Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso
Elsõ blikkre elég komolytalan.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

grebber
Engem az egész nyári vásárból a Dishonored GOTY 75% érdekel csak remélem lesz!

Next PC upgrade: 2022

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

IMYke2.0.0.0
Annak a bizonyos szarkának tuti már csak a szeme ép, mindenét összenyomta a túl sok akarás...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
S még egy WB játékot is fejlesztettek közben, amit nem véletlen csak elõzõ genre adtak ki.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
2013ban prevgen és nextgen FIFA-t is ki kellett adni. Elmebeteg módi hogy 1 játékot 6 totál más hardwerre dobálnak ki ( lásd Wtach Dogs is ), pláne itt ugye engine váltás is volt, ezért valszeg nem fért már bele az idõbe a PCs verzió, ami ugye eladások szempontjábol a legkisebb réteg.

IMYke2.0.0.0
Az a vicces, hogy már akkor is képes lett volna egy PC a "meghajtására".

//Axióma: ráadásul PC-n (munkaállomásokon) fejleszti kezeket, ugye.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
EA ignite motorra 2013-ban azt mondták az EAsok hogy jelenleg nem fut PCn, nincs PCs verziója. Az elõl nem zárkóztak el hogy késõbb ez változni fog.

EA's Andrew Wilson ( 2013 )

"EA Sports Ignite to make it to PC in the future? Yes, I think it's possible"

Dzsini
Meg az Alan Wake, ami "csak fotelbõl az igazi" 😊

Most komolyan bárki foglalkozik még azzal, hogy a reklámszövegekben mi hangzik el?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

kigyi
2K collection lol ? 😄
Elég gyanús, hogy ez is kamu... És a többi is amit kirakott pedig 2 napos acc.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

IMYke2.0.0.0
"Természetes", hogy a konzolok felé próbálnak minket terelni. A befektetésüknek meg kell térülnie.
PC-re nincs nagy hatásuk , és ott a nagy hardvergyártó cégek fölöznek .

Fpocok
Persze... de akkor is vicces, hogy azt mondták, hogy a PCn nem menne... Ahogy a Dead Rising 3 is... azt mondták, hogy ha játszani akarunk, xbone-t kell venni, mert másra sosem fog kijönni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Ez így papíron fincsi.

Totti5
Meglátják hogy fogy, ha szarul akkor szépen marad a 15ös színvonal PCn évekig, amig a konzolost folyamatosan fejlesztik majd és rá sem lehet majd ismerni 2-3 év múlva olyan nagy fejlõdésen ment át a graf, fizika ( mint ahogy volt ez elõzõ genben is )

Totti5
Amúgy nextgen árakohoz egy kis infó. Ha rendelkezel Xbox One-al akkor nincs régiózár. Mivel nincs régiózár vásárolhatsz dollárba ami eleve az EUs 17k helyett csak 13k. Ha van ONE-os ismerõsöd akivel megosztjátok a profilotokat hisz ezt is lehet már, akkor amit te megveszel az az õ profiljára is rákerül, tehát lehet felezni a játékárakat egymás közt így 6-7k-ra jön ki egy 1day vásárolt digitális játék.

zorrobomber
Benne van a magyaráz(kodás)at a cikbben. Minél nagyobb piacot akarnak lefedni. Valahol érthetõ. Ha corporate cápa lennék lehet én is így döntenék.

IMYke2.0.0.0
A nextgen ár... 😞
Mondjuk, nekem már ehhez gépet is kellene vennem 😞
Ha lenne melóm, akkor nem kérdés, hogy 0 Day venném - a kérdés már csak az lenne, hogy az alapot, vagy a gyûjtõit preferálnám-é jobban.

genndy
Injustice is csak kiadói döntés volt. Lehet hogy abból se lett volna semmi, de inkább nem kockáztattak. Úgy látszik nem érte volna meg az esetleges kötözködés a példányszámot. Indiék meg bevállalták.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

grebber
injustice-al nem tudtak játszani ezzel meg igen<#idiota>

Fpocok
Írj egy levelet a lázárnak. Majd õ nyomást gyakorol a STEAMre.

arty
hogyhogy ez a sarlókalapácsos megvehetõ itthonról, az injustice meg nem?

Forza.

grebber
Köszönöm!
Utolsó kettõt majd még be kell rendelnem és neki kell állnom a szériának.

