Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Az csak MST-vel, az a "több panel van bennem csak egynek hazudom" módi, amit írtam.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

MerlinW
Itthon nem ebben a sorrendben adták ki. Ettõl függetlenül nem sok értelme van az Ezio trilógiát megszakítani Altair történetével. Maximum akkor, ha nem játszottál a játékkal és nem tudod ki Altair. Mert ugye a Revelations-ban nem árt ha képben vagy. Akkor már érdemesebb követni a játékok sorrendjét és a Titkos K.H.-al kezdeni, majd Ezio trilógia, végül az Árulás és Black Flag.

Végülis tök mindegy, lényeg hogy az Ezio-sok együtt legyenek. A többi független egymástól, hiszen nincs a könyvekben Abstergo vonal, csak a történelmi események, tehát nincs átfedés a karakterregények között.

[merlinw.org]

MerlinW
Tudom 😊 Annyi az extra, hogy jár hozzá egy ruhaszett. Miután lifetime elõfizetõ vagyok nekem "ingyen" volt😊 Egyébként izmos DLC, egy komplett város, új harcrendszerrel, fõsztori folytatásával, stb.

Itt a DLC trailer.

[merlinw.org]

wantonly
És van aki(k)nek ingyen sem kell. 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fpocok
wantonly
Köszi! <#worship>
arty
szerintem ez displayportos lesz mind... legalábbis eleinte tuti. azon meg megy most is a 4k@60hz

Forza.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

wantonly
Emlékszik rá valaki, hogy hol lehet megnézni a csoportunk összesített kívánságlistáját?
Törölt felhasználó
<#eljen>
Troger911
Atom hangulatos!
Troger911
Végül nem, így is van bõven mivel nyomulni, megvárom a summer salet!

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Törölt felhasználó
Kicsit eltérek a témától, de Payday 2-bõl megvetted a 4 packot?
Dzsini
Akarni lehet, de amíg nincs HDMI2 (kimenet a videokártyán és bemenet a monitoron), addig 30Hz-es képfrissítés van 4K-n. Ami csudajó, biztos sokan örülnének, amikor a fél paksnyi vassal leülnek a 30fps-es játékok elé 😊

Vagy duplapanel, és két kimenetrõl összecsalt fél-félképernyõ.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Tudom, és nem rosszmájúan írom, hogy az indoklás az lesz, hogy de ez a DLC mekkora, meg teljes értékû játék akár...
Én csak a jelenség miatt húztam fel a szemöldököm. DLC Collector's Edition.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
ugyis olyan frankó gpu-t gyárt az intel, pont az õ gépeikhez kell a 4k 😄D

Forza.

IMYke2.0.0.0
Újra, formázás hiba miatt:

Bocs, MerlinW, de ez mellett száraz szemmel nem lehet elmenni:

"The Secret World: The Black Signal - Collector's Edition" - egy DLC, wazzer... dé-el-cé collectors edisön, nem a játék...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
Ma sincs se megjelenés, se pontos dátum. 😞
Majd akkor veszek, ha adnak mellé ajándékba grafikus kártyát. 😄
grebber

Next PC upgrade: 2022

arty
Trials Fusion Season pass - féláron (2500ft)

uplayes csicskaság, de ócsó...

Forza.

grebber
Hitman: Sniper - máris jön a következõ spin-off

Végre valami értelmes a GO-t azt bottal se...

grebber
Akkor írj a wikipedianak hogy hülyék:

1.Renaissance (November 20, 2009)
2.Brotherhood (November 25, 2010)
3.The Secret Crusade (June 23, 2011)
4.Revelations (November 24, 2011)
5.Forsaken (December 4, 2012)
6.Black Flag (November 26, 2013)

MerlinW
Kiadás szerint tuti így jönnek, mert mindig megjelenéskor vettem meg õket. Egyébként kronológiailag is így van. Altair története Ezio trilógia után jelent meg, ahogy a Revelations-ös Altair szál által.

Reneszánsz - AC2,
Testvériség - ACB,
Jelenések - ACR,
Titkos KH - ACR/AC1
Árulás - AC3,
Fekete L - AC4

[merlinw.org]

Dzsini
Miért ne hagynák? Amíg nem jelenti fel õket senki, addig nem lesz semmi. Az Injustice-nál is a kiadó gondolta úgy, hogy nem kockáztat egy pereskedést párezer eladott példány miatt, nem tiltották be azt se.

grebber
Kiadás szerint nem így jönnek!

Vagy te történet szerint mondod?

