Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
Vista már nem is játszik? Meg a Radeon 6970-emmel még a minimum szintet sem karistolom? Hát akkor basszák meg jó vastagon a játékukat <#mf2><#gunyos1>

DarkSector
Erre egy haverom mondaná hogy:

Isten fizesse meg VATIKÁNI VALUTÁBAN! 😄
Használd egészseggel! 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
ENNYI BMEG! ENNYI
<#taps>

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Apró-popó: http://cyberpunk.net/ - "Cyberpunk 2077"

Ez is olyan lesz vajon, hogy már meg se vegyem, mert el sem indul a gépemen...(?)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Nyáron érkezik!

Dead Rising 3 minimum gépigény

Operációs rendszer: Windows 7 64-bit, Windows 8 64-bit
Processzor: Intel Core i3-3220 @ 3.30GHz (or Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2.83GHz) / AMD Phenom II X4 945 @ 3.00 GHz or higher
Memória: 6 GB RAM
Merevlemez: 30 GB free
Videókártya: NVIDIA® GeForce® GTX 570 / AMD Radeon 7870 or higher
DirectX: 11
Controller: Billentyûzet, egér, Xbox 360 PC kompatibilis vagy egyéb gamepad
Szélessávú internet és Steam account szükséges

Dead Rising 3 ajánlott gépigény

Operációs rendszer: Windows 7 64-bit, Windows 8 64-bit
Processzor: Intel Core i5-4570 CPU @ 3.20GHz or AMD equivalent Memory: 8 GB
Merevlemez: 30 GB free
Videókártya: NVIDIA® GeForce GTX 670 2GB / AMD Radeon 7970 2GB
DirectX: 11.1 vagy újabb

Next PC upgrade: 2022

Troger911
Pontosan! A cp2020 nagy kedvencem könyvben és szerepjátékban. Ez még megfûszerezi egy kis mágiával.
IMYke2.0.0.0
<#worship>
Hát még én! 😊

//Érdekes amúgy, a játék miatt beszereztem pár itt-ott elérhetõ szabálykönyvet, történetet, és bár még nem mindegyiken rágtam át magam, de jó kis cyberpunk szerepjáték világ. Korábban kellett volna megismerkednem ezzel, az elõzményekkel együtt! Így vén és kazuár fejjel már csak ez maradt: <#falbav>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
HA(!)
- 1:1 x360 kompatibilis lesz
- vagy hirtelen minden játék elkezdi támogatni direktben ...

én az elsõ opciónak szurkolok

Forza.

arty
itt köszönöm grebbernek a lehetõséget!

Imynek pedig jó játékot 😊

Forza.

IMYke2.0.0.0
No, ez pozitív fordulat. A driverrel meg akkor végképp nem lesz gond - mint a cukrot, úgy fogják kapkodni ezt a vezérlõt is a boltokból, az már biztos.

zorrobomber
Ha jól értelmezem akkor natív tudod már használni wireless adapter nélkül most is:
"connect your Xbox One controller to your computer through a micro USB cable"

IMYke2.0.0.0
Nem, Ti vagytok azok, hogy támogattok engem 😊

IMYke2.0.0.0
Akkor már csak a PC-s verzió árát kéne tudni.
Én még 11.000 Ft-ért vettem jó pár éve az X360-ast, az amúgy is drága pécsi MediaMarktban.
Az XBO kontrollere is lesz 20 körül, biztosan.

//PS4-ét láttam, külön árusítva: 17,990 Ft.

w77d
nagy vagy Imi! <#eljen><#vigyor4>

IMYke2.0.0.0
Nem kevés karakternyi szövege van, de mivel a fejlesztõk mellékelték az Shadowrun Editort, és azzal gyönyörûen átlátható a dialógusok válaszrendszere, meglepõen pontosan, és gyorsan lehet haladni vele.
Idõpontot, ahogy már sok éve szokásom, nem adok, de...

Amúgy, állítólag egy másik hobbi honosító emberke is készül saját verzióval, de konkrétumra jelenleg nem emlékszem. Mindenesetre, én a topiknak, és magamnak <és FPS Józsinak, akit mindig igyekszem más játékstílusra is átcsábítani, néha sikerrel> el fogom készíteni.

Troger911
Ha kész lesz a fordítás, beszerzem magamnaka játékot 😊
arty
Nem hinném.

Pláne, hogy launcskor a kinekt nélkül még olcsóbb is lesz....

Forza.

IMYke2.0.0.0
Nem kérdés, hogy már gyûjti is a pénzt a Season Pass-re 😊
Jó lenne, ha már visszatérne közénk Tinman.

