311803
-
Ez a kimosdatás szánalmasabb még a pofátlan csalásnál is:
<idézet Duncan “ Thooorin” Shields-től>
“It’s a cheat that doesn’t even have an extreme effect—unless you really abuse it—it has layers to it where it can just give you a slight advantage in aiming,” says Shields in the video. “So if you’re already one of the best players in the world, it’ll make it so you just look like you’re having your best game. It won’t even seem like you’re hacking and that was an impossible movement.” He continues, “This is a cheat that doesn’t have anything visible on the screen. The only way you’d know if someone did it is if you caught them at the point they installed it on that machine and activated it.”
-
Ennyit a nagy profi CS játékosokról... -
Letiltod, újra engedélyezed. Előfordul, hogy nem megy rögtön. -
57%os syncet írt a játék, és Tinman is értette, csak tréfált. -.- -
Jó lesz az 70%-nak. Se több, se kevesebb. -
Ha "kölcsönadod" az accountod, akkor ugyanúgy működnek a funkciók, mint Family Sharingnél. Bármit csinálhattok egyszerre, kivétel hogy nem játszhattok mindketten egyidőben.
Utoljára szerkesztette: Sirch, 2014.11.22. 09:23:13 -
A DaS 2 jelenik meg egyedül, mert az 3 hónapja feltelepítettem a gépére, játszottam vele full a saját accomon, de nem töröltem még le a gépéről.
Viszont 2 óra próbálkozás után feladtam és az ÖSSZES őt érdeklő játékot LE FOGOM WAREZOLNI és még kéjes vigyort is fogok minden egyes letöltés mellé tolni az arcomra!
(Nem, nem adom "kölcsön" neki az accom, nekem is kell, Blackguards-ot tolom.) -
"57%"
Korrekt értékelés egy AC kedvelőtől, respect!
-
Na, Unity végigjátszva. 40 óra, 57%. Finom volt, bár sztori szinten volt hiányérzetem rendesen. Amiatt meg őrjöngök, hogy egyáltalán nem volt Abstergo szál a rift-es marhaságot leszámítva. Mindent összevetve azért jó kis játék lett. Hálisten 4-5 játékmechanikai bugnál többel nem találkoztam.
Kis statisztika.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.22. 03:47:03 -
Na milyen lett? :DDDDDDDDDD
Hogy is van ez az aszfalt??????? :DDDDDDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ha a Rúzs bármiben is hasonlít a Black Flag-hez akkor soselássam, de sosem fogom, mert nem érdekel.
AC2 óta Unity Párizs ( számomra ) a leghangulatosabb helyszín, és mivel az AC erőségge nem a játékmechanika, a helyszín nagyon fontos.
Story nagyon hangulatos, a város él, és a forradalom egyre nagyobb méreteket öl ahogy haladunk előre. Az emberek az utcán már véres összetűzésben a szervekkel, TÖMEG tüntetések a város egyik részében. Máshol meg a nemesek élik a kis életüket, csak a forradalom szellője érzékelhető. Rettentő hangulatos és milliónyi finomság, részlet amit csak úgy "krúzolva" a városban észre lehet venni. Nagy kedvencem ahogy a több 100 fős tömeg énekel és ez több háztömbnyire elhallatszik, majd mész arra, egyszer csak befordulsz és ott a tér a sok 1000 emberrel.
Párizs nagyon változatos és hatalmas. Kolosszális épületek s helyszínek vannak és rengeteg belső teret is kidolgoztak ami eddig nem volt jellemző... nem csak kidolgoztak de olyan szinten hogy fotoreal a részletesség. Pár éve ( sok éve... ) voltam Párizsban is és pl a Versailles-i kastélyban is. Szerepel a játékban is és szó szerint olyan érzés kap el mint amikor ott voltam, annyira minden a helyén van és olyan minőségben hogy csak lesek.
