Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo
gmg/playfire ugyan az kell hogy legyen sõt ha pp-d van akkor csak azzal az e-mail címmel tudsz vásárolni

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Szabi
majd jó lesz ez szeptemberbe The Crew-ra.. addig hátha összeszedem a maradék zsetont is, vagy hátha lesz végre valami normális versenyzõs játék leárazás is 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Fpocok
Feladom.
Megyek és álomba sírom magam.

Parasite Eve 2, best game EVER!

wantonly
Add oda, én elköltöm. 😄
tomsolo
Én ebbõl vettem Child of Light-ot, Flock-ot és még maradt is 2.34.

Egyébként ha értékelsz egy játékot ami az accodon van és elfogadják, 1 fontot adnak azért is.

Szabi
a playfire-os pontokból úgy 10fontot költöttem el eddig kisebb játékokra (Cobra11, GTA3 csomag, SRS, stb) 😄

és még csak sok játékom sincs amire járna playfire pont, sõt több játékra meg se kaptam a 0,95 fontokat 😞

arty
27 font <#guluszem1>

nem kicsiben nyomod...

Forza.

Szabi
semmire, csak nincs mire költeni 😄

tomsolo
Nem vitte még el senki, 1 ember jutott el a 4. feladatig az azóta is érintetlen.

Azóta felraktam még egy kvízt is, ez egy feladatból áll egy random játék kulcsát lehet megnyerni a leggyorsabbnak - bár a megértéséhez ismerni kéne a jelenleg a ph-n futó ninja játék zsáner feladatait.

grebber
Majd 5 alatt lesz az de az is csak akkor ha Gamersgate-en lesz!

Next PC upgrade: 2022

wantonly
Az igen! Mire gyûjtesz? 😊
wantonly
G2A.COM Weekly Sale

Thief + Bank Heist DLC STEAM GLOBAL €8,99 + €0,61 fee.

Ez már elég korrekt ár, nem?
Fpocok
Nekem nem.
Mondjuk GMG nevem nem ugyanaz mint a playfires, de playfiressel simán be tudok logolni, szóval elvileg jónak kéne lennie, de mégsem.

Törölt felhasználó
Na néhány óra injustice után, azt kell mondjam hogy fantasztikus a játék. Verekedõs játékokhoz képest is igen jó kombinációk vannak, szinte mindenbõl kombót lehet kihozni. Story mód valami zseniálisan lett megoldva. Nem is túl sok nem is kevés amit egy adott karakterrel mész és jó a történet is. Kb olyan, mintha egy filmet néznék ,de a csatákat Te csinálod. A környezet kihasználása meg rohadt jó. Van egy speciális kombó, amit akkor tudsz ellóni, ha felöltött valami vackoda kép sarkában. Na az minden karakternél egyedi, de annyira jók, hogy hihetetlen! Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki szereti a DC képregényeket és aki a verekedõs játékokat. Aki mindkettõt, annak viszont KÖTELEZÕ!!! 😊
Szabi
mûködik ez rendesen.. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Fpocok
Playfire név jelszóval logolok be GMGre.

wantonly
Biztos, hogy jól kötötted össze a Playfire-GMG accountod? Ha nem egyforma adatokat adtál meg az okozhat ilyet.

Viszont mivel béta az egész, valakinek megy, másnak nem. Volt itt aki arra panaszkodott, hogy még az acsikat sem kapja meg.

Ha minden kötél szakad írj a support-nak, szerintem segítenek.
Fpocok
Nálam 0.08 van. Hiába kattintgatok a spend it re nem megy át a 7 euró, pedig így kéne történnie, nem?

Troger911
Ugye össze van kapcsolva a gmg és a playfire acc?
Troger911
Itt! Felül, ami nálam 0,10!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fpocok
Nem az elsõ nap, hogy megnyomtam a spend it -et és lófaxt sem rak át. Nem mûködik.

wantonly
Ugyanott, ahol a többit: "GMG Credit"'.

Ez a Playfire nem olyan ám, hogy azonnal átdobja a pénzed csettintésre. Van, hogy napokat kell várni mire megjelenik.
Fpocok
Rámegyek, hogy spend it, átdob oldalra, de nem jelenik meg ott a pénzecském. Hol kéne látnom az összeget a GMG oldalon? Mutasd meg SS-al.

Troger911
Én most vette belõle 4 játékot. Playfier-en az összeg alatt spend it gomb. Aztán ha gmg-n látod a creditet már jó. Bepakolsz a kosárba és fizetésnél ki lehet választani, hogy mennyit akarsz gmg creditbõl fizetni.
Fpocok
Semmilyen opciót nem látok, hogy elkölthessem a playfire pénzem. Mi a fasz? Mekkora egy ratyi ez.

Fpocok
És hogy kell azt? NEm látok semmi ilyet.

Scooter
Nosgoth 3000 beta kulcs

Nosgoth a steam-en

Mûködik. Nekem berakta a fiókba!
grebber
A szart lesz se BF4 nincs olcsón,se semmi ami mostanában van a VGA-k mellé 😞

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Troger911
Amúgy nagy kedvencem az Elder Scrolls sorozat. A Morrowind GOTY ott figyel a polcon!
Troger911
Elõtte playfire-en át kell rakni (spend it).
Fpocok
Hogy kell vásárolni playfire pénzen? GMG-re rámegyek, de ott a procedúra alatt SEHOL nem ajánlja fel, hogy azt a pénzt használjam.

genndy
Ja, hogy a Deluxe nem akciós. Akkor elég a GOTY.

Jó, hogy hetekig nem írok, ha meg igen akkor szétfloodolom a topikot. Kezdek el-DarkSectorosodni <#idiota>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Fpocok
Nem a grafika tetszett benne, hanem a játékmenet. Noha a morrowindel már nem játszanék, ez az oblivion azért jobban néz ki.

genndy
Ha csak a Skyrim grafikája tetszett, akkor ne. Ha a játékmenet is, akkor vedd. GOTY Deluxe ajánlott akkor már.
Skyrim crashekre is van már jópár megoldás.

Fpocok
Sosem játszottam az oblivionnal, de skyrim bejött... kivéve, HOGY ÁLLANDOAN CRASHELT. Megvegyem obit? Van rá elvileg playfire pénzem.

TBTPumpa
Nem is amiatt írtam. Nálam a grafika nem az elsõdleges szempont. Itt viszont a tisztán látszódik, hogy rendesen ráfeküdtek a grafikára. Remélem tartalom is lesz a játékban bõven, ahogy az elõzõ részekben is. A lengyel srácok nem okoztak még csalódást!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
1.32 euro a teljes pakk!

genndy
És ha ott is megvan az 1+2 (Steames kulcsot is megette ugye a GOG), akkor csak 31,99€. Ez se olcsó, de már nem drágább mint egy bármilyen új játék (~10.000 Ft) Viszont nem Steames, de más DRM sincs rajta.

genndy
Alapára ennek is 59,99€ Steamen... GOGon viszont az alapár is csak 39,99€.

IMYke2.0.0.0
Nem olcsó.
De ahhoz képest, hogy más "új" játékok 49,99 és 59,99 euróval indulnak...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
És mit jelent itt a heppi áúr? Mert árban nem látok különbséget.

genndy
Ha megvan az 1+2, akkor van kedvezmény (de még úgy is 37,99€. Nem olcsó).

IMYke2.0.0.0
tomsolo felajánlását siekrült valakinek? 😊

IMYke2.0.0.0

grebber
Tudom hogy itt senki nem szokott venni bundle-t olcsón,de rákérdezek hátha.

Happy Hour van a Blood Knights bundlenál érdekel valakit?

DarkSector
vagyok. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
GYRE STEAM

DarkSector
oks elnézést.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"