Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Sõt, arról se, hogy mennyit tekerhetünk.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tomsolo
Az érdekes lenne.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Shep
Már úgyis kinyerte valaki a kulcsot 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Dettó.
Ugyanis, arról nem szól a fáma, hogy csak a képeken lévõ betûk játszanak-e, vagy képzeljük el a tekercset, forgassuk el, és a C után is jöhet a D pl...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Törölt felhasználó
Már a beugró után elakadtam XD
tomsolo
amíg nem fejted meg nem tudsz tovább menni

tomsolo
persze

IMYke2.0.0.0
Akkor, ezek szerint, a "1 solvers" az éppen adott feladványra vonatkozik és nem a teljesre?

tomsolo
5 feladatból áll plusz a start.

IMYke2.0.0.0
Valaki már megoldotta, én meg még sehol.
Akkor ennyit errõl 😊

tomsolo
Akinek kell egy Nekro és szereti a rejtvényeket, annak összedobtam egy puzzle-t. (Érdemes regisztrálni oda és akkor lehet látni hol tartasz ki a leggyorsabb etc.)

Szabi
az Assetto Corsa-ban jókat lehet csúszkálni 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"

Troger911
Ez az Assetto Corsa érdekesnek tûnik, de kicsit borsos az ára 😞
Törölt felhasználó
Tévedtem nem volt benne az rFactor a bundliban :/
Törölt felhasználó
Jól van! 😄
Az is benne volt a Turbo Bundliban, szal majd az is megy fel! 😊

Am pénzel az Image Space, hogy így nyomatod az rFaktort??? 😄
MerlinW
MerlinW
Az elõbb írtam: rFactor

[merlinw.org]

kigyi
Asetto-ban külön drift pálya és drift beállítás is van. Gondolom rá fognak majd gyúrni a driftre még jobban is. Én attól többet várok mint az iRacing-tõl ezen a téren.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Törölt felhasználó
LFS-ben nagyon irreális volt nekem. Szedtem le hozzá drift beállítást, de azt nem tudtam megszokni a valós élet után, hogy ha leveszem a lábam a gázról vagy ha kinyomom a kuplungot, akkor az autó nem kezdettel visszajönni, mint valós esetben, hanem még túlkormányzottabb lett végül beforogtam.... Szal feladtam a driftelést abban egy idõ után. RBR nekem is tetszett, bár piszok nehéz volt 😊 Lehet ha legközelebb felteszem azt is végignyomom. iRacingot is lehet kipróbálom majd 😊
kigyi
Drift-re LFS és az Asetto Corsa lehet a nyerõ. Viszont iRacing-ben is lehet driftelni csak ott kicsit sokat kell gyakorolni 😊 LFS-ben olyan nagyon nem próbáltam már egy ideje nem játszok vele.

Troger911
Nekem az RBR (rallybóla) volt g25-el marha nagy élmény, meg a GTR2.
Törölt felhasználó
BTW, szerintetek melyik a legjobb szimulátor? Ami a legjobban visszaadja a valós vezetési élményt. Ráadásul állítható benne az autó tulajdonságainak többsége és pld lehet drift beállítást használni, hogy üres pályán bohóckodjon az ember?
kigyi
Tessék kipróbálni az iRacing-et és az Asetto Corsa-t is! 😊 PC-re sokkal jobb szimulátorok vannak mint konzolra (na jó ez utóbbira csak odabiggyesztik a szimulátor jelzõt, mert nem az 😊)

Törölt felhasználó
Azok megvannak (Elsõ Bundlim volt 😊 ), de a laposhoz gyõrbe nem sok értelmét láttam feltenni 😊 Majd hazamegyek 2 hét múlva és felteszem õket a PC-re, azon úgy is bõven futnak. Azt hiszem 😊
Törölt felhasználó
De jó hogy PC-m van!
Igaz hogy gyenge és ráférne egy újítás az emulátor miatt és a miatt, de legalább megy vele a kormányom! 😊
MerlinW
Passz, de a GT sorozat azért messze áll a szimulátortól. Ha igazi szimulátort szeretnél akkor ott az rFactor esetleg a GTR sorozat.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
"http://forums.logitech.com/t5/Console-Gaming/Logitech-G27-and-Playstation-4/td-p/1045273

Unfortunately, we still don't have an official notification whether or not the G25 and G27 wheels will be supported on PS4 game console. The wheel works with HID drivers found on PS3 port consoles, so we're expecting the same driver implementation on its current successor.

