Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Parasite Eve 2, best game EVER!
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
[merlinw.org]
Am most komolyan hol lehet 1-2 éves gépeket venni? Hardveraprón? vagy Vaterán?
[merlinw.org]
Aztán mire emberi áron lesz, jön a DX13, és a DDR5 😊 Üdv a PC világában😊
[merlinw.org]
Írtam hogy év végén már jön az intel DDR4-es cpuja. Aztán majd a DDR4-es ramok aztán majd a DX12-es VGA-k aztán a várakozás hogy legyen ezekbõl bármi is majd emberi áron.
Egyébként intel prociból nehéz szart találni amúgy is a 75ezer éves is vígan veri a jövõre megjelenõ amd-t is kb.Szóval azzal nem lenne gond.
Next PC upgrade: 2022
Adversus solem ne loquitor
Ha eddig elszenvedtem ez az 1-2 év már nagyon gyorsan elrepül.
Hihetetlen, mennyire nem fogod a dolog lényegét...
Megveszed majd a legfrisebb teknóból valami alsó középszart méregdrágán, ahelyett, hogy megvennéd a váltáskor az elõzõ eresztés csúcsát kvázi fillérekért. Ez igazán elmés húzás 😄
Adversus solem ne loquitor
Eddig kb a hungameren olvastam vmi normális kritikát...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
-Intel Dual Core (1.8 Ghz)
-2 GB RAM
-Gigabyte GeForce 9600GT (512 M😎
Szóval már teljesen érthetõ szerintem a gépváltás. 😄
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Szerencsére DDR4-es intel procik év végén már csordogálnak majd.Már csak a ramoknak kell 😄
Én mondjuk eddig csak a Metro 2033-mal játszottam, az LL majd akkor jön, ha lesz jobb videokártyám.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
De kezdhetsz akár a könyvekkel is (bár abból csak a 2033 kapcsolódik jobban a játékhoz, a 2034=/=LL).
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
De amikor majd kijátszom mind a kettõ részt, kiderül hogy nagy fan leszek-e, ha igen, akkor valszeg megveszem a Redux-ot is.
Mondjuk, most hogy kijön majd a Redux, akkor azt fogom majd megvenni.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szóval köszönöm a Blizzard-nak, hogy jókor jelentette be a Diablo 3 kiegészítõ érkezését! <#idiota>#idiota>
Számomra halál unalmas lett a játék. Eljutottam benne Act 2-ig és már olyan érzésem volt tõle, mintha a fogamat húznák...
Volt lehetõség ugyanúgy bûnt üldözni (de minek - a népszerûségnek amúgy sincs különösebb haszna benne), fixer küldetést vagy megbízásos küldetést csinálni (ennek sincs különösebb haszna a pénzszerzésen/XP farmoláson kívül), lövöldözni azokat a pillangókat, mecha pókkal törni zúzni, vagy virágokon ugrándozni. Konkrétan ugyanazt, amit az elsõ Act-ban is lehetett csinálni. Vagy van lehetõség továbbhaladni a történetben... Egy teljesen unalmas és motivációmentes történetben. Olyan karakterekkel, akiknél egy faliszõnyeget többre értékelek. Komolyan, semmi motivációt, semmi olyat nem adott számomra a játék, hogy folytassam. A fõkarakter olyan semmilyen érzést nyújt, a mellékkarakterek is, bár õk legalább "lazák". De a Diablo 3-as karakteremért jobban izgultam a Reaper of Souls végén, mint itt az összes karakterért. De legalább szép, a város is szépen ki van dolgozva, csak épp halál szarul fut a gépemen. Ez az elsõ olyan játék, ami rettentõ rosszul teljesít a gépemen. De, ha ez a fajta programozási igénytelenség trend lesz megint, akkor biztos nem költök többet sem PC-re, sem eredeti játékra.
Nincs bajom az Ubi-val, de számomra halál unalmas játékokat gyártanak. Splinter Cell Blacklist, AC3, AC4 és most ez is.
Elmúlt éveikbõl a Rayman Origins és Rayman Legends játékok voltak azok, amik szórakoztattak és élvezet volt velük játszani.
Azt hittem bennem van a hiba, de aztán leültem a Final Fantasy III elé... Mai szemmel rettentõ ronda, vicces és minimalista játék, de ÉLVEZTEM minden egyes percét basszus. Érdekeltek a karakterek, érdekelt a történet és szórakoztatott és egész végig lekötötte a figyelmem. Nemsemmi!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
MÁS: Elkezdtem most nézni a 301-et és az elsõ fight úgy nézett ki, mint valami next-next-nextgen EREDETI JÁTÉK trailere. Látszik rajta hogy sok a CGI, de nem érdekel, mert baromi jól néz ki. Megérte várni rá.