Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Fpocok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tud háromig számolni és/vagy nem tudja kimondani, nem ismeri. Se HL3, se episode 3, se l4d 3 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Törölt felhasználó
Spoilerbe magyarázd meg, mert nem értem :/
zorrobomber
Nekem is lassan le kéne cserélni az 5770-t, de az okosak szerint nem ez a legmegfelelõbb alkalom. Poros nagyon a szobám, havonta kéne a gépet kifújnom, ha ez elmarad akkor nagyon magas hõfokokra fel tud szaladni. Át kellene gondolni az egész gép hûtését is talán(házcsere+custom ventis kártya?). Jó lenne már egy csendes és bika gép.

Fpocok
Akarjátok tudni miért nincs ott a Valve sosem az E3-on?
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Én is így csinálom, most tartok kb. félidõnél. No persze lehet, h. a mostani gép kénytelen lesz tovább szolgálni 😊

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Törölt felhasználó
Hát itt eléggé bele kell szállni a témába és minden nap nézni, hogy mi mennyi, mi mit tud, stb... 😊
MerlinW
Én hardveraprón mindig el tudtam adni. Venni mindig újat veszek. Tehát pl. jött a 1150-es foglalat, eladtam a 1155-ös lapot, procit és 10k ráfizetéssel vettem egy Haswell procit és H87-es alaplapot. Ha ezt 5 éves intervallumban számolod, 5 év alatt 50-100k között költesz a gépedre úgy, hogy az mindig naprakész.

[merlinw.org]

Törölt felhasználó
Áááá! Eladni? 😄 Az összes gépünk megvan még otthon 😄 Meg megvan a P1-es pentium valami 166 MHZ-es procival. Még turbó gomb is van rajta. A rajta lévõ win 95-re meg nincs vírus 😄
Am most komolyan hol lehet 1-2 éves gépeket venni? Hardveraprón? vagy Vaterán?
MerlinW
Az a legjobb, ha 1-2 évente cseréled, mert úgy még el tudod adni a vasat normális pénzért, míg egy 5 éves vasért csak filléreket kapsz.

[merlinw.org]

Törölt felhasználó
Én nem tudom, de kb 5 évente kb 200e-ért befektetek egy felsõközép gépbe és vígan használom 5 éven keresztül. Aztán 5 év múlva megint. Am se találok olyan felsõ kategóriás gépet, amit valaki váltana pedig biztos van. Csak ÉN nem tudom merre keressem, holott ha autóvásárlásban is jobban bejön a használ mint az új akkor valszeg ez így van a PC-nél is. Esetleg az okosok linkelhetnének ilyen helyet mert lassan aktuális lenne egy konfig csere. Tekintve, hogy már most lassan 10 éves...
MerlinW
"aztán a várakozás hogy legyen ezekbõl bármi is majd emberi áron."
Aztán mire emberi áron lesz, jön a DX13, és a DDR5 😊 Üdv a PC világában😊

[merlinw.org]

Törölt felhasználó
Szopjanak le.... DLC-ket igen csak leárazhatnák néha...
grebber
Egy szó se hangzott el tõlem ,hogy rögtön az elsõt fogom venni bármibõl is.
Írtam hogy év végén már jön az intel DDR4-es cpuja. Aztán majd a DDR4-es ramok aztán majd a DX12-es VGA-k aztán a várakozás hogy legyen ezekbõl bármi is majd emberi áron.

Egyébként intel prociból nehéz szart találni amúgy is a 75ezer éves is vígan veri a jövõre megjelenõ amd-t is kb.Szóval azzal nem lenne gond.

Next PC upgrade: 2022

Moby
Mer teknót nem az életciklusa elején veszünk, mer akkor a legdrágább és a legszarabb egyúttal. Ez axióma.

Adversus solem ne loquitor

grebber
Régi szart ami nem támogatja a DDR4-et minek vegyek már?
Ha eddig elszenvedtem ez az 1-2 év már nagyon gyorsan elrepül.

Moby
Grebber:
Hihetetlen, mennyire nem fogod a dolog lényegét...
Megveszed majd a legfrisebb teknóból valami alsó középszart méregdrágán, ahelyett, hogy megvennéd a váltáskor az elõzõ eresztés csúcsát kvázi fillérekért. Ez igazán elmés húzás 😄

Adversus solem ne loquitor

tomsolo
Az a jó ebben a játékban, hogy az íróasztalhoz szokott, nagydumás, puhány kis "újságíró" geciket segít messzirõl kiszúrni ezután. A világ legunalmasabb boss harca olyan kettõ perc volt hardon - ja mert taktikáztam?