IMYke2.0.0.0
Fórumozó- és játékostársaim az Úrban, nézzeteket el erre a honlapra és olvassátok el az elsõ, legfrissebb bejegyzés linkje mögött található "cikket", nézzétek meg majd a képet is 😊

S itt is:
Botond, DarkSector, Evoluti0N, Maak, MerlinW, Rapid81, Rony94, SZABl, Troger911, ZsZso, arty, benõmenõ, darkling, genndy, grebber (az ötletgazda), tomsolo, w77d, wantonly
<#worship>

//Megszámolhatóan sok játékot köszönhetek már nektek, és nagy az én adósságom 😞)

arty
forzában, dirtben, gridben, f1-ben is hibáznak

Forza.

arty
Kikapcsolható.

+1 minden OPCIONÁLIS fícsörnek.

Forza.

Majd vigyázok. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

TBTPumpa
WOW. Gyönyörû kollekció! <#eljen>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

tomsolo
Életem elsõ fóliás kártyája, azt ér vagy 0.14 Euro-t 😞

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Sirch
Valami hiba folytán pár játék nem jelenik meg a könyvtárakban. Erre keresnek megoldást a nap folyamán, és karbantartás miatt néha szünetel a szolgáltatás.

Sziasztok másnál jó az origin?Tegnap megvettem pár játékot hozzá is adta ha jól emlékszek a többihet,de ma alig akart bejelentkezni.Most sikerült neki de amiket tegnap vettem nincsenek meg.Command & Conquer 3 Tiberium Wars,Kane's Wrath.Ezeket nem látom,de amiket megvettem dlc-ket,dead space 3 awenked,bc2 vietnam azok megvannak.

zorrobomber
Csak óvatosan, mert nekem viszont akkor rossz ízlésem van 😊 Konkrétan ki lehet kergetni a világból az AC-vel 😊

Láttam már. Jó ízlése van neki! 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

genndy
Csodálom is hogy nem tûnt még fel, az "AC" betûkre nagyon gyorsan szokott valamit kommentelni <#bohoc>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

melyik bundle-ba volt? Mert úgy látom hogy a steamen van hozzá magyar nyelv, így meg már érdekesebbnek látszik.

zorrobomber
ratgab is nagy AC puszi a topigból

zorrobomber
Mi számít nálad egy jó videónak? Lõnek benne?

Wow, látom, akkor nem csak én vagyok az egyetlen AC fan. 😄

grebber
Bundleba volt , videója jó volt. De a valóság az más.Addig fut amig ki nem dobja az 5 kártyát és soha többet elõ se veszem.Mert ebbõl nem lesz semmi szerintem.

zorrobomber
1st Place Winner for Best Indie Game at Whitewater MAGD Awards (2013)

tomsolo
Minek szenvedsz ilyen fossal?

grebber
Ez díjat? Hát maximum a leggyengébb probálkozás ami valaha létezett címszóval.

-Akad mint a mocsok pedig a kinézetee ocsmány
-Hangok szánalmasak
-Értelme van? Ha igen akkor jól titkolják ,mert nem sikerült rájönnöm.

zorrobomber
Ez? Pedig még valami díjat is nyert ahogy nézem.

grebber
New Reckoning - Atyaisten eddig azt gondoltam nem lehet lejebb,de bizony van.

Egy pozitívum dob kártyákat.Mondanom se kell ebbõl soha nem lesz rendes game... És még ilyeneket belecsapnak a bundle-kba.
Komolyan nekem ég a pofám.

zorrobomber
Steiner Kristófról van szó? 😊

IMYke2.0.0.0
Addig ütik, amíg meleg. Valahol jogos.

grebber
Jön a The Walking Dead Pinball ...mint egy falat kenyér<#falbav>

tomsolo
UbiShopba ma:

How To Survive - 3,5 (EUR/USD)
Settlers 7 Gold - 5 (EUR/USD)

RatBaG
source filmmaker

Per Aspera Ad Inferi.

zorrobomber
Mi az az SFM? QNC meg TPX?

RatBaG
egy kis érdekesség... hotline miami 2 trailere SFM-ben megcsinálva, eléggé adja.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

az eredeti

Per Aspera Ad Inferi.

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

benőmenő
Már el kellett volna felejteni ezt a vacakot és kártérítést adni, a fizetõs béta tesztereknek.
Úgyis már jön a hardline.
Egyébként a BF3 is szar ilyen téren a mai napig. Lõnek rád vmi rossz smg-vel, bemész fedezékbe egy komplett ház mögé és még másodpercekig jelzi, hogy eltalálnak.