311803
-
ratgab #232024 Gamerprofil-ban kell egy picinykét turkálni...Van egy olyan sor, hogy DisableLoadingMip0. Ennek alapból 0-ás az értéke, ezt kell 1-re átállítani.
Halvány lilám nincs mit csinál, de az biztos, hogy így már nem szaggat vezetés közben a játék, sem pedig futás közben. Egyesek azt mondják ez butítja a grafikát, de én vagy nem vettem észre, vagy nem akartam észrevenni. Fontosabb egyelőre, hogy értelmesen fusson és így bizony fut is.
Van még egy másik opció is a GPUMaxBufferedFrames="0", ezt is át lehet 1-re állítani. Most végül is nem tudom melyik opció segített. Utóbbit átállítottam az semmit nem csinált, aztán beállítottam a másikat is és úgy már jó volt. Most, hogy a kettő együtt fejti ki a hatást, vagy csak az első azt ne kérdezd.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.11.25. 11:37:04 -
Rockstarba én is bízom egyébként. Szerintem sem akarják elkövetni ugyan azt a hibát ismét mint a 4-nél. Ha lesz gép igény és meg fog felelni szerintem én is előrendelem, bár az sem érdekel GTA-nál ha 15 fps-em van akkor is kell ugyanis a 4-et is kb úgy játszottam ki 2x aztán lett új gép aztán minimum még 2x kijátszottam :D Azért örülnék ha normálisan menne a gépemen sajnos mostanában nem tudok majd fejleszteni. -
FC-ban mit kapcsoltál ki/be? -
Én is ezen a véleményen vagyok a Witchert illetően. Akadni fog az mindenen, aztán majd 4-5 patch után talán élvezhető sebességet lehet majd kapni gyengébb gépeken is. -
ratgab #232020 Hát ha nem, akkor majd tényleg érdemes elgondolkodni az álláspontodon. Azért a múltban nem volt ennyi fail megjelenések terén, mint újabban. Legalábbis vagy én nem láttam, vagy nem szembesültem vele, vagy tényleg nem volt.
Mostanában tömegessé kezd válni. Unity, Far Cry 4 (Dragon AGe azért úgy néz ki egész jól sikerült), Crew-t meglátjuk és ugye ott van még a két üdvöske januárban és februárban.
Ha ismét beszopódok a Witcher és GTA 5 esetében (Far Cry-t nem tekintem szívásnak, mert azért fut az most már némi tweakkel), akkor meglesz a 3. preorder szívásom. Akkor nem fogok felülni többszor a hypetrainre. De a bizalmam eddig még töretlen és reménykedem, hogy nem okoznak csalódást a CDP és RS-nél. Legalábbis nagyon ajánlom nekik. Egyelőre GTA 5 még 0 day vásárlás nálam, aztán ha megjön a gépigény és dobok egy akkora hátast, mint Unity-nál, akkor azért leülök és átgondolom és lehet megveszem inkább mégis csak PS3-ra.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.11.25. 11:31:28 -
Aki 9 hónappal előre megvesz valamit, amiről aztán kiderül, hogy nem fut nála, azt k*rvára nem tudom sajnálni.
Nálam még a második rész is szarul fut, higgyétek el, hogy a hármas is borzalmas lesz. -
Jobb, mint az asztali gépem, meg szerintem a tidétől is :) -
Konzolokon is fut szépen a GTA, nem kell azért beszarni, ha viszont a port lesz rossz akkor meg tök mindegy milyen géped van gondok lesznek, lásd Unity. -
"Szerintem CD projekt most erre kínosan ügyelni fog."
És mi van ha nem? Még mindig kitartok amellett a véleményem mellett, hogy teljes preorder bojkott kell, hogy észhez térjenek a cégek. Nyilván csak csepp a tengerben ha az ember egyedül elköteleződik e mellett, de nincs más eszköz, a pénztárcáddal szavazol. :)
A tavaszi vásárlást nehéz lesz kivárni, de igyekszem majd, addig okulok majd, le vagyok maradva hardver témában. Ja persze, kivéve notebook, baromi jó cucc lett az Asus N550JK amit nemrég vettem a családba. Játékot nem teszteltem még rajta, de karácsonykor szerintem az is meglesz. Unokaöccs lecsapott a régi notira és azóta a Minecraft pörög rajta éjjel-nappal (ha van ideje) :) -
ratgab #232015 Nagyon kíváncsi leszek a Witcher 3 és a GTA 5 gépigényére. A meglátásom szerint mindkét cég megégette már magát azzal, amibe most az Ubi is belfutott. Emlékszünk a Witcher 2 borzalmas megjelenési időszakára, mikor 1 számjegyű fps-ek voltak sokaknak a DRM és a nagy gépigény miatt, meg driverekre is várni kellett. Szerintem CD projekt most erre kínosan ügyelni fog.
Rockstar és a GTA 4 történetét meg szerintem senkinek nem kell elmesélni. Atomerőmű kellett a játékhoz és úgy sem futotta rendesen. RS-ék kaptak rendesen az arcukba a dühöngő tömegtől.... Szerintem blama lenne ezt újra eljátszani.
Nem mondom, hogy nem lesz nagy gépigénye mindkét játéknak, mert azt nem hinném ekkora bejárható terület és ilyen grafikai megvalósítás mellett (habár GTA 5 ugye xbox 360-ra és ps3-ra készült eredetileg és pc-n csupán ráncfelvarrás történik, szóval annyira azért nem aggódom). Witcher 3 kapcsán meg kövezzetek meg de nem látom azt a grafikai feljavulást a második részhez képest, mint amennyire attól sokan meg vannak bolondulva... Igaz sandbox lesz, de mint említettem kínosan ügyel majd rá CDP, hogy ne legyen ezúttal is megjelenéskori gebasz. Biztos vagyok benne, hogy jól lesz optimalizálva. -
ratgab #232014 Visszamenőleg még nem volt rá példa...persze megtehetnék, de az azért elég durva lenne. Megrendülne a felhasználók bizalma a steambe. Legközelebb gondolnak egyet letiltják a játékaidat? Nem merik megtenni visszamenőleg!
