Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Ha ott nyersz olyan kódot, amit nem tudsz aktiválni a régiódban, akkor így jártál - lásd az elõzõ hozzászólásom utolsó bekezdését. De orosznak álcázni magad azért, hogy aktiválhasd, szigorúan tilos.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

wantonly
Ha a Steam-en veszed vagy itthon dobozos verzióban, akkor semmi gond. Ha máshol és véletlenül régiókorlátos kódot kapsz, akkor nem fogod tudni beaktiválni vagy az alább említett kockázatos módszer segedelmével, ami nem éri meg a rizikót.
Scooter
Akkor mi van, ha én már nyertem gameminer-en? Az egy orosz oldal. Ott nincs ilyen veszély?
Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

MerlinW
Valószínûleg olcsó orosz/ukrán kulcs, orosz áruházból.

[merlinw.org]

Scooter
Ebben a játékban viszont mi a gáz? Steam-en is kapható és nem látok az adatlapján semmi infót a VPN-el kapcsolatban. Nekem is a Whistlisten van, de akkor megjegyzem, ha ez a játék ilyen.
Be akarok lépni ebbe az Indiagala-ba és azt írja hogy "Profile not claimed" mi a pöcs van? Nem tudom aktiválni így az Afterfall Insanity-t.

steam, origin: ACE_hun

MerlinW
A VPN nem veszélyes, a veszélyes az, amikor az áruház (Steam, Origin, Uplay) talál egy játékot a könyvtáradban, ami nem a te régiókódoddal van ellátva. Mert azt ugye minden EULA szerint azonnali account banánnal jutalmazzák.

[merlinw.org]

Scooter
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az mit takar? Olvastam már VPN hálózatról. Mi abban a veszélyes?
MerlinW
Látványra is sokat javult, bekerültek az iOS-es blur, árnyék effektek, lesz végre sötét téma, flat menü, stb. Fícsörök viszont kiba*sok van. Az automatikus iPhone hotspot kapcsolattól, a teljes iOS-OSX fúzióig, új okos notification center, az iMail komplett képszerkesztés, audio és video küldés, teljes iCloud támogatás, Mac-en tudsz telefonhívást kezdeményezni, olvasni az SMS-eidet (amivel szintén egy kattintásra tudsz hang és videóüzenetet küldeni), stb. És ez csak 15 percnyi új fícsör a 2 órányi adagból😊 Emellett mocsok gyors az egész.

Használhatóság terén meg, ahogy a mondás szól, aki egyszer leült OSX elé, az sosem néz vissza a Windows-ra, ez többnyire igaz az IOS-re is 😊
Szerintem, ha nem lennének ilyen drágák az Apple termékek, az MS már rég csõdbe ment volna.

[merlinw.org]

shaddam
1-2 csellendzs is ki van platinázva. Zseniális

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Teljesen elfelejtettem, hogy megjelent a Transistor. Valaki rátette már a mancsát?
IMYke2.0.0.0
És akkor szépen te is át leszel irányítva valahová... ;-)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Így van, menjetek ár.
BTW, remélem a héten megjön az egérpadom, majd megmutitom 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tomsolo
Engem is érdekel.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Szerintem jó lesz ez. Mostanában az UBiart Frameworkkel készült Ubisoft játékok a legjobbak a házuk táján. A két új Rayman, a Child of Light. Ez is biztos jó lesz.
Rapid81
Látványra vagy hasznosságra/használhatóságra gondolsz? 10 ével ezelõtt is volt már a Win7 látványvilágát csúnyán alázó Linux Shell, de haszna az nem sok a mai napig. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Gamersgate - "Shadowrun Returns" (sima verzió) - DRM:Steamworks - 66% OFF - 4,95 euro

Nyami.

MerlinW
Most megy az Apple Keynote (WWDC), emberek... ha az új OSX 2014, akkor a Windows 8.1 az 1994. Félelmetes fícsörök kerültek bele.

[merlinw.org]

Botond
Nem egy watchdog gfx, de majdnem. 😄
zorrobomber
Jól néz ki...

IMYke2.0.0.0
Szerintem, nem vészes az "Inversion" - el lehet vele lenni.