It's up for the game console developers (Sony) to verify if their driver support will accommodate external wheel controllers, or to update it in a timely manner. I hope this information helps."

Törölt felhasználó
Akkor ezért maradt ki az életembõl 😊 Nem vagyok konzolos. Am ha jól tudom konzolra is rá lehet kötni a G25-öt. Ugye?
benőmenő
A 4 is játszható. Ha fel tudnám cibálni vagy 4Ghz-re a cpu-t (mint ahogy nem tudom -.-) már nem igazán droppolna.
Persze egy i5-nél és felette nincs ilyen gond, azokon simán mennie kell.
MerlinW
Nem jelentek meg PC-re. A harmadik résszel tudsz játszani PS2 emulátorral, oszt annyi.

[merlinw.org]

Törölt felhasználó
Tököm hogy nincs szerkesztõ gomb. Meg hogy nem olvasom vissza mit hánytam a sorok közé...
Törölt felhasználó
Na most lesz egy Noob kérdésem, de GT 4-5-6 közül volt bármelyik is PC-re? Én még sose játszottam eggyel sem, de am is G25-el szoktam szimulátorozni. Eddig LFS-t játszottam sokat, mert okosok azt mondták, hogy a legélethûbb, közel 100-os szimulátor. Gondoltam, ha eddig nem vezetek jól, akkor majd itt fogok. Hát sajnos nagy tempójú driftelés szerintem pont nem úgy mûködik mint a valóságban. Kuplung használat is pont fordítva van, nem is értettem, hogy túlkormányzásból, miért akkor jön vissza az autó hogy nem nyomod ki a kuplungot. De mind1, is a valós életben még életemben nem csúszkáltam még úgy, ahogy szimulátorba, szal kipróbálnám a GT-ket is mennyire valóságosak 😊
w77d
Ez az egyik, a másik meg szívesen látnék már olyat, hogy alkalomadtán az AI is hibázik, balesetezik. A mai játékokban csak az AI sebességével játszanak a fejlesztõk, az ügyességével nem.

ZsZso
Én rengeteg dolgot láttam ami különbbé tette, csak negatív irányban 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Scooter
Inkább egy Rise of nations (még nem volt hozzá szerencsém, de nagyon jónak néz ki), mint a csúcsgépet igénylõ Watch Dogs, ami egy GTA koppintásnak tûnik. Semmi olyat nem láttam a videókban ami különbé tenné, mint egy GTA.
IMYke2.0.0.0
Ne feledj el majd egy röpke spoilermentes beszámolót is írni nekünk pár órányi játék után. Én kíváncsi vagyok, hogy Te mit gondolsz a játékról.

Totti5
Pénteken jön is X1re! Már nagyon várom.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

kigyi
Miért nem tudnak egy olyan AI-t fejleszteni a mai világban ami a versenyzõ képességeit figyeli és 3-4 verseny alatt szépen hozzáidomul tudásban. Nem hinném, hogy annyira bonyolult leprogramozni hiszen minden adat rendelkezésre áll hozzá.

IMYke2.0.0.0
Én Grid-ben használtam bõszen egy idõ után, mert már túl sokat bénáztam. Billentyûzettel.
//Ugye nincs semmi eszközöm a professzionális autókázáshoz.

Azt hittem, rosszabbul fogsz reagálni a funkcióra 😊

Totti5
Semmi újat nem mondott. Challengék kb minden árkéd ótóba benne vannak, amit folyamatosan lehet csinálni. A versenyt meg kell nyerni, vagy dobogóra érni, ez a lényege ha játszol egy karriert. Persze nem úgy kell nyerni, hogy kikerülsz 20 autót ami may akadály a pályán, de nem ellenfél ( mint ahogy már láttunk Driveclub videón... ). Jó AI kell aki ellen élvezet versenyezni, persze nem egy árkéd fogja ezt megadni s nem a Driveclub, hanem a Forza 5 ( divatar vagyis a felhõ AI a legjobb ami történhetett a sorozattal! ) és a GT6 ( amiben sajnos szánalmas az AI )

Visszatekeréssel nincs bajom, kikapcsolható / nem kötelezõ használni. Csak egy opció. Volt már hogy használtam, mert pl F1ben 20 körös futamon a végén törtem össze a kocsit... a fene sem kezdte volna újra.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

RatBaG
leszarnám, hogy singleben miféle segítségek vannak, úgyis csak a pályabejárás meg a kocsik kiismerésére lenne a lényeg, aztán jöhet a multi, ott meg úgysincs...

