311803
  • IMYke2.0.0.0
    Például az egyik SpellForce. Meg alapjátékaimhoz ilyen-olyan DLC.
  • DarkSector
    Hörcsögimmunis árak mi? :D
    Tudom-tudom, imike ekkor irná hogy de mert ez most van, de nagyobb hörcsögöknek berögződés, hogy térben és időben kalkulál árakkal. :D
  • grebber
    Drágaság hegyek
  • DarkSector
    PL? :)

Mert szerintem ez hörcsögimmunis akció. :)
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.22. 18:26:06
  • IMYke2.0.0.0
    Amúgy meg: esz a fene, mert pont most nincs pénzem a hörcsögölésre.
    Vannak számomra jó ajánlatok.
  • IMYke2.0.0.0
    http://www.gamersgate.com/ "Thanksgiving Pre-Sale"

Shep:
  • Shep
    Hát akkor ez így most nem ment át ezek szerint :)
  • lalakov
    Ja még az idegesítőt nem is írtam. Ajtó be van deszkázva, de guggolva beférek. Kintről látom, hogy egy szoba van benn, de amikor bekúszok sötét lesz minden és láthatatlan falakba ütközöm. És a fegyverváltás is szörnyű.
    Utoljára szerkesztette: lalakov, 2014.11.22. 17:21:20
  • lalakov
    Nem vagyok annyira a szavak embere, mint itt sokan. :)
    Rossz benne harcolni. A tűz gombbal üt kettőt-hármat, de lényegtelen hova csapsz. Az elugrás annyit tesz, hogy az embered hátrasiklik a terepen. A lövés még elmegy, de nem lehet személyre szabni ennek a gombkiosztását. Vannak a pályán elsősegély csomagok, de nem látom mi értelmük van, mert életerőt nem jelez ki, csak egyre véresebb lesz a kép. Halál után automatán betölti az utolsó mentett checkpointot. Gyakorlatilag A-ból B-be kell menni, miközben ölsz, rejtőzködsz és megtalálod a számos eldugott, gyűjthető tárgyat (képeslap, kazetta, stb.). De nincs felszedhető cucc, fegyver módosítás, fejlődés. A kinézet viszont tetszik, bár az se mai darab, de nekem csak az a lényeg, hogy színes legyen, ez meg nagyon is az.
    Annak aki szereti a Dead Island sorozatot és minden részletet meg akar tudni, az 1 dollárért megveheti, szerintem hamar az a kategória lesz.
    Remélem a Dying Light sokkal jobb lesz ennél.

grebber: Mondtad, de már akkor megvolt nekem. ;-)
  • Fpocok
    Kifejtenéd? Még nem néztem bele, de terveztem.
  • grebber
    Mondtam én
  • lalakov
    Ez az Escape Dead Island tényleg nem az igazi. :( Ha 10 éves lenne akkor még elmenne, de ma ilyet készíteni botrány. A látvány legalább tetszik és az vigasztal, hogy kipróbálhatom a Dead Island 2 beta-t (persze ha addig elfogadja majd egyszer a kapott kódot).
  • ratgab
    Öreg hiba, mert igen jó kis cucc a Smite!
  • IMYke2.0.0.0
    Igazad van, végül is nem játékokkal foglalkozó oldalról van szó, mely most a Mi véleményünket kéri ki egy kisebb kérdőív alapján...
    Bezzeg, ha pronó link (direkt elírás) lenne, akkor nem akadékoskodnál.
  • Shep
    Igaz, tehát nem közvetlen reklám :)
  • Prince23
    Ez csak egy google űrlap... az oldalnak nem nő a nézettsége ha rákattolsz :)
  • Shep
    Mi ez a hungamer reklám a fejlécen?
  • Troger911
    Ha esetleg valaki megveszi a bm16-ot és már megvan neki, vagy nem kell a Betrayer, azzal szívesen üzletelnék!
  • IMYke2.0.0.0
    Én eleve különválasztottam volna a konzol exkluzívokat a multiplatformoktól [sehol sem vegyítve őket] - és a több cím mellett ezeket kategóriáikban megszavaztatni.
    Azaz: az Év konzol játéka, az Év multiplatform játéka stb.

szerk.: egyértelműsítés következik:

Tehát: a konzoloknál (nextgen) lebontva FPS-re, RPG-re stb., majd "Év konzol játéka", majd utána összeereszteni a multiplatformerekkel (X360, PS3 és PC-re is kiadottak), netán a PC exkluzívokkal [rohadt kevés van].

