311803
-
Evoluti0N #231824 Legtöbb helyen úgy csinálják meg, hogy ha valamilyen stílusban semmivel se játszottam, akkor abban a stílusban nem muszáj szavaznom. Mondjuk most azért ne tudjak az év RPG-jére szavazni, mert nem szoktam sportjátékokat játszani? -
Mi az a hungamer amúgy? :D -
230218
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gyakorlatilag 20 perc alatt leért, most próbálom a mentéseket berakni :)
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2014.11.23. 14:19:41 -
Rony94 #231821 Hú, a letöltési sebességed....nem is szólok semmit. Inkább visszavonulok sírni. :D -
Na, gondoltam végignyomom mielőtt jön a 3. Remélem a virágbolti mentést valahogy alá tudom tenni :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Könyörgöm írd, hogy viccelsz...
[Súgok: Nézz a banner alá! ] -
Hol ez a szavazás? -
Legjobb H&S
Nem tudok a legjobbra szavazni ( Bayonetta 2 ). Fatal error... inkább nem szavzok semmire, így nincs értelme.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.11.23. 13:40:13 -
Őszintén nézz magadba: És arról ki tehet, ha te nem hallottál valamiről? -
El Gigante #231815 Hungamer szavazás, tök jó hogy kötelező arról is szavazni amivel sosem játszottam, hallottam, értelmetlen az egész... -
Én hiszek másoknak - ezt is, azt is -, ugyanis nincs pénzem, gépem a személyes kipróbára :) -
Belenéztem az Escapde Dead Islandbe, bár már késő volt.
A stílus tetszik, a grafika miatt gyengébb gépeken is megy. A lövöldözés nagyon élvezetes pew pew. Bugokkal találkoztam már. Kíváncsi vagyok milyen lesz, egyelőre tetszik. -
Köszönöm, már van annyira jó a kezem, hogy akár FPS-eket is toljak :)
Két projekt van most folyamatban: Bioshock Infinite és Xbox 360-on a Silent Hill Downpour. Amíg ezeknél nem megy le a credits, addig nem kezdek bele másba, ám utána a wasteland 2 jön :) -
Hát 1 játék lehet, hogy nem gyilkos de ha elterjed és minden AAA game-re ez kerül, akkor bizony hullni fognak a meghajtók, amiből aztán jönnek majd szépen a perek is.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.23. 11:34:49 -
Indítsd el a játékot, -demowarez ebben az esetben abs. indokolt- és HD sentinellel nézd meg, hogy 2-3 óra alatt mennyi írás történik a meghajtódra, ha más nem fut, csak a játék (a más alatt víruskeresőt, torrent klienst ilyesmit értek).
Ha én lennék a helyükben én is maximálisan védeném a mundér becsületét. Megint az igazság a 2 véglet között van. Nem SSD killer, de indokolatlanul és baromi sokat irkál rá, emiatt nem szerencsés, hogy ez a védelem elterjedjen.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.23. 11:33:08 -
Hát ok de a megrázástól még simán lehet benne pl. tégla, vagy cserép is, vagy bármi ami jól imitálja az eredetileg rendelt cuccot :) Mindenesetre akkor azt hiszem biztosra fogok menni és bontok :) -
Igen, sőt kötelességed, nem számít, hogy a futárok mit "szeretnek". Ha valami gond van azzal fognak jönni, hogy átvetted, ha nem nézted meg az a te bajod.
Én nem mindig nézem meg, de ha komolyabb cuccot rendelek, akkor ki szoktam bontani a futár előtt és ha minden rendben, akkor írom alá/fizetem ki. Még azzal szoktak jönni, hogy "sietnek", de kb. egy perc kibontani egy dobozt, meg fizetés nélkül úgyse hagyja ott úgyhogy meg fog várni. :D -
Az elmúlt évek során én ezt a megrázás - na nem a futárt - műveletével hidaltam át.
Még a 27"-es monitor dobozát is megráztam, a futár előtt, annak ellenére, hogy vagy 4-szeresen körbe volt gépi-fóliázva a cucc, a sérülések biztos elkerülése végett [GLS]. -
Azoknak, akik féltik az SSD-jüket:
Derek French (BioWare alkalmazott):
"To be clear, Denuvo is not DRM in the sense the DRM stands for Digital Rights Management (or Dogs Reading Magazines, or whatever you prefer). There is nothing in the Denuvo stuff that has to do with accounts or release date checking, or ownership or anything like that. It is not SecuROM. It is not Steamworks. It is not Safedisc, or any of the other DRM solutions that have been in the past. Origin is the DRM for Dragon Age: Inquisition in the exact same manner and settings as it was in Mass Effect 3. Nothing has changed here.
Denuvo is anti-tamper on the executable. This has nothing to do with mods or attempts to change textures or anything like that. Trying to hack the executable to cheat in multiplayer? This is what we are talking about."
Fred_vdp (EA alkalmazott):
"While Denuvo constantly rewrites the exe, it does so in the RAM, not on the SSD. Windows doesn't allow open executables to be rewritten. Denuvo will not damage SSDs."
-
Elvileg igen, de a futárok nem szeretik és nem nagyon akarják fizetés előtt odaadni a csomagot... -
Gyerekek ha futárral rendelek valamit akkor mielőtt kifizetném jogom van ugye felnyitni és megnézni ,hogy az van-e benne amit rendeltem, vagy nincs-e mondjuk eltörve? Persze ez a futároknak nyilván nem tetszik de módomban áll, igaz? -
A Wasteland 2 kiváló döntés volt a Hörcsögöd részéről.
A Ryse-ban már nem vagyok olyan biztos :) -
Hát ez már csak ilyen! A Wasteland 2-ről majd írhatnál véleményt, ha esetleg játszanál is vele :) Kezed szépen javul? -
valaki lője le a hörcsögömet mert tönkre megyek miatta: Ma PC-re becsusszant a Wasteland 2 Ranger Edition és XBox One-ra a Ryse Son of Rome legendary edition :D -
Ha cinizmusnak szántad, a játékot végigjátszottam, a coop-ot kimaxoltam. A maradék 43% a gyűjtögetős, 100-ra szinkronizálós küldetéses, öld meg x-y-t mellék quest. Mindent elértem, amit lehetett, mindent unlock-oltam. -
-
Na ebből lesz videoteszt + cikk is. Szívügyünk az ilyen stílusú játékok. Sajnos sok helyen elkerülik a figyelmet... -
Mostanság sokat dolgozok, nem tudtam figyelni. :DD -
Binary Domain és Renegade Ops akció a GMG-n.
-20%-os Kupon: NOVEMB-ERGMGX-20XOFF -
Értem, de nem működik jól :-/ -
-
Már linkeltük jó párszor :) -
ja, nekem így kicsit ilyen Limbo szerű érzést ad a videó alapján. :) -
Szokásos rövid szösszenet. Kár hogy ezek ilyen rövidek :( -
Most nézem milyen aranyos kis játék:
Never Alone
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Szomorú, hogy a "Krater" fejlesztői fejlesztették ezt az izét :( A kapcsolatom a Fatsharktól is lelépett az Ubisoft-hoz designernek. Kíváncsi vagyok megbánja-e :D). -
Hát jó drága minden. -
Apropó: arty milyen régen járt erre. -
Én sem olyat vennék.
Sebaj, majd talán Winter Sale alatt.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.11.22. 18:56:51 -
Ja DLC-k na az igen, mondjuk azoknak nem figyeltem az árait, bár én ritkán szoktam venni dlc-ket, inkább akkor ha story-hoz ad hozzá, ilyen ruhákat meg fegyvereket nem nagyon.