Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még azt se. Elég rákattintani az Install gombra. Miután hozzáadta a fiókodhoz, már a tied.
THANK YOU!!! <#worship>

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Jajaj! Gond van. Eddig Maestro kártyám volt, amivel nem tudtam interneten vásárolni és külön volt egy devizaszámlám, Visa kártyával, amire raktam pénzt, ha valamit venni akartam. Lejárt a Maestro és most kaptam egy Visát, ami annyit jelent, hogy azon a számlámon keresztül is tudok vásárolni, amire a fizetést kapom. Hogy fogom így megakadályozni, hogy az összes pénzem játékokra költsem? <#rinya>
lalakov
Csak telepíteni kell és végleg az enyém lesz?
Rapid81
És én még fizettem érte...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

tomsolo
GMG MULTIBUY

2-t beraksz a kosárba fél fontért. (Mondjuk talán a Cargo! The Quest for Gravity és Avencast: Rise of the Mage érdemes, ha érdemes.)

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
Kell!

Snipet Elite V2 ingyen beszerezhetõ a Steamen a következõ 24 órában.
w77d
nekem a black flag kivételével megvannak, az elsõ ráadásul fémdobozos pre order collectors

grebber
BundleStars-on elindult a Delirium Bundle.

2.99 euróért az alábbiakat tartalmazza:

-Scourge: Outbreak - Ambrosia Bundle
-Party of Sin
-Huntsman: The Orphanage
-Miner Wars Arena Special Edition
-Survivor Squad
-Garshasp: The Monster Slayer
-Jack Lumber
-Little Racers STREET
-Not The Robots
-Sacraboar
-Cube & Star: An Arbitrary Love
-Blue Toad Murder Files

Scourge: Outbreak érdekelne ha valaki közösködne!

Next PC upgrade: 2022

Nem rossz! 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Totti5
Assassin's Creed Anthology - AC1-AC3 + összes DLC ( X360 )
Assassin s Creed III Freedom Edition ( X360 )
Assassin's Creed III: Liberation ( PS VITA )
Assassin's Creed 4: Black Flag - Buccaneer Edition ( Xbox ONE )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

tomsolo
3 feladatnál áll a sor - pedig kb az a legszájbarágósabb.

Van itt még olyan elszánt ember aki nagyban gyûjti az Assassin's Creed részeket eredeti dobozosban? Nekem a Black Flag híján teljes a PC-s AC gyûjteményem és az elsõ két résznek a borítója is az elsõ kiadás még (tehát nem az a csúnya Exclusive-os). 😊

Fpocok
FUUUK YEAAA! Új Dead Island 2 trailer. Zombi gyerek befigyel.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Annyira összefosta magát a steam az elõbb, hogy simán bezárta magát.

tomsolo
Steamen is hulladék áron a Mortal Komplette. Talán mert hulladék.

tomsolo
all system online - engage the hyperdrive

Fpocok
Csak mert nekem is szar a steam. Múltkor az áruház nem jött be, most az jön be és a fórum nem 😄

tomsolo
meh

benőmenő
Grat hozzá!
Én elégedett vagyok az aerocool kuckómmal. Egyetlen baja, hogy képtelenség ilyen szépen elrendezni benne a kábeleket, mert bár a lukak ott vannak, hogy elvezesd, ilyen púposan van kialakítva a szélük, így a ki- és bekapcsoló gombok vékony kábelein kívül minden más kinyomná az oldalsó panelt <#falbav>
Már lejárt a gari, most nyáron majd lehet flexelni xD
Fpocok
Hajnalban megnéztem a 300 második részét és utóbbi idõk egyik leglátványosabb akciófilmjét kaptam!

Fpocok
Digid van?

Nekem is Thermaltake van és meg vagyok vele elégedve. Lecseréltem az írót is egy feketére, így teljesen harmonizál a színe 😄

Én mindig is az egyszerû dolgokat szerettem, tehát nekem 1 hónap múlva a gépvásárlásnál ezt a gépházat fogom megvenni.

