Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
OMG most mutatják az új larát.
haha

Parasite Eve 2, best game EVER!

davidka003
Mivel Imy nagy Gears rajongó beírom ide is:

Gears of War 1
Meglett insane-en egyedül. 😄
Raam tábornok brutál nehéz volt.

Olyan büszke vagyok. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Shep
Na de miért, mert most a legszarabb játékot is el lehet újra adni, mert a grafika az hú de szép lesz, és vagy 2-3 évig ez így is fog maradni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Ja túlságosan is. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Igen eljött az új generáció, mivel egy Call of Duty büntet a látvánnyal.

Röviden:

Most hosszú ideje az elsõ E3 hogy azt tudjam mondani, NEM LÁTOK KÖZEPESEN SZÉP JÁTÉKOKAT SEM, NEMHOGY CSÚNYÁKAT.

Bármilyen a játék, de kibaszottszép mind.
Hát aztakurva.
Ez télleg csak a játékokról szólt fasza. 😄

2 probléma volt csak.
Halo 5 - Quantum Break nem volt gameplay.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Troger911
Én is erre jutottam 😊
Shep
De a legjobb még mindig a lekváros meg a tejfölös 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Én is most értem haza, bár nem a strandról. Volt valami tényleg érdekes, amirõl lemaradtam?

Shep
Én sem értem, hétvégén megnézi az ember az összes videot aztán kész. Ami meg vicces az is fent lesz, mint tavaly a kutya, kutya, kutya 😄

Fpocok
Crackdown 3: Only on Xbone... for a while.

tomsolo
Ja, nem ide. 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
Szevasztok, ma egész nap a strandon voltam.

A lángossütõk már 2.0-ban ûzik az ipart, ma ettem lilahagymás, sült baconos tejfölös, füstölt sajtost meg kolbászos, hagymás, sajtost. Volt csillis babos is, de azt nem mertem megkóstolni.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

grebber
Anomaly2 és az Atv megér 1 dolcsit simán.

Next PC upgrade: 2022

wantonly
Számomra nem.
Scooter
Akkor már értem, miért indult be steamgifts-en a Sid Meier's Civilization III: Complete és a Company of Heroes 2 DLC Pack!
Troger911
Humblebundle E3! Megér 1 dolcsit?
kigyi
Je az új Indie Gala Bundle-ben akciós a Tree Szim 😄

Indiegala monday 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

TBTPumpa
2015 karácsonyán OK!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Myselor
na itt a rise of the tomb radier 😄
IMYke2.0.0.0
Tessék ezt itt és most abbahagyni. Ilyen hangnemet nem kellene e topik keretein belül megütni - mindegy, hogy Tinmanrõl van szó vagy másról.
Oka volt, megtette, elfogadjuk, továbblépünk.

Mostanában eléggé kivetkõztél magadból. Baj van?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Troger911
Új Bundle Stars bundle!
TBTPumpa
21:00

Hánykor kezd Ea?
TBTPumpa
Majd az EA konferencián. Ott az lesz a fénypont és a Sims 4.

Myselor
jobb lett volna abból is egy kis gameplay 😊
kill3r21
Bokalefosás, volt, pedig sosem játszottam Dragon Age-el 😄
TBTPumpa
Azért ez a Dragon Age trailer büntetett!

Myselor
azért az AC Unity kemény lett ezzel a 4 player-el 😄 durva
Szabi
hangulatos ez a Forza trailer.. de még nem rohanok konzolt venni.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

http://www.gamespot.com/e3/microsoft-press-conference-2014/
kill3r21
Nekem megakadt a szemem az okos gránáton, már azzal sem kell célozni, odarepül ahová kell....wallhack power is van 😄
Sippie
egy kis killzone, egy kis mátrix
Ez az új Call of Duty legalább szép lesz. A többi majd kiderül, de nem várok csodát.
DarkSector

Itt nézem rákötöttem nagyképernyõbe a tv-mre hátradõltem hangot erõsitõre és élvezem csipszezés közben a mozit...jo minõségben közvetitenek....na mentem nézni...😄

TBTPumpa
Én azért szeretem az E3-at, mert évrõl évre egyre gyengébb. És amit itt elmondanak a játékokról az köszönõviszonyban sem lesz a végtermékkel.
Szeretem, ha megvezetnek és bevisznek a málnásba! <#idiota>

grebber
Nem értem ezt a nagy E3 lázat.
Minek elõbe nézni ha holnap hegyekbe lesznek külön a trailerek?
Ezer óra bla bla közé meg benyomnak pár perc gameplayt.

Next PC upgrade: 2022

kill3r21
Myselor
hol lehet nézni normálisaz az E3-at?nem vagyok kiváncsi se az ign-es faszfejekre se a többire pofáznak valami normális ahol az élõ közvetítés megy ?
DarkSector
Pár embernek elmondta miért tette, és van benne igazság.
Egyszer kérdezd meg tõle max, itt privátba, nem szemétségbõl vagy hogy én most éppazértis mindenkinek beszóljak meg stb, de sokan kezdenek elfeledkezni arról hogy régen meg évekig milyen rendben ment minden, nem változott õ semmit, csak voltak dolgok amikrõl más sem tehet csak kialakultak, nem mérges senkire, nem azért lépett ki, hanem mert az élet így hozta, nem azért mert utálja az embereket akik itt vannak.

Én sem akarok felesleges vitákat ebbõl, de hidj nekem megérdemel annyit hogy a dolgait tiszteletben tartsuk, sokaknak ez egy nagy félreértés és azt hihetik hogy õ most 180 fokos fordulatot téve megutált mindenkit.

Szabi
nagyon menõ a kép, a hang csúszása meg külön élmény 😄D

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"

TBTPumpa
Senki sem bántotta, pedig "megérdemelné".
Hisz szó nélkül lépett ki a csoportból és szó nélkül törölgetett embereket, akikkel elméletileg jóban volt.
Ráadásul már Steam-en sem aktív és még a profilját is privátra állította, hogy az égvilágon senki se érje el. Ehhez azért pofa kell, és nem tudom arra fogni, hogy szimplán besértõdött és azért. Ez egy végiggondolt döntés volt a részérõl, csak épp közel sem pozitív irányú.

DarkSector
De faszán néz ki ez az RPG.

DarkSector
A lényeg hogy Tinman-t ne bántsuk már, nem ártott õ senkinek.

TBTPumpa
Nézd az Ádörwörldöt. Elõbb ránéztem és már izzadtak a srácok. Oké, hogy meleg van, de wtf.

DarkSector
Spike E3 live

Talán ez a legjobb stream.

DarkSector
Ok én benne vagyok.
Nem tudom az ironia mennyire ütött mindenkinek.

TBTPumpa
Zomilt nem vesszük le, de ha ilyeneket írsz, akkor téged veszünk le a listáról! <#idiota>

kill3r21
Nah most lesz csoda normál streamet találni 😄
DarkSector
Ok Gametrailers halott , Ign kockás szar fos minõségû live-ot tol fasza.

DarkSector
THX valszeg IGN vagy Gametrailers lesz. 😄