Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo
Van segítség is - bár nem kellene, hogy legyen 😛

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Troger911
Biztos rossz logikával próbálunk hozzáállni, pedig nagy hog és kaland kedvelõ vagyok...
tomsolo
Konkrétan mi benne a nehéz, de tényleg?

Troger911
Ne poénkodjál 😊
Maak
napersze

Goty vagy Gold

Anthology

es a soulstorm ebben meg nincs is benne.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Panzeradler
This puzzle is too hard, családdal próbáltuk a záras részt, 2óra után feladtuk😄
tomsolo
Na, ennyire nem kell az ingyen Nekro senkinek? 😊

Nana Witcher 1-el nem volt ilyen gond, csak a kettõvel amikor már ráfeküdtek a csilli-villi részre is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Final Fantasy X helyzetjelentés. 😄 Sikerült továbbjutnom benne. Egy kis szünet után újból nekiveselkedtem a bossnak, akinél elakadtam és sikeresen legyûrtem. Most az utolsó elõttinél vagyok (szerintem). Este majd megpróbálkozom vele. Van egy olyan érzésem, hogy kemény dió lesz. 😊
Troger911
Értem, bár a Morrowind GOTY-m korábbi és tartalmazza a két kieget.
Sirch
Minden Dawn of War alapjáték GoTY, és a javítópatch-eken kívül nem tartalmaz semmi kiegészítõt vagy DLC-t. Ez a játék még azokból az idõkbõl való, amikor még mást jelentett a Game of The Year verzió, mint most.

Troger911
Ez nekem fel se tûnt, de most néztem az accom és tényleg! Warhammer 40,000: Dawn of War - Game of the Year Edition 😊
Fpocok
Ez nagyon jó hír, szép! Végre nem kell majd tökölnöm moddal, mert akkor most meglesz minden kieg 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Scooter
Még nagyobb köszi, mert steam szerint Warhammer 40,000: Dawn of War - Game of the Year Edition lett belõle <#taps>
Troger911
Használd egészséggel! Ebédszünetben elmegyek majd vissza, rákérdezek hátha van még pár elfekvõ cucc...
Scooter
Köszi szépen! <#eljen><#worship>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dzsini
Amióta az 1999-es Age of Empires II kapott 2013 végén egy kiegészítõt, én azóta az ilyeneken nem csodálkozom 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fpocok
ÚJ DLC jön a Postal2-höz...
Igen, jól olvastátok. A 11 éve megjelent Postal2-höz 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

MarkBlade
Ilyen a szerencsém, azért köszi. 😊
Troger911
Bocs, de sajna elkelt. Ha tudok, szerzek még párat!
MarkBlade
Köszi!!!
Troger911
Egy visszajelzésre várok, ha az semmis, akkor a tied!
Sippie
azé eszem f*szom megáll, hogy se a pólus tescoban, se a fogarasi tescoban soha a büdös életbe nem látok ilyeneket 😄
Shep
Egy ezresért is bõven jó a DH.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MarkBlade
A dawn of wart elvinném ha adod...
Maak
GMG mai nap, lego cuccok learazva.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Troger911
Használd egészséggel!
Maak
Koszonom szepen!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Troger911
Ez vicces, nem volt még dobozos dlc-m! Kibontom a Skyrim Dawnguardot és van a DVD tokban egy bankkártya méretû kártya, kaparható felülettel 😊
ZsZso
Aranyos vagy, köszönjük!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Troger911
Sajna egy darab Dragonbornt hagytam ott, a másikból csak kettõ volt. Ha járok a másikban, körülnézek nektek még.
ZsZso
Elszaladtam a szegedi napfénypark Tescoba, de itt nincs semmi különös. 1k -ért van Dawnguard (1db), Dishonored kb. 5 db 1k -ért.