ZsZso
HA lehet hinni a wikinek, akkor:

1 Renaissance ( Reneszánsz )
2 Brotherhood ( Testvériség )
3 The Secret Crusade ( Titkos Keresztes Háború )
4 Revelations (Jelenések )
5 Forsaken ( Árulás )
6 Black Flag ( Fekete Lobogó )

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Ja és rímben, hangzásban és tematikájában sem stimmelt volna a "finomfõzelék" a preorder helyére. <#alien>

ZsZso
Más, de azt se kultiválom <#schmoll2>

Sir Quno Jedi
Preorder más azért. Egy nagy cég akkor már mindenképpen befejezi a gámát, így, vagy úgy. Kis indikkel meg óvatosan.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ZsZso
Szuper! Mondjuk van egy csomó program a Steamen ami elvileg befejezett állapotban van, de még egy Early Access -nek is kevés lenne. Eddig se vettem Early játékot (kivéve a bundliban vásárolt Gnomoria -t) és ezután se fogok. Pfej.

Skandáljuk együtt barátaim:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

LE ... AZ ... EARLY ... ACCESS - SZEL!
FÚJJ FÚÚJJJ PREORDER!
LE ... AZ ... EARLY ... ACCESS - SZEL!
FÚJJ FÚÚJJJ PREORDER!

<#banplz>

Fpocok
De... de azt mondták, hogy az Ignite engine nem jó PC-re. Most mi lesz? Csak nem... /gulp... hazudtak?

ZsZso
Bejövõs!

grebber
AZ AC könyvek így jönnek sorban?

1.Assassins Creed: Titkos Keresztes Háború
2.Assassins Creed: Reneszánsz
3.Assassins Creed: Jelenések
4.Assassins Creed: Fekete Lobogó
5.Assassins Creed: Árulás

Fpocok
Soon...

Troger911
Elég érdekesnek tûnik!
Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Troger911
Az egy trilógia elsõ kötete, bár az alábbi címmel megjelent mind a három kötet egyben. Amúgy nagyon jók! Neurománc, Számláló nullára, Mona Lisa Overdrive.
MerlinW
Nem a Shadowrun világában van az, hogy minden szép és jó, aztán a mágia ciklusonként megjelenik a földön és akkor minden káoszba borul?

Egyébként melegen ajánlom William Gibson: Neurománc címû könyvét. Mondhatni alapmû a sci-fi-k világában, õ teremtette meg a cyberpunk stílust.

[merlinw.org]

benőmenő
Az open worldöt mozgató motor, az új gog kliens, a kvarcjáték és a cyberpunk finanszírozásához meg majd feltörik a malacpersejt 😉
genndy
Menjetek aludni <#buck>

tomsolo
BF4 is EA szal... <#smile>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Fpocok
Én csak a kommented után jöttem rá. Azt hittem Electonic Arts.

Vág az eszem, mint a beretva. El kellett párszor olvasnom a mondatot, mire rájöttem, hogy az EA itt most nem Electronic Arts. 😄
Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

genndy
Jó az 1 is (történet, karakterek, párbeszédek, küldetések, meg az a sötét, középkori hangulat, az nagyon megfogott), de tény, hogy olyan "fapados", érzõdik rajta hogy elsõ komoly játékuk, a szeretet benne van, de erõsen szokni kell. Meg a grafikus motor gyengécske volt már akkor is.
Szóval vannak hibái, szokni kell és tanulni (nekem kellett vagy 10 óra is hozzá), de aztán nagyon jó. A 2 már sokkal kiforrottabb - és konzolosabb is, fõleg az irányítás, de a sötét atmoszféra megmaradt, és gyönyörû lett. Folyamatosan próbálod elkerülni a legrosszabbat, mert nincs is "jó" döntés, ez baromira tetszett benne.

grebber

Elvileg a kronológia úgy épül fel, h. az utolsó, 7. könyv (Lady of the Lake) után 5 évvel játszódik a játék elsõ része.

Még csak az 1. két könyvet olvastam (nekem is nagyon tetszenek), úgyhogy mire megjelenik a Wild Hunt és meg tudom venni, addigra talán végzek az összes regénnyel és a 2 játékkal 😊

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

tomsolo
Az elsõ még borzasztóbb 😄

A kettõbben már voltak jó dolgok, de nálam súlyos károsádst szenvedett az egész vaják univerzum, hogy elolvastam könyveket.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Scooter
Nekem az elsõ nem jött be. A másodikat még nem láttam, mert nem volt alá megfelelõ vas. Szóval a 2 még várat magára.
A Fallout 3 pedig isteni játék. Én az elején majdnem feladtam, mert nagyon gyenge vagy. Viszont valami fenomenális a posztapokaliptikus pusztaság.
Fpocok
De persze lehet adok neki még egy esélyt, végülis a Fallout3-nak is kellett 3 dobás, hogy beleszeressek 😄

Fpocok
Nem nagyon értem ezt a witchert. Az elsõ résszel nem játszottam, mert nem érdekelt, a második részt többször is próbáltam és SZERINTEM szar.

Totti5
Egy biztos, a fejlesztési költségek nem fognak csökkenni, viszont nõni annál inkább. Ez pedig only nextgen játék lesz, drágább is. Vagy megveszed ennyiért vagy vársz egy kicsit hogy csökkenjen 8kra!