Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
$1
Legend of Dungeon
Antisquad
Alpha Kimori™ 1
$4!
Nekro
Miasmata
The Longest Journey
Spate
Mystery Game
<#duhos2>#duhos2>
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Megvettem bundleban az SRS-t és nyomtam vele egy kicsit. Hogy milyen fos irányítása van ennek a játéknak... Pedig eskü mikor kormánnyal nyomtam, akkor inkább nehéznek tûnt mint rossznak... :/
Amúgy meg: csak úgy leírva valóban hiányzik az a néha.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xenonauts leaves early access
Olyan zsúfoltak az ilyen képeid, szavak nincsenek rá 😊(
Minden közvetlenül beágyazott videós üzenetet küldök Hádészba!
Kellemes gravitációs-lövöldözõs játék.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Új képeim:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
BOCS IMIKE. <#puszi>#puszi>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nem tudom mi lesz az 1$ halmazba, de Antisquad meg a Miasmata is ér annyit.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Parasite Eve 2, best game EVER!
#211562: tehát akkor flash játékokat beszúrhatok ? 😄
"Nulla tenaci invia est via"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Más. U playen vagy Originen hogy találsz meg isemerõst? Nem lenne rossz oda se pár ismerõs arc, mert nagyon pang az a két program?! Ráadásul egy normális bf3 coop-ot nem tudok nyomatni... PLd most arty-ra rákerestem, de hát van 4 darab és döntsem el ki kicsoda.... Nincs ilyen csoport dolog, mint steamen?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
Forza.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Na valóban tesznek valamit a pc-sekért.A második résznek igaz jobban örültem volna ,de egye fene ez is jó lesz.
A következõ áldozat ilyen alapon lehetne a Halo Anniversary és akkor nem is kértem sokat.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Konkrétan valami 1xxx ft-os game-et cseréltem GTA Complete pakkra 😄
Egy próbát megér mindenképpen.
Amit AKAROK:
Mirrors Edge 2 videót, SW Battlefront videót, Dragon Age 3 videót és rakat hype-ot, hogy miért is lesz jobb az én életem, ha kicsengetek érte 14 000 Ft-ot 0day.
Witcher 3 videót.
Resident Evil 7 bejelentést, videót Adá-val a fõszerepben! <#idiota>#idiota>
Aminek nagyon, de nagyon örülnék, de úgysem fog megtörténni:
Új Tomb Raider játék bejelentés + StarCraft II: Legacy of the Void bejelentés.
(Oké, Blizzard nem lesz kint, de attól még bejelenthetik nem? Úgyis idõszerû lenne már. Lassan másfél éve megjelent a Heart of the Swarm!)
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
te már cseréltél többször, jók a tapasztalataid? félek, h valami lopott ukrán kulcsot sóznak rám és bannolnak 😊))
Forza.
Ott aztán kapsz olyan ajánlatokat hogy a hajad égnek áll vagy kapsz valami jót.
Forza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
már el hapotlák😊
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming