311803
  • Zóanagyvarázsló
    És ha a platformereket is szereti?
  • Zóanagyvarázsló
    Most komolyan, egy Most Wanted iOS-en ugyanaz az élmény, mint PC-n? :) Még a PvZ-nél el tudom képzelni, de ez erős.
    Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2014.11.28. 11:44:43
  • Zóanagyvarázsló
    Shogun 2: Total War Gold (Zavvi)

Ez így annyi, mint ha a Shogun 2 Complete és a Fall of the Samurai Complete 75%-os akciót kapn a Steamen. Csak így jár hozzá porfogó.
  • Botond #232505
    Valszeg a most wantedet, és valszeg tévedtem volna. Amúgy mass effect3 tűnt volna a jó választásnak, de az már megvolt akkor is, és ha mi érdekel a legjobban lett volna a szempont akkor simcity4. De sorban:

- lövölde nem érdekel
    - ingyenes cím iosre, és oda is való
    - félős vagyok :)
    - megvan/volt
    - lásd első pont
    - ez érdekelt volna, de azóta amúgy ez is megvan iosre
    - ingyenes cím iosre, és oda is való
    - ez is érdekelt volna

• Dzsini
    SimCity mellé kárpótlásul ezek közül járt egy:

Battlefield 3 (Standard Edition)
    Bejeweled 3
    Dead Space 3 (Standard Edition)
    Mass Effect 3 (Standard Edition)
    Medal of Honor: Warfighter (Standard Edition)
    Need For Speed: Most Wanted (Standard Edition)
    Plants vs. Zombies
    SimCity 4 Deluxe Edition

Ott melyiket választotta volna a hörcsögöd?
  • ratgab
    Ha bejött az FC3, akkor a 4-et választanám a helyedben.
  • Shep
    FC4, abba te simán bele tudsz tenni akár 100 órát is annyi mindent lehet benne csinálni.
  • dartonite
    Legy ferfi es utasitsd vissza mindet.
  • Zóanagyvarázsló
    Pontosan, nem rossz, hanem jó :)

Erről az eMagról amúgy hogy leeht rendelni? Millió külföldi oldlaon adtam már meg nemzetközi formátumban a telefonszámomat, de ez nem fogadja el! Mi a trükkje?

Az is jópofa, hogy böngésztem volna a könyveket, de 12 oldal után mindenképp visszadob a főoldalra, a címsorban átírva sem léteznek a további oldalak. Azért egy Vesztegzár a Grand Hotelbent bedobtam a WoW mellé (nagyon szerettem, de csak könyvtárból volt meg, mármint nem a WoW), csak rendelni nem enged.
  • Botond #232499
    Ne hallgass a többiekre, a hörcsögölés üzleti racionalitás kérdése. Nézd meg melyik a legdrágább, becsüld meg melyik lesz legkevésbé leakciózva az elkövetkező időszakban és az a nyerő. Hogy melyik jó? Egy hörcsögtopikban? Ugyanmár. :)
  • zorrobomber
    Én most hirtelen FC4-re böknék, de a Rayman se rossz, ízlés kérdése.
  • Dzsini
    2 hozzászólással alattad :)

(azért az nem rossz, hogy akár egy Far Cry-al, akár egy Watch Dogssal szemben egy platformert ajánlunk már ketten is)
  • benőmenő
    Mikor néztem már csak 120-asok voltak akcióban, azokból is a ratyi Kingston meg az intel, utóbbi kőkemény 4k-val olcsóbb loál.
    De legalább a cdgalaxis-féle Raymanről is lemaradtam ezeröté'. :/
    De legalább a tesi kipipálva erre a félévre, so I got that going for me which is nice. //mémet ideképzelni
  • ffxi
    Ha engem kérdezel akkor Rayman.
  • MerlinW
    Dilemmában vagyok, ezek közül az ingyenes játékok közül választhatok:

The Crew
    Far Cry 4
    Watch Dogs
    Assassin’s Creed Black Flag
    Rayman Legends
    Just Dance 2015

A Crew és az AC megvan már. Melyik legyen? Rayman? FC4? WD?
  • Zóanagyvarázsló
    Pláne, hogy csak azért veszed :) Én sem azért hoztam fel, hogy olcsóbb-e, csak kíváncsi voltam, hogy akkor az pontosan ugyanazt takarja-e, vagy van még valami apróbetűs rész. Mondjuk részemről gondolkozom magán a játékon is, pár haver most az új kieg miatt úgyis ismét beleugrott, illetve van, aki kisebb adagokban rendszeresebben aktív. (Próbáltam amúgy régen, több etapban is.)

Botondnak meg köszönöm a választ.
  • Dzsini
    A két Rayman (Origins, Legends) egyszerűen fantasztikus. Billentyűzetről is egész jó amúgy, bőven feledteti az apró kényelmetlenségeket a hangulata, főleg társaságban.
  • ratgab
    Már egy ideje szemezek vele, lehet most fogom begyűjteni?
  • Tinman #232490
    Annyira király ez a játék, hogy arra szavak nincsenek.

Ja és abs. nem vagyok Rayman kedvelő, soha nem is voltam.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.28. 10:57:39
  • wantonly
    Rayman Origins €2,49-t Origin-re és 5,99€-t Steam-re.

Utóbbit vettem kártyapénzből, eddig még kimaradt a játék, de hétvégén kipróbáljuk asszonnyal.

