Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
És akinek megvan, mint nekem?!?!?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
"The Longest Journey" miatt mindenkinek kötelezõvé tenném a vásárlást... de hát ugye, mindenkinek más preferenciái vannak 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tomsolo
GROUPEES BE MINE 13

$1
Legend of Dungeon
Antisquad
Alpha Kimori™ 1

$4!
Nekro
Miasmata
The Longest Journey
Spate
Mystery Game

<#duhos2>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Törölt felhasználó
Kormánnyal is tök realisztikus volt, nagy tempónál már csak úgy váratlanul is el tudta magát dobni az autó. De ez billentyûzeten igen érdekes....
Szabi
és gémpaddal teljesen jól elvagyok vele 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Törölt felhasználó
Basszus, az idõ hogy megszépíti az emlékeket...
Megvettem bundleban az SRS-t és nyomtam vele egy kicsit. Hogy milyen fos irányítása van ennek a játéknak... Pedig eskü mikor kormánnyal nyomtam, akkor inkább nehéznek tûnt mint rossznak... :/
IMYke2.0.0.0
A kontextusban mindkét mondat helyes. Csak szólok.

Amúgy meg: csak úgy leírva valóban hiányzik az a néha.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Az ilyen mindig jó hír:
Xenonauts leaves early access

Törölt felhasználó
A kevesebb NÉHA több 😉
IMYke2.0.0.0
A kevesebb több.
Olyan zsúfoltak az ilyen képeid, szavak nincsenek rá 😊(

IMYke2.0.0.0
Banner alatt a szabályzat!
Minden közvetlenül beágyazott videós üzenetet küldök Hádészba!

IMYke2.0.0.0
Én ellopott verzióval játszottam végig, és a CDGalaxisnál a 3in1 csomagok egyikében meg megvettem dobozosban is.
Kellemes gravitációs-lövöldözõs játék.

grebber
Közel 12 óra lol.Mondjuk a 6.5 óra az közel van hozzá 😊

Next PC upgrade: 2022

"repetitive, bland... puzzles". Ettõl féltem én is és sajnos beigazolódott.
ZsZso
<#eljen> Menõk!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

zorrobomber
DarkSector
Pár agymenésem azoknak akiket érdekel, akiket nem azoktól elnézést kérek!

Új képeim:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

BOCS IMIKE. <#puszi>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tomsolo
Én meg nemrég vettem meg a Nekro-t 2500-ért, szal... az early access anyjuk térdét azt. 😉

Nem tudom mi lesz az 1$ halmazba, de Antisquad meg a Miasmata is ér annyit.

Fpocok
Errõl jut eszembe. Én megvettem a LoD-ot de akkor még nem volt benne sok minden. ránézek, hátha került be valami jó cucc.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Azért mert Ed Boon kedvence Scorpion (a hangja is õ).

Törölt felhasználó
Az jó és ha még egy ismerõsöm sincs? XD
Szabi
csoport nincs, de látod az ismerõseid ismerõseit.. (ha nincs tiltva, hogy ne lásd) 😄

#211562: tehát akkor flash játékokat beszúrhatok ? 😄

Shep
Nem, ez csak egy video, ez nem játék 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Törölt felhasználó
Ááá de király. Mondjuk azt nem értem miért mindig Scorpion nyer szegény Sunzeroval szemben 😄

Más. U playen vagy Originen hogy találsz meg isemerõst? Nem lenne rossz oda se pár ismerõs arc, mert nagyon pang az a két program?! Ráadásul egy normális bf3 coop-ot nem tudok nyomatni... PLd most arty-ra rákerestem, de hát van 4 darab és döntsem el ki kicsoda.... Nincs ilyen csoport dolog, mint steamen?
Shep
Egész jól bunyóznak, törött lábbal, meg kézzel. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tomsolo
De ez játék bazge, nem mém meg ilyenek...

