311803
  • genndy
    És a Pre-Sequelt meg be sem húztad? Ej-ej
  • Sirch
    Köszi, most miattad még egy THIEF is mellé került a kosárba. Utállak!
  • genndy
    Nem kupon, VIP szekcióban annyi (az meg mindenkinek van, aki regisztrált). Kupon nem használható ezekre már, de credit igen.
  • Sirch
    Hát nem tudom, hogy sikerült ráerőszakolnod a kupon kódot, mert már nem engedi.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem vagyunk egyformák. Hál' Istennek.
    Én például rühelltem tegnap a "Tales from the Borderlands"-ben. Egy kalandjátékban ne ezzel húzzák az időt, hanem jó sztorival!

Egy "Resident Evil 6"-ban elfér a QTE, mert akciójáték [bár ott sem örültem neki]. Egy kalandjátékban rohadtul nem. Ahogy az időre döntés (!) sem.
  • grebber
    LOL. QTE nagy jóság pedig mindenben!
  • IMYke2.0.0.0
    Kipróbáltam. Én meg majdnem sikítva töröltem az első pár QTE után.
    Ez a motor rettenetes amúgy. Továbbá, majd valami bundle-ben, egyben.
  • DarkSector
    Egyetértek azzal amit rtál. :)
  • grebber
    Grennmangamingen Evil Within tényleg vegye már valaki pc-re kategoria akinek van eltárolt pénze (nekem majdnem ingyen lenne) 9.4 font!
  • grebber
    Rettentő drága:

A BundleStaros 25% kuponnal (SUPERNOVA25)

Cognition - An Erica Reed Thriller GOTY Edition: €2.80
  • ZsZso
    Csak ne lenne epizódikus :S.
  • Myselor
    srácok ez a Tales from the Borderlands ez fantasztikus :) nagyon imádom árad belőle a hangulat és talán még jobbak is a karakterek mint a sima borderlands játékban.nekem nagyon bejön megéri a pénzét:)
  • IMYke2.0.0.0
    A Nuuvemen egyre több és több játék (most és lesz) régió korlátos. Sajnos. Véget ért az aranykor.
  • CalebJoe
    Ja vazze pont a Metal Gear-t vágták volna hozzám 1200-be erre "This product is not available for purchase in your region" pedig nincs is odaírva hogy régiós.
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt a nem DarkSectoroknak is elmagyarázhatnád.
  • DarkSector
    Ja hogy újra meg kell hozzá venni. Sirály. :D
  • Rony94
    Ne már! Olvasd el újra a mondatot!
  • DarkSector
    Miért ne lenne PC-n új motor? Szerintem csak X360-PS3 ami nem változik.
  • benőmenő
    "Tehát PC-n nem kaphatjuk meg az új motort és grafikát anélkül, hogy ne kelljen újra megvennünk a játékot, ..."
    Azt szép lesz kielemezni, hogy a dx9+enb/gedosato verzió fog jobban kinézni, vagy a vanilla dx11 (gedosato csak dx9 alatt működik).
    Felőlem lehúzhatják magukat a vécén pedig day1 pedáloztam fel a saját példányomért az 576-ba
    Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2014.11.27. 11:45:02
  • grebber
    DS1-ből kiindulva ez is pár hónapon belül 5$-os kacat lesz.
  • dartonite
    NIncs valakinek egy elfekvoben esetleg?
    Tudok erte adni Grid2-t, Insurgencyt meg abbol a bundlebol szinte mindent a Tex Murphy es Blackguards kivetelevel.
    Akit erdekel, pm.
    Kosz :)
  • DarkSector
    Ja hogy a licit összege elvész akkor nem csodálom hogy ilyen olcsón osztogatnak cuccokat, ez olyan mint a piramisjáték, csak liciteléssel, 1 jól jár a többi szop. :D

Mondjuk nekem alapon gyanús az ilyen.
    Mondjuk ettől még működhet az oldal ha minden eggyes tagot tájékoztatják a szabályokról.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.27. 11:17:01
  • zorrobomber
    Igen.
  • dartonite
    Sracok
    Total War: ROME II - Caesar in Gaul benne volt valami bundle-ban?
    Tele van vele a steamgift.
  • DarkSector
    Nextgen képpel-videóval szokták népszerűsíteni a prevgent.
  • DarkSector
    Pontosan
  • npolos
    ez nekem is új volt, főleg hogy először linux alatt kezdtem el a virtuális kiscsajjal, menet közben a virtuálboxos windowsra felraktam gyorsan egy uplay klienst az aktiválás miatt
    de a g2a-től valaki nézte hogyan aktiválom be
    egyébként nem RU, hanem global key-t vettem ennyiért
    egyszeri alkalom lehetett, mert utána már csak 10 euro fölötti árak vannak
  • Rony94
    Ha ez a Dark Souls 2: Scholar of the First Sint ilyen 10 euro körül lesz (ugyanúgy ahogy a Metro Redux, akinek megvan a 2033 és Last Light), akkor megveszem, de ha ilyen 30-40 körül, akkor hagyom a francba!
  • genndy
    Igen, egy ideje már így csinálják, de asszem csak akkor ha +1€-ért kéred a SafeGuardot (vagy hogy nevezik). Meg akkor addig próbálkoznak amíg nem kapsz egy működő kódot.
  • Evoluti0N
    Ez valami új dolog? o.O Vettem már pár játékot onnan, de ilyen még sosem volt.
  • npolos
    most vettem meg a watch dogs deluxe-ot a g2a.com-on 2257 Ft-ért
    az aktiválás fantasztikus volt, teamviewer-vel ellenőrizték, hogy a saját fiókomba írom-e be
  • zorrobomber
    Japánokból simán kinézem hogy nem rosszindulatúak hanem simán csak hülyék vagy egyszerűen máshogy gondolkoznak mint mi. Persze igen, a pénzt ők is szeretik :)
  • IMYke2.0.0.0
    Bizony, szomorú a dolog.
  • Tinman #232355
    1. Bullshot képek beetetésnek, majd teljesen más végeredmény a megjelenéskor. Innentől élek a gyanúperrel, hogy azok a képek már EBBŐL a verzióból készültek, csak szépen és okosan lefejték a szarabb verziókkal a népet.

