311803
  • IMYke2.0.0.0
    Jó-jó, de mikor kezdődik az IGAZI akciózásuk?
    Mert ez így lófütty.
  • Shep
    Kijött AC:U-hoz az 1.3-as patch és arról szólnak a hozzászólások ,hogy nem ,hogy gyorsabb hanem még lassabb lett a játék, vagy jó esetben semmi nem változott, továbbra is rengeteg a bug. Úgyhogy kár itt a csodára várni, ez már sokkal jobb nem lesz.
  • Sirch
    Igen.
    (Mellé még ment nekem a kosárba egy Rayman Legends, valamint akkor már behúztam a Rayman Originst 2,5 Euróért az Originről)
  • SweeneyTodd
    Bakker ezek az akciós árak, ez elég sovány... semmi pánik hátha eMAG nálunk is eljátsza azt mint romániában és akkor boldogok lesznek a hörcsögök.
  • Troger911
    Szomorú...
  • Rapid81
    A GMG-n az Evil Within 11 font. Holnap már 5$ lesz Amazonon, ha így folytatja.
  • ZsZso
    Ezek már az akciós árak.
  • Troger911
    Ja, köszi, bátyámnak amúgy, de ha ez az akciós ár, akkor még várok :)
  • wantonly
    Ez tényleg elég sovány, jobbra számítottam.

Egy Rayman Legends 1490-ért csábító, csak hát Uplay...
  • wantonly
    Haha, rendeltem 2-t egy 20-asért futárral. :D

Az Euronics amúgy tróger egy cég.
  • SweeneyTodd
    Trogernek meg ott van a Might and Magic, talán azt mondta ,hogy azt szeretné az öcsének , legalább kézzel fogható lesz :)
  • ratgab
    Risen 3 Ce-t ennek az árnak a feléért már elvinném szívesen!

"Enyhén sérült doboz. A sérülés jellege dobozonként eltérő, nyomódás és/vagy karcolás.
    Kérjük, a vásárlása előtt ezt vegye figyelembe."

Basszus és van pofájuk ennyiért adni? Menjenek ezek a francba! Gyűjtői kiadást sérülten....ilyet én még életemben nem láttam....
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.11.27. 18:17:00
  • w77d
    szerintem ezek még nem az akciós árak, csak hogy miken lesznek majd akciók holnap
  • zorrobomber
    Trials vajh regelhető Uplay-be? 490-ért az nem lenne olyan borzasztó vétel.
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.11.27. 18:06:31
  • DarkSector
    Másegyébb? :D
  • ZsZso
    CD Galaxis - Black Friday (nagy csalódás)
  • ZsZso
    OFF - FINISH-CSOMAG-p42556 10 F (Imy remélem nem kövez meg)
    Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2014.11.27. 17:57:23
  • ratgab
    Jó, de GMG-n meg most annyi, hogy szinte bagóért vehetem...
    Egyébként minden másban teljesen igazad van.
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.11.27. 17:35:01
  • IMYke2.0.0.0
    Jelenleg, ez az a "Single Player" játék, amivel életemben a leghosszabb ideig játszottam.
    Multiplayer ugye ilyenkor nem ér.

A "Breakdown" miatt lehet, hogy még visszanézek, mert az jó móka (nagyon sok Hős közül lehet válogatni induláskor, ha időközben feloldottad őket a Kihívások teljesítésével.

A 7. szintnél hagytam abba, és lehet, hogy folytatom is majd, vele (kép):

• ZsZso
    Fölösleges! Annyi játék mellett amit most gyűjtöttél be, nem lesz rá időd. MIre lenne, addigra meg már olcsóbb lesz.
  • ZsZso
    Nekem sajna (bár őszintén szólva egy cseppet sem sajnálom ;)) nincs már ennyi időm, de örülök, hogy találtál egy olyan játékot, amibe ennyi időt bele tudtál ölni, ráadásul jól is szórakoztál közben.
  • ratgab
    GMG-n most vehetném 3,5 fontért a Borderlands Sequel-t.....Kell az nekem?
  • IMYke2.0.0.0
    "State of Decay" (+ 2 DLC) végigjátszva*. 372 óra (2 és fél hónap). 46/46 öcsi.
    Jól szórakoztam. A zombi téma és a tamagocsizás iránt kicsit is érdeklődőknek szívesen ajánlom :)

* = A Breakdown DLC ugyanakkor és gyakorlatilag végtelen hosszúságú.
  • Rapid81
    Jóféle kuponok, jóféle játékokhoz.

Sang-Froid - Tales of Werewolves így 90% leárazással megvehető!
  • Prince23
    Grid Autosport olcsón
  • IMYke2.0.0.0
    Kereső tudja: 39,99 brazil reál [MNB szerint 1 brazil reál: 98,51 Ft) = ~ 3940 Ft

Amúgy régiózáras (kép):

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.11.27. 16:13:10
  • ratgab
    Srácok Nuveemen mennyi a wolfenstein amúgy most?

És vajon az régiózáras lehet?

