Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FAQ
What is GOG.com's Fair Price Package?
Gamers who are paying in EUR, GBP, and AUD are generally charged more for the games that they buy than gamers in the US. We don't see much sense in that, so we've come up with a solution that lets us treat everyone in those regions more fairly (without giving our legal team a heart attack). For The Witcher 3: Wild Hunt pre-orders GOG.com will make up the difference out of our own pocket by providing users with a mix of $9.99 and $5.99 game codes.
Parasite Eve 2, best game EVER!
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Az meg már videón is átjön, hogy mérföldekkel szebb lesz, mint a Dragon Age Inquisition. Persze annak sem kell szégyenkeznie grafika terén, de az eddig látottak alapján a Witcher 3 lesz a legszebb játék a piacon.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Igaz én még akkor játszottam vele, amikor még nem jött ki az enhanced edition meg a patchek, amik a harcot is érintették.
Egyébként olyan téren hasonló a DaS-hoz, hogy ha többen rontanak rád nem éri meg hõsködni, hanem bizony ki kell térni és használni Geralt képességeit, fõleg a quen jelet, mivel itt aztán tényleg semmi poti/estus ivászat nincs harc közben.
[merlinw.org]
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Banner alatt a szabályzat!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
[merlinw.org]
De elmenni vele boltba vagy postára tök jó.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
kb. 8éves teszkós bringám van, teljesen jól elvagyok vele 😄
elõtte volt csodaszép drága bringám amit imádtam, de egy kedves szomszéd megszabadított tõle, a többtizenenezres hûdebiztonsági rács zárat úgy nyitotta ki mintha boríték lenne.. utánna már csak egy tesztkós szart kértem, ezt bezzeg nem akarja senki elvinni.. kerekek csapágyak stb azóta már normálisra cserélve, meglepõen jó váltó volt rajta alapból, még csak olajozva se volt az elmúlt 8 évben mégsincs semmi baja 😄D
"Nulla tenaci invia est via"
Pont errõl szól a téma most a biciklis topikban. A legfõbb kérdés, hogy mire kell, milyen terepre, mennyit használod. 100k alatt csak alkalmi hobbi bringákat kapsz, ahogy ott is írtam éppen, túrázásra (aszfalt, kis terep), ezt találtam a legjobb ár/érték arányban (125k). A kormányt, sárhányót, stb-t kedved szerint lecserélheted/leveheted. Mondjuk nagyon kényelmes kormánya van ennek a modellnek, én pont két hete vettem a nagy testvérét.
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Hú bakker azért nem mind1 a videókártya dolog!
Watch Dogs
Régi Kártya
Alacsony Textúra
720p
Medium Grafikai részletesség
28-35fps
Új kártya
Magas Textúra
1080p
Ultra Grafikai részletesség
35-40fps
Spoiler (katt a megjelenítéshez)