Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Yep, csak kicsit "vad", hogy 2011-ben 0day a Witcher 2 Premium Edition 8000 Ft volt és az még "jobb" kiadás is volt, mint itt az alapkiadás.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

grebber
Mondjuk van jó oldala a 40K-s CE-nek.Fél év múlva 20 -ért meg lehet venni mert rajtuk maradt az összes...

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Alap kiadás is tartalmaz szép extrákat. Gyûjtõi meg annyi amennyi, abban van annyi anyag hogy 40et elkérjenek érte és ezért nem lehet õket megszólni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TBTPumpa
Illetve úgy néz ki, hogy ez a rész is magyar felirattal fog érkezni!

TBTPumpa
Lengyel barátaink kicsit elszálltak az árakkal (a második rész baráti árazásához képest legalábbis)!

Witcher 3 alap kiadás - 12 990 Ft

Witcher 3 gyûjtõi változat - 39 990 Ft

genndy
CD Projektnél tudhatnak valamit, mert éppen most olvasom a Witcher könyveket <#vigyor> Az elsõnek pont a végére értem (novellagyûjtemény, az 1. rész intrója egy az egyben az elsõ történet, de a többibõl maximum utalások vannak a játékban, úgyhogy az egész biztos nem csak ebbõl készült). Jópofa, Sapkowski jól ír, olvasmányos, élvezetes. Na majd meglátom mennyit találok a 2. könyvben a játékokról.
Eddig négy magyarul megjelentrõl tudok, azt biztos elolvasom a megjelenésig, de tervezem addig még mindkét játékot is végigvinni, hogy több mentésem is legyen a 3-ra.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

genndy
VÁÁÁÁÁ!!! Nagyon jó! <#taps>

Ha ezt a trailer-t most nem néztem meg egymás után 5x, akkor egyszer se. Még az elõzõ részekkel se tudtam játszani, na de majd most hogy meglesz a gép. *.*

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

DarkSector
+1

És mindenki másnak aki az idejét és pénzét ajándékba adta egy forumtársunknak.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Troger911
Igen, sajna az új címeket nem tudom begyûjteni, társas nincs bundliban 😊
BGG profil
Jó játékot és "jó munkát" hozzá 😊

A Shadowrun univerzum most nagyon beindul és itt fõleg az asztali játékokra gondolok. Jó pár kiegészítõ, szabálykönyv a szerepjátékhoz, jön a Crossfire (kooperatív kártyajáték), a Hostile Takeover (társasjáték, melyben nagyvállalatokat irányítva kell a hatalmat megszerezni Seattle fölött) és a Sprawl Gangers (figurás skirmish wargame).

Egyébként rajtam kívül társasozik még itt valaki? Na az sem egy pénztárcakímélõ hobbi 😄

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Troger911
+1 grebbernek majdnem elfelejtettem megköszönni!
genndy
Szívesen, jó játékot, jó szórakozást és jó munkát! <#wave>

grebber-nek meg köszi az ötlete és a szervezést <#worship>

zorrobomber
Mi csak jól járhatunk. A Steam erre vagy villant valami extra feature-t, vagy árakkal harcol. Mindkettõ jöhet 😊

Botond
Hoppá :o
zorrobomber
HOPP, na ezt nem láttam jönni.
GOG Galaxy

TBTPumpa
Witcher 3 Collector's Edition

Instabuy Triss miatt! FAP FAP FAP

Sippie
a gamefly elmehet a pí-be a régiókorlátozásukkal.

A humble viszont a guild miatt <#eljen>
tomsolo
De az AC meg jó mi? 😄

Mindegy én a mai napig tudok vele szórakozni, fõleg mikor olyan a lövés, hogy full végigmegy a delkivensen a kill kam plusz még a mögötte lévõn is.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Botond
Használd és fordítsd egészséggel!
Rapid81
GameFly Summer Sale Day 7

Van pár jóság.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

TBTPumpa
Yep. És Triss milyen jól néz már ki benne (megint)! KELL! <#idiota>

Trailer. OMFG! Ebbõl aztán árad a hangulat. Tisztára felspanoltak.
grebber
El se hiszem hogy egy kiadáson belül szobor + fémdoboz.
100% hogy megfogom venni már csak ezért is!
A dobozos vajon steam-es lesz amúgy ,mert ha nem akkor nem kell?!

Next PC upgrade: 2022

TBTPumpa
2015. február 24.
Eléggé szép a Collector's Edition. Gondolom az ára is az lesz. <#idiota>

Sippie
le kellett volna tölteni... telepíteni kellett volna... és végig nyomni legalább az elsõ pályát, és megszerezni a "hörcsög for life" acsit. És csak akkor kapod meg, ingyen és bérmentve
<#idiota>
DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Köszönöm az élménybeszámolót. 😊
Én talán már a hétvégén ki tudom próbálni <újabban hol begyorsul a net, hol még egy jútyúb klip is 5 mp-enként megáll>.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Kitörlök mindent. 😄

DarkSector
" De, már elõfordult, hogy elvették, ha nem volt telepítve."

mármint honnan vették le? nekem elsõnek sem jelent meg a "Könyvtáramban". 😄

ÕÕÕ gémer pc? 😄
meg net? 😄
hát azé messze nekem nem, de nem is panaszkodtam, kivéve a 46GB-os játékoknál. 😄
Kedves Wolfi.
7 GB nekem 1 óra az lofasz. 😄