Aki jártam a nuveemezésben az jelezze már, előre is köszi!
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.11.27. 16:10:33
  • zorrobomber
    Azóta én is megláttam a GMG-st, a régiózárhoz nem tudok hozzászólni, az szerintem olyan hogy ha valamit meg akarsz venni akkor mindig utána kell járni úgyis.
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.11.27. 16:00:16
  • grebber
    Drága, GMG-en 9.4 font ésa lcsóbb ha van farmzseton... + amazonos szerintem garantáltan régiózáras.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.11.27. 15:32:00
  • zorrobomber
    Evil Within - $20.39
    Meg is venném ha kéne :)
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.11.27. 15:24:53
  • lostprophet
    Ha minden igaz, akkor tradelni nem tudod 30 napig, giftelni viszont igen.
    Más:
    Estig még van idő jelentkezni:
  • Dzsini
    Úgy érzem a Mass Effecteknél (és gondolom a Dragon Age-eknél) megközelítették annyira a "sokféle lehetőség van" játékfelépítést, amennyire lehet ilyen esetben - nézegettem Youtubeon, olyan különleges egzotikus esetekre is készítettek forgatókönyvet (felvettek hozzá szöveget, stb.), amit "normális ember" szinte soha nem hoz össze. Mindezek mellett mégis a történet többé-kevésbé egy szálon halad.
    De ott egy-két nagyságrenddel valószínűleg nagyobb volt a pénztárca, ami segítette a játékgyártást, mint a Telltale esetében.
  • ZsZso
    Tisztában vagyok vele. A legfőbb probléma szerintem az, hogy ma már nem csinálnak olyan játékokat ahol 5-10 óra játékidőt egyszerűen ki lehet hagyni egy játékból egy végigjátszás alkalmával (eltekintve a sandbox játékoktól). Emiatt persze biztos jóval rövidebb is lenne a játék (több energiát nem hiszem, hogy bele szeretnének ölni) és ez a mostani játékos társadalomnak valószínű sokkal fájóbb lenne mint a mostani megoldás. Azért kitartok az álmodozásomnál és továbbra is azt mondom, hogy egy nagyobb project keretében jó lenne látni egy ilyet :).

#232395:
    Heavy Rain rajta van a bakancslistámon, csak nincs hozzá vasam - most már viszont sokkal jobban izgat! :)
    Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2014.11.27. 14:26:02
  • Evoluti0N
    Hát, igen. Az eddigiekben mindig csak a legvégén hozott döntések számítottak. Azok befolyásolták csak a lezárást. Az összes többi csak látszatdöntés és végül mindig ugyanoda lyukad ki, ilyen vagy olyan módon. A Quantic Dream játékai közül is egyedül a Heavy Rain az, ahol a játék egésze alatt hozott döntések fontos befolyásoló tényezők a játék végénél is, meg a játék közben zajló események alakulásánál is.

Szerk: Meg amit Dzsini is írt. A sok változó miatt nehéz lenne folytatást írni a következő évadok esetében. Mondjuk azt még mindig nem tudom, hogy a The Walking Deadnél hogyan csinálják meg a 3. évadot a sok különböző befejezés miatt. :)
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.11.27. 14:11:20
  • Dzsini
    Nagyon nehéz úgy folytatásos történetet mesélni, hogy több, akár gyökeresen eltérő elágazást is le kell(ene) kezelni a későbbi epizódokban. Arról nem is beszélve, hogy megírni is jóval nehezebb, mint egy interaktív mesét, ahol pár eltérő dialóguson kívül azért nagyobbrészt egyenes a sztori.
  • Voltan
    Lehet, hogy el vagyok tévedve, de akkor most a régiózáras dolgok az ilyen oldalaknak is betesznek, vagy nem ugyanarról beszélünk?

https://www.instant-gaming.com/en/
  • ZsZso
    Jaja, de most már jöhetne egy olyan is, ahol valóban szerepet játszanak a döntések, azaz nem egy fő szálon fut a sztori, hanem többfelé is ágazik. Kár, hogy manapság az újrajátszhatóság nem szempont, így valószínűleg ez csak álom marad.
  • Myselor
    nekem nem volt gondom vele és eddig tetszik a történet meg a szereplők is :o még nem vitem végig a felét meghagytam mára:)
  • Evoluti0N
    Ezek az új Telltale címek inkább már olyan Quantic Dream játékokhoz hasonlító interaktív filmek, mint kalandjátékok. Van, akinek bejön, van akinek nem. A The Walking Dead, a The Wolf Among Us és a most megjelenő Tales from the Borderlands népszerűsége és fogadtatása alapján a többségnek bejön.
  • Evoluti0N
    Nagyon tetszett az első epizód. Pedig nem vagyok egy nagy Borderlands rajongó. A Telltale-s srácok megint megcsinálták. Hatalmasakat nevettem rajta. Amikor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Rhyst irányítva kell kitörni az egyik ellenség nyakát, vagy legalábbis megpróbálkozni vele, az meg azt hiszi, hogy az egyik társa szórakozik vele, ott konkrétan majd megfulladtam a röhögéstől :D