Fpocok
Mindjárt te is fel leszel lógatva a fej mellé 😄

Shep
GTA 5-el meg a RDR-el jön egy idõben, nem is tudtad? 😄

grebber
Ha MS valóban ad a pc-re mint korábban jelezte és jók lesznek az Anniversary eladásai nem lehetetlen,hogy egyszer kiadja az is.

arty
másodikat hozzák már ki! engem idegesit, hogy az nincs pécén, pedig az egész széria totál hidegen hagy 😊 de ez milyen már? két elsõ rész, egy harmadik és 0 második?! 😞

Forza.

Bence94
Halo 3,Reach,4-et a népnek split-screen-nel pc-re!

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

grebber

Fpocok
Látom már igen.

Fpocok
De ez már megjelent konzolra?

grebber
Az elsõ rész kicsit bõvítve Unreal Engine 3 alá rakva!

Fpocok
Ez mi? Az elsõ rész hd verziója?

Shep
Hát engem a 3. rész után már nem tud érdekelni a Fable még akkor sem ha állítólag a 2 elég jó.

grebber
I LOVE MS!!!!!!
Na valóban tesznek valamit a pc-sekért.A második résznek igaz jobban örültem volna ,de egye fene ez is jó lesz.
A következõ áldozat ilyen alapon lehetne a Halo Anniversary és akkor nem is kértem sokat.

Fpocok
Remélem valóban rebootolják a RE sorozatot, különben nem érdekel.

grebber
Rizikós igen,de én pont ilyen nálunk nem aktiválható kulcsot cseréltem el egy sokkal értékesebbre.Elõször azt hittem átfognak verni ,de gondoltam én úgyse tudom aktiválni hát legyen boldog vele.
Konkrétan valami 1xxx ft-os game-et cseréltem GTA Complete pakkra 😄

Egy próbát megér mindenképpen.

TBTPumpa
1 hét múlva E3.

Amit AKAROK:
Mirrors Edge 2 videót, SW Battlefront videót, Dragon Age 3 videót és rakat hype-ot, hogy miért is lesz jobb az én életem, ha kicsengetek érte 14 000 Ft-ot 0day.
Witcher 3 videót.
Resident Evil 7 bejelentést, videót Adá-val a fõszerepben! <#idiota>

Aminek nagyon, de nagyon örülnék, de úgysem fog megtörténni:
Új Tomb Raider játék bejelentés + StarCraft II: Legacy of the Void bejelentés.
(Oké, Blizzard nem lesz kint, de attól még bejelenthetik nem? Úgyis idõszerû lenne már. Lassan másfél éve megjelent a Heart of the Swarm!)

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

arty
kockázatmentes?
te már cseréltél többször, jók a tapasztalataid? félek, h valami lopott ukrán kulcsot sóznak rám és bannolnak 😊))

Forza.

grebber
Steamtrades-en meglepõ ,de néha elég jó cuccokat adnak érte cserébe.Érdemes megpróbálni ott elcserélni veszíteni nem veszítesz semmit.
Ott aztán kapsz olyan ajánlatokat hogy a hajad égnek áll vagy kapsz valami jót.

arty
igen, én is szívesen aktiválnám - csak mivel usa régiós így vpn trükközõs volna, azt meg remélem nincs olyan hülye, h megkockáztatja (vagy legalábbis nem a fõ accára....)

Forza.

DarkSector
Szarban süllyedsz ne kapálózz. 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

RoboKutya78
na valaki gyors volt😊
már el hapotlák😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Szabi
szép felajánlás <#eljen>

Scooter
Akkor jó, mert amit nyertem ott, azt mindig tudtam aktiválni. Kivétel 2 kódot aminél ez egyik az Enclave kódja volt, nem azt amit nyertem. A másik meg egy DLC, amit már aktivált valaki.
MerlinW
Ez világos, viszont VPN-el a lakóhelyedet álcázod, hiszen gyakorlatilag pl. Oroszországban leszel pár percig és ott aktiválod a játékot. Majd a következõ percben ismét itthon vagy. Régen csináltam én is 1-2 alkalommal, 5-600 játék mellett én már nem merném ezt megkockáztatni.

[merlinw.org]