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.11.22. 15:25:11
  • Troger911
    Bundlestars Storeon elég jó akciók vannak!
    Pl. King's Bounty: Platinum Edition 4.5€, Forced 3.45€ stb.
  • Troger911
    Még a végén veszek idén dobozos játékot (a tescosokon kívül) :)
  • Jim Morrison
    Valóban, eleinte nem értettem miért egy google doksiban kell kitölteni, de hamar rájöttem... smite-nak mondjuk utána kellett néznem nem is hallottam róla ezidáig.
  • xido
    http://cdgalaxis.hu/blackfriday
  • grebber
    HunGamer GOTY 2014 szavazás leadtam a voksokat ,bár annak jobban örültem volna ha saját magamnak kelett volna beírni és nem az arcom alá tolnak game-eket ,mert lagymatag és kevés a felhozatal.
    Az év meglepetésjátékánál majdnem formáztam a gépem
  • IMYke2.0.0.0
    Megéri az árát.
    Nekem az alapjáték van meg. Télen veszem a Heist DLC-t is.

Ja, és GMiki már végzett a honosításával. Tesztelési fázisban tart.
    Lehet, hogy a Winter Sale-re már publikálja is.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.11.22. 14:30:51
  • DarkSector
    drága.
  • wantonly
    Thief: Master Thief Edition €6.59 ~2k
  • Rapid81
    Jó film. Ajánlom!
  • kjhun
    Értem. Movies szekcióban: TPB AFK: THE PIRATE BAY AWAY FROM KEYBOARD

Ez, most komoly?? 1080p-ben 8.2GB, 720p-s a fele, 576p-ben is ~800MB körüli méretű.
  • Rony94
    Ezeket mindenki megkapja. Ingyenesek.
  • kjhun
    Aki regisztrált GOG-ra, akkor kapott játéko(ka)t a fiókjába?? Kép
  • Rony94
    Screamer 4x4 - 1.19 euro

Magyar termék, magyar minőség. Az egyik legjobb off-road játék amivel eddig játszottam.
  • ratgab
    Lassan tényleg ott tartunk ha valaki értelmesen akar szaggatásmentesen játszani vegyen konzolt vagy évente újítson gépet...Egyre kevébé akarok gamer lenni...
  • Shep
    Annak a játéknak tök mindegy milyen kártyád van, elszarták az egészet és szerintem nem is lesz ettől sokkal jobb, max a pályáról kiesések meg hasonlók lesznek jelentősen csökkentve, a futási teljesítmény és stabilitás nem nagyon fog javulni, legalábbis az UBI-t ismerve.
  • ratgab
    Aha...:-D

Súlyos gebasz van a játékkal, de szerintem pár patch és megoldják... Addig parkol a játék, enni nem kér...

Viszont Inquisition az új driverrel szépen hasít!
  • Rony94
    Rechyyy-től mindig kiráz a hideg! :)
    Videó
  • kigyi
    Nvidia-n is akadozik akkor most azok csak átcímkézett AMD kártyák? :D
  • Jim Morrison
    a nagy profik nem csalnak =)
  • ratgab
    AC unity kipróbálva...Sajnos nálam sem az igazi. Igazából maga a játék fut, de gyakorlatilag bármit állítasz benne attól megy az időnkénti akadozgatás (ugrálhat az fps...tudjátok hogy nem mérek ilyet, de azt érzékelem, ha akad valami). Nem gondolnám, hogy gyenge lenne hozzá a gépem, mivel akkor konstans szarul futna, itt valami csúnya technikai gebasz van (amit meg is erősítettek egyébként egy 19-ei közleményben: olyan technikai dolgok jöttek elő, amiket ők a tesztek során nem érzékeltek...persze, hogy nem mert high-end gépek ezekkel megbírkóznak , viszont gyengébb vasakon csúnyán előjönnek ezek a dolgok).

Próbáltam szeptemberi driverrel és próbáltam a mostani friss bétával...semmi javulás. Persze AMD kártya. Tudom, tudom én vagyok a hülye hogy szopatom magam AMD kártyával (szarkazmus off). De akkor vagy only Nvidián fusson a játék, vagy csinálják már meg rendesen.

Na mindegy várom a csodát az 1.3-as javítástól (mellesleg AMD új driver lapján is írják, hogy vannak problémák a játékkal!)
  • Fpocok
    Rohadt csaló gecik... remélem eltűnnek a süllyesztőben.