Totti5
Ingyér van, de azért nem az a játék ami nélkül nem lehetne meglenni😊

+ coop
+ jó netkód, nem laggolt, nem szakadt
+ néha jól nézett ki 1-2 effekt
+ realisticon kellemes az irányítás. Mellé fölé kell lõni ( 0 aim hálistennek ) szóval valamennyire reális
+ 30 fpst tartotta javarészt
+ látványos lassítások és látványos csontváz animációk

- amúgy középszar a látvány és a pályák sem túl változatosak
- 0 story, de még az ami van azt is nevetséges szinten adja elõ
- buta AI, néha meg csítes... PPSHval sniper távolságból fejeseket osztottak egyesek
- no meg mi is õket, igaz közelrõl, de voltak részek amik már CODba torkollottak át, mert futottunk és daráltuk õket...
- nehézkés cover, meg gyógyítás...
- a szkriptek megálltak, nem indultak el, AI beakadt, nem nyílt ki elõttük az ajtó stb...
- nem adta meg a 100Gt a realistic fokozatért... ( mivel nem írja hogy single only, feltételezem járt volna )
- coop menüben sosem tudtuk hogy melyik pályán fejeztük be elõzõ nap... egyszerûen nem jelezte hogy mit játszottunk le és mi következik... volt hogy 4 pályát betöltöttünk mire kitaláltuk hogy hol is tartottunk....
- nem túl hosszú kb 6. óra

kap egy gyenge 5/10 -et a co op miatt

Egyedül valószínûleg pár pálya után befejeztem volna, de coop-ban kellemes élmény volt, mert legalább ez a része mûködik és jól van kivitelezve...

Rebellion számára ez is egy újabb pont a lejtõn... nem tudom mit akarnak, miben reménykednek, de szörnyû amit mûvelnek. A játékaikban mindig van valami, amitõl az ember csak leül eléjük, de a kivitelezés az valami borzalmas... mondjuk nem mintha az Alien vs Predator-on kívül lenne említésre méltó játékuk, csak még is mint a legtöbb gémer emlékeiben így számomra is az AVP miatt kerültek fel a klasszikusok dicsõségfalára.

Jön a 3. rész is, ami már nem fog érdekelni, hacsak nem azt fogom olvasni hogy milyen jó a stroy, és milyen jó váltpzatos kaland. Harmadszorra egy Bé játék ami co op nélkül nagyon zsé kategória a kihagytható dolog... van sok más jobb játék.

Scooter
Akkor törölni kell a hozzászólást és máris nincs kiírva <#alien>
IMYke2.0.0.0
Elõször is: mindenkinek ilyen zöld üzenete van, amikor ráklikkel az INSTALL-ra. De, már elõfordult, hogy elvették, ha nem volt telepítve.

Nektek gyors netetek, sok tárhelyetek, igazi gémer pécétek van, ne sírjatok, ha le kell tölteni 6 GB-ot 😊)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Megindított telepítéssel azonnal így fog kinézni - pedig ugye ma nem is játszottam vele:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A listában is fehér.

DarkSector
Csak annyit kell hogy mikor rányom hogy játszd ingyen KIÍRJA VAGY KIÍRTA HOGY ezennel a profilodhoz adtuk a játékot.

UTÁNA EL SEM KELLETT INDITANI A LETÖLTÉST! 😊

DarkSector
Még egyszer ezt valaki Wantonly-nak leirja akkor kibannolom a topikból.

DarkSector
LOFASZT ne mondjátok neki a hülyeséget légyszíves!

NEM töltöttem le semmit és tádám:

Sirch
Nem kellett telepíteni a játékot, ha rányomtál az áruház oldalán, akkor az már a tied maradt.

Viszont felhívták a figyelmet arra, hogy túlterheltség miatt elõfordul, hogy nem jelenik meg a könyvtárban. Ha az account details-ben szerepel a játék, akkor az üzemzavar elhárítását követõen ott lesz a játék a könyvtáradban.

IMYke2.0.0.0
Bizony, eddig majd' mindig így volt - legalább el kell indítani a telepítést, és a kliensban a "Play" gomb kell látszódjon.
A telepítés ugye bármikor folytatható...

wantonly
Igazad van, köszi! Az adatlapjáról még most is el tudtam indítani, el is kezdte telepíteni. 😊
Scooter
Pedig írva vagyon volt: Le kellett tölteni...
DarkSector
alapon nem teszi a listára de ha rámész akkor azt irja játszd most.

Fpocok
Ezt pofáztam tegnap, de le lettem hurrogva.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Hoppá, de jó, hogy már tegnap elkezdtem a telepítését!

wantonly
Basszus, eltûnt a Sniper Elite V2-m. Azt nem tudtam, hogy fel is kell telepíteni. 😄

Mindegy, a sors akarta így.
Totti5
Az a kemény hogy reflexbõl már a X1 kontrollert kapom a kézbe akkor is amikor 360at indítanám el és nyomom a gombot, de nem történik semmi😊)), aztán akkor látom hogy mi van a kezembe. 360 kontrollert már csak undorral veszem kézbe, annyival kényelmesebb, minõségibb a X1é.

IMYke2.0.0.0
Én csak abban bízom, hogy a Live analógiájára nem kerül temetõbe egyszer az X360-as vezérlõ támogatása... nem nagyon akadna píz 5-6 éven belül egy újabb perifériára.

Totti5
Xbox ONE kontroller micro USB portot használ, amin keresztül eddig is lehetett pl tölteni PC USB-n az akksikat. Most már használni is lehet😊

Totti5
Természetesen láncs óta van külön Xbox ONE kontroller is, ami ugyan úgy 17k körül van mint a PS4 és mint anno a PS3, 360 kontroller. 2-3 év múlva majd lemegy az ára szépen lassan.