2. Nem lesznek DLC-k. Lett 3 db. melyek közül, az elsőt még egész jó szájízzel toltam le, elég korrekt volt, de a 2. már inkább fárasztó és ostoba volt, végig se toltam, a 3. DLC-re pedig rá sem néztem.

Jó, beálltak ők is a sorba, csakapénzcsakaprofitéscsakavásárlókhülyéneknézése...
  • Dzsini
    Jaja, sokkal jobban hasonlít egy szerencsejátékra a dolog, mint egy "normális" licitre - egy valaki nyer és jól jön ki, de mindenki más is fizet a részvételért. angol wiki
  • IMYke2.0.0.0
    Tinman, ez nagyon nem fog tetszeni neked. Tudom, szuperior graffal lehetett már nyomni eddig is, de az elv miatt:

"Most akkor hogy is lesz a felújított Dark Souls 2?

Pár napja írtunk róla, hogy felújított formában jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re a Destiny, meg arról is, hogy az újítások bizonyos részeit a jelenlegi tulajdonosok is megkapják. Azonban akkor még nem tudtuk, hogy pontosan mit és hogyan. Most választ kaptunk a kérdéseinkre, tehát:

1. A jelenlegi PC-s (DirectX 9), PS3-as és Xbox 360-as verzióhoz megjelenik az 1.10-es patch, ami természetesen ingyenes lesz, és a következőket tartalmazza:

- Új karakterek és események a világban
    - Új sztorielemek, és különböző kiegészítések a világban
    - Egyensúlybeli változtatások

2. Ha megveszed a Dark Souls 2: Scholar of the First Sint PC-re, Xbox One-ra, vagy PS4-re, akkor:

- Megkapod az új, DirectX 11-szintű grafikát és optimalizációt
    - A hatfősre bővített online multiplayert
    - További változtatásokat az ellenségekben és a játékmenetben
    - És az eddig megjelent 3 DLC-t

3. Hogy semmi ne legyen ilyen egyszerű, a PC-s (DX9), Xbox 360-as és PS3-as változat is megjelenik újra:

- Ez pontosan azt tartalmazza, ami az 1. pontban látható, csak mellette még az összes DLC-t is.

Tehát PC-n nem kaphatjuk meg az új motort és grafikát anélkül, hogy ne kelljen újra megvennünk a játékot, az előző generációs konzolokra pedig egyáltalán nem is jön az új kinézet (érthető módon)."
  • ZsZso
    Átfogalmazom: az kamu amit az oldalon első blikkre látsz (hogy Te LG G2 -t 500 Ft -ért fogsz tudni venni és hasonlók).
    Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2014.11.27. 10:11:41
  • Dzsini
    Nem olyan buta ez a rendszer amúgy, sok oldalon, sok országban művelik, de igazán keresett cikkeket nagyon nehéz jó áron megszerezni. Azzal, hogy minden licit pénzbe kerül, azzal biztosítják, hogy a 100 ezer forint névértékű tétel is haszonnal megy el, még ha a végső ár csak 15 ezer forint - viszont odáig volt mondjuk 1000 ütés, darabonként egy százasért (és máris 115 ezerért ment el a tárgy az eladó szempontjából). Apróságoknál, nagyon kevéssé keresett (alig licitált) termékeknél egész jól lehet belőle kijönni, de igazából arról szól a dolog, hogy a licitáló közösség "dobja össze" a pénzt a nyertesnek, aki végül csak egy kis részét fizeti az árnak. Főleg, ha létezik automatikus licitálásra is lehetőség. Nem kamu, csak ismerni kell a rendszer beleugrás előtt, tisztában lenni a játékszabályokkal.
  • grebber
    Ha ez igaz akkor elég nevetségesnek érzem,hogy hagyják működni őket.
    Bár a kamu betelefonálos műsorokban látottak miatt már semmin nem lepődök meg.
  • ZsZso
    Asszem itt van az, hogy minden licit pénzbe kerül, azaz, ha nem Te nyersz akkor is fizetsz (így asszem ha pl. 1000 Ft -ért viszel valamit és folyton nyomod rá a liciteket, akkor több rongyot is rákölthetsz). Ami ilyen jónak tűnik de nem ismeri mindenki az mindig kamu, ne dőlj be!