Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként nekem is jobban bejön mint az MK, most vettem meg marosstól én is akció alatt. Mondjuk a multija kicsit zavaró, hogy ha nem én vagyok a "host" akkor 90%ba kidob töltés alatt.(Mondjuk itt nincs lagg harc közbe, MK multiról csak rosszat olvastam)
És az is hozzádob az élvezeti faktorhoz, hogy van ismerõs akivel tudom nyomni.
Storyja jó volt 1x. Viszont ez a STAR mission dolog érdekesnek látszik. Van benne jópár single játék idõ még.😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Meg szerintem innen nem sokaknak van meg az Injustice, ha verekedõs, akkor már inkább az új MK. Az volt azóta akcióban is, meg eleve elérhetõ a régiónkból. Engem sem izgat más püfölde azon kívül.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Egyébként off Hsz-re jobban jön a társalgás. Nekem is szívesebben beszólnak, ha off témához szólok hozzá... 😊 Egyébként teljesen jó ez a szürke fekete szín a hsz-ekhez. Simán meg lehet különböztetni a hozzászólásokat. Pld az elmúlt pár napban egész sokan használták és ha olyan téma volt nem olvastam el, mert tudtam hogy ehhez nincs közöm. Viszont ma és tegnap meg pont a szürek részeket olvastam. BTW minek van off-topikos gomb, ha nem lehet ilyen formában offolni?!
Vegyük le a listáról Zomil-t is mert nem jár már a topikba?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nem feltétlen a házigazda dönti el, hogy mirõl lesz beszélgetés hanem a 100 ember aki idejár. Nem értem miért jobb az ha senki nem ír a topicba mint az, hogy beszélgetnek valamirõl.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ezért írtam lejjebb azt, amit.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Megtettem tegnap is, ma reggel is.
Azt hittem, ide felnõtt emberek járnak, akik tudnak szabályt követni, ha kell...
Tévedtem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
no?
(megint csinálod... csak szólok. nekem persze mindegy, inkább nem jövök ma már ide.)
Forza.
Csak nem kamionos vagy? 😊
Másik hozzászólásodra: A rendõrnek annyi van kiadva, hogy egy bizonyos mennyiségû igazoltatást és vagy büntetést kiadjanak. Ergó oda mennek, ahol a leggyorsabban lehet végezni, aztán húznak kávézni vagy aludni. Na jó alvás talán nem jellemzõ, de a kávézóban/benzinkútnál henyélés az megvan.
Mellesleg én megértem Arty-t, és már értem miért akad itt ki mindenki azért ha az ember Nuuvemrõl vagy bárhonnan "lop". Nem vagytok egy lázadó népség... Mind1 én nem magyarázkodok tovább a trafis szemétkedések ellen.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Parasite Eve 2, best game EVER!
Mirrors Edge
Dragon Age Inquisition
FIFA 15
Új Battlefield
Sims 4
Star Wars Battlefront
Illetve egy indie játék "átdolgozásáról" pletykálnak.
(Lehet vérszemet kaptak az Ubi által felkarolt Child of Light indie projektre?)
Ami nem lesz a show történetében elõször: Need for Speed!
Microsoft részrõl jöhetne egy új Tomb Raider + Resident Evil 7 bejelentés, úgyis olyan nagy haverságban vannak a Square Enix-szel meg a Capcom-mal. <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
steam, origin: ACE_hun
(hja és nem, egyik sem egy tízperces email volt, de persze lehetsz naiv, ha jólesik 😉 )
Forza.
És ha 2 ember szól, akkor elõfordul, hogy nem csinálnak semmit (ez se helyes a részükrõl, de sajnos ez van), de ha 50, akkor már esetleg feltûnik nekik a dolog. Ha minden alkalommal ha arra jársz elküldöd akár ugyanazt az emailt, akkor egy idõ után eléggé az agyukra mész, és fognak csinálni valamit. Nálunk a kerületben így lett megjavítva egy gyalogátkelõhely fényjelzõje.
Persze mindig egyszerûbb arra gondolni, hogy úgyse én leszek az, aki miatt bármit megcsinálnak, és úgyis mindenki ugyanígy gondolkodik. Meg egy fórumon offtopicban háborogni mégiscsak egyszerûbb 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Így csak tûrtem és mivel elõtte már láttam ott rendõrt, így nem buktam bele... 😞
(sajnos a "megfelelõ hellyel" nem vagyok tisztában 😞 tehát az én hibám... mégis zavar, hogy ott mérnek és nem egy utcával odébb, az iskola melletti gyalogátlekõnél basszák 300 ezerre a kiskölkök ELÕTT átszáguldó férgeket - de gondolom ez is az én hibám, mert emiatt is be lehet nyilván szólni valahova 😊) )
Forza.
20:35 - EA felvezetõ - 21:00 - show
23:30 - Ubisoft felvezetõ - 00:00 - show
02:30 - Sony felvezetõ - 03:00 - show
Holnap csak egy:
18:00 - Nintendo show
A konferenciákon kívül viszonylag sok bejelentetlen játék van a "színpados" programban, de mivel cég/kiadó nincs feltüntetve, így semmit nem mond.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Forza.
Amúgy ha family sharen keresztül unlockolom az acsikat, akkor megkapom a pénzt?
Parasite Eve 2, best game EVER!
(nem, jóformán azt se tudom h melyik kerülthez tartozik, azon belül milyen osztályon kinek és hogyan kellene szólni, ahogyan a rááldozható szabadnapjaim száma is 0! ergo gondolom én vagyok a hibás ....)
Forza.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a 0.50-esre 0.10-et adott.. -.-
"Nulla tenaci invia est via"
Illetve mégis! A 0-12 éves korosztálynak. <#idiota>#idiota>
18:30 Microsoft
21:00 EA konferencia - a konferencia "hangja" DLC formájában lesz letölthetõ 19 dollárért, illetve 29 euróért - tavaly is bakiztak a hanggal. <#idiota>#idiota>
[merlinw.org]
<#idiota>#idiota>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Munkaterület, addig amíg ott munka folyik, akár ott vannak akár nem. Ebédszünetben s éjszaka sem pakolják el a lámpákat, meg táblákat, mert nincs ott senki. Ha befejezték és nem folyik ott már munka, akkor nem lesz ott a tábla. Ha nem dolgoznak ott és valóban kint lett felejtve, mert ilyen is van nyilván, akkor a megfelelõ helyre be ell szólni hogy intézkedjenek.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Hogy ha kell neki Witcher 3 akkor 5400 FT-ért tudok neki szerezni bármikor, Rendes ROW steam verzió !
Nekem csak azért volt 5k mert volt egy felesleges TF2 kulcsom igy 400 FT-al olcsóbb volt.
Meg aztán a Witcher 3 hörcsög limiten belül volt miért ne : D
A következõ a Dead Rising 3 lesz ha az is max 5k körül lesz nálam -1 Day Preorder lesz ! 😄
Amugy már Jedinek is szereztem egy Witcher 3-at meg magamnak is 😄