Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Elmélettel egyet is értenék ha, pld a rendõrség és az politikusok elsõdleges célja az lenne, hogy a bûnözõket elkapják és megbüntessék, plusz aki kiskaput keres, vállalkozók 90%-a, adócsalásért megbüntetnék. De nem. Az elsõ, hogy az átlagpolgárt bármilyen úton, módon jól lehúzzák, mert nem egyszerûbb egy kamerával beszedni minimum 30e hufot, mint elkapni egy nyavalyás bûnözõt?! Egyébként országos szinten a sikeresen felderített ügyek az összes ügynek a 17%-a. Budapesten a legjobb kerületben elég ehhez elérni 13%-ot is és már elmondhatod hogy ti vagytok a legsikeresebbek. Na amíg ez nem megy fel legalább 70% fölé, addig szerintem nem a népet kéne húzni, meg lopni-csalni a milliárdokat ott ahol lehet, hanem rendbe kéne tenni ezt a tetves korrupt országot.
Más dolog, hogy balesetvédelmi szempontból még akár meg is érthetõ lenne, ha veszélyes útszakaszokon mérnének, de nem. Maak esetéhez hasonló lehúzó módon mérnek országszerte az esetek 80%-ban. Akkor milyen baleset megelõzés itt a cél?
Dzsini
A Civ 5 nem nagyon éri meg újonnan beugróknak, nincs náluk Complete, így a teljes csomag 36,88 euro, Steamen teljes áron 39,99, és csak egy vásárlás. Persze ha csak 1-2 apróság hiányzik a teljes gyûjteményhez, akkor jó a 75% bármelyikbõl.

(isthereanydeal szerint Gamefly-on 20,5 euro)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

shaddam
Rise of Nations: Extended Edition 4-es pakk érdekelne valakit? 11 ajróra jönne ki fejenként link
Ha már az age of empires 2 duplán megvan fizetõs modostól 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Maak
Altalaban en is betartom, (mindig) csak ugye meg forgalom sem nagyon volt es a szembejovo villogatasara lettem figyelmes, azonnal lassitottam, tablanal mar szerintem lefele ment a mutato...remelem nem lott le az a mocsolade...mert amikor bakker nekem kell taposnom a feket mert a baromja tolja neki, es meg bemenne elem, meg kulso savon eloznek, akkor bezzeg sehol a yard...amugy sosem volt meg semmi szabalysertesem, egyszer volt egy koccanasom, de az is hogy...megyek be a praktiker parkoloba, elottem fszikam fekez, mert ismerose jon szembe...megallok mogotte...hat nem hatramenetet kapcsol es belemtolat? szikrat nem kaptam vaze...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

arty
sorelõzõ, duplazárósáv vágókat miért nem, sosem?
gyalogátkelõt leszarókat miért nem, sosem?
balesetveszéles helyen miért nem, csak ilyen kinthagyott 40es táblánál?

de, a rendõr (pontosabban az állam, aki számol vele, h X összehet összebüntiznek a költségeikhez) hibás - nem az aki ott kint áll, hanem az egész retkes szervezet.

Forza.

arty
90 környéke... (régen ezért ugrott a jogsi is, most nemtom azt is elveszik-e)

Forza.

MerlinW
Ha valaki nem autóúton/pályán megy 90 felett, azt én nem nevezném hibázásnak😊

[merlinw.org]

Totti5
Ez a szabály és ezt szigorúan büntetni kell, teljesen mindegy mennyit keresel... nem is értem hogy jön ez ide. Így is sajnos sok az ámokfutó az utakon... és ebbõl adódóan a legtöbb baleset is ezekbõl származik. Ez nem játék.

A gyorshajtás veszélyes, a tábla nem véletlen szokott kint lenni, ha munkálatok vannak akkor meg pláne be kell tartani, akár vannak ott akár nem... utat kell nézni és nem a rádiót hangolni, ha meg belefut az ember, akkor így járt. Nem a rendõr a patkány, õ ugyan úgy a munkáját végzi mint bárki más.