Botond
Csak öreg vagy. Semmi több. 😄
Botond
arty
meh 😞( azt hittem végre egy eszes feladványt találtam, de csak az derült ki, h nem vagyok túl eszes 😄

Forza.

arty
😄D

kárpótlásul nesze, itt egy Inversion kulcs steamre: MW2VF-QV7PJ-YVW02 (VPN-el kell aktiválni, de no para! 😄DD )

(nem vicc, tényleg él, hajrá, ha unjátok a mostani accotok, játékaitok! 😄 )

Forza.

IMYke2.0.0.0
Nagyon szépen kérlek, az szmájlit ne használd így...
Remélem, csak engem zavar. De engem nagyon.

IMYke2.0.0.0
Egyáltalán nem tartalak annak. Viszont, tudom rólad, hogy imádod az ótós játékokat 😊

wantonly
Most látom te vitted, akkor gratula, jó helyre ment. 😊
wantonly
"Ezt a kódot, már felhasználták" . 😞
TBTPumpa
Nem akarok telhetetlennek tûnni, de Rivals kulcsot esetleg nincs? <#idiota><#idiota><#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Troger911
Tényleg 😊 Pedig ott néztem elõször...
Troger911
Nekem nem ismerõsöm, de kinyomoztam 😊 Épp kezdek örülni, erre nyomok a tovább-ra... ...a kulcsot már felhasználták üzenet fogad. De köszi a felajánlást! Neked pedig grat!
MerlinW
Az SG-s profilodon is ott van a a két szám😊

[merlinw.org]

TBTPumpa
Vazee. Épp nyitva volt az Origin-em (játék letöltés miatt). A sors akarta így! Vittem, nagyon köszönöm! <#worship>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

arty
😄DD

Meh, ezt most nem tudom jól kidumálni 😄

Szal... Totti a kivétel! Bár nem örülök neki, h támogatta a tetves ms-ökoszisztémát, de ismervén az elõéletét és játék-preferenciáit, megértem.
Tudom, h mindenképpen akart nextgent, érthetõ ha azt vette, amire legalább volt 1-2 õt érdeklõ! (kár h ez pont az hernyó MS féle ikszboksz)

Forza.

arty

NFS Shift 2

origin kulcs: **DV-427R-ENAT-NZCK-2VPJ

születési dátumom második fele - aki steamen, origine, uplayen ismer, igen nagy elõnyben van 😄

Forza.

DarkSector
Én sem hogy te Totti-t. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
Nem gondoltam, hogy ennyire szutyokházinak tartassz 😞( 😄

Forza.

Troger911
Egy kis apróság, hátha kell valakinek 😊
Sylia - Act I Desura kulcs

***ZJ-XEYM4-XADYD-069HX-PCZXS

Boeing Stratofortress
Troger911
Talán lesz valami megoldás rá...
Fpocok
Bár nem jó ez így, mert csak 5 oldalt listáz, abból meg 5 oldal DLC.

Fpocok
ISTEN VAGY! 😄

IMYke2.0.0.0
Hú, megint eszembe jutott, hogy a LIVE-os játékokkal kellene még kezdenem valamit - míg ki nem lövik az ûrbe a rendszert. Állítólag, ugyebár.

Troger911
Talán lesz valami jó az utolsó 3 napban! 8 napos steam akció!
IMYke2.0.0.0
Esküszöm, azt hittem, hogy már van Xbox One-od. <#nyes>

arty
max totti, nekem nincs bónom 😊

szerintem azért volt benne ez a csodafícsör, mert õk még talán az MS "always online" fasságára készültek 😊)

Forza.

IMYke2.0.0.0
Meg is van - a Forza 5 esetében volt, hogy egy ún. Day One DLC letöltése nélkül nem is vághattál bele a játékba. Igaz: ingyenes.
Turn 10 Clarifies Day One DLC for Forza Motorsport 5

"In the beginning of the game, the player will be racing against Drivatars that are contained on the disc and were trained by the team," Greenawalt told IGN. "While playing, the player will be asked to connect to Live in order to download a completely fresh set of player-created Drivatar opponents – it’s not a lot of data, but the download contains enough Drivatars to cover all difficulty settings. Connecting will also download new content – but the vast majority of the launch content is contained on the disc."

De, arty vagy Totti5 majd kijavít, remélem, és tisztázódik, hogy ez mennyire volt életbevágó a játék indulásához, vagy sem.

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"