Troger: ha még találsz Dawnguard + Dragonbornt, akkor egyet vennék belõlük! (együtt, külön csak az egyik nem érdekel - én már csak ilyen hülye vagyok 😊)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Totti5
GTA5 egy beteg játék. Nem kell semmi komolyságra számítani. Tahó, aberrált karakterek, helyeztek.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Jó most te vagy itt ez így neked szólt,de általánosságba mondtam aki lát ilyen akciót vesse be magát értünk.<#taps>

Next PC upgrade: 2022

kigyi
Viszont, ha van valahol olcsóbban és ezt közlöd akkor annyiért oda fogják adni neked is! 😊 Kipróbálva többször is 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Troger911
Elhiheted, hogy mindent elhoztam ami értelmes volt. Gondoltam másra is, nem tudnák mit kezdeni két garnitúra Skyrim kieggel. A Dawn of War-t már múltkor megvettem (akkor még 300 Ft-volt), így az is fölös, lehet rá jelentkezni, bár valaki már írta korábban, hogy neki is kéne, de nem találom.
zorrobomber
Sokáig azt hittem minden Mediamarkt-ban egységesek az árak, ugye országos akcióik vannak, stb. Ehhez képest egyszer elõttem pötyögte be az egyik terméket a fickó a gépbe, hogy megnézzük merre lehet kapni, és tisztán látszott, hogy kb. az összes áruházban különbözõ ára volt, több ezer ft különbségek voltak(telefon dokkoló).

IMYke2.0.0.0
Pécsett is ki kell fogni - elrettentésül mindig a MediaMarkt jut eszembe 😊

//Bár, míg ott éltem, futottam már bele tényleg nagyon olcsó játékokba az MM-ben is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Az itteni tescoban mindig minden olyan drága, hogy több éves cuccok is szinte premier áron mennek, csoda, hogy nem veszi õket senki?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát pedig már 2x beleléptek, ugyanis 2 W volt eddig és mindkettõ tökéletesen optimalizálva és mindenkinek jól futott, ja nem, az egy másik játék volt 😄

grebber
Mehetne a banner alá hatalmas villogó nagy betûkkel ha látsz bárhol bármelyik boltba párszáz ft-os játékot minimum 5 db-ot vegyél...
Mondjuk ennek alapnak kellene lenni

IMYke2.0.0.0
Hát igen, a belvárosiakat gyorsan kifosztják, ha ilyesmi van a gyûjtõbe kirakva 😊
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Troger911
Pécs, Budai Vámi (c) tesco! Nem sok mindent hagytam. Más értelmes nem nagyon volt.
IMYke2.0.0.0
Azt-a-leborult-szivarvégit-nekije <#eljen>
Ezek tényleg baromi olcsók.

Gondolom, nem belváros volt.

grebber
Esztergomi le se cammogok akkor itt sosem volt egyszer sem semmiféle olcsóság 😞
Jártam már le párszor feleslegesen az utat emiatt.

Troger911
Visszamennék neked, de sajna Dishonored-ból csak ez az egy volt. Ezek múlt héten még dupla áron voltak kint (az se volt drága). Szinte mindent elhoztam. Nekem a múltkori adagban is rendbe voltak a kulcsok, remélem ez is így lesz.
Mondom az én szemem nem látja a különbséget, de ez valószínû az én hiányosságomat mutatja semmi mást.

Attól, hogy sandbox még nem egyértelmûen kell neki atomerõmû. Második rész mindenkinél szarul futott (és az bizony nem rendelkezett nagy, szabadon bejárhatott területekkel), mert nem volt idõben driver, meg azért nem is az optimalizációról volt híres.

Én úgy gondolom CD Projekt nem az a cég, aki kétszer belelép ugyanabba a szarba. Elõre lesz driverünk és kiemelt figyelmet fordítanak az optimalizációra. Elvégre nem az a cél, hogy sok játékost kizárjanak a játékból és ezzel párhuzamosan törvényszerûen negatív megítélést vívjanak ki maguknak (persze jöhet a duma, hogy aki játszik az vegyen új gépet rendszeresen, de azért torkonszarni se kell a közepes konfiggal rendelkezõket sem...)

Szerintem.

Ui: Én úgy gondolom egy mai közepes vas elég kell, hogy legyen egy medium beállítási lehetõség melleti futtatásra. Legalábbis a látvány nem igazán tesz indokolttá ennél nagyobb erõforrás igényt. De majd kiderül jövõ februárban.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Tudom , lehet hogy hülye vagyok ,de vak még nem.
DLC-ket is agyonárazzák szóval kártyapénzbõl lennének ingyen szóval nem lenne téma.

genndy
Mielõtt idegbajt kapsz, azt ugye tudod hogy a Dishonoredbõl ez nem a GOTY? Csak a sima. Amihez csak a magyar Steambõl tudsz DLC-ket venni.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Scooter
Azta mindenit, az igen. Ilyen árért, nem semmi. <#eljen>