Engem még nem sikerült megfogniuk, igaz város, s környékén, autópályán betartom a táblákat, úgy meg nem fognak sosem. Ahol lehet, a nagy pusztákban meg nyomhatja az ember saját felelõsségére...

Bocsánat Imy, off vége.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

davidka003
Én azt mondom imádkozz, hogy csak 90k-ra büntessenek.

Ez Magyarország. 1 havi fizetése az embernek rámegy ha hibázik. (valakinek fél havi vagy 2 havi)

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

davidka003
Ha 90-100 között mentél akkor 90 ezer jó magyar Ft.
Ha 100 felett akkor viszont 130 ezer Ft.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Troger911
Ha küldöd a fotót, megszánlak! (Remélem nem kell, nem magam miatt, hanem mert 40-es táblánál 100% túllépés fölött már rendesen zsebbe kell nyúlni!)
IMYke2.0.0.0
Drukk-drukk, hogy ne legyen sok.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
😊))))
Jómagam is ezt ajánlottam 😊
//A bannerben ugye ez is megbújik.

Maak
Hat en az leszek ha csinaltak egy jokepu fotot a 40-es tablanal rolam😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Troger911
Együttérzek. Holnap én is melózok és tényleg nincs nyitva semmi. Kedden megyek tesco nézõbe ismét. Nálunk (pécs) pl. a 4 tesco-ból csak egyben vannak ilyen jó áron cuccok... Sztem bevásárolok, max. továbbadom a rászorulóknak.
Maak
Namost, ennek hallatan elindultam melo!!! utan tesco ellenorzesre, (ennyiert megvennem oket siman)...elkanyarok autopalya fele, kozben rakom befele a zenet a magnoba, fel szemmel latok valami villanast...mehettem kabe 90-100 kozott...felkapom a fejem, nezem 40-es tabla kint, feluljarojavitas...de ma nem, mert unnep van csak a tabla ugye kint...odaerek az autopalya feluljarojahoz...hat nem ott all egy szemetlada a feluljaro alatt es meri a bejovo forgalmat...mennyibe lesz ez kabe nekem?...elfelejtettem, hogy ma nincs nyitva semmi csak a barmok huzzak az igat...szal meg occso kiegem sem lett...

arty
a merlinw által említetteken túl:

http://www.gamesave-manager.com/

Forza.

arty
hogy állsz a felpimpelésben? 😊
vagy játszani nem akarod?

Forza.

A múlt hétvégén kétszer is végigjátszottam egymás után a Flowert. Ennek a thatgamecompanynak a tagjait nem tudom, hogy milyen bolygóról szalasztották, de olyan játékokat csinálnak és olyan élményeket tudnak generálni, mint senki más. Egy-egy játékuk végigjátszása már-már egy meditációval ér fel.
Törölt felhasználó
<#eljen> Köszi! 😊
IMYke2.0.0.0
Topik banner - Honlapjaink - Hasznos - Game Save Manager, és minden gondod megoldva.

Törölt felhasználó
Értem, köszi! 😊
MerlinW
Steam/userdata/******/ könyvtárban van minden steamworks-ös mentés. A nem steamworks játékok mentései a szokásos documents könyvtárakban vannak.

Rendszertelepítés elõtt, mindig célszerû mentést készíteni a documents and settings könyvtáról. A a steam a rendszermeghajtóra van telepítve, akkor arról is.

[merlinw.org]

Shep
120-at 😄 Hülye kérdésre ... Ha nem bírja a 60-at akkor nyilván lejjebb kell adni az igényekbõl 30 szerintem bõven jó a W2-nél.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Törölt felhasználó
Hülye kérdésem: Steames játékok mentéseit a program elteszi valahova? (felhõ) Vagy törlés elõtt nekem kell gondoskodni a mentés mentésérõl 😊
Troger911
Kösz, az oldalát néztem és máshol írta is, hogy ritka.
genndy
Õt nem. maross-t is keresheted, õ még versenyt is írt ki Pinball FX2-bõl, biztosan tud jó áron szerezni pályákat.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Fabio Capello
instabuy, kedvenc játékom volt annak idején!

grebber
Így lödd be ilyen felbontásban Full low és alacsony felbontás.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Azzal a VGA-val: stabil 30.

arty
30at

Forza.

