Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Mielõtt mindenki félreértené és nekem ugorna: nem azt mondom, hogy nem lesz ilyen. Azt mondom, hogy egy reklámnak se hiszed el, hogy attól a tusfürdõtõl máris omlani fognak utánad a nõk.

Az E3 pedig egy reklámmûsor, jobb a helyén kezelni, mielõtt kellemetlen meglepetések érnek.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Totti5
WD így is baromi szép, a legszebb sandbox. A DS2 meg mindent alulmúlt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dzsini
A DS2-t se volt "hihetetlen", a Watch_Dogs se volt "hihetetlen"... soroljam még? 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Totti5
Várd meg a GRID Autosportot ( ha már TOCA ), vagy GRID 1, vagy akármelyik WTCC játék.

Ez egy hulladék.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Prohardveres fordulattal: nem-sztímes-nem-kõ

//TOCA 2-õt imádtam. Ezzel életemben nem játszottam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Ezt ismeri valaki? Elég jól néz ki és szeretem a toca játékokat.
SSV8 Superstar V8 Racing

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Ezt úgy mondod mintha annyire képtelenség lenne az a grafika semmi kimagasló nincs benne szép szép,de korántsem olyan amit ne lehetne elhinni.

Next PC upgrade: 2022

Dzsini
Azért majd mókás lesz összevetni az E3 videót a végleges termékkel... 😊

grebber
Ez nem hájpvonat.Ez kõkemény tény ütni fog alázni fog a gépeket mindenképpen.
Ezt is elrakom a több 20+ game közé a "Majd egyszer valamikor maxon is végigviszem ha lesz hozzá jó gépem" mappába!
34 euro lenne steam-en.Van 20 euro kártyapénzem így már csak 14 de még mindig sokallom.

Nagyon sokan felültek a Witcher 3 hypevonatra. Csak februárban fog megjelenni, de jelenleg az elsõ helyen van Steamen a "Legtöbb eladás" fülnél.
IMYke2.0.0.0
Még nem néztem meg komolyabb a DLC-kínálatot, de majd sumér szél idején rátekintek - hátha lesz olyan, amit a jelenleg 2,03 eurómból meg tudok venni 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Sweetfx-rõl hallottál már? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tomsolo
évente elõ szoktam venni egyszer mert kellemesen nyugtat a darabokra esõ krautok látványa

kár hogy nincs vmi szuper olcsó "season pass" hozzá, mert a dlck is jópofák

sajna a zombis részek már borzasztóan gázok, azok még ingyen is kerülendõek

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

IMYke2.0.0.0
Azé' ez a "Sniper Elite v2" Sniper Elite nehézségen kemény tud lenni.
13 halállal, de azért megcsináltam az elsõ 2 küldetést .

tomsolo
Van 25%-os kupon is.

TBTPumpa
Voucher kód további 10% farag le belõle: IFDSUM-MERSAL-E10OFF

De látom van Maross-nál 2000 Ft-ért GotY, az olcsóbbnak tûnik. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Maak
<#dumcsi>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fpocok
Maak/Pedro barátom megunva a szenvedésemet a playfire-rel megszánt egy Oblivionnal! NAGYON JÓ ARC!

TBTPumpa
Meg, de nem nekem kell. Egy srácnak lesz.
Mondtam neki, hogy ha jól sikerül az érettségije, akkor megkapja tõlem (most kapott ballagásra gépet, ami már képes lenne megfelelõen futtatni a játékot), és mivel nagyon úgy tûnik, hogy jól sikerült neki, így veszek neki egy Tomb Raider-t. <#idiota>

Maak
Illetve az utalatos gmg-n is le van arazva a goty

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

grebber
WD-nál is kb nagyítóval kell keresni a különbséget olyan minimális..