Eddig kb a hungameren olvastam vmi normális kritikát...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
nem single, nem kõ

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

grebber
Crytek is BACK!!!!

Igaz fostos multis cucc ,de egész jónak ígérkezik a szösszenet alapján.

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Ott is csak a Strike Force-al játszottam. Az tetszett. 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Shep
Hát ez tényleg nagyon sovány. Bár a Commandos pl. még gyors is lenne rajta 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Már 3 éve se tartott ki.Ha eljönnek az új cuccok váltok. Egyetlen ok lesz ha nem fogok váltani -->
Feltörik a ps4-et és xboxn one-t mert akkor rohanok és veszek mindkettõbõl egyet a pc-t meg szarom le nagyon magasról

"nem akad" Dehogynem.
Botond
Ménemupdateled a konfigot? Vagy tavaszig már kitart?
benőmenő
"nem akad"
Ez szimplán valótlan.
Shep
Akkor legalább végre helytálló lesz a 300 ezres dumád 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
És én mit szóljak nem poénból tolok minden szart konzolon hiába ocsmány a grafika ott ,legalább nem akad<#taps>

Van benne valami amit mondasz, de az én mostani gépem már tényleg egy õskövület:
-Intel Dual Core (1.8 Ghz)
-2 GB RAM
-Gigabyte GeForce 9600GT (512 M😎

Szóval már teljesen érthetõ szerintem a gépváltás. 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

grebber
Szívem szerinte én is váltanék már de mocskosul nagyon de nagyon ,de DDR4 és DX12 elõtt nem fogok ha megrohadok akkor se.
Szerencsére DDR4-es intel procik év végén már csordogálnak majd.Már csak a ramoknak kell 😄

Nekem 1 hónap múlva lesz új gépem. Alig várom már! 😊

Dj Tommy
Nekem is kedvencek a STALKER játékok, szóval a Metro is az lett.
Én mondjuk eddig csak a Metro 2033-mal játszottam, az LL majd akkor jön, ha lesz jobb videokártyám.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

genndy
Úgy is lehet, valójában én is úgy csináltam.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Úgy akarom hogy elõbb játék és utána könyv, mert valahol olyasmit olvastam hogy a játék nagyon sok mindent kihagy, így még lesz újdonság mikor olvasni fogom a könyvet.

genndy
Metro 2033-al kezdd, idõben az van elõbb. Tényleg elég Stalkeres, legalábbis hangulatban, mert azzal ellentétben csõ-lövölde, nincs nagy nyílt terep és szabadon kolbászolás. De nyomasztó, sötét, parás, néha ijesztõ, szóval jó. A csõ jellege ellenére érdemes nyitott szemmel járni, mindenhová benézni.
De kezdhetsz akár a könyvekkel is (bár abból csak a 2033 kapcsolódik jobban a játékhoz, a 2034=/=LL).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Állítólag nem csak grafikai tuning lesz, hanem plusz tartalmak, esetleges plusz küldetés is, szóval passz. :S

lostprophet
Reménykedem, hogy nem lesz annyi szopás a Metro: LL Redux-szal, hogy ahhoz is külön magyarítást kell készítenem. Egy-két sor eltérés még elmegy, aztán ennyi.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Még egyik résszel se játszottam, de ha hihetek a közeli ismerõsömnek, akkor ritka jó játék(széria?). Plusz én nagy STALKER fan vagyok, ezt pedig ugye a GSC Game World-bõl kivált emberek készítették, szóval nagy valószínûséggel tetszeni fog nekem. 😄

De amikor majd kijátszom mind a kettõ részt, kiderül hogy nagy fan leszek-e, ha igen, akkor valszeg megveszem a Redux-ot is.