TBTPumpa
Én ebben gondolkodtam sokáig, de viszonylag gyorsan lebeszéltek róla minden fórumon (külföldin is), és inkább Corsair vagy Fractal márkákat ajánlottak anyagminõségre, szerelésre és megfelelõ hûtési potenciálra. És inkább egy ilyen mellett döntöttem. De tetszik, nagyon szép élõben és olcsóbb is volt, mint a TT.
Bár TT házam még nem volt, így nyilatkozni sem tudok róla, de mivel most vettem (2 hete) ezt a házat, egy darabig nem is lesz még TT házam. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Szabi
TT házam van nekem is 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Rapid81
Ez a Fractal Design elég érdekes. Egy betontömböt én is tudok rakni a gépem helyére. <#idiota>

Utánaolvasgattam, meg keresgéltem hetekig, aztán ennél kötöttem ki végül. Tetszik is, meg kényelmes is a cucc.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Scooter
Komolyan, nekem toronyházam van. Igaz a kerekekkel együtt olyan magas. Igaz nagyon régi, de olyan fehér mintha tegnap vettem volna.
TBTPumpa
Thermaltake??
Szerencséd, hogy nem a házas/gépes topikban kérdezted meg, ott elküldtek volna a Thermaltake házzal melegebb élhajlatra.

Elõször én is ilyet akartam venni, de aztán egy Corsair lett belõle.
Többen azt ajánlották nekem, vagy Fractal Design-t, de semmiképp sem Thermaltake-t. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Rapid81
Ez nekem már magas. Vagy legalábbis magasabb, mint az elõdje. 😊

Miva' <#wilting>

Rapid81

Scooter
Az enyém 68 cm magas <#vigyor2>
lalakov
Csak? Sokkal magasabbnak tûnt.
Rapid81
Elférnek, de így még talán valamit hût is rajta. Mindenesetre szerintem többet, mintha alatta lenne. 😊

Igen, 50 cm magas. Azért van az asztal mellett, nem pedig benn a gépháznak kialakított helyen, mert nem fér be.

Sir Quno Jedi
Jók ezek az olcsó törpe házak.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ez olyan hatalmas, mint amilyennek a képen kinéz?
Sippie
van ám hardvertopik, és azon belül is biztos van gépház topik, szóval jólenne ha... na érted...

csak viccelek, grat amúgy 😄
a CPU hûtõ venti alatt elférnek a RAM-ok, vagy azé van jobb oldalt, mert nem?
zorrobomber
Grat, használd egészséggel, jól néz ki! Mondjuk a régi is 😊

Rapid81
Skacok, ma megjött az új gépházam. <#idiota>

Ez volt eddig:

És ez lett:
/spoiler]

Nagyon zseniális a cucc. Minden moduláris. Csavart nem is kellett hozzá használni. A kábelek mind az alaplap alatt mennek. Brutális. <#idiota>
Mondjuk jól megkérték az árát. <#eplus2>

tonyr
Szerencsére jó lett... lehet hogy csak valami fájl volt sérült...

ez volt a hiba leírása:
Steam - Error
Could not connect to Steam network.
This could be due to a problem with your Internet connection, or with the Steam network. Please visit www.steampowered.com for more info.

Most hogy újratelepítettem, egybõl bejelentkezett, s már installálom is a Border 2-t 😊

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

MerlinW
Felesleges újratelepíteni, nem attól fog megjavulni.

[merlinw.org]

tonyr
köszi, újratelepítem, hátha..

dartonite
Nalam oke.
tonyr
Másnál is rossz most a steam ? nem enged belépni, még jó hogy steam-es a Borderlands 2 😞

tomsolo
Nem mert az a 3. feladat. ;P

Shep
Solo meg gondolom szarrá röhögi most magát rajtatok 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Törölt felhasználó
Tököm kivan 😄
Ha meglesz a nyertes kérem a megfejtéseket! 😄
IMYke2.0.0.0
Vélhetõen egyszerû, csak mi bonyolítjuk túl. Mert már túllépett valaki az 1, feladványon.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Törölt felhasználó
Hányszor forgasd el a karaktert, hogy jó legyen. Ez csak a másodikra érvényes-e. Vagy mind a kettõ karakter ugyanaz, és a két szöveg ráhúzható egy karakterre?! 😊
Törölt felhasználó
Meg arról se, hogy szám van e benne. Végülis a forgass el és kettõvel kisebb leszek akár szám is lehet...