Per Aspera Ad Inferi.

zorrobomber
GP3-ban(vagy 2ben?) volt quicksave verseny közben. Mondjuk nem is ártott ha hajhullás nélkül akartam végigtolni a 100%os versenyeket 😊
(OFF: az volt még a Forma1...)

w77d
Forzákban nem is kell, mert ott simán teljesíthetõek a kihívások, ezért élvezhetõ is. A GT-ben viszont úgy 20percenként basz meg az ideg. Tudom a való életben sincs lehetõség hibázni, de én inkább játszani és élvezkedni szeretnék.

w77d
mondjuk néha a red bull challenge-ben jól jött volna, amikor 400-al kell cikázni centikre a faltól és egy századmásodperces hiba végzetes, mikor már 25 perce nyomod a versenyt. Vagy ne legyenek embertelen nehezek a kihívások, vagy legyen lehetõséged javítani. Mondjuk akkor legyen úgy, hogy a verseny 70%-tól válik elérhetõvé a visszapörgetés.

Botond
Elsõ feature volt, amit kikapcsoltam forza horizonban. 😊
Fpocok
Ez az idõvisszapörgetést a nooboknak találták ki. +1 a GT-nak.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Totti5 remélem, hogy nem fogja majd a fejét a fejét a falba verni, amikor ezt olvassa:

"DriveClub - soha többé ragequit!

A DriveClub készítõi szerint különösen kellemetlen az érzés, amikor a Gran Turismóban végig vezetjük a versenyt, majd az utolsó kanyart elrontjuk - mert már lankad a figyelmünk -, és mérgünkben inkább kilépünk a játékból. Nem csoda persze, hogy ezt hozták fel példának, hiszen a Gran Turismo konkurensei már mind bevezették az idõvisszapörgetés intézményét, pont az ilyen esetek elkerülése érdekében.

Persze egy online autóversenyben nem lehet visszatekerni az idõt, és az sem túl elõnyös, ha a játékosok kilépnek, ha elrontanak valamit, vagy ha azt látják, hogy úgysincs esélyük megnyerni a futamot. Éppen ezért az Evolution stúdiónak ki kellett találni valamit, hogy ez ne történjen meg.

Hogy mit találtak ki, arról a játék vezetõ fejlesztõje, Paul "Rushy" Rustchynsk beszélt, aki szerint a lényeg, hogy nem feltétlenül kell az élen lenni ahhoz, hogy úgy érezze a játékos, elért valamit a DriveClubban. Szerinte az a szórakoztató, ha a játékosok mernek kockázatot vállalni, és bevállalnak egy-egy rizikósabb megmozdulást, nem pedig az, ha minden kanyart centire pontosan megtanulnak. "Számomra az a probléma, hogy a versenyzés túl ijesztõvé válik, ha minden a gyõzelemrõl szól, és szerintem ezzel sokan vagyunk így."

"Lerombolja a hangulatot, ha egyetlen hiba a verseny elvesztésébe kerül, így a DriveClub fejlesztése során az egyik kihívás az volt, hogy ezt megoldjuk. Végül egy olyan játékkal álltunk elõ, ami folyamatosan új célokat állít eléd, legyél akár a mezõny elején, vagy egy véletlen kipördülés után a mezõny végén."

Itt Rushy szerint olyan kihívásokra kell gondolni, mint például tartani egy nagy átlagsebességet, ügyesen követni a pálya vonalvezetését, vagy éppen driftelni egy nagyot. Ha jó vagy akkor pontokat gyûjtesz a klubodnak, és új kihívásokat állítasz a barátaid elé, amit aztán õk megpróbálhatnak megdönteni. Ha viszont kilépsz a versenybõl, akkor minden addig megszerzett pontod és teljesített kihívásod törlõdik. Ragequitelni tehát nem kifizetõdõ."

Fpocok
Néha úgy érzem, hogy te valami idõkapszulában élsz és folyamatban egy nap késésben vagy 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Botond
Ez szép szép, de rise of nations melyik nap jelenik meg a hónapban? 😊
IMYke2.0.0.0
"4 millió Watch Dogs

A megjelenés óta eltelt egy hét alatt több, mint 4 millió Watch Dogs kelt el - tudatta büszkén a Ubisoft. A játék ezzel iparági rekordot is döntött: ez a leggyorsabban fogyó teljesen új cím, ami valaha megjelent."