Fpocok
Mé, akkor mit célozzak? Komolyan érdekel 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Ne a 60fps-t célozd meg, vagy ha már mindenáron az a cél akkor talán nem egy olyan gyenge konfigon kellene próbálkozni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Troger911
Nála találtam Pinball FX2 táblákat. Ismeri esetleg valaki? Steamen csak barátnak tudok írni ugye?
Fpocok
Mindent kikapcsoltam 😄

MerlinW
A launcher-es beállítópanelen kikapcsoltad a supersampling-et?

[merlinw.org]

Dzsini
Kódot kapsz vásárláskor, tehát elvileg azt elajándékozhatod.

(ez még a Playfire-fontraváltás idõ elõtt volt, azóta nem tudom változott-e)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fpocok
gmg-n tudok venni játékot nem magamnak?

Shep
Ez igaz, az fény, árnyék tényleg ég és föld de a többi ugyanaz a mosott hulladék, csak az egyikben a sötét ápol s eltakar. 😊 Egyébként hangulatosabb lett volna az elsõ, de kb 5x olyan idegesítõ is, hogy folyton fáklyáznod kell de úgy meg a kétkezes harc kilõve, mert vagy nem látsz semmit de tudsz két kézzel harcolni, vagy látsz "mindent" de csak 1 kézzel csápolsz. A kettõ között kellett volna valmi megoldást találniuk csak hát nem sikerült.

Fpocok

Fpocok
Írtam supportnak és 5 percre rá átment a pénzem GMG-re!

http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/490/435/111.gif

grebber
És tényleg mindkettõ okádék nem is értem ha grafikáról van szó miért jön ez a fos elõ.

Fpocok
A fények és a sötétség nagyon jó volt. Sokkal részletesebb volt. Erre kaptuk, amit kaptunk. Ugyanúgy át lettünk verve, mint a WD esetében. Annyi a kivétel, hogy így is tökéletesen irányítható.

ZsZso
Haha, ilyen összehasonlító videót még nem láttam. Eszméletlen jó 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Shep
Az is minden volt csak nem szép, ill mondjuk 5-6 évvel ezelõtt talán az lett volna 😊

Totti5
GTA5 a sanboxok csúcsa amit prevgenre meglehetett csinálni. Elképesztõ a részletessége a dolgoknak, minden apróságra figyeltek. A térkép a használható dolgok, állatvilág, hegymászás és számtalan cselekvés, testraszabhatóság. Fasza story, beteg karakterek, beteg helyzetek. Nagyszerû fizika ( EUFÓRIA ), impresszív jármûfelhozatal ( tengeralattjárótól a repülõig ), tunning stb stb...

WD is egy sandbox, ami tartalmazza a mûfajra jellemzú dolgokat, de itt a fókusz a hekkelés, profilozás, lopakodás és a környezet mahinálásn van. Ez ebben nagyon jó és újító és tartalmas! Grafika nagyon szép, nextgen szele megcsap amikor részletekbe merülõen nézem a várost.

GTA5 egy odamész és lemészárolod, felrobbantod homokozó.

WD egy loapkodsz és használod a modern technikát.

Mind a kettõ sandbox, de kér teljesen más játékmechanika és élmény.

Fene tudja, egy RDR 2, Midnight Club vagy új játék legyen inkább.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok

grebber
DS2 az a Dark Soul 2? Mert az soha sehol nem volt szép grafikájú még a vidókban sem.
WD-nál meg szerintem semmivel nem kaptunk mást mint a videókban volt.

zorrobomber
GTA5 vs WD szerinted? Elõbbibõl még ugye nincs nextgen átirat? Lesz?