Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ha igaz akkor sajnos tévedtem, így nem a Batman lesz az áv játéka idén 😞
Jövõre már nem sok esélye lesz mert raklap jó cím fog megjelenni.
Az idei hurkák között bõdületes fölénnyel lett volna GOTY!

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
lelomboztál 😞

Fpocok
Csak 2015-ben jön a next gen batman.

NOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Forza Horizon 2 megerõsítve, megjelenés õsszel

"A Forza Horizon 2-ben egyébként többszáz autó lesz, vagyis jelentõsen több, mint az elsõ részben. A központi szerepet ezúttal a Lamborghini új, kisebbik autója kapja, a Huracán.

Ennél némileg fontosabb, hogy a Forza Motorsport 5 remekül mûködõ Drivatar rendszerét teljesen átültetik a készítõk, illetve a sorozatban most elõször fog megjelenni az idõjárás, mint tényezõ. A játék ezen kívül is fejlõdik majd, de további részleteket nem osztottak meg velünk a fejlesztõk."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
Rise of Nations EE melyik nap jelenik meg a hónapban inkább azt mondjátok meg! 😊
IMYke2.0.0.0
Ez nem a te napod.
Már két topikban is rádpirítottak. Lehet, hogy abba kellene mára hagynod a fórumozást.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Troger911
Régiózárasak? Francba... Skyrim kellett volna.
Botond
Most elkapott! 😄
Shep
Úristen, kész!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Elvileg azokat nem tudod aktiválni Skyrim/Dishonored.

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
meg a Dishonored

Troger911
Gameflyon jó akciók vannak, plusz megy rájuk a 15%-oskupon is! 2.12 font a Skyrim pl.
IMYke2.0.0.0
211604-ben pedig ezt ecsetelted.

Shep
Senki nem mondta, hogy a többi szemét, de mindegy feladtam, mert esélytelen a dolog.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zorrobomber
"Egyik játékot sem azért gyártják le, hogy "szemét***" legyen egy bundle-ben"

Ebben azért én nem lennék annyira biztos 😄

IMYke2.0.0.0
https://www.indiegala.com/weekly
The Race For The White House (On Greenlight)
Zack Zero
8Bitboy
The Desolate Hope
Subject 9
Unearthed: Trail Of Ibn Battuta Episode 1 - Gold Edition

DarkSector
Tudom, amit már beszéltünk, de énnekem nem tetszene és nem csinálnám ha egyszeerûek lennének. 😄
Jó a GOW3-nál elgurult a gyógyszerem...de a többi türhetõ . 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
thx

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Tisztázzuk: nem vettem meg, és mostanában nem is tudok semmit.

A nem tematikus bundle-ök úgy mûködnek, hogy "mindent bele, valamelyik csak megtetszik egy unokájának játékot keresõ nagyinak, vagy adott stílusért rajongó kockának".
Egyik játékot sem azért gyártják le, hogy "szemét***" legyen egy bundle-ben - mindegyiket külön-külön meg is vásárolhatod, (gyakran sokkal) több pénzért, ha nagyon kell.

*** = ami ugye megint csak szubjektív témakör, és lerágtuk az elmúlt pár évben párszor ezt a csontot.

Shep
Továbbra sem érted, na mindegy, és ez csak azért fura, mert te sem dúskálsz a pénzben.

Fpocok
Egy újabb P2W játék, remek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

ZsZso
4 USD -ért kapsz 8 játékot.
1 USD -ért csak 3 darabot.
Súlyozva tán' helyes a 3USD - 5 játék felállás, de lehetett volna az alábbiak szerint is számolni:

a, módszer: 4 USD / 8 = 0,5 USD egy játék
b, módszer: 4 USD / 7 = 0,57 USD egy játék (magyarázat: bónusz nincs beleszámtva)
stb.

Csak mondtam valamit, felõlem súlyozhat is akinek fölösleges, nem fogok 50 Ft -on összeveszni senkivel. Ne akadjunk már fenn ilyeneken, kérem! 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

genndy
Vagy 1$-t megér neki a TLJ.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Maak
1 dollar az alap (3 jatek) a bta 4 dollar (8 jatek) de a bta maga 3dollar es 5 jatek.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

tomsolo
"(3 USD / 5 = 0.6 )"

A három dollár hogy jött ki?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

zorrobomber
Hajaj, tudna mesélni az enyémekrõl is...

ZsZso
Kinek nincsenek?!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

zorrobomber
Hagyd rá, Imynek vannak néha ilyen kirohanásai.

ZsZso
Még mindig nem érted, de nincs ezzel semmi baj. Nem akartam bunkó lenni, nem is haragszom rád, csak most nem akartam belemenni ebbe a vitába. Nézd el nekem!

