Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Kinn van a 30-as tábla? 30-cal kell ott menni? Akkor? Lényegtelen, hogy egy iskola miatt van ott akármilyen tábla vagy mert ott maradt. A szabály, az akkor is szabály, amit be kell tartani és amit te nem bírálhatsz felül...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wantonly
Ja, és 2k Essential Collection + ajándék Spec Ops The Line, vagy az X-COM Collection mellé The Bureau: XCOM Declassified.

Viszont nálam újdonság, hogy a voucher-t és a GMG kreditet nem engedi egyszerre felhasználni.
wantonly
GMG 2K Sale

£13.49 This 2K Essentials Collection includes:

- Borderlands 2
- XCOM Enemy Unknown
- Civilization V
- BioShock Infinite

£12.22 The XCOM Collection contains:

- XCOM: Enemy Unknown
- XCOM: Enemy Within
- XCOM: Enemy Unknown – Slingshot Content Pack
- XCOM: Enemy Unknown - Elite Soldier Pack
- X-COM: Classic Collection

És lehet igényelni 25%-os vouchert hozzá.

Tudom, fontban elég gáz.
grebber
Édes istenkém milyen emberek dolgoznak a nagyvilágban,hogy ezen meglepõdnek?
Majdnem minden AAA cím produkálna ilyen ingyenessé tétel esetén.

Next PC upgrade: 2022

Dzsini
És szóltál valaha a helyi önkormányzatnak, hogy indokolatlanul maradt kint egy tábla?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fpocok
“Getting people to play the older game who haven’t played it, and therefore making a lot of them go out an buy the new one later this month. We also sell downloadable content, so if people who have got the game free want even more of the game, they can buy it”

This free offer encourage new players to try the concept and hopefully they’ll like what they see and purchase the new game at the end of the month. The fact that 2 million PC gamers jumped at the chance to grab Sniper Elite 2 for free shows that everyone loves a bargain on Steam and that there’s still real interest in the franchise two years down the line.

Parasite Eve 2, best game EVER!

arty
nagyreset (telefon alaphelyzetbe állítása...)

Forza.

arty
770bõl nincs 3 gigás, csak 2 vagy 4 ;) (jó, tudom, menjem anyámba a szõrözéssel :D )

Forza.

Scooter
Egy kis off.

Van egy Samsung tapitelóm. 2 napja a böngészõjébõl kivág, amikor a galagiveaways fõoldala bejönne. Mielõtt teljesen betöltené az oldalt. Tettem fel vírusírtót is. Talált 7 db-ot, de ugyanazt csinálja. Minden ok nélkül kivág a telefon kezdõképernyõjére. Privátban valami ötlet?! Sorry, hogy nem a mobilos szekcióba írtam, de itt talán jobban tud valaki valamit. Persze, ha nem, ott is mekérdezem
arty
az építkezésrõl kintfelejtett 30as tábla (építkezés már sehol fél éve), majd mögé trafival beállás micsoda?

ugyan kérlek....

Forza.

IMYke2.0.0.0
Kumulatívan kezeli a kihívásokat. Ez jó <és persze ez az elvárható minimum>.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Az nekünk készült. :) Ahol dolgozom. :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Én is betáraztam. :DDDDD

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
No, "Dead Island (1)" végére értem, Xiannal. 57 óra alatt. (36/48 öcsi)

Remélem, kumulatívak a játékbeli kihívások, és nem nullázódik le minden, ha új karakterrel lesz majd kedvem a lecsóba csapni...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
<#eljen><#eljen><#eljen>

meg is néztem a mohácsi csatát, szenzációs munka :)

Forza.

Fpocok
Itt nincs. Ma már kétszer voltam kis ABC-ben, de csak most jutott eszembe az üccsi.

Fpocok

TBTPumpa
Zárva van minden, Pünkösd van. Kiszáradásveszély! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fpocok
Este E3. Kell venni üccsit majd.

Fpocok
9 hónapra elõre kifizetni? Istenem... inkább fektesd be :D

Shep
Attól ,hogy jön az új széria csak annyi fog változni ,hogy a csúcs kártyák jobbak lesznek marha drágán de a többi meg marad ugyanaz csak más néven, vagyis egy 770 azért várhatóan elég lesz bõven, max nem 4k-hoz de akinek a 4k a cél annak nyilván nem gond megvenni a legújabb legdrágább éppen aktuális kártyát SLI-ben.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Elhittük volna meme nélkül is, hogy nem akarsz ezen a bolygón élni tovább...

TBTPumpa

grebber
"Év végén úgyis érkezik az új Nvidia és AMD sorozat, majd akkor veszek új kártyát megint"

Ezért írtam ezeket a címeket meg kell várni mert erõsen iránymutatók lesznek gépigény terén.
És akkor még a Ethen Carter-rõl nem is beszéltem...

Egy új géppel rengeteg sok gond szakad majd a nyakamba.Újra végigvinni a játék belül beállítható max grafikán azt a kb 25+ címet amit eddig nem tudtam csak összevissza butítva!

TBTPumpa
Már megint a GTA! <#idiota>
GTX lesz az. Bár szerintem a 770-es modell már nem lesz elegendõ a Witcher 3-hoz. Sõt a mostani Nvidia GTX700-as és AMD R9 200-as sorozat sem lesz oda elegendõ... Mivel ezek ugye "átnevezett", csúcsra járatott és finomhangolt kártyák. De akkor is "õsrégi" technológia már. Persze vinni fogják a játékot, rengeteg grafikai kompromisszummal cserében.
Év végén úgyis érkezik az új Nvidia és AMD sorozat, majd akkor veszek új kártyát megint. <#idiota>

grebber
Az elkövetkezendõ pár next gen cucc alapján majd lehet konklúziót levonni milyen gépet kell venni.

