Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
GMG-n nem lehet valahogy pénz alapján sorolni a játékokat? Mint mondjuk gamersgaten?

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Konzolon volt már ilyen az elmúlt idõszakban. Valamelyik ótós, azt hiszem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
Ez még csak a kezdet! Na majd amikor a játékot egy aktiváló DLCvel tudod csak elindítani :).

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

shaddam
Van valakinek zavvi kódja? Végül gyõzött a lelki terror, de azért spórolnék ha lehet :D

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Én nem értem.
Fpocok

grebber
Minden szarnak azért én se nyitok topikot verekedõs game sosem érdekelt.Nem köt le.Majd nyisson olyan akit érdekel is.

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Csináld a következõ mortal kombatét akkor.

shaddam
A folytatás akit senki sem kért :D

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

grebber
Benézted mert van neki csak modikat kérni kell nevezzék át!

Fpocok
Csodálom, hogy még nincs saját topikja. Jön a Homefront: The Revolution és lesz benne online coop!

zorrobomber
nekem azóta is ott rohad Driver SF három megvásárlás után is használhatatlanul a steam könyvtáramban, direktben uplay-ben nem vagyok hajlandó elindítani

Sippie
áhh mea cupla, úgy olvastam hirtelen hogy "miért erõlködtök"

de ja, így már igen, igazad van :D
zorrobomber
Úgy értem uborkáék miért nem adják fel. Persze értem, de néha jól esik értetlenkedni... <#schmoll2>

IMYke2.0.0.0
Meg az ásás-szín krédóhoz is.

//:))))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sippie
mer a watchdogshoz kell :P
zorrobomber
Blackguards - 13.60 euro

Maak
Jóvanna, amugy meg nalunk nincs cdgalaxis szal en max az 576-ba szedulok be neha. <#duhos2> <#awink>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

wantonly

Jól emlékeztem. :)
IMYke2.0.0.0
Valóban baromi olcsó volt a CE a CDGalaxisban. Páran innen is megvették.

Maak
Nono...az a sima (legalábbis most az kerul annyiba.)

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

zorrobomber
Komolyan nem értem miért erõlködnek még mindig ezzel a hulladékkal.

wantonly
Uplay...

Elindítottam, legutóbb talán egy hónapja néztem rá. 15-20 perce frissít valamit, de egyfolytában újraindul, mintha ugyanazt csinálná újra és újra. Ráadásul kérdés nélkül teleszórja mindenféle fájlokkal, mappákkal a gyökérkönyvtáram.

Ebbõl uninstall lesz.
Troger911
Vannak jó áraik, csak sajna nekem még rájön a posta, vagy egyszerre nagy összegért kéne rendelni...
wantonly
Aha, nem volt drága, de ugyanez volt a CDGalaxis kínálatában 990Ft-ért.
Maak
En nemreg vettem meg az 576-ban a Deadfall adventures ce-t, tartalmilag a digital deluxe-al megegyezo...ezeroter volt aszem.

arty
Nekem meg mindkettõ nagyon tetszik :)) Az SS persze jobban.

Kb egyszerre jelentek meg, az SS-t letoltam pár nap alatt, a Blur azóta is játszódik ... ettõl még utóbbi is bejön, csak nem annyira.

Forza.

wantonly
Vidékiként nem sok lehetõségünk lenne, ha boltban kellene vásárolni... Nem is lettem volna ekkora hörcsög.

A Spar, Tuskó, Media trió mással foglalkozik, nem a játékeladásokból élnek. Ezekben a boltokban csak annyi reményünk lehet, ha betérünk, hogy hátha egyszer eláraznak valamit, bekerül egy jó játék véletlenül az akciósok közé, esik valami morzsa, mert tényleg nevetségesek az árak. Az 576 ugyanez, de õk viszont elvileg csak ezzel foglalkoznak, tehát nekik valamit alkotni is kéne ár témában, mégsem sikerül. Oda már be se szoktam menni.
Troger911
Pont most délelõtt voltunk az árkádba, és nem jutott eszembe körülnézni az említett boltokban :)
tomsolo
A 2.-t se mertem - és milyen jól tettem. Majd ha kijön, és látom mi let belõle akkor talán.

Az Ébredésektõl se voltam elájulva - nem tetszett a sztori így - egyébként.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

ZsZso
Szeretném én is, de fizetni azt semmiképpen se akarok annyit érte. :)

Majd akciósan, most sok a dolog, nincs idõ játékra :(.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

benõmenõ
Nekem is ezt ajánlotta, pedig Dark Souls-t Alan Wake-et és BF3-at nyomtam Raptr-al, az elõzõ DA-eket meg rühellem.
IMYke2.0.0.0
Az AMD Evolved Raptr kliens helyettem is tudni akarja, hogy mit akarok elõrendelni :)

Maak
Akkor en vagyok a bamba, ott kerestem a pc jatekoknal az akciosokat...<#pardon1>

tomsolo
A pécsibe is ennyiért voltak - az más kérdés, hogy rögtön vissza is vittem õket mert se lemez se kód nem igazán volt bennük. ;)

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

IMYke2.0.0.0
Én a bannerben bal oldalon pózoló kisfickó jegyében sokszor felnevettem már a Pécsi Árkádban található 576, MediaMarkt, és SPAR játékkínálatán, illetve nem egy "akciójukon"... <#eplus2>

Troger911
Igen, nálunk is megszûnt, sajna késõn kaptam észbe...
wantonly
Nálunk volt, viszont azóta teljesen beszüntették a játékok forgalmazását. Lehet ez készlet kisöprés volt.
wantonly
Nálunk a Tuskóban meg ki volt írva, hogy akció, aztán valójában több ezer forintba kerültek. :)
Troger911
Ja, nem a többi játéknál volt, hanem a tesco másik végében a könyv-dvd részen, akciós polcon (meg ott voltak a kiárusításos cuccok is).
Troger911
Ha szeretnéd lefotózom, megyek még valamikor körülnézni :) Én a sparos Arma 3-al voltam így! Körbejártam az összes közeli boltot, de sehol. Aztán még a cd galaxysosról is lecsúsztam, most várhatom meg amíg olcsó lesz...
Maak
Ugy latszik a gyori tecsoba nem jutnak el ezek , minap voltam es semmi extra nem volt, ilyenekrol meg csak toletek hallok, hogy parszaz ft-ert ilyen cimek. Szerintem fake. <#schmoll2>

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sorry, de a nagy rohanásban majdnem elfelejtettem. Köszi a linket wantonly!;)
Újrakértem az aktiválást. Give this link to your friend!, majd következõ oldalon be kell írni az emailt, és a 4.-tõl újra csináltam mindent.
Ez volt az elsõ, de akkor sincs ott!
Rapid81
Indítsd újra a Steamet.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Lehet. Mivel nincs meg a játék, így f*ngom sincs, ki adta ki. :D Mea culpa.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Így csináltam, de steamen belül a könyvtárba nincs.
grebber
Homefront 2 - holnap bejelentik? Végre új Crysis.....