MÁS:
Amúgy ha valakinek nem kellene a csomagból a Nekro, akkor privátban csörögjön rám az árral amit szeretne érte (3 USD / 5 = 0.6 USD körülinek örülnék) és leboxoljuk! (esetleg csere, de arra nem látok sok esélyt ismerve az itteni karaktereket, mert Nektek minden megvan 😛)

IMYke2.0.0.0
Megveszi a csomagot, ami nem kell neki - mivel mind STEAM-es - felteszi Steamgifts-re: mindenki jól jár. Az, aki megnyeri, mert esetleg pont arra a játékra vágyott <és ha mégsem, ZsZso mindenképp, mert tõle távozott a "szemét" és>, ZsZso pedig kapja a "felajánlói" pontokat, amik fejében szépen indulhat olyanért, ami meg õt érdekli <és a kör bezárul>.

Shep
Arról beszél ,hogy 1 játék érdekli a másik 7 meg nem tehát 4 dolcsiba kerül neki, de azt soknak véli. Pont az ilyen 1-et fizet százat kap szemlélet miatt van annyi hulladék, mert most adnak 1 áráért 3-at, nem baj ,hogy a másik kettõ megy majd a szemétbe de így "olcsón vettünk sokat".

zorrobomber
Igen, belevágnak 6 értékelhetetlen hulladékot meg 2 címet ami még esetleg érdekel is.

IMYke2.0.0.0
Tehát, inkább fizetsz egy játékért 1 dollárt, semmint ugyanazért a kiváló játékért 0,5 dollárt, és kapsz mellé még további 7-et...
Rendben, nem szóltam. Mindenkinek más értékítélete van.

IMYke2.0.0.0
Miért is?

4 dollárt fizetek 8 játékért, akkor 1 játék 0,5 dollár nemde?

Felesleges, erõltetned a játékok "értékét", amikor az egészet belevágják neked egy csomagba, és egy összeg kifizetéséért kaphatod meg az összeset...

ZsZso
Két különbözõ dologról beszélünk, hagyjuk.

zorrobomber
Ez az osztás-szorzás ferdítés, te is tudod jól.

IMYke2.0.0.0
"PC-re is jön a Fable Anniversary

Oké, ezt ugyan nem erõsíti meg konkrétan a lenti kedvcsináló elõzetes, de elég egyértelmû utalást tesz rá. Hiszen lássuk be, ezzel azért nem húzná a rajongók idegeit a Lionhead."

Itt a video: Youtube

IMYke2.0.0.0
Továbbra sem értem, mi a bajod a 4 dollárral.

Nézzük csak, mit kapsz, ha csak 4 dollárt költesz a Groupees-csomagra:

* The Longest Journey
+ Legend of Dungeon - STEAM
+ Antisquad - STEAM
+ Alpha Kimori 1 - STEAM
+ Nekro - Early Access, STEAM
+ Miasmata - STEAM
+ Spate - STEAM
+ eddig még ismeretlen játék

Tehát 4,00 dollár = 8 játék = A "The Longest Journey" ára így = 0,5 dollár (223,61) = ~112 Ft.

Meg tudom érteni, hogy ez drága.

ZsZso
Tisztában vagyok vele, de arra reagáltam, hogy Te a TLJ miatt tennéd kötelezõvé a vásárlást.
Értsd: ha 1 USD lenne, akkor én is ezt tenném, de 4 USDért nem.

Valósznû félreérthetõ voltam, elnézést.

IMYke2.0.0.0
4 dollárért nem csak a Leghosszabb Utazást kapod...

Nekro
Miasmata
The Longest Journey
Spate
Mystery Game

Troger911
Azokat szerettem, + az elsõ 2 Monkey Island!
Scooter
Azért ott van a Syberia 1-2 is!!!
Törölt felhasználó
Akkor bocsi 😊
ZsZso
Ez ugyanaz 😊.

Törölt felhasználó
Longest Journey azt hiszem ebben a bundliban is benne lesz. Nem tudom ugyanaz-e, de itt talán csak 1$-t kell belõni?!
ZsZso
4 USDért picit sokallom. 1 USD -ért instant buy lett volna. Pfff.

@Evoluti0N:
Nekem inkább a Lucas Arts -os játékok a nyerõk (The Dig, Day of the Tentacle, Sam and Max, stb.) vagy a Sierra gyöngyszemei (Kyrandia, Larry sorozatok pl.). Ez nekem kimaradt fiatalon és már nincs meg az a kötõdés. Szerencsére ezekbõl egy sincs Steamen, pedig azokért akár nagyobb összegeket is képes lennék fizetni. 😊

Botond
Xboxra a heti gold akcióban saints row4 vmi 2300 pénz. Elgondolkodtató!
<#eljen> Minden idõk egyik legjobb, ha nem a legjobb kalandjátéka.
tomsolo
Nekro még 6 dollárt is megér nemhogy 4-et.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo