311803
  • wantonly
    Az amazon akciók elég gyengék mostanában... A kommentekben is olvastam már korábban is, hogy elment a fazon (Tony) aki a korábbi digitális akciókat összeállította, szóval lehet vége a jó világnak.
  • Zóanagyvarázsló
    Én a PS3-at inkább egy árokba ragadó talicskának élem meg - pl. az összes Uncharted is fagyott nálam legalább egyszer, a PSN meg meg egy ideje minden böngészés során. Csak az számít, hogy vannak rá engem érdeklő játékok, más nem szól esetemben mellette.

Örülök, ha a cPS4 már elérte a Camping kerékpár szintjét, kell az is majd a Lamborghinim mellé.
  • zorrobomber
    Igen, és ha versenyzésről van szó akkor a biciklis mire felnéz csak a porfelhőt látja :D
  • DarkSector
    Pedig improovizáltam, egyik szó követte amásikat, én is meglepődtem a végén hogy értelmes szöveg alakult ki belőle.:D
  • Rony94
    Megvettem a Most Wanted-et Origin-en, de mi a szarnak? Ja, várjatok....már tudom!
  • zorrobomber
    FUEL-t máshol már nem nagyon lehet megvenni(steam-ről is lekerült, de a kulcsot lehet aktiválni), viszont már akkor sem kellett senkinek amikor giftben dobtam fel.
  • Evoluti0N
    Uh. Ez volt az eddigi legjobb hasonlat.
  • DarkSector
    "Azért kritikusan állok hozzá"

amúgy másképpen nem is lehet, később megtutod ez olyan mint amikor egy gyerek fél egyedül elindulni 2 kerékkel biciklin, majd megtanulod hogy nincs mitől félni, sőtt lehet a legnagyobb hobby-d a biciklizés lesz. :)

Nem megy olyan gyorsan mint egy autó, de olcsóbb a fentartása éskevésa hiba vele, kevés a mérgelődés. :D
  • Troger911
    Simplycdkeysnél 0.29 font/db az alábbi pár játék, ha valakinek esetleg még nincsenek meg :)

Overlord with Raising Hell Expansion
    Overlord II
    Fuel
    CB: Jericho
    Damnation
    Operation Flashpoint Dragon Rising
    Operation Flashpoint Red River
    Utoljára szerkesztette: Troger911, 2014.11.26. 16:05:09
  • wantonly
    Ahogy elnézem a Season Pass nem tartalmazza az összes DLC-t, a Columbia's Finest például nincs benne és ez a csomag az alapjátékot is tartalmazza, tehát tényleg mindent. Azért drágább, mert ezen csak 16%-os akció van, míg a többin 75%.

Mindenesetre a Season Pass 5$-t nem tűnik rossz biznisznek.
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm
  • zorrobomber
    Az nincs leakciózva. Értelme nincs, de ez megmagyarázza az árat.
  • ratgab
    Ez szép kis tok...tetszik!
  • Evoluti0N
    BioShock Infinite Starter Pack. Ennek mi az értelme? :D Benne van az összes DLC külön, meg a Season Pass, ami ugye a DLC-ket tartalmazza. Na és drágább, mint az alapjáték és a Season Pass együtt.
  • zorrobomber
    Bioshock Infinite akciók, Season Pass és DLC-k is.
  • wantonly
    Privit küldtem a válasszal. Ez már tényleg nem ide való, meg egyébként is segít a google. :)
  • mulli1986
    Bocsi az offért, de szerintem kapok itt választ a kérdésemre. Mi laptopoknál a dedikált memória bővítési lehetőség? van most egy lapos amibe 1gb videó memória van, de bővíthető 512 és dedikált video memóriával 2gbig. Viszont neten nem találok eladó dedikált ramot. Ez most fizikalis cucc vagy valami szoftvetes motyo?
    Köszi a segítséget!
  • wantonly
    Ugyanaz a papírdobozos kiadás, mint az alapjátéknál. A kartonon a grafika dombornyomott, kihajtható, belül is vannak grafikák, az új választható karakterről a Keresztes Lovagról például.

Ez a doboz nekem már eddig is nagyon tetszett, de ez még szebben mutat, valóban. Belül meg a megszokott műanyag tok. Amúgy vicces, hogy a mellékelt DVD-n egy darab fájl van, egy 3Mb-os D3 telepítő kliens exe. :D
  • zorrobomber
    Szerintem nem, az alap Dio 3 doboz is hasonlóan szép volt.
  • Evoluti0N
    Ez valami különleges kiadás? Nagyon szép a doboz.
  • zorrobomber
    Cseles a kérdés! Day 1-2 veszem majd :)
  • ZsZso
    Gratula! Szépséges, ráadásul ügyesen megoldottad. Majd 3k -ért nálam is be fog figyelni sztem. Egyszer ... (CD Galaxis BF esetleg?! :D)
    Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2014.11.26. 14:19:21
  • Zóanagyvarázsló
    Ezt elő fogod rendelni?
  • zorrobomber
    Most battle.net-ről elvileg be lehet szerezni 20 dollárért, vagy rosszabb esetben 20 euro-ért. Persze szép porfogó nélkül ;)
  • wantonly
    E-Digital rendelés, 4995Ft

Nem volt egyszerű, mert az akciók alatt egész nap elérhetetlen volt az oldal, és amikor már elérhető volt, akkor direkt vagy indirekt akadályozták a vásárlást (nem működött az elfogadom a vásárlási feltételeket gomb). Érdekes módon másnap 00:01-kor, amikor már lejártak az akciók egyből működőképes lett. Másnap reggel néztem, hogy a Diablo III alapjátékot és a kiegészítőt is úgyfelejtették, így egy rövid ideig még meg lehetett venni. Úgyhogy szerencsére be tudtam szerezni az alapjátékhoz jó áron.

• Voltan
    Egy kivételével mindet vágom/játszottam :)
    Öreg vagyok...
  • Dzsini
    Tudom, hogy a saját esélyeimet is rontom, de jó kis nyereményjáték van az IDDQD blogon, ősemberek (c64-Amiga-KoraiPC korszak) előnyben :)

Többieknek pedig biztos lesz, aki segít (a leáldozós topicban most beszéljük ki, hogy ki mit nem ismert), de anélkül se nagyon nehéz.
  • IMYke2.0.0.0
    Te is jókor veszel ilyet :))))
    //Nyilván, nem érinti a cuccod, csak mégis, érted...

Meghackelték a Sony Pictures hálozatát
  • IMYke2.0.0.0
    Ilyenekkel nem tudok és akarok mit kezdeni, így inkább nem is érdekel.
  • IMYke2.0.0.0
    Nincs pénzem [december első hetében ígérik], így én például nem készülök.
  • RatBaG #232195
    ó ha tudnád...
  • ratgab
    Úgy-úgy! :-D
  • ZsZso
    "De ha mégis vennéd drágán, hogy ne lészen agyvérzésed a későbbiekben ne nézd milyen áron adják!"

Ezt még Ethan Hunt se tudná kivitelezni. Van köztünk olyan aki még sose találkozott minimum fele, vagy negyedakkora áron a picit régebben "baromi jó áron" vásárolt játékával úgy, hogy addig még be se kapcsolta azt?! Csak a kocahörcsögök ... a vérhörcsögök jól tudják milyen érzés ez. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ezzel korábban már lehetett szembesülni.
    Én például tomsolótól hallottam először, és míg nála telefonról és PC-ről is ez ment, addig nálam jó volt.
  • IMYke2.0.0.0
    Látszik, hogy "sűrűn" jársz a topikba :)
    Volt már rá példa ugyanis.
    Következő?
  • ratgab
    Erről szoktak Hörcsög öregjeink mindig papolni, hogy a Hörcsögbiblia is megírja, amivel nem játszol azonnal azt drágán ne vedd!

De ha mégis vennéd drágán, hogy ne lészen agyvérzésed a későbbiekben ne nézd milyen áron adják!
  • ratgab
    Első kettő és az utolsó engem is érdekel!
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.11.26. 11:23:46
  • npolos
    gondolom a http://cdgalaxis.hu/ :)
  • zorrobomber
    Elárulnátok mi az a galaxisnet?
  • PeeTeR
    Saturn