Kár, hogy csak egy gamepad van, de lovagiasan majd tolom én billről. :-)
  • Tinman #232488
    +500 Ft-ot megér-e a szép csomagolás, doboz, lemezek, papírfecni? Nekem simán.
  • wantonly
    10Ft volt. :)
  • Botond #232486
    Kieg nem ad 30 napot, szóval ez az 5 eurós alapcsomag díszdobozban és még vehetsz hozzá legutolsó kieget, de csak az alapcsomag ad 30 napot, utána máshogy kell előfizetned.
  • Zóanagyvarázsló
    Vagy ha jól értem, akkor ez az, ami most 5 euró sima WoW-ként Battle.neten, ebben benne van minden WoD előtti, de azt külön meg kell venni 45 euróért, ha az is kell. Viszont akkor a kettő együtt 2x30 napot ad, gondolom.
  • Zóanagyvarázsló
    És ez hogy néz ki? Így olcsóbb a Warlords of Draenor? Csak mert nézem, hogy Battle.neten csak azt lehet megvenni 45 euróért, ez alapján tartalmaznia kéne az előzményeket. Szóval, ha ezt a Battlechestet megveszi valaki, akkor mit is nyer?
  • lalakov
    Jövőre készülni kell rá. ;-)

wantonly: Mennyi kedvezményt adtak volna rá véletlenül?
  • zorrobomber
    Akár írhattam volna ugyanezt szó szerint én is :) , annyi kivétellel, hogy én még csak fontolgattam, itt mindenki kivárásra intett! -> Tavasszal új középkategóriás kártyák jönnek.
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.11.28. 10:29:49
  • Tinman #232481
  • wantonly
    Tudtam előre, hogy tróger banda. :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az Ön által megrendelt Finish mosogatógép csomag sajnos téves árral került ki a web oldalunkra, így a megrendelését teljesíteni nem tudjuk, ezért a megadott adataival együtt törlésre kerül.
    Felhívjuk figyelmét az Általános Szerződési Feltételeink jogi nyilatkozatára:
    „A Szolgáltató kizárólag a megrendelést visszaigazoló e-mailben visszaigazolt árért és árumennyiségért vállal felelősséget, a fentiek szerinti esetleges hibás kiírások esetén a Szolgáltató nem köteles a hibás kiírásnak megfelelően teljesíteni a megrendelést.”
  • kigyi
    Nem kell félni tőle ez is csak akarat kérdése én wowozok (is) már 10 éve és azon kívül, hogy ez alatt az idő alatt vagy 5-800 óra belement és jól éreztem magam mindig le tudtam tenni igaz azért nem egyszerű :D Most új karaktert húzok 2 hete és még csak 29-es szóval a függőségnek nyoma sincs. Szépen lassan már nem hajt a tatár csak a végjáték probléma, mert ott egy jó Raid 2-4 óra simán :D
  • ratgab
    Szerintem kibontani se fogja! Tennék rá egy komolyabb összeget, vagy kibontja, de soha nem telepíti.

Tinnek ehhez se ideje, se affinítása, viszont a doboz és a körítés tényleg szép ez vitathatatlan. Szerintem ő elsősorban ezért vásárolta.
  • ratgab
    Dísznek vetted vagy használni is fogod?
  • ratgab
    Picivel jobb, de közel sem az amit vártam. Még mindig élvezhetetlen jelenlegi formájában sajnos gyengébb gépen.
  • Sir Quno Jedi
    Én azé betoltam egy razor deathadder 2013 egeret náluk. Van már nála jobb, az utódja, de az nincs nekik, meg drágább is jóval.
  • Evoluti0N
    Kicsit a Glitch Mobra emlékeztet. :)
  • Szabi #232473
    az Asus nVidia GeForce GTX 760 DirectCU II videokártya 62.900FT helyett 50.900FT ért volt.. na az jó vétel lett volna, mert következő fizuból terveztem 760ast venni.. viszont most nincs rá pénzem.. és már rég el is fogyott.. fail :D
  • Botond #232472
    Van, de én éppen szabadulni akarok a porfogóktól, az új lakásban a tágas terek a koncepcióm, minimál polcozással. :)

szerk: és valóban benne van a pandás kieg is az alapcsomagban, de csak két-három hete, amikor nyomták a dobozt akkor még nem volt benne, azért nincs feltüntetve rajta
    Utoljára szerkesztette: Botond, 2014.11.28. 08:51:58
  • Tinman #232471
    Köszi az infókat mindenkitől!

@Botond: Igazából megy fel a polcra a többi CE mellé. Dísz. Neked is van PC kuckód nem? Na akkor sejtheted, hogy miért nem bírtam ellenállni a 2k-s árnak :-D

Amúgy igen, nem merem feltelepíteni sem majd... jobb a békesség. A Guild Wars anno azt eredményezte, hogy egy akkor éppen 5 éves élettársi viszony került a perem szélére
  • ZsZso
    Jól mondja Botond! Egyetlen egy függőségem volt életemben, az ez volt. Azelőtt és azóta se semmi. Óvatosan vele!

@Tinman:
    Csak dísznek megy?! Óóóóóóó Te .... a hörcsögök királya! Áve Tinman, áve Tinman! ;)
    Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2014.11.28. 08:48:29
  • Botond #232469
    Hiba volt megvenni. Vagy kidobott pénz lesz, és sose fogsz ránézni, vagy beszippant és akkor viszlát elkövetkező 10 év. Ez nem az a játék, amibe belenézel fél órára és el tudod dönteni, hogy jó vagy nem jó. :)