Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
steam, origin: ACE_hun
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Használhatóság terén meg, ahogy a mondás szól, aki egyszer leült OSX elé, az sosem néz vissza a Windows-ra, ez többnyire igaz az IOS-re is 😊
Szerintem, ha nem lennének ilyen drágák az Apple termékek, az MS már rég csõdbe ment volna.
[merlinw.org]
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
BTW, remélem a héten megjön az egérpadom, majd megmutitom 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
[merlinw.org]
Forza.
kárpótlásul nesze, itt egy Inversion kulcs steamre: MW2VF-QV7PJ-YVW02 (VPN-el kell aktiválni, de no para! 😄DD )
(nem vicc, tényleg él, hajrá, ha unjátok a mostani accotok, játékaitok! 😄 )
Forza.
Remélem, csak engem zavar. De engem nagyon.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Meh, ezt most nem tudom jól kidumálni 😄
Szal... Totti a kivétel! Bár nem örülök neki, h támogatta a tetves ms-ökoszisztémát, de ismervén az elõéletét és játék-preferenciáit, megértem.
Tudom, h mindenképpen akart nextgent, érthetõ ha azt vette, amire legalább volt 1-2 õt érdeklõ! (kár h ez pont az hernyó MS féle ikszboksz)
Forza.
NFS Shift 2
origin kulcs: **DV-427R-ENAT-NZCK-2VPJ
születési dátumom második fele - aki steamen, origine, uplayen ismer, igen nagy elõnyben van 😄
Forza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Sylia - Act I Desura kulcs
***ZJ-XEYM4-XADYD-069HX-PCZXS
Parasite Eve 2, best game EVER!
szerintem azért volt benne ez a csodafícsör, mert õk még talán az MS "always online" fasságára készültek 😊)
Forza.
Turn 10 Clarifies Day One DLC for Forza Motorsport 5
"In the beginning of the game, the player will be racing against Drivatars that are contained on the disc and were trained by the
De, arty vagy Totti5 majd kijavít, remélem, és tisztázódik, hogy ez mennyire volt életbevágó a játék indulásához, vagy sem.
"Nulla tenaci invia est via"