Dj Tommy
Metro: LL <#eljen>
Mondjuk, most hogy kijön majd a Redux, akkor azt fogom majd megvenni.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

DarkSector
<#miaz>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Ja és amúgy ki is égtél, meg semmi nem jó neked, ja meg rohadt warezos is vagy 😄

Shep
Na most én azt nem értem ,hogy ha számodra ezek a játékok unalmasak (utóbbi AC-k amúgy tényleg azok) akkor minek is erõltetted egy egyértelmûen azonos alapokra épülõ játékot? Tudom, mert érdekelt a játék, meg a nagy hype de akkor is. Gyertek inkább Hearthstoneozni! 😊

TBTPumpa
Mindezt úgy mondom, hogy tavaly elõ volt rendelve nekem a Watch Dogs. Csak aztán csúszott a megjelenés, idõközben meg a Blizzard bejelentette a Diablo 3 RoS érkezését, így aztán visszamondtam a Watch Dogs-ot és megvettem a Diablo 3 RoS CE-t. Bár az is picit csalódást volt, de még nagyobb csalódás lett volna, ha megvettem volna 0day a Watch Dogs-ot.

Szóval köszönöm a Blizzard-nak, hogy jókor jelentette be a Diablo 3 kiegészítõ érkezését! <#idiota>

TBTPumpa
Én nem hasonlítom GTA-hoz, a bugok sem igazán zavarnak (ezek kigyomlálhatók késõbb - emiatt nem kell keresztre feszíteni õket). Az sem zavar, ha nincsenek lábnyomok, lövésnyomok és hasonlók, amire ki vannak sokan akadva.

Számomra halál unalmas lett a játék. Eljutottam benne Act 2-ig és már olyan érzésem volt tõle, mintha a fogamat húznák...
Volt lehetõség ugyanúgy bûnt üldözni (de minek - a népszerûségnek amúgy sincs különösebb haszna benne), fixer küldetést vagy megbízásos küldetést csinálni (ennek sincs különösebb haszna a pénzszerzésen/XP farmoláson kívül), lövöldözni azokat a pillangókat, mecha pókkal törni zúzni, vagy virágokon ugrándozni. Konkrétan ugyanazt, amit az elsõ Act-ban is lehetett csinálni. Vagy van lehetõség továbbhaladni a történetben... Egy teljesen unalmas és motivációmentes történetben. Olyan karakterekkel, akiknél egy faliszõnyeget többre értékelek. Komolyan, semmi motivációt, semmi olyat nem adott számomra a játék, hogy folytassam. A fõkarakter olyan semmilyen érzést nyújt, a mellékkarakterek is, bár õk legalább "lazák". De a Diablo 3-as karakteremért jobban izgultam a Reaper of Souls végén, mint itt az összes karakterért. De legalább szép, a város is szépen ki van dolgozva, csak épp halál szarul fut a gépemen. Ez az elsõ olyan játék, ami rettentõ rosszul teljesít a gépemen. De, ha ez a fajta programozási igénytelenség trend lesz megint, akkor biztos nem költök többet sem PC-re, sem eredeti játékra.
Nincs bajom az Ubi-val, de számomra halál unalmas játékokat gyártanak. Splinter Cell Blacklist, AC3, AC4 és most ez is.
Elmúlt éveikbõl a Rayman Origins és Rayman Legends játékok voltak azok, amik szórakoztattak és élvezet volt velük játszani.

Azt hittem bennem van a hiba, de aztán leültem a Final Fantasy III elé... Mai szemmel rettentõ ronda, vicces és minimalista játék, de ÉLVEZTEM minden egyes percét basszus. Érdekeltek a karakterek, érdekelt a történet és szórakoztatott és egész végig lekötötte a figyelmem. Nemsemmi!

DarkSector
Hát pedig azt olvastam a Steam-nek berakták a lompost a nagy akciójukkal.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Nem azon van a hangsúly... <#whatever>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
70% az sok?

Fpocok
Elég jók az árak, kivéve a Syndicate-t. Ott mintha valami idõhurokba kerültek volna.

MÁS: Elkezdtem most nézni a 301-et és az elsõ fight úgy nézett ki, mint valami next-next-nextgen EREDETI JÁTÉK trailere. Látszik rajta hogy sok a CGI, de nem érdekel, mert baromi jól néz ki. Megérte várni rá.

Shep
Örülj neki, lehet pótolni a régi elmaradt nagy címeket, vagy elõvenni a régi nagyokat újra, vagy simán csak játszani a soha nem játszott listából valamivel (ott lapulnak valahol a steam könyvtárban), vagy ha már tényleg nem maradt semmi akkor ott vannak a filléres indie fosokból álló krumpli nudlik 😊