Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Next PC upgrade: 2022
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
//Axióma: ráadásul PC-n (munkaállomásokon) fejleszti kezeket, ugye.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
EA's Andrew Wilson ( 2013 )
"EA Sports Ignite to make it to PC in the future? Yes, I think it's possible"
Most komolyan bárki foglalkozik még azzal, hogy a reklámszövegekben mi hangzik el?
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Elég gyanús, hogy ez is kamu... És a többi is amit kirakott pedig 2 napos acc.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
PC-re nincs nagy hatásuk
Parasite Eve 2, best game EVER!
Mondjuk, nekem már ehhez gépet is kellene vennem 😞
Ha lenne melóm, akkor nem kérdés, hogy 0 Day venném - a kérdés már csak az lenne, hogy az alapot, vagy a gyûjtõit preferálnám-é jobban.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Utolsó kettõt majd még be kell rendelnem és neki kell állnom a szériának.
1 Renaissance ( Reneszánsz )
2 Brotherhood ( Testvériség )
3 The Secret Crusade ( Titkos Keresztes Háború )
4 Revelations (Jelenések )
5 Forsaken ( Árulás )
6 Black Flag ( Fekete Lobogó )
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Skandáljuk együtt barátaim:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
LE ... AZ ... EARLY ... ACCESS - SZEL!
FÚJJ FÚÚJJJ PREORDER!
LE ... AZ ... EARLY ... ACCESS - SZEL!
FÚJJ FÚÚJJJ PREORDER!
<#banplz>#banplz>
1.Assassins Creed: Titkos Keresztes Háború
2.Assassins Creed: Reneszánsz
3.Assassins Creed: Jelenések
4.Assassins Creed: Fekete Lobogó
5.Assassins Creed: Árulás
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként melegen ajánlom William Gibson: Neurománc címû könyvét. Mondhatni alapmû a sci-fi-k világában, õ teremtette meg a cyberpunk stílust.
[merlinw.org]
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Szóval vannak hibái, szokni kell és tanulni (nekem kellett vagy 10 óra is hozzá), de aztán nagyon jó. A 2 már sokkal kiforrottabb - és konzolosabb is, fõleg az irányítás, de a sötét atmoszféra megmaradt, és gyönyörû lett. Folyamatosan próbálod elkerülni a legrosszabbat, mert nincs is "jó" döntés, ez baromira tetszett benne.
Még csak az 1. két könyvet olvastam (nekem is nagyon tetszenek), úgyhogy mire megjelenik a Wild Hunt és meg tudom venni, addigra talán végzek az összes regénnyel és a 2 játékkal 😊
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
A kettõbben már voltak jó dolgok, de nálam súlyos károsádst szenvedett az egész vaják univerzum, hogy elolvastam könyveket.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
A Fallout 3 pedig isteni játék. Én az elején majdnem feladtam, mert nagyon gyenge vagy. Viszont valami fenomenális a posztapokaliptikus pusztaság.