WD (Itt már tudjuk a maxhoz GTA 770kell abból is 3GB-os) DR3, Witcher 3, Dragon Age Inquisition

Shep
Könnyû annak akiknek erõmûve van :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Én mocskos mod lewarezolom mese nincs.És ha majd lesz gépen amin nem lowon fogom játszani már 1500ft-ért szórják majd az összes dlcvel együtt, na ekkor megveszem majd.

Fpocok
Nekem nem. Én leszarom a játékot.

TBTPumpa
Annyiért instabuy lenne nekem is (meg gondolom másoknak is). <#idiota>

grebber
Nekem azt mondta 5k-ért szerezte!

IMYke2.0.0.0
Én a másik 2(x 2 - mert alap és késõbb Enhanced) dobozos mellé a 3. részt is így venném, ha tudnám. A Sors másképp gondolta, eddig :)

TBTPumpa
Én csak reménykedem benne, hogy nem 13-15 000 Ft-ért vette a Witcher 3-at, hanem jóval olcsóbban. Ha találnék 8-10 000 Ft körül belõle Steam-es verziót, instabuy lenne.

IMYke2.0.0.0
Aztán elõfordulhat - nem egyszer megtette már -, hogy eladja ezt is, még megjelenés elõtt és vesz helyette mondjuk egy "Dead Rising 3"-at...

genndy
Nem olyan kemény dolog ez <#idiota> Az elõvétel a megjelenésig még lemondható, és visszakapja a pénzt.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Fpocok
<#ejnye1>

TBTPumpa
Csak tudnám mennyiért vette. Ha talál olcsón valahol (10 000 Ft alatt), engem is érdekelne.
Bár mivel semmiféle DRM nem lesz a játékban, így simán és könnyen warezolható lesz. Köszönjük CD Projekt! <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Õ minden jó(nak ígérkezõ) játékra gyorsan lecsap. <#nyes>

TBTPumpa
Wesker nem szarozik! Már most megvette a Witcher 3-at. <#idiota>

Rapid81
Csak még egy picit, Apu! Légyszi! <#banplz>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Csak erre reagálok:
Amúgy igazad van - mások életével játszadozókat én kilõném az ûrbe, hogy jobb legyen az élet itt lenn.

IMYke2.0.0.0
Ugye nem egész nap rendõrökrõl, traffipaxról és bújtatott politizálásról akartok beszélgetni?

Rapid81
Hogy lehet lehúzó módon mérni, mondd már meg légyszi. Ha belefutsz egy trafiba és megbüntetnek, akkor nem tartottad be a KRESZ-t. Az nem lehúzás, hanem jogos büntetés. Pont.

Rapid81
15 éve van jogsim, ami alatt több, mint 500k+ km-t vezettem már le és soha egyetlen csekk sem jött gyorshajtásért. Nem sietni kell, hanem betartani azt, amin az életed és nem mellékesen MÁSOK élete is múlhat. Autókázz párezer km-t a 4-es fõúton és rájössz, hogy ez a trafimennyiség is kevés lesz ahhoz, hogy ott a tetves románok normálisan közlekedjenek majd. Nap, mint nap életveszélyben vagyok, amikor azon az úton közlekedem, mert az összes barom megy, mint állat, lényegtelen, hogy valaki jön-e szembe avagy sem, mert neki éppen elõzhetnékje támadt... Igenis legyen minden kilométeren trafi és szedjék ki azonnal a gyorshajtót és vonják be a jogsiját a második esetnél örökre. Akkor talán eljön az az idõ, hogy nem élet-halál harc lesz az autózás, hanem csak autózás.

Törölt felhasználó
Hát a szándákos szopatás ténye, amit én írtam, meg amirõl te beszélsz még csak köszönõ viszonyba sincsenek... Ki a picsa beszélt itt a kresz be nem tartásáról vagy angry birds-rõl???
grebber
Csak steam-en.Rájöttek,hogy az acsikat meg kell fizetni<#banplz>

Totti5
Tanultál KRESZ-t? ismered a táblákat? elsõ szabály : sosem megyünk rutinból!!!, nem telefonálunk, nem GPSezeünk, nem hanguljuk a szokol rádiót, nem sminkelün és nem játszünk Angry Birdet vezetés közben. Figyeljük az utat és a táblákat és annak betartásával haladunk. Ennyi, azért mert valaki balfasz volt nem a rendõrt kell okolni. Õk oda állnak ahova akarnak, neked meg úgy kell közelekedni ahogy azt a szabályok elõírják.

Minden mást belekverni, elmaszatolni, másra kenni ebben az esetben felesleges.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Mégsem én vagyok a hülye. A the witcher 3 ára tényleg felment tegnap óta.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

davidka003
A kisebb vállalkozások azért csalnak adót, mert máshogy nem megy.
Haver mesélte, hogy ha minden eladott árut beütnének akkor annyi lenne az adó, hogy a házon lévõ hitelt nem bírnák fizetni meg nem telne kajára se.
Rohadt sok pénzt kell fizetni a kisebb vállalkozásoknak. A kormány szépen tönkreteszi ezeket.
A nagyok meg simán kigazdálkodják ugye.
A politikusok meg nagy tételben nyomják. A nevükön max egy rossz Trabant van de mégis milliós villákban élnek.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;