Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Next PC upgrade: 2022
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Witcher 3 alap kiadás - 12 990 Ft
Witcher 3 gyûjtõi változat - 39 990 Ft
Eddig négy magyarul megjelentrõl tudok, azt biztos elolvasom a megjelenésig, de tervezem addig még mindkét játékot is végigvinni, hogy több mentésem is legyen a 3-ra.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
És mindenki másnak aki az idejét és pénzét ajándékba adta egy forumtársunknak.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
BGG profil
A Shadowrun univerzum most nagyon beindul és itt fõleg az asztali játékokra gondolok. Jó pár kiegészítõ, szabálykönyv a szerepjátékhoz, jön a Crossfire (kooperatív kártyajáték), a Hostile Takeover (társasjáték, melyben nagyvállalatokat irányítva kell a hatalmat megszerezni Seattle fölött) és a Sprawl Gangers (figurás skirmish wargame).
Egyébként rajtam kívül társasozik még itt valaki? Na az sem egy pénztárcakímélõ hobbi 😄
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
grebber-nek meg köszi az ötlete és a szervezést <#worship>#worship>
GOG Galaxy
A humble viszont a guild miatt <#eljen>#eljen>
Mindegy én a mai napig tudok vele szórakozni, fõleg mikor olyan a lövés, hogy full végigmegy a delkivensen a kill kam plusz még a mögötte lévõn is.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
100% hogy megfogom venni már csak ezért is!
A dobozos vajon steam-es lesz amúgy ,mert ha nem akkor nem kell?!
Next PC upgrade: 2022
Eléggé szép a Collector's Edition. Gondolom az ára is az lesz. <#idiota>#idiota>
<#idiota>#idiota>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Én talán már a hétvégén ki tudom próbálni <újabban hol begyorsul a net, hol még egy jútyúb klip is 5 mp-enként megáll>újabban hol begyorsul a net, hol még egy jútyúb klip is 5 mp-enként megáll>.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
mármint honnan vették le? nekem elsõnek sem jelent meg a "Könyvtáramban". 😄
ÕÕÕ gémer pc? 😄
meg net? 😄
hát azé messze nekem nem, de nem is panaszkodtam, kivéve a 46GB-os játékoknál. 😄
Kedves Wolfi.
7 GB nekem 1 óra az lofasz. 😄
+ coop
+ jó netkód, nem laggolt, nem szakadt
+ néha jól nézett ki 1-2 effekt
+ realisticon kellemes az irányítás. Mellé fölé kell lõni ( 0 aim hálistennek ) szóval valamennyire reális
+ 30 fpst tartotta javarészt
+ látványos lassítások és látványos csontváz animációk
- amúgy középszar a látvány és a pályák sem túl változatosak
- 0 story, de még az ami van azt is nevetséges szinten adja elõ
- buta AI, néha meg csítes... PPSHval sniper távolságból fejeseket osztottak egyesek
- no meg mi is õket, igaz közelrõl, de voltak részek amik már CODba torkollottak át, mert futottunk és daráltuk õket...
- nehézkés cover, meg gyógyítás...
- a szkriptek megálltak, nem indultak el, AI beakadt, nem nyílt ki elõttük az ajtó stb...
- nem adta meg a 100Gt a realistic fokozatért... ( mivel nem írja hogy single only, feltételezem járt volna )
- coop menüben sosem tudtuk hogy melyik pályán fejeztük be elõzõ nap... egyszerûen nem jelezte hogy mit játszottunk le és mi következik... volt hogy 4 pályát betöltöttünk mire kitaláltuk hogy hol is tartottunk....
- nem túl hosszú kb 6. óra
kap egy gyenge 5/10 -et a co op miatt
Egyedül valószínûleg pár pálya után befejeztem volna, de coop-ban kellemes élmény volt, mert legalább ez a része mûködik és jól van kivitelezve...
Rebellion számára ez is egy újabb pont a lejtõn... nem tudom mit akarnak, miben reménykednek, de szörnyû amit mûvelnek. A játékaikban mindig van valami, amitõl az ember csak leül eléjük, de a kivitelezés az valami borzalmas... mondjuk nem mintha az Alien vs Predator-on kívül lenne említésre méltó játékuk, csak még is mint a legtöbb gémer emlékeiben így számomra is az AVP miatt kerültek fel a klasszikusok dicsõségfalára.
Jön a 3. rész is, ami már nem fog érdekelni, hacsak nem azt fogom olvasni hogy milyen jó a stroy, és milyen jó váltpzatos kaland. Harmadszorra egy Bé játék ami co op nélkül nagyon zsé kategória a kihagytható dolog... van sok más jobb játék.
Nektek gyors netetek, sok tárhelyetek, igazi gémer pécétek van, ne sírjatok, ha le kell tölteni 6 GB-ot 😊)))
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A listában is fehér.
UTÁNA EL SEM KELLETT INDITANI A LETÖLTÉST! 😊
NEM töltöttem le semmit és tádám:

Viszont felhívták a figyelmet arra, hogy túlterheltség miatt elõfordul, hogy nem jelenik meg a könyvtárban. Ha az account details-ben szerepel a játék, akkor az üzemzavar elhárítását követõen ott lesz a játék a könyvtáradban.
A telepítés ugye bármikor folytatható...
Mindegy, a sors akarta így.