Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Végülis tök mindegy, lényeg hogy az Ezio-sok együtt legyenek. A többi független egymástól, hiszen nincs a könyvekben Abstergo vonal, csak a történelmi események, tehát nincs átfedés a karakterregények között.
[merlinw.org]
Itt a DLC trailer.
[merlinw.org]
Parasite Eve 2, best game EVER!
Forza.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Vagy duplapanel, és két kimenetrõl összecsalt fél-félképernyõ.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Én csak a jelenség miatt húztam fel a szemöldököm. DLC Collector's Edition.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bocs, MerlinW, de ez mellett száraz szemmel nem lehet elmenni:
"The Secret World: The Black Signal - Collector's Edition" - egy DLC, wazzer... dé-el-cé collectors edisön, nem a játék...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Next PC upgrade: 2022
Forza.
1.Renaissance (November 20, 2009)
2.Brotherhood (November 25, 2010)
3.The Secret Crusade (June 23, 2011)
4.Revelations (November 24, 2011)
5.Forsaken (December 4, 2012)
6.Black Flag (November 26, 2013)
Reneszánsz - AC2,
Testvériség - ACB,
Jelenések - ACR,
Titkos KH - ACR/AC1
Árulás - AC3,
Fekete L - AC4
[merlinw.org]
Az elsõ kettõbõl film is készült (a JM úgy rossz, hogy közben kifejezetten szerethetõ, eredeti nyelven érdemes nézni, annyira röhejesen szánalmas Keanu Reeves alakítása és hangjátéka benne - a magyar szinkron sajnos túl sokat javít rajta; az NRH viszont Christopher Walken és Willen Defoe ellenére is borzalmas dögunalom).
1.Assassins Creed: Reneszánsz
2.Assassins Creed: Testvériség
3.Assassins Creed: Jelenések
4.Assassins Creed: Titkos Keresztes Háború
5.Assassins Creed: Árulás
6.Assassins Creed: Fekete Lobogó
[merlinw.org]
[merlinw.org]
(egyébként nem 1 hazudott az elmúlt években, hanem kevesen nem hazudtak az elõzetesen bemutatott videókkal a végleges változathoz képest - egy kis felbontás, egy kis részletesség, egy kis sztori, egy kis játékfunkció... az E3 reklámanyag, nem termékbemutató)
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Nem lesz egy nagy lelkitörés nekik, de akkor is ehhez tartom magam.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Korábban, mikor tudtam, mert megtehettem, és euróban vásárolhattam, költöttem is náluk azért rendesen.
Már 3x (!) kellett újraindítanom - Felhasználóváltással - a rendszert miatta, mert a botlóakna lerakása után nem indult be a script, és CTRL + ALT + DEL-nél a Feladatkezelõ ablaka is befagyott a játék miatt.