Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten fizesse meg VATIKÁNI VALUTÁBAN! 😄
Használd egészseggel! 😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ez is olyan lesz vajon, hogy már meg se vegyem, mert el sem indul a gépemen...(?)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Dead Rising 3 minimum gépigény
Operációs rendszer: Windows 7 64-bit, Windows 8 64-bit
Processzor: Intel Core i3-3220 @ 3.30GHz (or Intel Core 2 Quad Q9550 @ 2.83GHz) / AMD Phenom II X4 945 @ 3.00 GHz or higher
Memória: 6 GB RAM
Merevlemez: 30 GB free
Videókártya: NVIDIA® GeForce® GTX 570 / AMD Radeon 7870 or higher
DirectX: 11
Controller: Billentyûzet, egér, Xbox 360 PC kompatibilis vagy egyéb gamepad
Szélessávú internet és Steam account szükséges
Dead Rising 3 ajánlott gépigény
Operációs rendszer: Windows 7 64-bit, Windows 8 64-bit
Processzor: Intel Core i5-4570 CPU @ 3.20GHz or AMD equivalent Memory: 8 GB
Merevlemez: 30 GB free
Videókártya: NVIDIA® GeForce GTX 670 2GB / AMD Radeon 7970 2GB
DirectX: 11.1 vagy újabb
Next PC upgrade: 2022
Hát még én! 😊
//Érdekes amúgy, a játék miatt beszereztem pár itt-ott elérhetõ szabálykönyvet, történetet, és bár még nem mindegyiken rágtam át magam, de jó kis cyberpunk szerepjáték világ. Korábban kellett volna megismerkednem ezzel, az elõzményekkel együtt! Így vén és kazuár fejjel már csak ez maradt: <#falbav>#falbav>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- 1:1 x360 kompatibilis lesz
- vagy hirtelen minden játék elkezdi támogatni direktben ...
én az elsõ opciónak szurkolok
Forza.
"connect your Xbox One controller to your computer through a micro USB cable"
Én még 11.000 Ft-ért vettem jó pár éve az X360-ast, az amúgy is drága pécsi MediaMarktban.
Az XBO kontrollere is lesz 20 körül, biztosan.
//PS4-ét láttam, külön árusítva: 17,990 Ft.
Idõpontot, ahogy már sok éve szokásom, nem adok, de...
Amúgy, állítólag egy másik hobbi honosító emberke is készül saját verzióval, de konkrétumra jelenleg nem emlékszem. Mindenesetre, én a topiknak, és magamnak <és FPS Józsinak, akit mindig igyekszem más játékstílusra is átcsábítani, néha sikerrel>és FPS Józsinak, akit mindig igyekszem más játékstílusra is átcsábítani, néha sikerrel> el fogom készíteni.
Jó lenne, ha már visszatérne közénk Tinman.
S itt is:
Botond, DarkSector, Evoluti0N, Maak, MerlinW, Rapid81, Rony94, SZABl, Troger911, ZsZso, arty, benõmenõ, darkling, genndy, grebber (az ötletgazda), tomsolo, w77d, wantonly
<#worship>#worship>
//Megszámolhatóan sok játékot köszönhetek már nektek, és nagy az én adósságom 😞)
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-Akad mint a mocsok pedig a kinézetee ocsmány
-Hangok szánalmasak
-Értelme van? Ha igen akkor jól titkolják ,mert nem sikerült rájönnöm.
Egy pozitívum dob kártyákat.Mondanom se kell ebbõl soha nem lesz rendes game... És még ilyeneket belecsapnak a bundle-kba.
Komolyan nekem ég a pofám.
How To Survive - 3,5 (EUR/USD)
Settlers 7 Gold - 5 (EUR/USD)
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az eredeti
Per Aspera Ad Inferi.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774