Fel nem használt gift az más tészta. Ott elraktad, vártál, akár haszonlesés céljából is. -
Meg az új gameket is meg kell várni ,hátha elborulnak a gépigényekkel. 2015 júniusi Batman AK előtt semmit nem veszek.
Addig lesz Witcher 3 , GTA 5 kiderül milyen gép lesz az elég abban az évben remélhetőleg. -
Sajnos ez olyan dolog hogy bármire akármikor rátehetik akár több hónappal utána is :( -
ratgab #232011 Amilyen sok már a régiózáras játék már annyira nem is lényeges ez a dolog. -
ratgab #232010 Ennyi erővel kulcsos trader is el tudja küldeni mail címre. -
Egy dolog van csak, hogy így vagy megkapod vagy nem, de a paypalos vásárlásnál (tradertől) is fennáll ez. Így csak olyannal üzletelek, akiben megbízok. -
"The gift may still be gifted at any time."
Giftként el tudja küldeni e-mailre.
Ez csak a kulcsos trédeknek adott egy baromi nagy pofont.
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2014.11.25. 10:43:14 -
Csak untradable, de ajándékozható! Csak trade ablakba nem rakhatja! -
The Crew won’t be given to reviewers before release, says Ubisoft
Lefordítsam magyartra? -
ratgab #232005 Pont ez a lényeg, hogy 30 napig nem fogja tudni elküldeni. Az meg olyan hosszú idő, hogy én se merném bevállalni, hogy addig kap egy régiózárat és max lefoglalom arra az időre. -
ratgab #232004 Botondra hallgass, várd meg az új cumókat tavasszal. -
Valamennyire érthető! Amúgy meg, ha magadnak vennél bejáratott tradertől, elküldi gift ként és kész :) -
Úgy nézem nem vót' még: Changes to gift tradability -
A teszt alapján jó a kérdés -
Ha eddig valakinek csak az alap Grid 2 volt meg:
GRID 2 All In DLC Pack - 7,49€
Watch Dogs Uplay - €7.29 (szürke bolt)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.11.25. 10:07:52 -
A DA:I milyen részletességen megy nálad 70 FPS-sel?
Nálam I7 4770, GTX 770 4 gig és 16 ram mellett ultrán sokszor beesik 30 alá, de high-on sem suhan mindig zuhogó nyállal... -
Tavasszal jönnek a 14 nanos cuccok, akkor komplett gépcsere befigyelhet, addig szerintem kár ilyen félmegoldásokba belemenni. Legalábbis nekem ez a taktikám most. -
Nálam inkább 50-(talán)60ezer ez a lélektani határ. Tudom, nem hardver topik de privátban ajánlhatnátok ebben a kategóriában kártyát, vagy totál nem érdemes most ilyen kártyát venni? 5770 lenne lecserélve. -

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.11.25. 09:49:19 -
ratgab #231995 Lesz az még 80 000 is idővel...
-
80K egy csúcs kártyáért? Akkor mindenkinek az lenne és senki nem venné a jobbat/drágábbat. Ők nem jótékonysági alapítvány :(
231995: Ja használtan egyszer biztos.Előbb veszik ki a forgalomból.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.25. 09:34:52 -
ratgab #231993 HA nem lenne ilyen kibaxott drága a 970 (bocsánatot kívánok, de 100-120k azért tényleg kivágta a biztosítékot), hanem mondjuk olyan 80 körül már lehetne venni elképzelhető, hogy már elcsábultam volna egy ilyen kártya irányába (istenem újra nvidia...mintha az ördöggel cimborálnék...:-D). -
Többjátékos
-
Aki ennél a felajánlásnál nem nyer, az mondhatja magát szerencsétlennek :) -
Ez egy jó kérdés, az előző VGA-mal nekem a 60fps videók szaggattak. Ezzel most nem. Nem tudom mi lehet az oka. Mármint nyilvánvalóan a VGA, de a pontos okát nemtom. -
kjhun #231989 Köszi.
A TW2-őt bezsákoltam.
-
hqx #231988 Igen. -
Amúgy lehet tudni miért nem megy folyamatosan youtube-on nekem pl ehy 4k-s videó? sávszélesség a gond vagy kodek? -
"970 éppenhogy elég egy Unityhez"
Ez távolról sem a VGA hibája. Unity van elszabva keményen (talán javítanak rajta, a hiba már nyilvánosságra lett hozva; a játék túl sok mindent számol egy proc.magon, míg a többi pihen, emiatt van probléma a teljesítménnyel, nem VGA oldali a probléma).
Egyébként Crysis 3, Far Cry 3, ultrán, minden szart bekapcsolva, supersampling-el nem esnek 60fps alá. BF4, DA:I 70-80fps körül mennek. Ha kikapcsolom az AA-t (ahogy szoktam), akkor a 90-et is nyaldossák.
Ha a számokat nézzük, a 970 275%-al gyorsabb, a te mostani kártyádnál.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.11.24. 23:57:31 -
Várj, igen sok kavarás volt, na szóval 4 magosokon fut.
A 2 magos cpu-knál azt mondták hogy ami tudja ezt a HT funkciót, azoknál is elindul, ezt én feltételezem hogy akkor az i3-asoknál lehet, mert Core2-esnél nem megy, hiába tudja ezt a funkciót.
Iagzából a legegyszerűbb ha kipróbálja mindenki warezba, de az én e6550-esemen nem megy. :)