Namost a Rouge tud ilyet? -
Lehet szavazni a HunGamer jelöltjeire, kategóriánként: HunGamer GOTY 2014 - olvasói -
ratgab #231732 Fanszia forradalom nagyon vonzott..sajnálom.... Rugót majd meglátjuk...Úgyis csak jövőre jön ki pc-re. -
Igen, de tele van átkötéssel az összes részhez, és sok modern rész van benne, és jó is. Nem mellesleg gondolom a motor részen se volt sok elrontanivaló. Inkább a hosszabb, de gyengébb? Mindegy, nem beleszólni akarok te tudod mi kell :) Most már egyébként is úgy kell ajánlani, hogy a Unity mellé elférne még :D
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.11.21. 23:07:03 -
Mind a két gépen/fiókban ki van pipálva és engedélyezve van, ezzel kezdtem a beállítást. Aztán most már mind a két gépen bejelentkeztünk mindkét fiókba,. Azért köszi a segítséget, de már végképp feladtuk. -
Ismerlek már. :D -
Ja és nem is olyan szép, mi? :D -
ratgab #231727 Igen, ez lett volna a következő mondatom...:-D -
ratgab #231726 Állítólag nagyon, de nagyon rövid. És ugye nem fanszia forradalom ideje. Nekem meg a Black Flag se lett a szívem csücske. -
Settings \ Family \ Authorize Computer + pipa a user mellé, majd OK. Ennek így működnie kell. Nekem is így van megosztva több emberrel is oda-vissza. -
Nyugi azt is megveszi. :D -
Nem hogy inkább a Rogue-ot vetted volna meg. -
Ja hogy egyeltalán nem megy át, hát ujra kell próbálni, visszatörölni az engedélyt és megint engedélyezni, ffxi-vel is próbáltuk, idővel sikerült. -
Zóanagyvarázsló #231721 Azért Tinman hatszortízahuszonharmadikon játéka közül valószínűleg egy-kettő csak beesik a támogaott kategóriába, szóval feltűnne nekik, ha összejött ;) -
Nem minden játékkal müködik. -
+1 -
Most próbáltuk meg. Nem megy... -
Kedvencem a Driveclub-ból, szerintem iszonyat jól néz ki. :D
McLaren 12C
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Evoluti0N #231716 Így-így. Én is így csináltam. -
Ahhoz, hogy megoszd a játékaidat vele, be kell jelentkezned az Ő gépén a Te fiókoddal és engedélyezned kell az adott gépet és az adott Steam fiókot, hogy láthassa a játékaidat. Ugyanez kell visszafelé is. A Te gépeden kell Neki bejelentkeznie és megtennie ugyanezt. Akkor menni fog. Ennek ez a menete! -
Köszi, kb. mi is itt tartunk... egyedül a Dark Souls 2 játékom látja a "Tinman játékai" között, de azt meg tuti azért, mert pár hónapja feltettem a gépére és játszottam vele a notiján. Szar az egész. A legszebb az ebben, hogy pontosan ezt vártam a Steam-től, se többet, se kevesebbet. Mindeközben persze már vagy 5x láttam azt az üzenetet, hogy az oldal most éppen nem érhető el, a store-t néha hiányosan tölti be, közbe be akartam aktiválni egy játékot, meg akartam nézni az oldalon, hogy milyen, de persze egy büdös fekete téglalapot kapok... -
Az EDigital weboldala azóta is a padlón van... Pedig akartam venni egy Diablo 3 kieget 5k-ért. Végre elszántam magam, de nem sikerül még csak a bejelentkezésig sem eljutni egész nap. Lehet a sors akarja, hogy spóroljak. -
Feladtuk... Ha a saját gépemen bejelentkezek az ő fiókjával, akkor én látom nála a saját játékaim is, de ha ő otthonról próbálkozik, akkor nincs ott semmi. Legutoljára az jutott eszembe, ha az ő gépén is bejelentkezne az én fiókommal, akkor lehet megjelenne nála is, de párom eléggé kiakadt a steam-re legutóbb, szóval még nem próbáltuk. Persze elvileg erre nem is lenne szükség, ha egyszer beállítottam, szóval valami zavar van az erőben. -
Wantonly!
Ezzel mi lett? Párommal 1 órája küzdünk ezzel a szeméttel, u.e. a gond, mint nálatok. -
ratgab #231710 Elhiheted, hogy én is nagyon kíváncsi vagyok és majd természetesen beszámolok majd jól. Még 2 és fél óra kell a Unity-nak, hogy leérjen. -
Várjuk, hogy nálad hogy fut! -
Kis Driveclub -
Egyszerűbb és olcsóbb virtualizálni a szervert, pláne, hogy terhelés függvényében változtatható a szerver teljesítménye. Mondjuk ez azon nem változtat, hogy nem készültek fel rá megfelelően. -
ratgab #231706 Kupon volt mind....Ha azt nézzük, hogy csak Unity-ből akartam gyűjtőit venni 20k-ért, akkor most abból lett 3 játék is!
Még egy fizut meg a Jézuska hozza majd...
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.11.21. 20:23:28 -
De gazdag valaki... Mikulás hozott még egy fizut?