téma középpontjában, és ne a "milyen hardvert vegyek" és társai :)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.11.21. 16:00:01 -
Klub lettünk, most már lehet offolni, képeket, videókat berakni! :) -
Kinek szólok vissza? Nem tudom lehet más is volt aki ennyire befordult rossz a memóriám majd leírja valaki biztos úgyis én vagyok most a szeren, de csak ez a zorros gyerek sír állandó jelleggel.
Adjon egy számlaszámot és vígan átnyújtom neki az a 3-4 eurot amiért kb szerezhette a Csívalrít.Abból vehet majd újat amit más nyer és fényezheti magát. Biztos zavarja ,hogy nem ajnároztam az egekbe.
Egyszer sem mondtam (szerintem) hogy a játék szar mivel nem is próbáltam soha. Csak nem szeretek/szoktak sokat multizni. A legtöbb időm a BF3-ba van ami kb 20-30 óra.
Az meg hidegen hagy hogy kinek mi a fer.
Szabályokat kell ezek szerint hozni a csoportba és nincs ilyen nagyon egyszerű.
Pl ha jelentkezel és nem játszol vele 6-10 órát banolunk még a világ végéről is és örökre meghurcolunk naponta állandó jelleggel. Kb ez lehetne a jelmondat.... -
Pontosan.
S ha én írom le ugyanezt elsőként, akkor grebber-párti vagyok. Pedig nem.
szerk.: Még mielőtt félreértés esne: semleges vagyok a témában. Történetesen, grebberrel [M. Péter, nem titok, ott van a STEAM profilján] kapcsolatban sem vagyok elfogult, ahogy DarkSectorral sem, és igyekszem mással szemben sem az lenni.
Ha valaki másként érzi a törődést arról nem tehetek, és legfőképp nem szándékosan.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.11.21. 15:49:51 -
Mert nem az?
-
Kb amiket végigolvastam steamgiftes témát, egy valami nem fer dolog, nem értek egyet azzal hogy sokszor Grebberrel pedáloztok, független hogy melyik témában kinek van igaza. Ha zavar valakit akkor zárja ki a moderátor, és legyen nyugi, de szerintem nem szabályellenes amit tesz. A lényeg hogy nem fer mindig előránta zsebből, és példázgatni vele. Erre érthető ha visszaszól. Szerintem. -
:) -
Evoluti0N #231639 Klub?
-
TV-ből Sony érdekel. Amit néztem, 48", az pontosan NULLA Forinttal van leárazva... A legnagyobb leárazás Sony TV-nél, 40"-os (ilyen van most), az 25k, ami az ár pontosan 16%-a. Ami röhejes, mert sima, mezei karácsonyi akcióknál nagyságrendekkel komolyabb leárazások szoktak lenni.
Vázból természetesen Nikon, de nincs leárazva, mint ahogy írtam. Az meg nem leárazás, hogy 129900 helyett 127900... -
tvből samu, vázból nikon, többiből meg rengeteg jó van :p -
Betettem valamit a kosárba. Utána el kéne fogadni a vásárlási feltételeket, de nem működik a gomb, nem csinál semmit... -
Ha ez így volt, az más. Azt hittem megköszönte, majd valamikor később közölte, hogy ez nem egy nagy szám, de azért 1 sornak jó lesz. Mert ha így volt, az vállrándítós kat. Ha viszont durvább reakció volt, akkor is vállrándítás kat., mert MerlinW már lépett.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.21. 15:13:27 -
Valami olyasmit olvastam, hogy "sorban" engedik be az embereket az oldalra, nem is értem ez alatt mit értenek? Állítólag a szerverkapacitást megötszörözték, de harmincszoros kb. az overload :)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.11.21. 15:08:08 -
Ha jól rémlik Be Mine X, desura kulcs, desura aktiválás, desura felületen Your Keys és ott van :-) -
EDigitálon nézelődök, mert épp (igaz murvalassan), de bejött az oldal. Ami érdekelne (TV, DSLR váz, távcső, objektív), azokból 0 és <5k leárazás van... Reggel óta semmivel sem lettek kevésbé röhejesek ennek az oldalnak az akciói. -
ratgab #231631 Mondjuk nyerni valamit és utána lefikázni az tényleg parasztság! -
Több giftet is felraktam és soha sehol meg se mukkantam hogy elindította -e az illető. Annyi tisztességet vártam el csupán, hogy ne ordítsa a pofámba hogy mekkora szart nyert, mert nagyjából ez történt. -
ratgab #231629 Most mit számít, hogy ha te jó szívvel megajándékozva a másikat adsz valamit azt felhasználja, vagy bámulja az inventory-ban esetleg behányja egy word fájl-ba? Érted, ajándékozol....
Értem mit mondasz és részben igazad is van.. Ennyi erővel dobjunk ki mindenkit, aki a nyereményét egyszer se indította el! Mert akkor ez a következő lépés. Aztán szabjuk meg, hogy minimum 5 órát játsszon vele...hova vezet ez? -
Még mindig nem érted, direkt értetlenkedtek? Már akkor tudta hogy soha nem fogja elindítani amikor rányomott a gombra... Komolyan ennyi kritérium nincs a csoportban? Itt ordibál a fórumban hogy nem játszik multi only játékokkal és simán jelentkezhet, fel se merül hogy ki legyen dobva stb? Tinman-nak van igaza, nekem is rég ki kellett volna lépni, további jó giftelgetést nektek, mostantól magamnak gyűjtöm csak a játékokat. -
ratgab #231627 Megveszel egy bundlet és van olyan benne tutira, ami nem érdekel és elindítani se fogod. Azt te minek hívod? Mert én feleslegnek (és már aktiválni se szoktam, hogy legyen még egy sor steamen). Ha van rá egy mód így már nem veszek játékot. -
Szerintem én játszottam az összessel. Mondjuk én csak arra jelentkezek, amivel játszani is akarok (3 év alatt ~600 jelentkezés). -
ratgab #231625 Last Knight kapott kulcsot? Elég jópofának tűnik! Nem tudnád esetleg nekem megnézni, hogy melyik bundléban is volt (elég slendriánul bánok a bundlikkal és fogalmam nincs mit vettem és mit nem)?