Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
2-t beraksz a kosárba fél fontért. (Mondjuk talán a Cargo! The Quest for Gravity és Avencast: Rise of the Mage érdemes, ha érdemes.)
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
2.99 euróért az alábbiakat tartalmazza:
-Scourge: Outbreak - Ambrosia Bundle
-Party of Sin
-Huntsman: The Orphanage
-Miner Wars Arena Special Edition
-Survivor Squad
-Garshasp: The Monster Slayer
-Jack Lumber
-Little Racers STREET
-Not The Robots
-Sacraboar
-Cube & Star: An Arbitrary Love
-Blue Toad Murder Files
Scourge: Outbreak érdekelne ha valaki közösködne!
Next PC upgrade: 2022
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Assassin s Creed III Freedom Edition ( X360 )
Assassin's Creed III: Liberation ( PS VITA )
Assassin's Creed 4: Black Flag - Buccaneer Edition ( Xbox ONE )
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Parasite Eve 2, best game EVER!
Én elégedett vagyok az aerocool kuckómmal. Egyetlen baja, hogy képtelenség ilyen szépen elrendezni benne a kábeleket, mert bár a lukak ott vannak, hogy elvezesd, ilyen púposan van kialakítva a szélük, így a ki- és bekapcsoló gombok vékony kábelein kívül minden más kinyomná az oldalsó panelt <#falbav>#falbav>
Már lejárt a gari, most nyáron majd lehet flexelni xD
Nekem is Thermaltake van és meg vagyok vele elégedve. Lecseréltem az írót is egy feketére, így teljesen harmonizál a színe 😄
Bár TT házam még nem volt, így nyilatkozni sem tudok róla, de mivel most vettem (2 hete) ezt a házat, egy darabig nem is lesz még TT házam. <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Utánaolvasgattam, meg keresgéltem hetekig, aztán ennél kötöttem ki végül. Tetszik is, meg kényelmes is a cucc.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Szerencséd, hogy nem a házas/gépes topikban kérdezted meg, ott elküldtek volna a Thermaltake házzal melegebb élhajlatra.
Elõször én is ilyet akartam venni, de aztán egy Corsair lett belõle.
Többen azt ajánlották nekem, vagy Fractal Design-t, de semmiképp sem Thermaltake-t. <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Miva' <#wilting>#wilting>
Igen, 50 cm magas. Azért van az asztal mellett, nem pedig benn a gépháznak kialakított helyen, mert nem fér be.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
a CPU hûtõ venti alatt elférnek a RAM-ok, vagy azé van jobb oldalt, mert nem?
Ez volt eddig:
És ez lett:
/spoiler]
Nagyon zseniális a cucc. Minden moduláris. Csavart nem is kellett hozzá használni. A kábelek mind az alaplap alatt mennek. Brutális. <#idiota>#idiota>
Mondjuk jól megkérték az árát. <#eplus2>#eplus2>
ez volt a hiba leírása:
Steam - Error
Could not connect to Steam network.
This could be due to a problem with your Internet connection, or with the Steam network. Please visit www.steampowered.com for more info.
Most hogy újratelepítettem, egybõl bejelentkezett, s már installálom is a Border 2-t 😊
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha meglesz a nyertes kérem a megfejtéseket! 😄
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.