Troger911
Igen, és egy kicsit szintén cp2020 tõle a Híd trilógia, amiben nagy szerepet játszik a JM-bõl ismert híd. Híd-trilógia: Virtuálfény, Idoru, A holnap tegnapja. Mind olvastam, szeretem a stílusát.
Ez csak a három regény, de van három a világban játszódó - szintén ajánlott - novella is, helyenként ismerõs szereplõkkel, szituációkkal. Johnny Mnemonic (Johnny, a kacattár), New Rose Hotel, Burning Chrome (Izzó króm - ez a novelláskötet címe is).

Az elsõ kettõbõl film is készült (a JM úgy rossz, hogy közben kifejezetten szerethetõ, eredeti nyelven érdemes nézni, annyira röhejesen szánalmas Keanu Reeves alakítása és hangjátéka benne - a magyar szinkron sajnos túl sokat javít rajta; az NRH viszont Christopher Walken és Willen Defoe ellenére is borzalmas dögunalom).
MerlinW
Ott van a képemen sorrendben:

1.Assassins Creed: Reneszánsz
2.Assassins Creed: Testvériség
3.Assassins Creed: Jelenések
4.Assassins Creed: Titkos Keresztes Háború
5.Assassins Creed: Árulás
6.Assassins Creed: Fekete Lobogó

[merlinw.org]

MerlinW
Sarló és kalapács a logójában és engedik itthon kiadni? Mi a fene <#zavart1>

[merlinw.org]

MerlinW
Jaja, ez a gyûjtemény van meg nekem is.

[merlinw.org]

zorrobomber
Júniusban 😊

Botond
Na jójó,de rise of nations ee mikor jelenik meg a hónapban?
zorrobomber
És mielõtt nekem esne valaki, arra gondolok hogy mindent túl komolyan vesz.

zorrobomber
rám ragadt Imy stílusa sajnos...

Dzsini
nem belekötöttem, lásd a smiley-t a hozzászólás végén 😊 nem kell azonnal harapni, ha valaki hozzád szól - lazíts!

(egyébként nem 1 hazudott az elmúlt években, hanem kevesen nem hazudtak az elõzetesen bemutatott videókkal a végleges változathoz képest - egy kis felbontás, egy kis részletesség, egy kis sztori, egy kis játékfunkció... az E3 reklámanyag, nem termékbemutató)

zorrobomber
Gratulálok hogy sikerült belekötni a nyilvánvalóan stilizált leírásomba. Megfordítom, ha 1 ember hazudik, akkor a világon mindenki hazudik?

Dzsini
zombi van, fegyver van - mi a kérdés még? 😊

zorrobomber
Semmit? Ez így azért erõs. Tudom grafikabuzik a kardjukba dõlnek ha nem úgy csillan végül a játékban ahogy az ehármon, de engem az ilyenek hidegen hagynak. A lényeg benne van, zombi lesz benne, fegyverek lesznek benne, mi a kérdés még?

Sippie
E3-as gameplayeknek már nem hiszünk el semmit <#schmoll2>
Troger911
Ez egy Mirrors Edge + zombi apokalipszis kombó? Tetszetõs!
zorrobomber
Dying Light E3 trailer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

tomsolo
GMG-n most adnak egy 25%-os kupont is PF mellé.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

ZsZso
Is-is ... ott frankón mûködik a GBP USD konverzió, viszont a játékok árainál nem nagyon akaródzik (az esetek döntõ többségében). Mindenképpen jó húzás tõlük, de akkor is bekaphatják 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Ugyanez van nálam is. Ha valamit überdurvánolcsón adnak (értsd még fontban is olcsóbb mint USDben) akkor más véleményen leszek, de addig csak a középsõ ujjam látják, a pénzem nem.

Nem lesz egy nagy lelkitörés nekik, de akkor is ehhez tartom magam.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

genndy
Viszont puszta játszással lehet náluk valós pénzt szerezni. Azért ez sem túl gyakori. Úgy meg akkor máris olcsóbb lehet a vásárlás.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Félreértéseket elkerülendõ: tudom, hogy néha olcsóbb a fontbani vásárlás, de engem az elv, amit követnek - és amivel engem, mint EU-tagállami lakost beskatulyáznak - nekem nagyon nem tetszik.
Korábban, mikor tudtam, mert megtehettem, és euróban vásárolhattam, költöttem is náluk azért rendesen.

IMYke2.0.0.0
S mivel én nem vagyok hajlandó trükközni, és csak fontban látom az árakat, akkor sem vásárolok/nék náluk, ha módomban állna. Bojkott.

IMYke2.0.0.0
Tényleg tragédia ez a játék!

Már 3x (!) kellett újraindítanom - Felhasználóváltással - a rendszert miatta, mert a botlóakna lerakása után nem indult be a script, és CTRL + ALT + DEL-nél a Feladatkezelõ ablaka is befagyott a játék miatt.