Shep
Csak konzolon nem fog úgy kinézni 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Írtam fórumra playfire miatt, de 5 perc alatt elzavartak egy faq linkelés után. Holnap írok a customer supportnak és az obliviont akkor baszhatom.

grebber
És megint csak oda lyukadunk ki hogy a konzolosok visítanak majd....és ezzel lesz tele a topikja mint a Watch Dogsnál.
Elõre félek mi lesz a DR3-nál<#eplus2>

Shep
Sosem ismerték, a W3 is úgy fog szaggatni egy középkategóriás gépen, hogy sírni támad majd kedve mindenkinek, 60 fps meg talán két titanon sli-ben.

Maak
4 tf2 kulcs a goty steamtrades-en.

Troger911
Ja, jöhetne az is 😊
IMYke2.0.0.0
De hisz neked is megvan a dobozos "Tomb Raider" (2013): Survival Edition... vagy nem?

IMYke2.0.0.0
Akkor te sírnál, ha látnád, milyen FPS-értékekkel is végig lehet játszani egy-egy játékot.
Túl jó dolgod van már neked is. <#hehe>

TBTPumpa
Én tavalyi Tomb Raider-t keresek olcsón, sima verzióval is beérném, de mindenhol GotY verziót találok 4-5000 Ft-ért. <#idiota>

Fpocok
Ha nincs rendes framerate, összevissza ugrál, akkor az irányítás sem precíz.

Fpocok
Ó. Elnézést, ha olyan minimális elvárásaim legyenek, hogy... legyen játszható.

IMYke2.0.0.0
Ne legyél már te is sznob ezzel a "60 FPS" mizériával... <#ravasz1>

Fpocok
3 éves játék 900p-m low specen nem éri a 60fpst? Mi fasz? Optimalizáció? Ismerik ezt a cd projektnél?

Troger911
Bakker kéne egy alap Skyrim. Nálunk a tescoban 300 Ft ill. 600 Ft a két kieg...
IMYke2.0.0.0
Nekem még ez az ár is rohadt drága, sajnos - ja, és GMG-n elvbõl nem vásárolnék.

IMYke2.0.0.0
"Nem lehet elég korán kezdeni a hörcsögölést! "

Hogy ez mennyire így van! 😊)))

Troger911
Nincs valakinek véletlenül pár elfekvõ táblája Pinball FX2-höz? Teljesen rákattantam, aztán most néztem, hogy korábban volt bundliban... Ez az én szerencsém! Nem lehet elég korán kezdeni a hörcsögölést!
Botond
Másodiknál 9 player játszott már csak. -.-
kill3r21
Estét! De imádom a gépet izzasztani!
Watch Dogs 2560x1440 felbontás!
Magas Textura és Ultra Graphics!
23-28 FPS söt néha lemegy 18-ra....kemény 😄
Élvezném én ezt a 4K mókát 😄
arty
fura 😊

mindenesetre nálam mûködik másféle méllel is, ezzel épp sosem volt gondom 😊

Forza.

tomsolo
A Skyrim LE így 9.35 font a 25%kuponnal.

Szabi
felajánlósnak gondoltam, aztán majd kiderül hogy mennyi kreditem marad addig 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Dj Tommy
A The Crew-t majd dobozosan illik beszerezni.<#vigyor3>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

tomsolo
muszáj volt emailt változtatnom gmg-n és pf-n is mert változott a pp mail címem - addig visszadobta minden vásárlásomat

Fpocok
Biztos, hogy jónak kell lennie az összekötésnek, mert gmg-n beraktam wishlistbe egy játékos és a playfire kliensben megjelent.

arty
na, ez utóbbi nem igaz 😊 nekem X címem van gmgn és playfirén (át is megy a zsé), de paypalen tök más - mégis megy!

Forza.

Rapid81
Én már az elsõnél elakadtam... <#rinya>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

tomsolo
nem tudom, vmit reszeltek azóta mert engem visszadobott

Szabi
én hotméles mélcímmel lépek be és gmélessel vettem régebben pp-vel játékokat 😄

"Nulla tenaci invia est via"